obok Stronia śląskiego. Był tam ktoś ? Fajnie jest ? Chodzi mi głównie o warunki dla 4-latka. Wybieram się tam z synem pod koniec lutego i zastanawiam się jak tam warunki narciarskie dla takiego malucha ( właściwie to jego drugi sezon ale w ubiegłym roku szło mu tak sobie oględnie mówiąc ) i w ogóle atrakcje bo przecież młody 8h na stoku nie spędzi. Piszą na stronie że jest pokój zabaw ( ale tam gdzie byłam w zeszłym roku też miał być a okazało się że nędzny kącik z kilkoma klockami ) gdzie można zostawić dziecko pod opieką ( co mi się bardzo uśmiecha bo jadę z nim sama i chętnie zostawiłabym go żeby sobie chociaż 2 h dziennie trochę pojeździć, na marginesie dorosły jeżdżacy od prawie 40 lat też tam pojeździ

? ) jak to naprawdę wygląda ? podobno w hotelu tego samego właściciela jest też dostępny basen ? Jest tam gdzie pochodzić na jakieś spacery ? ( w zeszłym roku w Wiśle przekonałam się że może być z tym krucho, tam gdzie byłam był hotel na stoku z 10 km od centrum a w okolicy mozna było sobie pospacerować co najwyżej wąską szosą )