moadek Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 12:38 a Ty zrozumiałaś ? dla ułatwienia uśmiech na końcu załączyłam Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 12:39 rybik0-0 napisał(a): > Nie chcę zaostrzenia ustawy, sama byłam na pierwszym proteście , ale ogrom cham > skich kobiet mnie poraził i na następne nie pójdę. Nie chcę być kojarzona z te > kstami o szparach i ci...h. Bardzo popieram protest ale nie w tej formie drogie > Panie !!! A ogrom chamstwa w sejmie ci nie przeszkadza? Chamskie i wulgarne wypowiedzi posłów i kleru ci nie przeszkadzają? Tylko nieliczne mniej cenzuralne wypowiedzi kobiet, które uczestniczyły w marszu zaczęły ci przeszkadzać? Jak ktoś te kobiety traktuje jak c.pki niewydymki to tak się pięknie odwzajemniają. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Mylisz się, to już nie ma znaczenia. Żadnego. 13.10.16, 12:39 Jarosław K. to narodowy socjalista, rozumiejący tylko chamstwo i siłę. I tylko to do niego trafi i go przekona. Jego zwolenników także. Dyskutować miło i po dobroci można z kimś rozumnym. A nasz mały wódz jest takim Adolfkiem i nie da się rady z nim dyskutować na poziomie. Dyskusja i bycie miłym to w jego oczach słabość. Nie ma co go traktować jak "męża stanu" skoro to zwykły psychopata, który zamordował brata (każąc im lądować). Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 12:40 Bo póki co t > o w Wiadomościach pokazują czarny protest jako A to ci smuteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 13:28 Rzeczywiście, powinnyśmy siedzieć w domu w bieli z dziatkami i protestować sobie w zaciszu z pieśnią na ustach. Tak ślicznie, niekłopotliwie, po kobiecemu. Rybiku uczysz górników protestować, a rolników? Dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena36 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 13:38 Z pieśnią bogojczyźnianą na ustach. Przędąc sobie coś jak Krzysia Drohojowska Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 14:30 Jeszcze dodam że protest jest zróżnicowany bo biora w nim udział różne osoby, czasem skrajnie różne, przekrój statystyczny, fantastyczne jest to ze mimo, że są różne potrafią się zjednoczyć. Dałaś się Rybiku wypuścić jak pierwsza naiwna, ktoś w szklanym pudełeczku, kto Cię nie zna i kogo gucio obchodzisz, próbuje Ci wskazać w swoim mniemaniu jedyne właściwie dla Ciebie miejsce, a Ty już w te pędy szorujesz by je zająć. Grzeczna dziewczynka, pójdziesz do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 14:54 Cipka, szparka, straszne slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 15:36 Jarek to facet, ktory nie boi się kulturalnych kobiet, bo może je zawsze z pobłażliwym uśmiechem potraktować i po pisiemu zagadać, ale właśnie kobiet z charakterem, które potrafią wykrzyczeć w prostych żołnierskich słowach swoje racje - boi się facet siły, a nie kultury Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasolska Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 15:59 Boicie się nas, co? I słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 16:17 > Ludzie oglądając taki przekaz tylko utwierdzają się w przekonaniu, że jesteście niepoważne a rząd postępuje słusznie i mądrze nie dając się zastraszyć takiej bandzie . bo palenie opon czy zasypywanie dróg hurtową ilością kartofli było taaaaakie poważne i dojrzałe, to był właśnie poziom na którym rząd jest w stanei rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 16:27 ale palenie opon i kartofle to faceci robili. A im wypada i wolno . Kobieta ma być subtelna, spokojna, nie śmiać się głośno, nie pokazywać palcem, nie chodzić w czerni ( chyba , że w żałobie), nie odzywać się nie pytana i przytakiwać jak facet się odezwie. W domu ma zakładać fartuch jak gotuje obiad i czekać z kapciami na pana męża Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:25 a jakby tak palić ogniska usypane ze sterty małych, żółtych, gumowych kaczuszek....? jezu jakby to pięknie wyglądało! Trochę nieekologiczne, ale bardzo medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:35 Ja sobie wzięłam do serca uwagi i przygotowuję inteligencki transparent: "Azaliż waszmościowie nie folgujcie ino więcej eklezji, bo się rozsierdzę" (A z drugiej strony będzie serdeczne, staropolskie |mać wasza gamratka chędożona|) Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:45 Prześliczne! Ja mam takie: "Bogdaj ci zaległ na ustach wrzód, kędy umartwiasz kobiecy ród!" "Kuglarstwa i gusła pohańca sprośnego niebawem rozsierdzą me wątłe ego!" nie za mocno? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:47 Cudowne. Sprośnego lepiej wywal, to takie sprośne... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 17:56 nie będzie rymu Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 21:51 Zamień na kiepskiego. Wg obecnych standardów to dość łagodne określenie, wg staropolskich - właśnie nazwałaś kogoś pizdusiem... A nie sądzę, żeby szerokie grono internetowych trolli to wiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzymorze Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 18:01 ja mam krótszą propozycję: ODKATOLCIE SIĘ ODE MNIE pozdr, mi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko za 13.10.16, 18:24 Czyscic zbroje ma Odpowiedz Link Zgłoś
kotradykcja Re: Chamskim "Czarnym protestem" tylko zaszkodzic 13.10.16, 17:04 Chciałam zauważyć, że prawa kobiet nie zostały wywalczone uprzejmymi prośbami tylko zdecydowanym działaniem. I wtedy padały podobne hasła że strony przeciwników - niekobiece, prostackie, wulgarne. Gdyby nasze przodkinie przejmowały się takimi pierdami, szanowna wątkodajko, kim byłabyś dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś