Dodaj do ulubionych

Program do prowadzenia księgowości. Jaki?

15.03.16, 12:58
Szukam dobrego i wygodnego programu do prowadzenia księgowości. Prosta księgowość, faktury vat.
Będę wdzięczna za propozycje smile Może akurat któraś z Was prowadzi samodzielnie papierzyska i mogłaby coś zaproponować. Przebijanie się przez gąszcz "porad" mocno zniechęca.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 15.03.16, 13:47
      Mala firma czy duza?
      • pitahaya1 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 15.03.16, 13:50
        Mała. Ok. 10 faktur miesięcznie (kosztowych i dochodowych łącznie).
        • jola-kotka Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 15.03.16, 14:05
          Ognik,taxmachine
          • pitahaya1 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 15.03.16, 14:49
            Dzięki smile Zerknę.
    • pitahaya1 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 11.04.16, 15:44
      Dziękuję smile Program już wybrałam, ale będę miała w pamięci, gdyby ten nie zdał egzaminu.
    • mjola_1990 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 19.04.16, 21:20
      Zdecydowanie nie polecam programów firmy VARICO. Program do KPiR ma wiele błędów a technicy nie potrafią ich naprawić.
      Dobry program to np Księga Express STD i tani smile
    • zbigniewk63 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 22.09.16, 11:49
      Z pewnością wszystko zależy od tego, jakie funkcje są Ci potrzebne. Wśród nowszych programów zdecydowanie warto sprawdzić Mksiegowa, odradzam niestety Symfonię (na wielu forach ma niezbyt dobre opinie, głównie ze względu na to, że to trochę program starszej generacji). Co do księgowej - obsługa raczej prosta, bardzo szybkie i profesjonalne wsparcie techniczne i pełen dostęp do doc.-wiele plusów a minusów nie dostrzegam.
      • pati1283 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 27.12.16, 14:08
        Nie zgadzam się z tą opinią. Pracuję na wersji 2.0 i jest bardzo nowoczesna. Wykupiłam dodatkowo gwarancję i mam dostęp do wszystkich najnowszych aktualizacji. Wystarczyło parę kliknięć i mam moduł do JPK na swoim komputerze. Obsługę mają też bez zarzutu.
        • scher Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 27.12.16, 17:30
          pati1283 napisał(a):

> Pracuję na wersji 2.0 i jest bardzo nowoczesna. Wykupiłam dodatkowo gwarancję i mam
          > dostęp do wszystkich najnowszych aktualizacji. Wystarczyło parę kliknięć i mam moduł
          > na swoim komputerze. Obsługę mają też bez zarzutu.

Język kryptoreklamy.
    • scher Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 01.12.16, 18:52
      pitahaya1 napisał:

> Szukam dobrego i wygodnego programu do prowadzenia księgowości. Prosta księgowość,
      > faktury vat.

A Mała Księgowość? Mnie się od lat sprawdza.
      • pitahaya1 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 01.12.16, 19:04
        Dziękuję za dalsze podpowiedzi. Temat już dawno zamknięty wink
        • scher Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 01.12.16, 19:08
          A co wybrałaś? sprawdza się?
    • dama_k Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 15.12.16, 10:55
      Potwierdzam, pracuję na Symfonii 2.0 w firmie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet jpk nauczyłam się tworzyć.
    • kamaj9 Re: Program do prowadzenia księgowości. Jaki? 03.05.17, 10:35
      Spróbuj programy Pakiet Przedsiębiorcy. Intuicyjne, niedrogie, cały czas rozwijane, mają wszystko co potrzeba (fakturowanie, JPK, eDeklaracje, liczenie podatków, ładne wydruki...). Można sobie pobrać z netu:

www.pakietprzedsiebiorcy.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka