Dodaj do ulubionych

Agent - wątek luźny

18.05.16, 12:22
Poobgadujemy ?
Zacznę - sprawa wyjaśniona. Mam tylko niesmak wygranej Antka, bo wygrał ,, na plecach,, koleżanki.
Jakoś czekałam, że podzieli się kasą.
Ale - może nie chciał, może nie mógł, bo coś tam w umowie. Zgrzytnęło mi to w zębach, Tamara fajnie walczyła. Wiem, że to gra do własnej bramki, ale ona wręcz dała mu wygrać.
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 12:29
      Co prawda widziałam tylko finał i dwa inne odcinki, ale to chyba nie do końca "na plecach". Tamara sama mówiła, że mieli taki układ - zwycięzca coś funduje drugiemu finaliście.
    • joaaa83 Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 12:41
      Myślałam, że Tamara jednak wygra. Przyznam, że nie podejrzewałam Huberta aż do momentu kiedy zostało ich czworo (z Jabłczyńską). Na początku wydawało mi się zbyt oczywiste, żeby Hubert nim był.

Od drugiego odcinka obstawiałam Mrozowską. Chyba więcej zrobiła szkód niż sam agent.

Antek obiecał Tamarze skuter, więc jednak się podzieli.
    • kwietniowka2011 Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 12:54
      nie należała mu się wygrana, bo był słaby, odpadł przecież już w pierwszym odcinku
      sam był zaskoczony, a Tamara chyba jeszcze bardziej, jej się należało, ale nie wzbudziła sympatii, więc nie żałuję
      a Antek pierdoła taka, pasował na Agenta, kibicowałam Hubertowi
      ogólnie to wolałam te stare wersje Agenta, tutaj podejrzewam, że większość i tak była wyreżyserowana
      • gama2003 Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 13:35
        Dla mnie Antek to taka pierdoła trochę, cwana owszem, tam podsłuchał, tam podpytał Tamarę i jechał dalej.
        Nie wydaje mi się, że grał cały czas, to nie ten kaliber talentu. Tamarze nie można odmówić zaangażowania w grę, tylko bez sensu ten sojusz na koniec.
        Faktycznie, stara edycja była lepsza, anonimowych ludzi ciekawiej się oglądało.
        Też myślałam, że udział celebrytów zakończy się przekazaniem pieniędzy na cele charytatywne.
        No i Hubert się nie przepracował. Ego celebrytów- uczestników mieszało za kilku agentów.
    • fifiriffi Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 12:55
      widziałam tylko kilka odcinków i to pobieżnie, jak zostało ich chyba z 6 osób.
      Od razu jakoś tak obstawiałam Huberta na agenta.
    • fadilla Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 13:11
      Po pierwsze, kasa z wygranej powinna trafic na cele charytatywne, jak to zwykle bywa w programach gdzie wystepują celebryci. Celebryta zarobi sobie takie pieniadze bez większego problemu.

Po drugie, niezasłużona wygrana Antka, naiwnosc Tamary, jakieś jej chore poczucie lojalności. Bała się, że źle wypadnie jeśli pod koniec wypnie sie na swoich sprzymierzeńców? I tak cała trójka źle wypadła w całym tym sojuszu, te ich knowania, strategie, pomijanie reszty grupy... To było zdecydowanie słabe i we wczorajszym odcinku reszta uczestników nie odnosiła sie do nich z entuzjazmem, nawet Antkowi niezbyt wylewnie gratulowali. Może przez zachowanie w programie narobili sobie więcej szkody i zyskali wrogów co sie odbije na nich w przyszłości. Dla mnie cała ich trójka była strasznie irytująca.
    • ksionzka Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 14:35
      Trochę się rozczarowałam.
      Hubert był oczywisty w pewnym momencie.
      W sumie dla kogoś bystrego jak Tamara był na celowniku od początku - histeria bo trzeba zejść po ścianie.
      Pokazali zaledwie kilka momentów gdzie agent zadziałał. Strasznie się napracował....Cała grupa i Błazen Antoni więcej szkód narobili. Nie musiał się wysilać.
      Rozczarowałam sie tym kto wygrał. Wolałam żeby to Tamara wygrała. Była lepsza i oddała mu pytanie a to z jego pamięcią i szczęściem = oczywista oczywistość.
      Z drugiej strony tym gestem pokazała, że nie jest jakąś zimną, wyrachowaną...
      Trzeba jej przyznać że jest dobra kierowniczka i organizatorka.
      Z palcem w Tyłku wygrałaby to. Grali uczciwie między sobą. Wygrał ten co miał fuksa.

Nie zgodzę się, że sojusz był do...Dzieki niemu było ciekawie.
      A najśmieszniejsze było TO, ze oni byli w trójkę przeciw większości i większość jakoś nie wpadała na drugi sojusz. A jak już wpadli to nie byli na tyle uczciwi aby wymieniać sie info i odpadali big_grin

tacy gracze jak z koziej..
    • wisniowy_sad Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 14:57
      Od lat wchodzę na bloga Tamary i miałam nadzieję, że ona wygra i jej blog się rozwinie. Antka nie znoszę, boi wydaje mi się dzieciakowaty i co gorsza jako aktor jest znacznie bogatszy od Tamary. Myślę, że jego zwycięstwo było ustawione - w tym kraju od zawsze podcina się skrzydła osobom kreatywnym, jaką niewątpliwie jest Tamara i daje się wygrać miernotom.
    • wisniowy_sad Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 14:59
      w tvn-ie zawsze jest tak, że odpadają najlepsi, a wygrywają przeciętni. weźmy np. programy aplauz aplauz i mali giganci. Więc zwycięstwo Antka mnie kompletnie nie dziwi.
    • ga-ti Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 16:43
      Chyba zagram w totka. Od początku obstawiałam Huberta, nawet nieoglądając programów. Same zajawki wystarczyły tongue_out No i po jaką cholerę ten starszawy, siwawy pan pchałby się do Afryki? big_grin I te jego chytre oczka big_grin
      Choć myślałam, ze wygra ta babeczka od bloga modowego, bystrzejsza od młodego się wydawała.
    • 18lipcowa3 Re: Agent - wątek luźny 18.05.16, 17:16
      Antek wyd...l Tamarę bez mydla. Na jej plecach do wygranej. A paniusia irytujaca. Sojusze jej bokiem wyszly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka