hedna 30.11.16, 12:35 Nie jestem zbyt biegła w kwestii komputera, potrzebuję przenieść na pendrive treść z e-maila - jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isanek Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:38 Ja też nie, ale myślę: skopiuj treść maila do folderu na pulpicie i wtedy przenieś na pendrive. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:39 Jeśli korzystasz z jakiegoś programu pocztowego, to możesz zapisać maila. Jeśli logujesz się przez stronę - to pewnie najlepiej skopiować treść maila do notatnika albo worda i zapisać plik na pendrive. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:40 To zależy, czy potrzebna treść czy sam mail. W pierwszym przypadku kopiujesz treść i wklejasz do Worda, w drugim robisz zrzut z ekran i kopiujesz do Worda albo Painta. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:58 W e-mailu jest załącznik i ten właśnie załącznik potrzebuję przenieść. Wiem,ze głupio,ale nie jestem obcykana w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 13:00 No to musisz sobie zapisać na pendrivie załącznik. Yyyyy, naprawdę tego nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 14:51 to bym umiała,ale się nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
biotonne Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 14:24 Kliknij w ten zalacznik lewym klawiszem myszy jeden raz, nastepnie kliknij prawym klawiszem i wybierz opcje : kopiuj/copy. Nastepnie przejdz na pendriva (jest pod haslem: Moj komputer) i kliknij w miejsce, gdzie ma sie pojawic ten zalacznik prawym klawiszem myszy i wybierz wklej/paste. Napisz czy sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:04 nie wierzę.. otwierasz sobie załącznik. Zapisujesz na pulpicie. Przenosisz na pendrive. To najprościej. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:30 wiem,że to niewiarygodne,ale nie działa zas..ne. kopij-wklej i za nic nie zapisuje się na pulpicie Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:35 Prześlij go sama sobie, wpisz swój adres email i wyślij z załącznikiem, jeżeli nawet coś jest poblokowane, powinno ustąpić i wtedy spróbuj załącznik zapisać na pendrive. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:37 ha! zrobiałm! Ale jestem turoń Odpowiedz Link Zgłoś