Dodaj do ulubionych

Oglądacie Jerzyka?

30.08.16, 02:56
Bo ja tak. Oprócz tego, że mam tyle roboty, że pewnie do rana nie skończę, to jednym okiem zerkam w TV i póki co jestem zachwycona. Już spisałam go w rozumie na straty a tu - jak równy z równym z nr 1. Początek pierwszego seta, 2:2 ale naprawdę czasami jest super!

Dla wyjaśnienia - pierwszy dzień US Open w tenisie, Jerzy Janowicz - Novak Djokovic
Pierwsza runda
Obserwuj wątek
    • wipsania Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 03:09
      Co prawda teraz pierwszy set do tyłu (3:6) ale naprawdę nie ma się czego wstydzić!
      • wipsania Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 04:06
        Nikt nie ogląda, to powiem wam, co dalej. Drugi set dla Jerzyka 7:5 <hura>
        Dżoko coś jakby z ręką miał, fizjoterapeutę wzywał ale i tak super gra Polaka
        • wipsania Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 04:36
          Z kronikarskiego obowiązku donoszę, że trzeci set dla Dżoko 6:2
          • hugo43 Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 04:41
            Patrzę i ja smile
            • wipsania Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 05:00
              No to widzisz, że niestety po ptokach ale i tak wielkie brawa po tak długiej przerwie i trenowaniu po szopachwink
              • mozambique Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 11:27
                i witamy w trzeciej setce

zasłużenie sad
                • niu13 Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 12:19
                  Niech tego Jerzyka piorun trzaśnie, przez niego spływam dziś po ścianie. Obudziłam się o 3.30 na ten mecz, a o 6.10 zaczął dzwonić budzik jak akurat zasypiałam ponownie.
                  Nie lubię tego chłopaka, ma coś takiego mazgajowatego w sobie, psychika zupełnie nie do tenisa.
              • oqoq74 Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 12:23
                Anita Włodarczyk zdobyła złoto olimpijskie i ustanowiła rekord świata, trenując w dużo gorszych warunkach niż tenisiści. Są ludzie, którzy trenują w dużo gorszych warunkach ale nie zrzucają na to winy za niepowodzenia.
                • mozambique Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 14:29
                  bo Jerzyk to taka pi..peczka, miala jeden sezon w ktorym błysnął i od tego czasu zalicza dno kopalni

a a pyskuje conajmneij jak Fonini
    • mdro Re: Oglądacie Jerzyka? 30.08.16, 12:25
      No niestety, za wygranie seta, nawet z Djokowiczem, punktów nie dają...
    • bywalec.hoteli Tenis - nuda 30.08.16, 14:23
      Tenis to nudny sport, mało popularny w Polsce, poza tym polscy tenisiści jakoś nic nie potrafią osiągnąć wybitnego. Max osiągnięcie to finał Wimbledonu Agi Radwańskiej. Żeby chociaż wygrali turniej wielkiego szlema.
      • mozambique Re: Tenis - nuda 30.08.16, 14:28
        wygrala tez turniej MASTERS i od wielu lat jest w pierwszej dziesiątce
        rzeczywiswcie na tle reszty polskiego tenisa Radwanska to prawdziwy brylant

a Jerzyk to zdaje sie ma potezne problemy ze sobą i stąd te galpoujący zjazd formy
        • bywalec.hoteli Re: Tenis - nuda 30.08.16, 14:41
          Może być i w pierwszej dwójce rankingu i co? Przychodzi Williamsowa i przegrywa, przychodzi Cibulkova i przegrywa, przychodzi Angie i przegrywa, itp. itd. Na dwóch olimpiadach dała też ciała na maksa.
          • mozambique Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:36
            olimpaida to po porstu inny deal , a konkretnie to brak dealu

na pierwszym lepszym turnieju na pustyni w Arizonie tenisista z pierwszej 30-tki za przejscie do nastepnej rundy ( czyli wygranie 1 meczu) zarabia wiecej niz za wygranie całego turnieju olimpijskiego , długiego i "darmowego"smile
            w sumie to nie dziwota ze oni maja kompletnei wywalone na igrzyska , ( jak np Djokovic ktory tez dziwnym trafem odpadł w pierwszej rundzie) powinni tylkio miec wiecje odwagi i po prostu odmówic uczestnictwa i przez ten czas przygotowywac sie spokojnie do US OPEN . Olimpaada dla tenisistów to tylko sprawa honoru a dla wielu honor jest mneij warty niz kasa do wygrania w USA

a Williams to jak Caster Sanya w biegach na 800 m -z powodu swych meskich predyspozycji jest poza mozliwosciami innych tenisistek , choc ostanio juz chyb wiek daje znac po przegrywała troche , jeszcze pare lat temu była nie do przejscia po prostu
            • niu13 Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:40
              Olimpiada olimpiadą, ale o Radwańskiej prawda jest taka jak napisała bywalec- ona ciuła te punkty w rankingu i ciuła, ale żadnych spektakularnych zwycięstw ani turniejów nie zalicza
              • mozambique Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:49
                ciuła i zarabia , zarabia zarabia i ciuła

podliczyli ją ze zarobila jzu ponad milion dolarów , z samej gry ,
                dziwicie się ze ciuła ?

ostatnoi wygrała turniej w New Heaven
                • oqoq74 Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:51
                  Ale niech sobie ciuła. Tylko po co jeździ na igrzyska skoro jej to nie kręci i nie ma z tego kasy?
                  • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 10:58
                    PKOL chciał?
                    dla sponsorów ?
                    nie wiem po co tez tam pojechał Jerzyk ?
                    • oqoq74 Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:12
                      A oni są bezwolni i jadą tam, gdzie ktoś ich wysyła a potem robią wszystko by odpaść. To chyba jeszcze gorzej, nie?
                      • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:18
                        na ile "bezwolny" jest sportowiec zaleny od PKOL, PTN i sponsora ?

szczerze mowiąc - nie wiem
                • bywalec.hoteli Re: Tenis - nuda 30.08.16, 16:20
                  Agnieszka zarobiła już wg mnie wiele milionów. I dobrze, gdyż ona do tego doszła ciężką pracą i też wiele kasy musiała sama z rodzicami zainwestować. Tylko, że tyle się o niej mówi i zachwyca, że niech ona wreszcie coś konkretnego wygra, jakiś poważny turniej a nie turniej na pustyni w Arizonie!
                  • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 10:57
                    a musi ? wcale nie musi.
                    z tej Arizony i tak jest juz ustawiona na cale życie
                    • bywalec.hoteli Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:15
                      Nieprawda, celem każdego sportowca jest sięganie po najwyższe laury, wygrywanie, złoty medal itp. Agnieszka, jeśli chce być zapamiętana w historii tenisa, musi coś konkretnego wygrać. Wspominałaś o turnieju Masters, ale to jednak jest niżej w hierarchii od Wielkiego Szlema?
                      • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:21
                        ani wyżej ani niżej , ani łatwiejszy ani trudniejszy bo Masters nie wchodzi do rankingu , i i uczestniczą w nim tylko zawodniczki z pierwszej ósemki
                        to kompletnie inny rodzaj turnieju i nie ma co go porównywac z Wielkim Szlemem ( który przecuiez nie jest turniejem tylko cyklem turniejów)

Aga juz jest historią polskeigo tenisa , zadna inna zawodniczka nie zaszła tak wysoko jak ona , moze jak williams w koncu odejdzie ze sportu to zawodniczki o budowie Agi zaczna wygrywac duze turnieje
            • oqoq74 Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:49
              Sorry, ale przy takim podejściu, nie dostaję kasy się nie staram, to nie powinni być w kadrze. Ich wysłanie na igrzyska też kosztuje, być może ktoś niżej rozstawiony w rankingach bardziej by się starał. I taka ich postawa jest dla mnie nie do przyjęcia.
              • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:00
                tes prwada. po jak cholere na Copacabane np pojechal Jerzyk?
          • mdro Re: Tenis - nuda 30.08.16, 15:45
            No sorry, ale akurat i z Kerber, i z Cibulkovą to Radwańska ma dodatni bilans meczów. A z S. Williams praktycznie żadna tenisistka nie wygrywa (jeśli już, to Williams przegrywa).
            • bywalec.hoteli Re: Tenis - nuda 30.08.16, 16:26
              No ale w kluczowych półfinałach czy finałach przegrywała. Nie wiem czy z Cebulkovą czy z Kviatową, ale przegrywała. Jakoś Angie Kerber zdobyła Wimbledon, mimo, że niżej jest w rankingu.
              • vvipp Re: Tenis - nuda 30.08.16, 16:53
                Akurat z Kvitovą ostatnio wygrywała, Cibulkova to chyba na ślub taki zryw miała bo z Agą przegrała kiedyś " na rowerze" 6:0 6:0.
                Oprócz Sereny każdą A. pokonała.
                • mozambique Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:01
                  Szarapowej chyab nigdy ale to juz wiemy dlaczeho
                  • mdro Re: Tenis - nuda 31.08.16, 11:27
                    Z Szarapową bilans ma dość marny, niemniej dwa razy z nią wygrała (i to w dużych turniejach: US Open i w Miami - w tym ostatnim w finale).
                    • bywalec.hoteli Re: Tenis - nuda 09.09.16, 09:05
                      I co? Agnieszka odpadła z jakąś młodziczką z Chorwacji. A Williamsovą pokonała Słowaczka.
                      Można ? Można! Tylko Agnieszce ciągle się nie udaje:
                      sport.interia.pl/tenis/news-karolina-pliszkova-i-angelique-kerber-zagraja-w-finale-us-op,nId,2265902
                      • mozambique Re: Tenis - nuda 09.09.16, 10:05
                        a Murraya JApończyk
                        A Djokovica nikt

o czym to świadczy ?
    • bywalec.hoteli Re: Oglądacie Jerzyka? 04.09.16, 18:57
      Upa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka