Dodaj do ulubionych

Subtelny nalot trolli

03.01.16, 17:43
Wydaje mi się, że prowadzony jest nalot trolli na forum
Nie taki frontalny atak jak do tej pory.
Akcja jest bardziej subtelna. Pojawiły się nowe nicki, najczęsciej z cyferkami w nazwie.
Poruszają niby neutralne tematy. A to pytania o wakacje, a to pytania albo ostrzeżenia medyczne, a to pytania o buty.
Moim zdaniem mają na celu odciągnąć uwagę forumek od tematów związanych z zawłaszczaniem kraju przez pisiorów.
Obserwuj wątek
    • salinas Re: Subtelny nalot trolli 03.01.16, 18:39
      Świetny przykład , że paranoja, urojenie i spiskowe teorie dziejów zależą od tego, czy rządzimy, czy jesteśmy w opozycji. Dziś halucynacje są po stronie opozycji i zwolenników opozycji. Paradne.
      • ruczki_dwie Re: Subtelny nalot trolli 03.01.16, 19:45
        Nigdy do końca pewna być nie możesz, że to tylko urojenie ... wink

Przerażenie ogarnia, że cały naród został wciągnięty w paranoję Jarosława K. i jego przybocznych straszydeł pokroju Antoniego M.
        • anilka Re: Subtelny nalot trolli 03.01.16, 19:48
          a ja tam też to widzę. Taki wątek fascynujący czy zostawić dziecinkę na drugi rok - autorka nawet się nie wysila żeby coś napisać.i
          Od dawna nie było tak głupich wątków, są tak bardzo o niczym, że aż razi
    • lady-z-gaga Re: Subtelny nalot trolli 03.01.16, 20:57
      Zdecydowanie masz rację. Prawdopodobnie pracują juz nie za partyjne pisowskie pieniądze, ale za nasze wspolne, państwowe smile
      • anilka Re: Subtelny nalot trolli 03.01.16, 21:04
        i to nie tylko tu, zapracowane bardzo
        Tekst linka
    • claudel6 Re: Subtelny nalot trolli 05.01.16, 23:28
      nie wiem, czy na emamie, ale na pewno są na gazecie - widać to po masowym minusowaniu wszystkich praktycznie komentów pod artykułami, jakby robiłty to boty.
    • anty_nick Re: Subtelny nalot trolli 05.01.16, 23:32
      krejzi. ja rzygam już tym pierd...niem na PIS
      nie mogę ich znieść, ale ...nosz kufa, bez przesady.Może nie tylko ja tak mam?
    • prophetess.pl Re: Subtelny nalot trolli 05.01.16, 23:50
      Czyli, ze ktoś odbiera ci chleb??? Dobrze w każdym razie, że czuwasz i wyłapujesz takie zakusy. Keep doing smile.

• tiszantul Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 00:59
      > Wydaje mi się, że prowadzony jest nalot trolli na forum
      > Nie taki frontalny atak jak do tej pory.

przecież krejzimama sama jest kwadratowym trollem, i to trollem niebezpiecznym, ze skłonnościami totalitarnymi. Już wielokrotnie pokazywała, jaki ma problem z pluralizmem na forum. Że nie wspomnę o rynsztokowym języku, jakim się posługuje, kiedy nie panuje nad emocjami. Zupełnie inaczej niż my trolle pisowskie, nastawione na demokratyczną debatę, wymianę poglądów, sympatyczne, werbujące na trudnym terenie ematki nowych pisowców setkami... smile no dobra, może dziesiątkami.
      • princesswhitewolf Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 01:17
        a ty to kto tiszantul? pierwszy raz widze ten nick...
        • olinka20 Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 12:52
          Przeciez napisał:
          "my trolle pisowskie,"
      • marianna1960 Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 15:00
        Emama zawsze było forum lewackim zawłaszczonym przez czytelniczki Aarona Schechtera, dla których aborcja to zabieg kosmetyczny, pedalstwo to normalność których problemem egzystencjalnym jest wydawanie i zarabianie kasy bez własnego zdania po prostu lemingi.
        • olinka20 Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 15:08
          Opisałas siebie? big_grin
        • jesienna.nuta Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 15:09
          100/100

big_grin
        • lellapolella Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 15:24
          Emama zawsze było forum lewackim zawłaszczonym przez czytelniczki Aarona Schech
          > tera

To co tu robisz? W imię czego tracisz tutaj swój cenny czas?
        • tiszantul Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 15:40
          > Emama zawsze było forum lewackim zawłaszczonym przez czytelniczki Aarona Schech
          > tera, dla których aborcja to zabieg kosmetyczny, pedalstwo to normalność któryc
          > h problemem egzystencjalnym jest wydawanie i zarabianie kasy bez własnego zdani
          > a po prostu lemingi.

marianna, rozumiem Twoje emocje, ale taka pryncypialna jazda może byc źle odbierana, wczuj się trochę, nie jesteś na niezależnej smile więcej luzu, alleluja i do przodu
          • marianna1960 Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 16:31
            Rozumiem Cię ale muszę czasami przywalić z grubej rury bo do tych pań nic nie dociera mają klapki na oczach, nie mają własnego zdania wystarczy że coś w wyborczej przeczytają do dla nich wyrocznia.
            • krejzimama Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 16:35
              Rura to ty jesteś.
            • livia.kalina Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 17:02
              jak się poznaje, ze ktoś "ma własne zdanie"? Bo ma takie samo jak ty?
    • kagrami Re: Subtelny nalot trolli 06.01.16, 16:55
      Np wątek o klockach Lego.... Taki nieematkowy, prawda? Przypadek?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka