kobitkafeministka 09.06.16, 13:09 widziały? www.youtube.com/watch?v=eRKTtl8iMPE dobrze mówi? ja jestem w lekkim szoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_dom Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 13:22 Ale co znaczy "dobrze"? Mówi o tym, jakiego faceta by chciała, to skąd ja mam wiedzieć, czy to dla niej dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 13:36 nie obejrzałam ostatniej cechy bo mnie rozłączyło Nie byłby to mój facet idealny ani w połowie idealny, tzn zdecydowanie bardziej nie pasują mi uzasadnienia niż same cechy, bo że ma być inteligentny jest cechą pożądaną, ale uzasadnienie pani w życiu by mi nie przyszło do głowy Pani dostanie przykurczu szyi jak będzie zawsze przemawiała w takiej pozycji, ma głowę cięższą z jednej strony, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 14:02 Najwyraźniej grzywkę ma zbyt ciężką. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick A czemu ma być inteligentny? 09.06.16, 20:30 Bo nie chce mi się słuchać tej dziuni. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: A czemu ma być inteligentny? 10.06.16, 09:05 Bo ona jest durna, a równowaga w związku musi być Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A czemu ma być inteligentny? 10.06.16, 09:44 Nie musi być inteligentny, powiedziała, że musi być inteligentniejszy od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A czemu ma być inteligentny? 10.06.16, 19:28 Spoko, 4/5 Sebixów się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 14:04 Wymiękłam na inteligencji. Jesli facet ma być mądrzejszy od tej pani, to akurat tu ma wybór z 99,9% męskiej populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 14:24 cosmetic.wipes napisała: > Wymiękłam na inteligencji. To i tak długo wytrzymałaś Ja odpadłam chyba na drugiej albo trzeciej z kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Jakaś dziunia z zupełnie innej planety niż ja 09.06.16, 20:32 Wyłączyłam po paru sekundach. Gdybym była młoda, zdrowa i seksowna, też bym sobie pewnie bajdurzyła na jutubku. Ale że nie jestem, to mam inne spojrzenie na sprawę. Facet ma wytrzymać ze mną, a ja z nim. W jednym i drugim mieści się naprawdę bardzo, bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 21:45 Jakie są idealne wymiary faceta? 1000000, 90, 42. Czyli milion na koncie, 90 lat, 42 stopnie gorączki... Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 22:38 Wytrzymałam do 3 cechy ( a męża starszego mam). Pani powinna wrzucić filmik za 15 lat, z chęcią zobaczę gdzie ją te wymagania zaprowadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 09.06.16, 22:59 Q&A: ideał faceta, Żydzi, dzieciństwo, praca, zwierzęta tego jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 09:18 O matko nie da sie tego słuchać. Opis makijażu ? Kurcze tona kosmetyków i tak nic nie pomogło Dziewczyna ma niezłe zryty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 18:55 Nie mogę patrzeć jak ta pani krzywo tymi ustami miesza. Jakby miała kiedyś jakąś "kontuzję" a następnie szycie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:39 Co ona ma z ustami? Jakieś krzywe... Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 12:44 1. starszy czyli kasa 2. ambitny, zorientowany na cel i sukces czyli kasa 3. przedsiębiorczy czyli kasa 4. kasa czyli kasa - tu ciekawostka bo ma zarabiać ponadprzeciętnie a jednocześnie więcej od niej. Podejrzewam, że więcej od niej to nietrudno zarabiać, bo inteligencją nie grzeszy, znaną modelką nie jest. No chyba, że wykonuje inny dobrze płatny acz mało prestiżowy zawód. Tylko czy facet który ma aż tyle kasy, że to się w czterech punktach dopiero zmieściło nie będzie wolał jednak odwiedzić jej w pracy??? 5. dobrze wychowany czyli np - będzie za nią dźwigał ciężary. Jak rany. Jak on już ma tyle kasy, to nie może jakiejś służby zatrudnić, żeby dom prowadziła??? - Nie może być feministą czyli powinien otłuc jej pysk, zabronić pracować i zmuszać do wszystkiego na co tylko on ma ochotę. Super - powinna się rozejrzeć w najbliższej spelunie, na pewno znajdzie takiego, tylko nie wiem czy będzie miał dość kasy. Choć z drugiej strony, to po co jej ta jego kasa? Przy takim antyfeminiście to ona i tak jej nie zobaczy 6. Inteligencja - to akurat łatwe do pogodzenia z cechą nr 5, bo jeśli ma być inteligentniejszy od niej to może wybierać i przebierać do woli. Uwielbia otaczać się ludźmi lepszymi od niej, pewnie dlatego, że wydaje jej się, że dzięki temu ta aura lepszości spływa na nią i sama czuje się lepsza. Można i tak 7. Męski - nie będzie się obrażał, jak mu powie, że jest gupi. Brzmi ciekawie w kontekście poprzedniego punktu. Ma być mądrzejszy od niej, potem ona mu powie, że jest gupi to się dopiero mądra poczuje. Nigdy bym na to nie wpadła. Widać jestem gupsza od niej. - pewny siebie, bo ma mieć silniejszy charakter od niej, bo go nie będzie szanować. A ten szacunek będzie mu okazywać mówiąc mu właśnie, że jest gupi. 8. Wygląd - no wolałaby, żeby był piękny i wysportowany ale ostatecznie może być przeciętny. Byle nie miał brody. Zastanawiam się ilu mężczyzn będzie ta pani potrzebować. Na moje oko co najmniej dwóch, tylko nie bardzo wiem, który ma być mężem a który kochankiem. Choć z drugiej strony może to być jeden prymityw nowobogacki. Nie podpowiem jej gdzie takiego szukać, bo jednak nie w spelunie. Ale jak się dobrze rozejrzy to znajdzie. I zapraszam ją na ematkę jak straci trzeciego zęba i piękną grzywkę. Spróbujemy coś poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 13:07 Zapomniałam o jednej ważnej rzeczy - pan ma mieć własne zdanie i nie pozwalać sobą pomiatać czyli nie być pantoflarzem a jednocześnie potulnie wysłuchiwać jej obelg - no to chyba musi mieć rozszczepienie osobowości. Z tym może być problem, bo to bardzo rzadko diagnozowane zaburzenie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Kurde!!! 10.06.16, 18:20 Rozszczepienie osobowości, czyli SCHIZOFRENIA, wcale nie na tym polega. Prędzej na tym polega osobowość wielokrotna. Też psychoza, ale inna. Odpowiedz Link Zgłoś
kobitkafeministka Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 13:09 Nie mam pojecia czym ta Pani się zajmuje ale chyba zarabia ponadprzeciętnie bo gdzieś widziałam że na swoją imprezę z okazji 30tych!urodzin w modnym warszawskim klubie wydała ponad 10 tyś zł w takim razie Pan musi zarabiać dużoooo pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
kobitkafeministka Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 13:13 nawet jest fotorelacja z imprezy www.olfaktoria.pl/2016/04/impreza-z-okazji-30-urodzin/ Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 13:27 Jeszcze nie użyłam tego sformułowania na ematce, ale PADŁAM. Szczególnie jak zobaczyłam fotorelację i cennik. O ile nie dziwią mnie nastolatki żyjące w sieci, o tyle dorosła osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 18:16 jak bardzo ona jest dorosła, to można łatwo zdiagnozować słuchając tych głupot, które recytuje do kamerki Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Oooo! 10.06.16, 19:25 Oooo! Nie przypatrywałam się pani wnikliwie, ale sądziłam, że ma coś ze 23-14 lata, co jeszcze usprawiedliwiałoby pewną głupotę. Pani 3 dyszki skończyła i jest singielką? To powinna się pospieszyć, bo dobrych notować na rynku zostały jej jeszcze może ze 3 lata, potem będzie lot koszący. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Oooo! 10.06.16, 22:51 jezu tego nie ma. kobieta zupelnie na serio piszę na swojej stromie "Z uwagi na to, że w tym roku moje urodziny wypadały w czwartek (7 kwietnia), stwierdziłam, że najlepiej będzie zorganizować je dwa dni później ? w sobotę (9 kwietnia). To idealny dzień na wszelkie przyjęcia. W weekend większość ludzi nie pracuje , w związku z czym może spokojnie dojechać i przyjechać do domu." czyli odkrycia Ameryki na poziomie 13-latki. zdołalam obejrzeć 2 minuty YT i dalej nie dałam rady, ale całkowicie jasne jest dla mnie, czemu jest singielką. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Oooo! 10.06.16, 22:54 "* Zależało mi na tym, aby nie był to oklepany i wszędobylski Moët & Chandon. " !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 19:32 Przypomina to trochę fotostory, które kiedyś zamieszczano w Bravo. Poziom narcyzmu- level expert Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 13:49 dobra.... dobrnęłam chyba do 3 minuty. Nie wiem co jest dalej i nie chce wiedzieć... No jak tak bedzie szukac, to może nie poszukać... To już nie ma miłości na tym świecie ? stara a głupia. i nadal bez faceta Odpowiedz Link Zgłoś
daszutka Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 14:21 Myślałam że to jakieś dziewczę w wieku 22-23 lata, a tu proszę dorosła kobieta i takie bzdury wygaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 18:11 Ale co to za shit, propozycja matrymonialna od tej laski puszczona w świat, czy jak to mamy rozumieć? Dotrwałam do trzeciego, nuda i beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 19:30 Matrymonialna jak najbardziej. Dziewczę ma 30 wiosenek więc zaczyna czuć na plecach oddech konkurencji, a czas nie ...s, nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 21:34 startowanie z listą wymogów już zbyt długo działało nie będzie, może dlatego pani zaczyna opowieść od sprecyzowania targetu: pan z kasą i kryzysem wieku średniego faktycznie, obiekt do wyrwania dla takiego typu jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Czy ktoś mię ;-) może poinformować 10.06.16, 18:22 kto to jest ta dziunia? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 18:55 Będę pusta ale w sumie to bym chciała mieć takiego faceta. Mój co prawda jest starszy, ma własną dg, jest inteligentny i nie ma brody ale kwiaty tylko 3 razy w roku mi daje ;P, mo i nie zarabia dużo więcej niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 19:12 Zwolnij się z roboty, to będzie zarabiał dużo więcej Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 19:18 mynia_pynia napisała: > Będę pusta ale w sumie to bym chciała mieć takiego faceta. Mój co prawda jest s > tarszy, ma własną dg, jest inteligentny i nie ma brody ale kwiaty tylko 3 razy > w roku mi daje ;P, mo i nie zarabia dużo więcej niż ja. Nie chcesz go? Jestem zainteresowana. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 22:12 mynia_pynia napisała: > ;P No dawaj, dawaj. Co, żal ci się zrobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 18:45 No żal.. lepszy wróbel..... itd ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 21:10 www.olfaktoria.pl/2015/10/dlaczego-glosuje-na-korwina-5-powodow/ nie dziwie mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 23:22 Spokojnie, nie chce się rozmnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 23:38 fascynuje mnie, jak można mieć takie poglądy w 2016 roku? mając 30, nie 13 lat? pani jest ewidentna ofiarą tej prywatyzacji edukacji, za którą się tak opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: 8 cech idealnego faceta 10.06.16, 23:57 Ja jestem tylko po tym, jak przeczytałam, że laska jest 30+ i jest singielką. Ładna, dobrze się wysławia, w sumie nic jej nie brakuje. Bardzo silna osobowość, jednak nie do wytrzymania przez większosc facetów, nie mówiąc o tych idealnych. Wyznaje tradycyjny podział ról i jej prawo, ale sama się do niego nie nadaje przez swój temperament "suki" i obawiam się, że z tego powodu długo nie znajdzie swojego męskiego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 00:28 Wizualnie trudno do niej się przyczepić. Tylko że traktuje mężczyzn zdeczko przedmiotowo... a tego nie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 00:32 kfugktru23 napisał: > Wizualnie trudno do niej się przyczepić. Tylko że traktuje mężczyzn zdeczko prz > edmiotowo... a tego nie lubimy. Ona jest ogólnie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 00:38 Raczej dziwna. Z tym ojcem może być prawda - osoby skrzywdzone przez bliskich szukają bezpieczeństwa. A nic nie daje takiego bezpieczeństwa jak kasa. Daje je także towarzystwo silnego opiekuna. Stąd pragnienie silnego męskiego ramienia. Poglądy ma raczej konserwatywne wręcz skrajne ale w pewnym sensie logiczne - szuka prostolinijnego silnego mężczyzny o silnym ego (na tyle silnym że nie płacze w kącie gdy kobieta mu powie że jest głupi bo wie lepiej że tak nie jest). Jak sporo kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 00:40 Inaczej - widać że jest singielką bo jej poglądy są sztuczne przez swój radykalizm. Czyli że nie sprawdziła ich w życiu z facetem. Zwykle radykalne poglądy się nie sprawdzają w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 00:59 kfugktru23 napisał: > Raczej dziwna. Z tym ojcem może być prawda - osoby skrzywdzone przez bliskich s > zukają bezpieczeństwa. A nic nie daje takiego bezpieczeństwa jak kasa. Daje je > także towarzystwo silnego opiekuna. Stąd pragnienie silnego męskiego ramienia. > Poglądy ma raczej konserwatywne wręcz skrajne ale w pewnym sensie logiczne - sz > uka prostolinijnego silnego mężczyzny o silnym ego (na tyle silnym że nie płacz > e w kącie gdy kobieta mu powie że jest głupi bo wie lepiej że tak nie jest). Yyyy - prostolinijny silny raczej się nie cacka z kobietą, a nie płacze nie dlatego, że wie lepiej, tylko dlatego, że ma poglądy baby w d... A ma je tam, gdyż uważa kobiety za kogoś gorszego od siebie. Niby ma poglądy skrajne, ale ten chłop ma ją traktować bardzo partnersko. Pani, wbrew temu, co deklaruje, żąda krzyżówki macho z feministą. Dlatego twierdzę, że jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Lykaseksualizm 11.06.16, 10:11 To co ta pani napisała jest raczej typowe. Męski świat jest zhierarchizowany. Każdy walczy z każdym. W dzieciństwie wypychamy siostry z kołyski a jako dorośli walczymy na to kto ma lepszą pracę, samochód czy kobietę. Ustalamy więc hierarchię - silni są na górze a słabi na dole. Ci silni są jednocześnie pożądani jako towarzystwo - bo duży może więcej. Dla kobiet natomiast liczy się więź z innymi ludźmi. Wybierają więc mężczyzn z góry hierarchii. Jednocześnie chcą ich udomowić. Czyli nawiązać z nimi więź. Co oznacza rezygnację w walki o pozycję w stadzie. I to nam się kłóci. Często kobietom zmienia się to zgodnie z fazami Księżyca - raz chcą macho a raz tatuśka. Trudno to pogodzić w jednym mężczyźnie. Ale pragnienia tej pańci się raczej typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 21:46 "Z tym ojcem może być prawda - osoby skrzywdzone przez bliskich szukają bezpieczeństwa. A nic nie daje takiego bezpieczeństwa jak kasa. " Weź proszę, nie baw się w psychologię, bo jak Cię lubię tak mi się od tego typu mądrości na pewno piksele poprzepalają. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: 8 cech idealnego faceta 11.06.16, 23:00 Zadałam sobie trud przejrzenia jej bloga i pooglądania filmików. 10 tyś wydane na imprezę urodzinową, chwalenie się tym jakie prezenty dostała (KLIK!), miłość do Korwin-Mikke (który btw gardzi kobietami czyli nią również w pewnym stopniu) - przerosło mnie to...Ja lubię rzeczy - lubię dobrze wyglądać, lubię gadżety ale jej blogiszcze to dla mnie kosmos. Kasa kasa kasa...I pustka. "Kto jej TO zrobił?" - pomyślałam. Kto sprawił, że boi się facetów, związków, lubi podkreślać swój status, nerwowo dba o swój wizerunek... A potem obejrzałam ten filmik, który ktoś tu wrzucił. Mam chwilę, więc w całości. I teraz mi jej żal. Ojciec alkoholik, który bił ją w dzieciństwie. Zero pozytywnych wspomnień z najmłodszych lat. Wioska na Mazurach, do której nie dojeżdża autobus. Samotność. Zamknięcie się w skorupie i dorobienie wizerunku: "Nic mnie nie boli, nic mnie nie dotyka, jestem twarda". Nie jest twarda. To biedna dziewczyna, która miała spieprzone dzieciństwo, która boi się facetów, bo miała najważniejszy życiowy ich wzorzec taki, jaki miała...Z kompleksami (ta wioska), wychowana w biedzie...Charakteru miała na tyle, że uparła się, że się wyrwie z bagna. I szczerze? Uważam, że ta jej cała kreacja to jakaś tam ucieczka, udowodnienie sobie, że "jestem fajna", ale już tak jej nie oceniam jak na początku. Dziewczyna nieźle sobie poradziła. Inteligencją może nie grzeszy, ale niech jej się tam powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 18:57 ofelia1982 napisała: > Zadałam sobie trud przejrzenia jej bloga i pooglądania filmików. (...) To zmienia postać rzeczy. Niemniej nie sam upór, uroda też pomogła, nie czarujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:02 Ona chce tę urodę spieniężyć, żeby się ustawić z życiu. W jej sytuacji to zrozumiałe, gra takimi kartami, jakie dostała. Tyle, że coś źle obstawia, bo ma 30 lat i jest sama. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:12 triss_merigold6 napisała: > Ona chce tę urodę spieniężyć, żeby się ustawić z życiu. Nie to, uroda jej pomogła dostać pracę kelnerki, sprzedawczyni w perfumerii etc. W jej sytuacji to zrozu > miałe, gra takimi kartami, jakie dostała. Ona tak. Mnie chodzi o to, że zatrudniający ją nie polegają wyłącznie na zaletach jej charakteru. A nawet, powiedziałabym, biorą je pod uwagę w niewielkim stopniu. Tyle, że coś źle obstawia, bo ma 30 l > at i jest sama. Ma 30 lat, jest sama, ale ustawiła się już nieźle. Jako 22-latka kupiła torbę Jakąś Tam za 2500 zł, przecenioną z 5000. Mnie do dziś nie stać. Chłopa wciąż może znaleźć, tylko wymogi nie takie. Chłop ma nie pracować "u kogoś", zatem wiceprezes banku odpada, bo pracuje W BANKU? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:19 Zatrudniający mogą brać pod uwagę takie cechy pracownika, jakie im odpowiadają. Ekspedientka w perfumerii nie musi należeć do MENS-y, ma być przyjemna dla oka i pomocna. No właśnie o wymogach piszę. Ma wymogi, do których sama nie doskakuje, chyba że szybko i sprawnie uda jej się z jakimś upatrzonym zaciążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:23 triss_merigold6 napisała: > Zatrudniający mogą brać pod uwagę takie cechy pracownika, jakie im odpowiadają. Aha. A potem się mówi, że najlepsi dostają pracę. PPPP A ja mogę pisać, co uważam. Ekspedientka w perfumerii nie musi należeć do Mensy (nazwa nie jest skrótowcem i nie brzmi MENS) - ale powinna być kompetentna. A już kompetentna powinna być kierownik działu. , ma być przyjemna dla oka > i pomocna. Istna gejsza. > > No właśnie o wymogach piszę. Ma wymogi, do których sama nie doskakuje, chyba że > szybko i sprawnie uda jej się z jakimś upatrzonym zaciążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:26 No sorry ekspedientka w perfumerii ma być niebrzydka, podobnie jak kelnerka, bo to biznes, a nie warsztaty terapeutyczne. Kompetentna - tak. Ta z bloga chyba jest w miarę kompetentna jeśli chodzi o kosmetyki, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:37 triss_merigold6 napisała: > No sorry ekspedientka w perfumerii ma być niebrzydka chciałaś powiedzieć "ma być seksowną lalą rzucającą się w oczy na kilometr" Figurę pani ma, uczciwie przyznam, reszta to kłaki i makijaż. , podobnie jak kelnerka, bo > to biznes, a nie warsztaty terapeutyczne. A co, terapeutka nie musi być niebrzydka czy to jest uwaga osobista? > Kompetentna - tak. Ta z bloga chyba jest w miarę kompetentna jeśli chodzi o kos > metyki, nie? ale nie wiem, czy jeśli chodzi o zarządzanie ludźmi, i nie wiem, od jak dawna Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:43 Nie, wręcz przeciwnie. Bardzo seksowne lale są przytłaczające i onieśmielają klientki, wystarczy przyjemna dla oka. Chyba, że kelnerka, ale to też zalezy gdzie. Nie chodziło mi o terapeutki tylko o pacjentów, uczestników warsztatów terapeutycznych. W sensie - praca w prywatnej firmie, to nie warsztaty terapeutyczne i pracodawca może zatrudniać kierując się też wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:47 > Nie chodziło mi o terapeutki tylko o pacjentów, uczestników warsztatów terapeut > ycznych. W sensie - praca w prywatnej firmie, to nie warsztaty terapeutyczne Też mogą być płatne i wtedy klientem jest uczestnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:43 Przeciez w kolejnym filmiku ona mówi ze ma faceta i w ogóle przez ostatnie 10 lat byla singirlka moze ze 2-3 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:46 ofelia1982 napisała: > Przeciez w kolejnym filmiku ona mówi ze ma faceta i w ogóle przez ostatnie 10 l > at byla singirlka moze ze 2-3 miesiące... O, a kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:01 Czyli mamy średnio bystrą, ale zdeterminowaną panienkę z głuchej prowincji, bez zaplecza rodzinnego, która doszła do rozsądnego w jej sytuacji wniosku, że musi się dobrze sprzedać. Powinna jednak uważać, żeby nie przedobrzyć, bo metryka + pochodzenie działają na jej niekorzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:14 triss_merigold6 napisała: > Czyli mamy średnio bystrą, ale zdeterminowaną panienkę z głuchej prowincji, bez > zaplecza rodzinnego Ty jednak jesteś brutalna. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:16 No, jestem. Prawda bywa niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:19 triss_merigold6 napisała: > No, jestem. Prawda bywa niesympatyczna. Brutalni ludzie zawsze ględzą o prawdzie. Mnie nie chodziło o ocenę pani, tylko o słowa "brak zaplecza rodzinnego". Za słabe określenie. Dla mnie "brak zaplecza rodzinnego" to rodzice rolnicy na pięciu hektarach z trzema kurami, a nie ojciec alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:24 Nie, rodzice rolnicy na pięciu hektarach z trzema kurami mogą akurat doceniać wartość edukacji i pchać dzieci wyżej i dalej pomimo skromnych środków więc powyższa sytuacja społeczno-rodzinna niekoniecznie jest równoznaczna z tym brakiem zaplecza. Natomiast kombinacja: bieda + nałogi + agresja + głucha wieś daje w efekcie ten brak zaplecza rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:34 triss_merigold6 napisała: > Nie, rodzice rolnicy na pięciu hektarach z trzema kurami mogą akurat doceniać w > artość edukacji i pchać dzieci wyżej No to powiedzmy, że nie doceniają i strasznie się dziwią, że dziecko nie chce siedzieć na tych morgach. Za to nie piją i nie biją. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 18:59 A dlaczego mam słuchać jakiejś laski z koszmarną wadą wymowy? Wytrzymałam tak ze 20 sekund to seplenienie jest nad wyraz irytujące. Jak chce dziewczyna zrobić karierę jako jutuberka powinna te 10 tys. zainwestować w logopedę a nie urodziny. Ładna jest, więc jak poprawi wymowę może być. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: 8 cech idealnego faceta 12.06.16, 19:14 kadfael napisała: > A dlaczego mam słuchać jakiejś laski z koszmarną wadą wymowy? Wytrzymałam tak z > e 20 sekund to seplenienie jest nad wyraz irytujące. Jak chce dziewczyna zrobić > karierę jako jutuberka ale chyba już zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś