duszka1 Re: mleko z butelki 22.09.04, 18:21 za szybko dalam enter jak przekonac maluszka do butelki wracam do pracy i zamierzam odciagac mleko ale maly musi je jakos wypic, lubi jesc lyzeczka ale to odpada. Zastanawialam sie rowniez nad ustnikami Aventa Pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: mleko z butelki 22.09.04, 18:23 Nie znam się na ustnikach Aventu, ale wiem, że dziecko łatwiej przestawić na butlę po zastosowaniu kapturków ochronnych na jakiś czas (mają podobny kształt do smoczka butli). Odpowiedz Link Zgłoś
iwonafilip Re: mleko z butelki 22.09.04, 18:24 po wieczornym cycu kiedy maluch juz przysypia albo spi jak to bylo w przypadku mojego daj mu swoje mleko z butelki. albo przerwij karmienie i podmien cyca na butle u mnie sie udalo. powodzenia a oto mój skarb: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=15563766 Odpowiedz Link Zgłoś
duszka1 Re: mleko z butelki 22.09.04, 18:32 dotychczas czekalam az Mlody zglodnieje i dojdzie do wniosku ze mamusine mleczko rowniez dobre jest z butelki ale z roznym skutkiem.Pomysl z podmiana bardzo mi sie podoba sprawdze i zobaczymy czy naszej latorosli rowniez Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś