taki-sobie-nick 08.08.16, 21:44 że zacytuję klasyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpik124 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 10:26 rosapulchra-0 napisała: > Gdzie można kupić? > hahahahahahahahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Jak wam się podoba 08.08.16, 22:24 Nie podoba mi się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Jak wam się podoba 08.08.16, 22:29 Dodam jeszcze, że taka koszulka kojarzy mi się z typem kobiet, które chichoczą z seksistowskich dowcipów, chwalą się, że mają męski umysł i są takie inne, niż wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Jak wam się podoba 08.08.16, 22:38 Nie cierpię koszulek z przesłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Jak wam się podoba 08.08.16, 22:44 E, nieee... Jestem człowiekiem, nie doopą. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 00:05 Jak dla mnie zbyt wulgarna. Można być matką i atrakcyjną kobietą, a nie dupą. W ogóle nie lubię takiego określenia na kobietę, tak jak kumple zawsze:"o to moja dupa". Swoja dupę to sobie nosisz sam i siedzisz na niej... O! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Angeika, był kiedyś taki wątek 09.08.16, 19:09 na FK "Na wakacje z d...ą czy bez?" No i koleś dostał odpowiedzi w rodzaju "Ja tam biorę na wakacje wszystkie części ciała" albo "Lepiej bez [w sensie kwiatka - żart językowy], ładnie pachnie, chociaż szybko więdnie, a d... trzeba ciągle podcierać". Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Angeika, był kiedyś taki wątek 09.08.16, 22:43 Dobre Wątku nie kojarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 07:00 Chyba do końca życia nie zrozumiem idei noszenia "ohasłowanych" koszulek. A ta to już zwyczajnie głupia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 07:08 Nigdy nie włożyłabym koszulki z tak durnym i wulgarnym napisem. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 08:27 Okropieństwo. Bezguście. Porównywalne z 'Brajankiem' Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 08:35 Sama sobie wyznaczasz miejsce i rolę wobec i swojego mężczyzny i wszystkich innych facetów,nosząc koszulkę z takim napisem. Kobieta,która sprowadza siebie tylko do roli d...y do dawania...czemu tak nisko się cenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Dlaczego ja???? 09.08.16, 19:12 raczek47 napisała: > Sama sobie wyznaczasz miejsce i rolę Raczek, to jest jakaś baba z netu. Ja nie noszę t-shirtów z hasłem, a ostatnio przerzucam się na bluzki (dwie na zmianę, szyte na wzór tej a t-shirty noszę po domu) Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 09:53 Nigdy w życiu nie czułam potrzeby manifestowania swoich poglądów czy przemyśleń na ubraniach, więc nie, nie kupiłabym i nie nosiłabym tego T-shirta. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 09:57 dopóki nie zobacze w niej małej dziewczynki lub nastolatki, to wisi mi to. Taaak wiem, wyluzowane ematki pewnie się za głowę złapały, że tylko patole Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 09:58 Glupie haslo. Lubie napisy albo ciekawe nadruki, ale ten jest po prostu slaby. W zamysle mial byc pewnie odwazny - wyszedl zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 10:14 Ale dno. Żeby to choć zabawne było. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 10:17 Fajniejsza by była np. "jestem matką i niezłą foką", albo świnią, czy co tam teraz jest modne wśród gimbazy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 10:28 Jestem ematką - byłoby ciekawsze. Ja tam bym się za taką obejrzała, kilka razy. I snuła domysły , która to ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jak wam się podoba 09.08.16, 10:21 Uprzedmiatawiajace paskudztwo. I wcale nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Większość przeciw :-) 09.08.16, 19:14 Ja też przeciw, jak najbardziej. Ten wątek przekonał mnie, że nie jestem całkiem starą i zasadniczą ciotką. I że ludzie też są przeciw. O! Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Większość przeciw :-) 09.08.16, 22:49 Miało być odważnie a wyszło żenująco i prostacko. Kojarzy mi się z pustaczkami Kobiety, które są zgrabne fajne i ponętne (bo to jak rozumiem jakiś bardziej obyty synonim :fajnej dupy ) nie muszą tego manifestować w tak prymitywny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka może tamta miała być z takim dystansem do siebie 09.08.16, 22:53 Choć prawdziwie fajną z dystansem koszulkę CIĄŻOWĄ to ja widziałam ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś