Dodaj do ulubionych

nie chce imprezy

10.07.16, 20:36
ale wszyscy dookoła lepiej wiedzą, że muszę mieć.
ot i cała historyja.
Szlag może człowieka trafić- chciałam spędzić własną 40kę tak, jak mam ochotę, czyli niech wszyscy spie...ją. Nie chcą. Chcą mi zrobić przyjemność tongue_out
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:44
      A nie możesz im tego powiedzieć wprost? (pomijając to, żeby spier...li) wink
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:50
        Powiedziałam i na prawdę nikt tego nie wziął serio. A prowodyrem jest mój chłop suspicious nie może mu się we łbie pomieścić, że mogę nie chcieć. Przeca się z młotkiem nie pokłócę z tego powodu, że chce mi zrobić urodzinową imprezę-prawie-niespodziankę sad
        • cosmetic.wipes Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:52
          Wobec tego jestes zmuszona wziąć na klate.
          Coś czuję, że będziesz nieźle wspominaćsmile
          • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:53
            jeeezu, trzymaj kciuki, jestem taka spanikowana, że mam duszności normalnie...
            • cosmetic.wipes Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:00
              To zazwyczaj oznacza udaną imprezę.
        • beata985 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 00:07
          wyjedź i wróć po imprezie...oni się pobawią za Twoją 40kę a TY w spokoju i ciszy ją spędzisz...
        • nenia1 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:12
          anorektycznazdzira napisała:

> Powiedziałam i na prawdę nikt tego nie wziął serio. A prowodyrem jest mój chłop
          > suspicious

Czyli nie wszyscy dookoła wiedzą lepiej, ale twój chłop wie. Jak sobie to wyobrażasz, on prosi znajomych ludzi o zrobienie ci fajnej imprezy urodzinowej a oni mu odmawiają? To byłoby co najmniej dziwne, ludzie raczej chętnie przyłączają się do takich akcji i mało kto odmawia., szczególnie przy okrągłych rocznicach. Pewnie większość myśli teraz, że przemawia przez ciebie tzw. fałszywa skromność, coś jak moja teściowa, która co roku lamentuje "tylko niczego mi nie kupujcie" a potem radocha z prezentu i chwalenie się przed znajomymi.
          Jak faktycznie nie chcesz imprezy to po prostu porozmawiaj stanowczo ze swoim facetem, niech to odwoła - w czym problem?
    • oqoq74 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:45
      Wyjedź na ten weekend, a oni niech się bawią.
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:52
        Miałam taką myśl, ale mi głupio, bo to fajni ludzie, obiektywnie mówiąc i nie chcę robić jazdy. Ale NIE MAM OCHOTY $#^@^*^#$%!!!! na żadne balety. Jestem zmęczona, ludzi mam (z powodu pracy i okoliczności ogólnożyciowych) totalnie powyżej uszu, nie mam ochoty na ludzi, chociaż każdego z osobna na prawdę lubię i cenię.
        Tylko nie mam ochoty z nimi spędzać czasu akurat tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:53
          Dasz radę. A bawić się będziesz na pewno dobrze. Poza tym wszystkiego najlepszego!
          • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:54
            dziękismile jeszcze parę dni
        • oqoq74 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:54
          To im powiedz, że dostałaś w prezencie wyjazd i wyjedź. A impreza będzie później.
    • mikams75 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:57
      postaraj sie zminimalizowac szkody psychiczne i "pomoz" im tak zorganizowac, zeby sie jak najmniej umeczyc. Dzien i godzina ustalone? Im pozniejsza pora i srodek tygodnia tym lepiej wink
    • saszanasza Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:35
      Hehe, powiedz im, że kilka dni temu odkryłaś, że zostałaś adoptowana i nie masz 40 lat bo w papierach była pomyłka i w ogóle urodziłaś się w styczniutongue_out
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:37
        big_grin dobre!
        • gama2003 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:44
          A serio to zrób się na bóstwo dwudziestoletnie i baw dobrze !
          Napisz nam potem jak było wink
    • lauren6 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:37
      Sto lat!

Ja bym wyjechała do spa i dobrze się bawiła, a resztę miała w odwłoku tongue_out
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 11.07.16, 18:21
        A dziękismile

Mam ochotę tak zrobić, z tym spa, ale nie chcę scenywink
        • 21mada Re: nie chce imprezy 11.07.16, 22:06
          Och jej, nie chcesz, ale jednak chcesz. Gdybys NAPRAWDE nie chciala to bys wyjechala i miala klopot z glowy.
    • triismegistos Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:37
      Jakieś 10 lat temu wciągnęłam w pułapkę moją przyjaciółkę, która nie chciała obchodzić urodzin pod pretekstem płakania na mojego podłego chłopaka (hm... wiarygodny prekst to był) i wyciągnęłam ja do kajpy gdzie czekali tak zwani wszyscy z prezentami.
      Albo jest uprzejmą osobą, albo jej się podobało.
      Baw się dobrze smile
    • 21mada Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:43
      I czego od nas oczekujesz wobec tego?
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 11.07.16, 18:22
        od ciebie nic
    • kaz_nodzieja Re: nie chce imprezy 11.07.16, 18:24
      Który tort uniesie tyle świeczek?
    • swiecaca Re: nie chce imprezy 11.07.16, 21:56
      a ja bym chciała ale... mój chłop powiedział że absolutnie nie chce (miał 40 krótko przede mną) i wzięłam to na poważnie. a ponieważ on nie chce to też nie przyszło mu do głowy zrobienie takiej imprezy dla mnie. tak to jest z tymi chłopami sad
      • anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 12.07.16, 06:45
        Ja ci w tym roku pożyczę mojegowink
        • swiecaca Re: nie chce imprezy 12.07.16, 11:27
          zamianka? wink
    • nowi-jka Re: nie chce imprezy 12.07.16, 11:32
      jak ja nie cierpie takich imprez niespodzianek
      ktos gdyby mni etaka uszczesliwił to by mi zrobil najwieksze swinstwo
    • bulzemba Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:02
      mam akurat taką fazę, że gotowa bym była zaprosić ekipę cykliniarzy na ten termin. I najlepiej pomalować podłogę śmierdzącą farbą długoschnącą. Uważam, że opcja "urwanie się z domu" może być za mało dosadna bo banda buraków może stwierdzić, że się dobrze bawi bez solenizantki.
    • satoja Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:17
      Ja miałam odwrotnie, liczyłam, że na moje okrągłe urodziny rodzina/znajomi się postarają z czymś wystrzałowym. Ja na ich się starałam. Ci co mieli wcześniej ode mnie, zawsze przeze mnie byli dopieszczani. Na nieokrągłe urodziny zawsze dostawałam przynajmniej zalew życzeń. A okazało się, że z okazji tych okrągłych, wyczekiwanych, towarzystwo właściwie zapomniało o mnie, byli mniej wylewni niż zazwyczaj z mniejszej okazji.., niektórzy zapomnieli w ogóle, dalsi tylko jakieś smsy z życzeniami i to dopiero na koniec dnia. Nie powiem, było mi przykro.
      • volta2 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 16:12
        ale może własnie nie chcieli żebyś się /ktoś starała? i dali ci to do zrozumienia, że się nie wpie...la w cudze sprawy.

gdyby mnie ktoś coś próbował zorganizować, a ja bym nie miala ochoty(jak autorka) lub chciała intymnie, z mężem, to bym była ciężko urażona.

i nawet palcem bym nie kiwnęla z czyjejś okazji, tak więc ten tego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka