Dodaj do ulubionych

Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzicie

• moadek Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 12:38
      a Ty zrozumiałaś ? dla ułatwienia uśmiech na końcu załączyłam
    • pitahaya1 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 12:39
      rybik0-0 napisał(a):

> Nie chcę zaostrzenia ustawy, sama byłam na pierwszym proteście , ale ogrom cham
      > skich kobiet
      mnie poraził i na następne nie pójdę. Nie chcę być kojarzona z te
      > kstami o szparach i ci...h. Bardzo popieram protest ale nie w tej formie drogie
      > Panie !!!

A ogrom chamstwa w sejmie ci nie przeszkadza? Chamskie i wulgarne wypowiedzi posłów i kleru ci nie przeszkadzają? Tylko nieliczne mniej cenzuralne wypowiedzi kobiet, które uczestniczyły w marszu zaczęły ci przeszkadzać? Jak ktoś te kobiety traktuje jak c.pki niewydymki to tak się pięknie odwzajemniają.
    • woman_in_love Mylisz się, to już nie ma znaczenia. Żadnego. 13.10.16, 12:39
      Jarosław K. to narodowy socjalista, rozumiejący tylko chamstwo i siłę. I tylko to do niego trafi i go przekona. Jego zwolenników także. Dyskutować miło i po dobroci można z kimś rozumnym. A nasz mały wódz jest takim Adolfkiem i nie da się rady z nim dyskutować na poziomie. Dyskusja i bycie miłym to w jego oczach słabość. Nie ma co go traktować jak "męża stanu" skoro to zwykły psychopata, który zamordował brata (każąc im lądować).
    • paloma_blauwinder Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 12:40
      Bo póki co t
      > o w Wiadomościach pokazują czarny protest jako

A to ci smuteczek.
    • jdylag75 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 13:28
      Rzeczywiście, powinnyśmy siedzieć w domu w bieli z dziatkami i protestować sobie w zaciszu z pieśnią na ustach. Tak ślicznie, niekłopotliwie, po kobiecemu.
      Rybiku uczysz górników protestować, a rolników? Dlaczego nie?
      • lena36 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 13:38
        Z pieśnią bogojczyźnianą na ustach. Przędąc sobiesmile
        coś jak Krzysia Drohojowskasmile
    • jdylag75 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 14:30
      Jeszcze dodam że protest jest zróżnicowany bo biora w nim udział różne osoby, czasem skrajnie różne, przekrój statystyczny, fantastyczne jest to ze mimo, że są różne potrafią się zjednoczyć.
      Dałaś się Rybiku wypuścić jak pierwsza naiwna, ktoś w szklanym pudełeczku, kto Cię nie zna i kogo gucio obchodzisz, próbuje Ci wskazać w swoim mniemaniu jedyne właściwie dla Ciebie miejsce, a Ty już w te pędy szorujesz by je zająć. Grzeczna dziewczynka, pójdziesz do nieba.
    • tully.makker Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 14:54
      Cipka, szparka, straszne slowa!
    • woman_in_love Jarek K. o aborcji 13.10.16, 15:31
      https://oi67.tinypic.com/1zokj0z.jpg
    • fiu-bzdziu2010 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 15:36
      Jarek to facet, ktory nie boi się kulturalnych kobiet, bo może je zawsze z pobłażliwym uśmiechem potraktować i po pisiemu zagadać, ale właśnie kobiet z charakterem, które potrafią wykrzyczeć w prostych żołnierskich słowach swoje racje -
      boi się facet siły, a nie kultury
    • kasiasolska Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 15:59
      Boicie się nas, co? big_grin
      I słusznie!
    • minor.revisions Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 16:17
      > Ludzie oglądając taki przekaz tylko utwierdzają się w przekonaniu, że jesteście niepoważne a rząd postępuje słusznie i mądrze nie dając się zastraszyć takiej bandzie .

bo palenie opon czy zasypywanie dróg hurtową ilością kartofli było taaaaakie poważne i dojrzałe, to był właśnie poziom na którym rząd jest w stanei rozmawiać.
      • ra-sowa Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 16:27
        ale palenie opon i kartofle to faceci robili. A im wypada i wolno . Kobieta ma być subtelna, spokojna, nie śmiać się głośno, nie pokazywać palcem, nie chodzić w czerni ( chyba , że w żałobie), nie odzywać się nie pytana i przytakiwać jak facet się odezwie. W domu ma zakładać fartuch jak gotuje obiad i czekać z kapciami na pana męża
        • mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:25
          a jakby tak palić ogniska usypane ze sterty małych, żółtych, gumowych kaczuszek....? jezu jakby to pięknie wyglądało! Trochę nieekologiczne, ale bardzo medialne.
          • zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:35
            Ja sobie wzięłam do serca uwagi i przygotowuję inteligencki transparent:

"Azaliż waszmościowie nie folgujcie ino więcej eklezji, bo się rozsierdzę" (A z drugiej strony będzie serdeczne, staropolskie |mać wasza gamratka chędożona|)
            • mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:45
              Prześliczne!
              Ja mam takie:
              "Bogdaj ci zaległ na ustach wrzód, kędy umartwiasz kobiecy ród!"
              "Kuglarstwa i gusła pohańca sprośnego niebawem rozsierdzą me wątłe ego!"
              nie za mocno?
              • zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:47
                Cudowne.

Sprośnego lepiej wywal, to takie sprośne... wink
                • mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:56
                  nie będzie rymu sad
                  • zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 21:51
                    Zamień na kiepskiego. Wg obecnych standardów to dość łagodne określenie, wg staropolskich - właśnie nazwałaś kogoś pizdusiem... A nie sądzę, żeby szerokie grono internetowych trolli to wiedziało.
            • miedzymorze Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 18:01
              ja mam krótszą propozycję:
              ODKATOLCIE SIĘ ODE MNIE big_grin

pozdr,
              mi
        • edelstein Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 18:24
          Czyscic zbroje matongue_out
    • kotradykcja Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 17:04
      Chciałam zauważyć, że prawa kobiet nie zostały wywalczone uprzejmymi prośbami tylko zdecydowanym działaniem. I wtedy padały podobne hasła że strony przeciwników - niekobiece, prostackie, wulgarne.
      Gdyby nasze przodkinie przejmowały się takimi pierdami, szanowna wątkodajko, kim byłabyś dzisiaj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka