mildenhurst 15.09.16, 18:48 Lub jeszcze ciepłych absolwentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 18:50 Następna twoja ankieta? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 19:10 Precyzuje. Jak wygląda relacja zajęć praktycznych do teorii. Raczej różnice między LO jeśli macie porównanie. A może jest uczeń na kierunku informatyka, energetyka? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 19:18 Elektronika. Może być? Mam syna w LO również, więc porównane też, tylko nie wiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 19:13 Syn chodził do technikum, ale to parę lat temu było. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 22:53 W sensie, co dalej robił? Zdał maturę, dostał się na studia dzienne, ale z nich zrezygnował po jednym semestrze, bo dobra praca mu się w wyuczonym zawodzie technika trafiła. Trochę żałował, bo to co studiował to tylko dziennie można, więc musiał definitywnie z tych studiów zrezygnować, ale teraz z perspektywy paru lat, twierdzi że to była najlepsza decyzja w życiu. W następnym roku zaczął studia zaocznie i wieczorowo - dwa kierunki. Jeden bardziej związany z tym, czego uczył się w technikum, drugi z zupełnie innej parafii - hobbystycznie. Z pierwszego zrobił licencjat w zeszłym roku, z drugiego w tym roku będzie robił magistra. Cały czas pracuje w tej samej firmie i jest bardzo zadowolony z pracy. Planuje jeszcze kolejne studia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: macie dzieci w technikum? 15.09.16, 19:20 Mam - tb. geodezja , dopiero zaczął. 25 godz przedmiotów ogólnych i 9 godz zawodowych . Wliczona religia/etyka, wf , wychowawcza ... Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: macie dzieci w technikum? 16.09.16, 07:25 Ja jestem po geodezja/ kartografia ale to było 100 lat temu. Faktycznie już od początku mieliśmy kierunkowe zajęcia. Chemii mało było jako takiej, ale w geologii było sporo pobocznej. Czyli niewiele się zmieniło. Syn mój wyklucza zdecydowanie LO stąd moje pytanie tak na zaś. Odpowiedz Link Zgłoś