Dodaj do ulubionych

Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka

09.05.16, 10:00
www.pudelek.pl/artykul/92500/karolak_oswiadczyl_sie_violi_kolek_zdjecia
Jej wytrwałość przyniosła jednak efekty. Chodziła za nim, cierpliwie czekała, dwójkę dzieci mu urodziła i pan się w końcu oświadczył. A mogła unieść się honorem i znaleźć sobie takiego, o którego nie musiałaby wcale walczyć. Cierpliwość popłaca, drogie panie...
Obserwuj wątek
    • goodnightmoon Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 10:07
      Popłaca, powiadasz ... Coz, oby im sie dlugo zylo w zdrowiu i szczesciu.
      Dla mnie jednak pozostanie zagadka, co kobiety widza w panu Karolaku, dlaczego czekaja, chodza i t.d. smile
      • zjadaczbigosu Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 10:18
        goodnightmoon napisała:
        > Dla mnie jednak pozostanie zagadka, co kobiety widza w panu Karolaku, dlaczego
        > czekaja, chodza i t.d. smile

Nigdy nie zrozumiem niektórych kobiet big_grin
        https://e5.pudelek.pl/01c0becc03b7c6f25c49010ebd51d92e134a6f4b.jpg
        • anetapzn Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 17:07
          O matko poplulam monitor i nie mogę się przestać śmiać big_grin big_grin big_grin
    • mid.week Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 10:11
      O żesz! Njus roku big_grin
    • babsee Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 10:16
      Nigdy nie moglam sie zdecydowac- czy mi jej potwornie żal?czy tez uważam, że z grosz honoru nie ma.
      • thaures Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 11:42
        Zrobił to publicznie, a ja na jej miejscu bym publicznie powiedziała - nie. I bym z honorem z tego wyszla
      • kota_marcowa Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:03
        Mi tam jej nie żal, tak się dawać upokarzać, płaszczyć i to publicznie i to dla typa, który nigdy nie ukrywał, że ru*cha wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, a pani robi mu za żywy inkubator. Desperatka to mało powiedziane.
    • cosmetic.wipes Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 11:56
      Mam nadzieję, że odmówiła big_grin
    • czar_bajry Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:09
      Życzę im szczęściasmile

Karolak widocznie doszedł do wniosku iż kandydatki na żonę nie pchają się drzwiami i oknami a latka lecą i na stare lata przyda się ktoś kto brudne gacie do pralki wrzuci, poda tabletki, maścią nasmaruje a jak konar nie zapłonie to nie wyśmieje....
    • anika772 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:15
      Nie mogę się zdecydować czy to z jej mądrość życiowa czy głupota i upodobania do bycia upokarzaną.
      • anika772 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:21
        "z jej strony"
    • beataj1 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:24
      Kiedyś przez lata byłam widzem naocznym takiej historii. Pan nie był za bardzo zainteresowany panią. Znaczy się bywał jak miał ochotę kogoś prze.... a starać mu sie nie chciało - to dzwonił do pani. Podejścia swojego nie ukrywał ani przed towarzystwem ani przed panią (literalnie jej kiedyś z czymś takim na imprezie po pijaku wyskoczył).
      Sprawa trwała latami - pani zawsze była od ręką i zawsze gotowa i chętna na spotkania, wyjścia itd. Pan generalnie balował ale falami wracał do pani.

I po latach tadam - została żoną. Większość towarzystwa była raczej zdegustowana i panem (za całokształt) i wiernością i wytrwałością pani.
      Pani była bardzo dumna że tyle osiągneła. Pan wyglądał na zakochanego (czyli wierność zadziałała).
      Czy związek przetrwał nie mam pojęcia bo kontakt nam się urwał.
    • zonablond Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:30
      Nie dosyć, że czekała tyle, to jeszcze oświadczyny ma klasycznie biznesowe, żeby zrobić szum wokół teatru.
      Żenada.
    • kropkacom Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 12:32
      Dziwie się im, zwłaszcza jej, że się tak uzewnętrzniali dla pism (jakby nie było) plotkarskich. Teraz cokolwiek się nie wydarzy zamiast ludzkiej życzliwości będzie mniej lub bardziej zabawny hejt. Szkoda, bo i ona, i on wyglądają na sympatycznych. Co ich nie typowego związku, to chyba wiadomo, że nie są odosobnieni. Znam wiele kobiet gdzie facet tylko wpada do domu i jest jak jest. Więcej go nie ma. Co ciekawe panowie są mężami tych pań oficjalnie... Reasumując - życzę im powodzenia.
      • madi138 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 15:41
        Też życzę im powodzenia, aczkolwiek małżeństwo, które zostało zawarte, bo Panu nie trafiło się akurat nic lepszego, ma chyba nikłe szanse na " i nie opuszczę cię aż do śmierci"...
    • lieu Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 21:04
      Pytanie, czy teatr przetrwa?
    • evolene Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 21:12
      Dziwie się jej, całkiem ok kobieta. Nawet z dwójka dzieci nie powinna mieć problemu z znalezieniem fajnego faceta. Karolak jest dziwny, niby sympatyczny, a niby buc. A wygląd, lata świetności ma już za sobąbig_grin
      • czar_bajry Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 10:34
        To Karolak miał kiedyś lata świetności???? o wygląd chodzitongue_out
    • angeika89 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 09.05.16, 22:39
      Od oświadczyn do ślubu jeszcze daleka droga. Ale to dobry krok, może w końcu i Viola stanie na ślubnym kobiercu wink
      A co ona w nim widzi to juz druga strona medalu...
    • nenia1 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 09:42
      No i co? Ożeni się z nią i nagle przejdzie magiczną metamorfozę we wspaniałego faceta?
      • mid.week Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 09:45
        Ożeni, nie ożeni ale Viola bedzie mogła w końcu wystąpić w "Salon sukien ślubnych" big_grin
        • mozambique Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 10:09
          a czemu nie moze wystąpic juz teraz ?

występowałą tam doda i siwiec ( zdaje sie mężatka) to co tam faktyczny ślub
          • mid.week Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 11:04
            bo jej nikt nie chciał zaprosić?
            Teraz na fali newsa posypią się propozycje.
      • volta2 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 10:13
        dla niej to on jest wspaniałym facetem, dla ciebie nie musi, ty mu dzieci przecież nie rodzisz, nie?
        • nenia1 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 10:57
          Na szczęście mu nie rodzę. Niemniej ja nie piszę o cudzym zaślepieniu, ale o ekscytacji niektórych e-mam tymi oświadczynami, jakby to magicznie coś miało zmienić.
          • volta2 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 11:45
            prawnie i formalnie zmieni im sporo - a jeśli ci o wierność chodzi - to nie ten adres, pani widać nie przeszkadza, że tobie przeszkadza. skąd wiesz, że ona oczekuje zmiany jakiejkowiek? takiego go widać kocha i taki jej pasuje.
            • nenia1 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 12:00
              Chyba jednak masz za dużo nudy w życiu, skoro szukasz zwady na forum. Ja mam w d..e głęboko Karolaka i jego narzeczoną i co ona o nim myśli i czego oczekuje, litości, piszę chyba dość wyraźnie, że nie do nich piję a do niektórych wypowiedzi na forum. A paniom ogólnie życzę, żeby bardziej polegały na sobie i własnej zaradności, wtedy ślub nie będzie budził aż takich emocji, szczególnie z takim burakiem.
              • volta2 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 12:18
                Ożeni się z nią i nagle przejdzie magiczną metamorfozę we wspaniałego faceta

to jest o ematkach i ich wypowiedziach? czy jednak o niej i karolaku - gdzie o niej oznacza ewidentnie kołakowską a nie jakąś podekscytowaną forumkę niczym nenia1?
                • nenia1 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 16:06
                  Dobra, niech ci będzie, to jest o karolaku a ja jestem niezmiernie podekscytowana tych wiekopomnych jakże ważnym wydarzeniem, jakim są jego oświadczyny - rozszyfrowałaś mnie big_grin
      • goodnightmoon Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 11:29
        nenia1 napisała:

> No i co? Ożeni się z nią i nagle przejdzie magiczną metamorfozę we wspaniałego faceta?

Z tego, co kiedys wyczytalam na pudelku, ta metamorfoza zaczela sie juz jakis czas temu i caly czas trwa tongue_out Tak przynajmniej twierdzi sam Tomasz K. Widocznie oswiadczyny i pozniej slub to kolejne etapy owej metamorfozy smile
    • lilly_about Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 11:00
      Nie wydaje wam się, że te wszystkie publiczne oświadczyny są lekko żenujące? Zwłaszcza w przypadku tej pary, gdzie ludzie od lat stawiają: oświadczy się czy znów ją porzuci.
    • fomica Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 16:56
      Gdyby to facet latami starał się o wybrankę, która "potrzebuje czasu do namysłu", czekał i czekał i wreszcie sie doczekał, to byłoby to uznane za szczyt romantyzmu, wytrwałości, uporu i zakochania. Ale że to kobita dała czas mężczyźnie to, wiadomo - daje soba pomiatać, upokarzać, za grosz honoru i pewnie ją i tak zostawi. Ech, ludzie...
      • madi138 Re: Doczekała się!!! Oświadczyny Karolaka 10.05.16, 17:08
        To nie był czas do namysłu. Pan wprost deklarował, że szuka kogoś lepszego i póki nie znajdzie może łaskawie być z panią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka