Dodaj do ulubionych

Komputerowo,podpowiedzcie

30.11.16, 12:35
Nie jestem zbyt biegła w kwestii komputera, potrzebuję przenieść na pendrive treść z e-maila - jak??
Obserwuj wątek
    • isanek Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:38
      Ja też nie, ale myślę: skopiuj treść maila do folderu na pulpicie i wtedy przenieś na pendrive.
    • agata_abbott Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:39
      Jeśli korzystasz z jakiegoś programu pocztowego, to możesz zapisać maila. Jeśli logujesz się przez stronę - to pewnie najlepiej skopiować treść maila do notatnika albo worda i zapisać plik na pendrive.
    • przystanek_tramwajowy Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:40
      To zależy, czy potrzebna treść czy sam mail. W pierwszym przypadku kopiujesz treść i wklejasz do Worda, w drugim robisz zrzut z ekran i kopiujesz do Worda albo Painta.
      • hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 12:58
        W e-mailu jest załącznik i ten właśnie załącznik potrzebuję przenieść. Wiem,ze głupio,ale nie jestem obcykana w tym temacie
        • przystanek_tramwajowy Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 13:00
          No to musisz sobie zapisać na pendrivie załącznik. Yyyyy, naprawdę tego nie umiesz?
          • hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 14:51
            to bym umiała,ale się nie udaje
        • biotonne Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 14:24
          Kliknij w ten zalacznik lewym klawiszem myszy jeden raz, nastepnie kliknij prawym klawiszem i wybierz opcje : kopiuj/copy.
          Nastepnie przejdz na pendriva (jest pod haslem: Moj komputer) i kliknij w miejsce, gdzie ma sie pojawic ten zalacznik prawym klawiszem myszy i wybierz wklej/paste.
          Napisz czy sie udalo.
    • issa-a Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:04
      nie wierzę..
      otwierasz sobie załącznik. Zapisujesz na pulpicie. Przenosisz na pendrive.
      To najprościej.
      • hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:30
        wiem,że to niewiarygodne,ale nie działa zas..ne. kopij-wklej i za nic nie zapisuje się na pulpicie
        • aniani7 Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:35
          Prześlij go sama sobie, wpisz swój adres email i wyślij z załącznikiem, jeżeli nawet coś jest poblokowane, powinno ustąpić i wtedy spróbuj załącznik zapisać na pendrive.
        • hedna Re: Komputerowo,podpowiedzcie 30.11.16, 16:37
          ha! zrobiałm! Ale jestem turoń smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka