Dodaj do ulubionych

Beatka-mała wpadka

18.06.16, 22:07
Tak sobie z nudów przeglądam plotkarskie portale i wpadło mi w oko to www.plotek.pl/plotek/1,78649,20262231,beata-szydlo-i-jej-wielka-wpadka-czy-nikt-nie-mogl-jej-powiedziec.html#Czolka3Img
Troszkę się wyzłośliwię, ale spodobał mi się jeden z komentarzy, że to ślady po gumiakachsmile
Obserwuj wątek
    • mama.nygusa Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:11
      Za p[ozno zdjela podkolanowki smile
    • nathasha Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:12
      ale tak poza tym to calkiem niezle wygladala. oczywiscie mine miala odpowiednia, ona jak sie nie skrzywi to dzien stracony, ale ubrana byla ok.
    • sanrio Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:14
      antygwałty wcześniej miała po prostu. Mnie się też robią takie wżery po antygwałtach lub zwykłych skarpetach, ale ja zawsze pamiętam o zdejmowaniu w porę
      • gaga-sie Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:17
        No niestety, za późno zdjęła.
        • gama2003 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:18
          Ale, że jak - założyła do tej stylizacji i ktoś jej jednak kazał zdjąć ? Stąd ta mina ?
          • gaga-sie Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:21
            W spodniach pewnie wcześniej była i miała podkolanówki. Na dodatek chyba ma tendencję do puchnięcia nóg.
          • sanrio Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:22
            toć ona zawsze ma taką minę
          • mid.week Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:29
            No, zwyczajnie się wq..a, że jej portki kazali zdjąć a Gauckowi pozwolili zostawić. Swoją drogą ciekawe czy Joachim ma takie same pończoszki pod nogawkami...
      • baltycki Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:23
        > antygwałty wcześniej miała po prostu.
        Objasnij mnie prosze, czym sa te "antygwałty"?
        • cosmetic.wipes Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:28
          Wszelakie podkolanówki rajtkowe, majty z nogawkami, zabudowane staniory w kolorze nude, półhalki itp.
        • liliawodna222 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:29
          Bardzo "seksowne" podkolanówki w kolorze cielistym big_grin
          • za_mszowe Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 23:04
            Moga byc stalowosiwe lub jasnoszare tez. Takie trupio-wygladajace do spodnicy w kolano i beatka bylaby cacy.
        • ola766 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:32
          Obrzydliwe określenie na takie cienkie podkolanówki, noszone pod spodnie albo długą spódnicę. No, rzeczywiście nie nakręcają seksualnie, i stąd okreslenie "antygwałty".
          Niby adekwatne, a jednak seksistowskie, i w jakimś sensie dziwie się, że używają go kobiety.
          • naomi19 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:42
            Ja myślę, że określenie miało być... zabawne.
          • morgen_stern Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 23:02
            Też nie znoszę tego określenia. Wyglądasz tak nieseksownie, że nikt nie będzie cię chciał nawet zgwałcić! hahaha no strasznie zabawne, rzeczywiście.
        • angeika89 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:54
          szafunia.pl/img/2014/12/34511.jpg
    • ga-ti Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:18
      Oj, pewnie wcześniej miała spodnie i podkolanówki, tylko zastanawia mnie, czy nie może zainwestować w takie z nieuciskowym ściągaczem? Choć pewnie pomyślała, że lepiej niech się wpinają coby miały opaść uncertain
      Ale czy nikt jej nie ogląda przed oficjalnym wyjściem? Nie ma kogoś od wizerunku, stylisty, czy kogoś podobnego? Nawet jednej życzliwej osoby?
      • beata985 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:25
        ona pewnie z tych co to nie ufa nikomu.....wszystkich by podejrzewała,że chcą dla niej źle....big_grin

ps. widziałyscie wczoraj w szkle kontaktowym, jaką ozdobę miał prowadzący \Przybylik??
        wink
    • lusitania2 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:30
      w przypadku tej pani pełniącej obowiązki premierasad dzień bez wpadki dniem straconym.
      Gustu, tak jak i pomyślunku darmo u niej szukać.
    • jola-kotka Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:36
      Hehe dobre,ostatnio widzialam jej fote z mezem i im nic nie pomoze i nic nie zaszkodzi oboje wygladaja jak oderwani od pluga.
    • angeika89 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:53
      Dla mnie cudny komentarz, że Premier nogi chociaż ogoliŁ big_grin
      I jak zwykle pełna wdzięku, uroku i z uśmiechem na twarzy big_grin
    • za_mszowe Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 22:58
      Podkolanka antygwaltki miala a nie zadne gumofilce. Mogla w tych antygwaltkach zostac do konca big_grin
    • beata985 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 23:00
      bo założyłaby broszkę to na nogi nikt by nie zwracał uwagi.....ma za swoje....tongue_out
      • gama2003 Re: Beatka-mała wpadka 18.06.16, 23:08
        Aaaa, faktycznie.
        Ktoś jej broszkę buchnął, to się...wytrąciła z dobrego humoru
    • czar_bajry Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 00:24
      Z taką miną to jej już antygwałtki niepotrzebnetongue_out
    • liliawodna222 Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 08:10
      Swoją drogą kobieta totalnie pozbawiona wdzięku...
    • salinas A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 10:07
      przezroczystych rajstopkach należą do kogo ? big_grin

https://2.s.dziennik.pl/pliki/6838000/6838241-anna-komorowska-397-231.jpg
      • mid.week Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 10:14
        Nawet nNajbrzydsze rajty Komorowskiej nie sprawią, że Szydło wypięknieje....
        • salinas Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 10:20
          Wpadka jest wpadką, niezależnie od osoby.
          • mid.week Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 10:22
            A ktoś tu z tym polemizuje?
            • gama2003 Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 10:49
              Czy Komorowska była premierem ?
              Coś mnie ominęło ?
              • mid.week Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 11:10
                Kilka razy była na premierze.
                • za_mszowe Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 12:02
                  Ze niby "najezdzca" (germanski oprawca)?
                  i1.kwejk.pl/k/obrazki/55723-germanski-oprawca.jpg Brąk nie byl premierem, a wątpie, żeby miala innego.

Bo premier a premiera to 2 rozne kwestiewink
                  • gama2003 Re: A te nóżki w czarnych ,cienkich... 19.06.16, 12:13
                    No i przywoływanie wpadek Komorowskiej - połowicy prezydenckiej to jakby czepić się, powiedzmy męża Szydło, że białe skarpetki do garnituru nosi. Średnio celne.

A tak z innej mańki - dla mnie, guru modowym nie jestem, ale ciemne rajtki u mocno otyłej kobiety zawsze robią lepiej niż cielistości. Chyba, że sukienka pastelowa itd.
                    No i mimo tuszy, jednak jakimś cudem stopy Komorowskiej mniej raciczkowato wyglądają. Dziwi mnie, że obecnej premier nikt nie doradzi bardziej wyciętych nad palcami butów, wygodniej by było nawet przy opuchliźnie. Mocniej wycięte i bardziej w słupek niż szpileczkę.
    • jesienna.nuta Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 10:43
      "ale spodobał mi się jeden z komentarzy, że to ślady po gumiakach"

Ten, kto tak napisał wie co mówi, bo sam takie ma.
      • lellapolella Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:16
        A jest coś złego w tym, że się miewa ślady po gumiakach? Może arystokracja pisowska nie wie, że ludzie w gumiakach pracują i jest to obuwie obowiązkowe w niektórych miejscach pracy? Mieć ślady po gumiakach a występować na salonach eksponując je, to dwie różne sprawy;P
        Widzę też sporą różnicę między byłą prezydentową a p.o. premier: niewłaściwe rajstopy to ciągle o niebo lepiej niż gołe nogi z odciśniętymi paskami, tym bardziej, gdy jedne są na wybiegu zewnętrznym a drugie- wewnętrznym.
        Podziwiam waszą nadzieję, że wcześniej miała spodnie, bo jednak to jest kompozycja sukienka+żakiet i, jeśli chodzi o mnie, sądzę, że tak miało być, tylko ktoś przytomny zauważył podkolanówki i nakazał zdjąć.
        • gama2003 Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:26
          Też myślę, że z racji upału miały być podkolanówki do tego stroju, ale spódnica okazała się za krótka. Bo te ciemne pełne buty do bladych gołych nóg - nie wyglądają na zaplanowane.
          • mid.week Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:35
            Stylówa na pilną prymuskę.

https://lh3.googleusercontent.com/ZWHvTa80OF1-w3Woq3PLF1wh1cKTb76qwHvG1qEL3rM7b39ofUwUojn0QiIezyvrBRc0EZyXlJ8Lvv1j-bGxBp-zWKlIj9gu9MlwV2rZHNvx4Y_hNB-ju8Krmg5kn04X9-J3giLnHrnuxM9-P8tXeMeCLKXZRzVD1NlQwb6iKFF9L5IGic8BTyfhZv8xQz8tHcWs2J6fCVZTbQtf5be5W3pbTWwGuOiGrYiftBSfPHLc_pAjV6KFVeHeFFnhmi6dp_8DUXPoumROuRrtgcwN2MtiTVqsB-r5phtLsnfMUHEnWMf4Rkb66ZjSyt24xmsctdX7oKbSjw5cahZxHeJVBO3HZdY5xDT4QLfdQVKtcf9X3vMSaP2aBTvURFMkhVzpqti6ItRrvRCRcuPcL4jNEE68O8mMdFbX6sPLduZeCZ_iXu9xLTuDN-fTsITIDFMelPJ6-6QJXNrL3CWvX_BdpfuCbNEPzltBuCZW0MDN_cgX9mJ0w5CwiRp1CI8VOOMelzz-T99KRmmVukrmeGz1bWPZRmFOYJ-gZ0Uxd6tBLgVUC-GernLwCNgJ7mBsTIFpleNUVqmQ_W-oGOGMuZbbzcgITeHC1GDW=w256-h599-no
          • kropkacom Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:37
            Tak trudno było to sprawdzić wcześniej, że spódnica za krótka. Ech...
            • lellapolella Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:46
              Myślę, że wiedziała, że za krótka, w końcu chyba nie pożyczyła jej w ostatniej chwili. Raczej obstawiam, że w Przecieszynie podkolanówki to żaden obciach big_grin
            • gama2003 Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 20:14
              Zresztą cały ten strój fatalny jest.
              To jeszcze nie stara babka a ubrała się w stylu, w którym chyba osiemdziesięciolatka ma prawo dobrze wyglądać. Do tego mocno przytyła, tu raczej ratować mogą mocno klasyczne rzeczy, doskonale skrojone, z dobrych tkanin. Aż dziwne, że założyła lepiącą sié do nóg spódnicę, ze źle wykończoną listwą, całość dziwnej długości. To ukrywające biust wdzianko zatrzaśnięte pod szyją, kompletnie odkobieciło i tak mało atrakcyjną babkę. Ona brzydnie w zastraszającym tempie, był czas, kampanijny, kiedy wyglądała całkiem całkiem. Jakoś tak pogodnie. A teraz normalnie postarzała się w rok o piętnaście lat. Ja to się boję, że kobieta fiknie z napięcia.
              • owczarkini Re: Beatka-mała wpadka 20.06.16, 09:16
                >Ona brzydnie w zastraszającym tempie, był czas, kampanijny, kiedy wyglądała całkiem całkiem. >Jakoś tak pogodnie. A teraz normalnie postarzała się w rok o piętnaście lat. Ja to się boję, że >kobieta fiknie z napięcia.
                Dokładnie. Nie trawię jej kompletnie za całokształt, nie mogę słuchać tego jękliwego głosu, ale aż przykro patrzeć. Też się zastanawiam, co się z nią dzieje. Straszna zmiana.
                • lusitania2 Re: Beatka-mała wpadka 20.06.16, 09:59
                  owczarkini napisała:

>Też się zastanawiam, co się z nią dzieje.
                  > Straszna zmiana.

he, he może do beci dociera, że z każdym dniem bliżej do końca? Jej końca. A nie ma żadnej pewności, że pacynek zechce ją ułaskawić, tak, jak mariusza k.
        • beata985 Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:45
          lellapolella napisała:

, jeśli chodzi o mnie, sądzę, że tak miało być, tylko ktoś
          > przytomny zauważył podkolanówki i nakazał zdjąć.

litości, chcesz powiedzieć,że ona zamierzała wyjść w spódnicy i kolanówkach???
          toż nawet ja, niebywająca na salonach, wychodząc na zakupy do warzywniaka nie popełniłabym takiego czegoś....big_grin
          • morekac Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 13:02
            Że co?
            Nie mogli jej nóg jakąś rajstopą w spraju prysnąć? Czy nie mają w tej KP jakiejś wąskiej specjalistki ubrania i makijażu ? Na razie wygląda na to, że jej wyglądu pilnują ktoś, kto ją niezbyt lubi...
            Premier najbezpieczniejsza byłaby w spodniach i tego powinna się trzymać.
    • mum2004 Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 10:48
      Obrzedliwe babsko.
    • kropkacom Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:35
      No cóż, zdarza się pewnie jak się takie kolanówki nosi. Można nie nosić po prostu.

Tak bym chciała aby polska pani premier była trochę sympatyczniejsza z twarzy. Pal licho jej siermiężną urodę, ale ta mina liska chytruska połączona uśmiechem pod tytułem: my wiemy lepiej swoje, jest nie do zniesienia.
      • ludborka Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 11:46
        a moim zdaniem ona mogła być całkiem ładna gdy była młoda wink

nie bijcie big_grin
        • damartyn Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 12:01
          E, wpadki zdarzają sie wszystkim politykom, weźmy np Angele Merkel ze spoconymi pachami
          tnij.org/agemer
          • salinas Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 19:47
            damartyn napisał(a):

> E, wpadki zdarzają sie wszystkim politykom, weźmy np Angele Merkel ze spoconymi
            > pachami
            >

Ale nie dla ematki, która nawet rano śmieci wyrzuca w pełnym makijażu, w szpilkach od Manolo Blahnika i najnowszej kreacji Haute couture od Diora big_grin

• morgen_stern Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 20:27
              A to pośmianie się z wpadki Szydło oznacza, że nie śmiejemy się z absolutnie nikogo innego? I tylko na tę Szydło się uwzięłyśmy? No chyba nie jesteś na tym forum od wczoraj? Rozumiem, że bronisz jej jak lwica, ale sensu w tym nie ma żadnego.
              • salinas Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 20:36
                Wygląd p. Szydło jest mi doskonale obojętny, również p. Komorowskiej .

A to pośmianie się z wpadki Szydło oznacza, że nie śmiejemy się z absolutnie nikogo innego?

Jakoś umknęło to mojej uwadze.
                • morgen_stern Re: Beatka-mała wpadka 19.06.16, 21:13
                  Było tu mnóstwo wątków o wyglądzie, ciuchach i wpadkach znanych ludzi, więc przestań wymyślać.
                  • salinas Re: Beatka-mała wpadka 20.06.16, 19:29
                    morgen_stern napisała:

> Było tu mnóstwo wątków o wyglądzie, ciuchach i wpadkach znanych ludzi, więc prz
                    > estań wymyślać.
                    >

Wrzuć choć jeden link do wątku o wpadkach modowych nie aktorek czy celebrytek, a byłej p. prezydentowej, byłej p.premier ... to zaraz zamieszczę zdjęcie ,,Beatki - małej wpadki" czy też ,,żony Maliniaka". Dla równowagi w przyrodzie big_grin
                    • mid.week Re: Beatka-mała wpadka 20.06.16, 19:42
                      Tu masz o tuszy Komorowskiej
                      forum.gazeta.pl/forum/w,567,115016827,115016827,Prezydentowa.html
                      Tu o sutkach Kopacz
                      forum.gazeta.pl/forum/w,567,156175960,156175960,Widzialam_sutki_pani_Kopacz_.html
                      Czekam na zdjęcia wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka