anorektycznazdzira 10.07.16, 20:36 ale wszyscy dookoła lepiej wiedzą, że muszę mieć. ot i cała historyja. Szlag może człowieka trafić- chciałam spędzić własną 40kę tak, jak mam ochotę, czyli niech wszyscy spie...ją. Nie chcą. Chcą mi zrobić przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:44 A nie możesz im tego powiedzieć wprost? (pomijając to, żeby spier...li) Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:50 Powiedziałam i na prawdę nikt tego nie wziął serio. A prowodyrem jest mój chłop nie może mu się we łbie pomieścić, że mogę nie chcieć. Przeca się z młotkiem nie pokłócę z tego powodu, że chce mi zrobić urodzinową imprezę-prawie-niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:52 Wobec tego jestes zmuszona wziąć na klate. Coś czuję, że będziesz nieźle wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:53 jeeezu, trzymaj kciuki, jestem taka spanikowana, że mam duszności normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:00 To zazwyczaj oznacza udaną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 00:07 wyjedź i wróć po imprezie...oni się pobawią za Twoją 40kę a TY w spokoju i ciszy ją spędzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:12 anorektycznazdzira napisała: > Powiedziałam i na prawdę nikt tego nie wziął serio. A prowodyrem jest mój chłop > Czyli nie wszyscy dookoła wiedzą lepiej, ale twój chłop wie. Jak sobie to wyobrażasz, on prosi znajomych ludzi o zrobienie ci fajnej imprezy urodzinowej a oni mu odmawiają? To byłoby co najmniej dziwne, ludzie raczej chętnie przyłączają się do takich akcji i mało kto odmawia., szczególnie przy okrągłych rocznicach. Pewnie większość myśli teraz, że przemawia przez ciebie tzw. fałszywa skromność, coś jak moja teściowa, która co roku lamentuje "tylko niczego mi nie kupujcie" a potem radocha z prezentu i chwalenie się przed znajomymi. Jak faktycznie nie chcesz imprezy to po prostu porozmawiaj stanowczo ze swoim facetem, niech to odwoła - w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:45 Wyjedź na ten weekend, a oni niech się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:52 Miałam taką myśl, ale mi głupio, bo to fajni ludzie, obiektywnie mówiąc i nie chcę robić jazdy. Ale NIE MAM OCHOTY $#^@^*^#$%!!!! na żadne balety. Jestem zmęczona, ludzi mam (z powodu pracy i okoliczności ogólnożyciowych) totalnie powyżej uszu, nie mam ochoty na ludzi, chociaż każdego z osobna na prawdę lubię i cenię. Tylko nie mam ochoty z nimi spędzać czasu akurat Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:53 Dasz radę. A bawić się będziesz na pewno dobrze. Poza tym wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:54 To im powiedz, że dostałaś w prezencie wyjazd i wyjedź. A impreza będzie później. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 20:57 postaraj sie zminimalizowac szkody psychiczne i "pomoz" im tak zorganizowac, zeby sie jak najmniej umeczyc. Dzien i godzina ustalone? Im pozniejsza pora i srodek tygodnia tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:35 Hehe, powiedz im, że kilka dni temu odkryłaś, że zostałaś adoptowana i nie masz 40 lat bo w papierach była pomyłka i w ogóle urodziłaś się w styczniu Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 21:44 A serio to zrób się na bóstwo dwudziestoletnie i baw dobrze ! Napisz nam potem jak było Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:37 Sto lat! Ja bym wyjechała do spa i dobrze się bawiła, a resztę miała w odwłoku Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 11.07.16, 18:21 A dzięki Mam ochotę tak zrobić, z tym spa, ale nie chcę sceny Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: nie chce imprezy 11.07.16, 22:06 Och jej, nie chcesz, ale jednak chcesz. Gdybys NAPRAWDE nie chciala to bys wyjechala i miala klopot z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:37 Jakieś 10 lat temu wciągnęłam w pułapkę moją przyjaciółkę, która nie chciała obchodzić urodzin pod pretekstem płakania na mojego podłego chłopaka (hm... wiarygodny prekst to był) i wyciągnęłam ja do kajpy gdzie czekali tak zwani wszyscy z prezentami. Albo jest uprzejmą osobą, albo jej się podobało. Baw się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: nie chce imprezy 10.07.16, 22:43 I czego od nas oczekujesz wobec tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: nie chce imprezy 11.07.16, 18:24 Który tort uniesie tyle świeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: nie chce imprezy 11.07.16, 21:56 a ja bym chciała ale... mój chłop powiedział że absolutnie nie chce (miał 40 krótko przede mną) i wzięłam to na poważnie. a ponieważ on nie chce to też nie przyszło mu do głowy zrobienie takiej imprezy dla mnie. tak to jest z tymi chłopami Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: nie chce imprezy 12.07.16, 06:45 Ja ci w tym roku pożyczę mojego Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: nie chce imprezy 12.07.16, 11:32 jak ja nie cierpie takich imprez niespodzianek ktos gdyby mni etaka uszczesliwił to by mi zrobil najwieksze swinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:02 mam akurat taką fazę, że gotowa bym była zaprosić ekipę cykliniarzy na ten termin. I najlepiej pomalować podłogę śmierdzącą farbą długoschnącą. Uważam, że opcja "urwanie się z domu" może być za mało dosadna bo banda buraków może stwierdzić, że się dobrze bawi bez solenizantki. Odpowiedz Link Zgłoś
satoja Re: nie chce imprezy 12.07.16, 12:17 Ja miałam odwrotnie, liczyłam, że na moje okrągłe urodziny rodzina/znajomi się postarają z czymś wystrzałowym. Ja na ich się starałam. Ci co mieli wcześniej ode mnie, zawsze przeze mnie byli dopieszczani. Na nieokrągłe urodziny zawsze dostawałam przynajmniej zalew życzeń. A okazało się, że z okazji tych okrągłych, wyczekiwanych, towarzystwo właściwie zapomniało o mnie, byli mniej wylewni niż zazwyczaj z mniejszej okazji.., niektórzy zapomnieli w ogóle, dalsi tylko jakieś smsy z życzeniami i to dopiero na koniec dnia. Nie powiem, było mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: nie chce imprezy 12.07.16, 16:12 ale może własnie nie chcieli żebyś się /ktoś starała? i dali ci to do zrozumienia, że się nie wpie...la w cudze sprawy. gdyby mnie ktoś coś próbował zorganizować, a ja bym nie miala ochoty(jak autorka) lub chciała intymnie, z mężem, to bym była ciężko urażona. i nawet palcem bym nie kiwnęla z czyjejś okazji, tak więc ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś