fin-dus 18.02.16, 22:42 foch.pl/foch/1,139952,19644452,na-co-bylbys-gotow-by-zdobyc-najnowsze-buty-projektu-kanye.html#BoxLSLink Wierzycie w to? Bo od rana o tym trąbią. Zastanawiam się, ile gazetom za reklamę zapłacili. I tym kolejkowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: Buty Kanye Westa 18.02.16, 22:45 Nie mam pojęcia, ale ponoć głupota ludzka nie ma granić, czyli kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Buty Kanye Westa 18.02.16, 23:07 No nie wiem. W końcu Paul McCartney nie wziąłby go do swojego projektu z Rihanną, gdyby była aż tak beznadziejny: Rihanna, Kanye West, Paul McCartney - FourFiveSeconds Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Buty Kanye Westa 18.02.16, 23:52 "Paul McCartney nie wziąłby go do swojego projektu" === nabogaojca ! czy wszystko musi być "projektem" ??? niedługo dowiemy się, że szlaczek na zakończenie 3 słupków / 2 linijek literki "A" nim będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 03:55 Osiągnęłaś choć 1% sukcesu miary w/w osób? To nie mamy o czym gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Buty Kanye Westa 18.02.16, 23:47 Niedaleko pracy mam dwa sklepy z "kolekcjonerskimi" butami sportowymi. Ludzie koczujący przez całą noc, ustawiający się z łóżkami polowymi, śpiworami. Jest też tablica ogłoszeń, na której można znaleźć "zapłacę x za dwie godziny zastąpienia mnie w kolejce". Taki sport. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 00:00 To nie pierwszy raz, kiedy Kayne West projektuje buty sportowe, poprzednie były wielkim hitem i później chodziły na aukcjach z monstrualnym przebiciem. Kompletnie nie znam się na takiej modzie, ale możliwe, że to koczowanie to nie taki głupi pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 07:25 www.zeberka.pl/img_new/2015/07/02/1-6-R1.jpg serio? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 00:05 A widziałaś co się działo, gdy Balmain wypuściło swoją kolekcję dla H&M? Dantejskie sceny. A z Lidla się śmieją... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 09:21 A mnie się podobają, za 40 euro maks mogłabym kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 19:12 właśnie nabyłam białe na deezee, za 89zł Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 13:37 Jest i wywiad pyty z kolejkowiczami: www.youtube.com/watch?v=wc2Vx82ln-E Kilka dni koczowania i ludzie liczą na kilkutysięczny zarobek. Jeden nawet twierdzi, że zwolnił się z pracy, by od poniedziałku siedzieć pod sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 13:40 Widziałam piękną dyskuje na temat chińskich podrób za dziesięć dolców w pewnej grupie sprzedażowej Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 13:46 Kilka lat temu we Wrocławiu była taka akcja z salonem sieci komórkowej. W dniu niby-promocji okazało sie że to chwyt marketingowy. Tu też ludzie nocowali pod salonem. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 13:48 Debilizm... Ja nie wiem co to za mentalność ludzka stać w kolejce kilkanaście godzin za jakąś bezsensowną rzeczą, a potem z rąk sobie wyrywać. Jak widzę akcje w Lidlu, czy H&M, a teraz to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać nad głupotą ludzką... I nie będę się wypowiadać na temat samego Westa, tylko zadziwia mnie zachowanie ludzi kupujących... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 13:51 Trudno mi w to uwierzyć. Choć ludzie czasem zadziwiają swoją irracjonalnością. O ile rozumiem, że ktoś może chcieć zapłacić taką sumę za buty do spacerów z psem (ja bym nie zapłaciła), o tyle trudno mi uwierzyć, że ktoś koczuje w kolejce za jakimikolwiek butami. Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Buty Kanye Westa 19.02.16, 19:09 dla mnie wstrętne za darmo bym nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś