monika1798 29.07.16, 23:30 Czy był ktos z psem w tym roku nad Bałtykiem ? Chodzi mi bardziej o zachodniopomorskie ,gdzie mozna z psem wejsc na plaże bez problemu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best_bej Re: Nad morze z psem 30.07.16, 00:45 W swinoujsciu po stronie niemieckiej. Albo na warszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nad morze z psem 30.07.16, 01:44 Dziwnówek, Dziwnów b/o w Międzyzdrojach wydzielona plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Nad morze z psem 30.07.16, 10:43 Precz ze srającymi i sikającymi kejtrami z plaży i trzymać to z daleka od wody! Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Nad morze z psem 30.07.16, 11:31 Co by to nie było, wszystko, co gania, ujada, s.ra i sika do wody powinno być trzymane z dala od plaży . Odpowiedz Link Zgłoś
monika1798 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 12:56 czyli zakaz wstepu dla dzieci na plaże ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:02 Czasem by się przydało . A przynajmniej tych, które są w wieku, że nie potrafią jeszcze opanować swojego pęcherza, a nie mają nieprzemakalnej-basenowej pieluchy . I tych, które gonią o 5 cm od twojego koca i sypią ci na głowę piachem . Odpowiedz Link Zgłoś
mama.2k15 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:27 Te pieluchy nie są nieprzemakalne.. One tylko nie puchną w wodzie jak zwykłe pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:29 O, widzisz, człowiek całe życie się uczy . Zawsze sobie wyobrażałam, że pieluchy basenowe są po to, żeby zawartość nie wyślizgnęła się do wody. Uch. Ble . Odpowiedz Link Zgłoś
mama.2k15 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:35 Dwójeczkę zatrzyma, ale siki wypłyną podobnie jak z męskich kąpielówek. Sorry za obrazowość :p Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:25 Dokładnie. Kiedyś się zdziwiłam. Założyłam takową pieluchę przed wyjściem na basen i była awaria w samochodzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:51 te pieluchy tylko zatrzymaja kupe (i to tylko w dobrej konsystencji) żeby to było szczelne musiało by być silikonowe i obudowane jak szorty - przynajmniej do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Nad morze z psem 30.07.16, 16:34 lokitty napisał(a): > Co by to nie było, wszystko, co gania, ujada, s.ra i sika do wody powinno być t > rzymane z dala od plaży . o to moja psina może ganiać, w zyciu by nie narobiła ani do wody ani do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Nad morze z psem 31.07.16, 00:40 Kejtry to jest psiarnia. I nie chodzi o policję. Wypad z plaży z kejtrem! Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:29 alpepe napisała: > a co są kejtry? > Pies/psy po poznansku Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:05 Ja byłam w Świnoujściu, ale przed sezonem. W sezonie plaża dla psów jest chyba faktycznie dopiero w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1798 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:13 Własnie ,niby sa wyznaczone plaze dla psów ,ale nie jestem całkowicie pewna. Jechac 500 km nad morze i męczyc psa gdzies w pokoju bez sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:23 Zadzwoń do lokalnego ośrodka informacji turystycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:25 Mam nadzieje ze nigdzie, dlaczego koniecznie chcesz zaklocac ludziom wypoczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
monika1798 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 13:31 Dlaczego zakładasz ,że bede zakłocac komus wypoczynek ? A ludzie ,którzy pija piwo ,jaraja fajki,bekaja a do tego klną nie zakłócają twoim zadaniem ? A dzieciarnia ganiająca i sypiąca piaskiem do tego wieczne ich wrzaski przyczyniają sie do komfortu wypoczynku. Wyluzuj jezeli pies bedzie leżał gdzies z boku tak strasznie zakłóca wypoczynek .? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Nad morze z psem 30.07.16, 17:17 Cudzy pies zakłócał mi wypoczynek raz w ciągu 10 lat. Cudzy bachor - ze 300 razy lub więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:53 z psem jak z dzieckiem\są spokojne i zrównoważone których nie widać albo które właściciel porafi wychować i zająć a są takie które sa głośne i kłopotliwe nie wiem dlaczego z założenia akżdy pies miał by komukolwiek uprzykrzać wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Nad morze z psem 30.07.16, 16:14 Polecę Lubiatowo. Masa ludzi z psami nawet na campingu. Nie rozumiem co jest nie tak z psem na plaży. Mój sika i robi grubsze rzeczy w lesie. Na plaży leży pod moim leżakiem i nawet się nie ruszy. Jest masa goniących psów, ale nie zauważyłam, żeby któryś załatwił potrzeby na plaży. Za to dzieci sikających widziałam kilkoro. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:27 Och jak ja się cieszę że jestem teraz na wczasach gdzie jest kategoryczny zakaz wprowadzania psów na plażę i do wody. Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:38 Jeszcze tylko zakaz dla dzieciarni w wieku do lat 10 i będzie można wypoczywać, nie? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Nad morze z psem 31.07.16, 08:54 w zeszłym roku byłam z psem w Kołobrzegu ale we wrzesniu, więc nie wiem jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś