dziennik-niecodziennik Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:10 no zmienił się bardzo. pytanie czy tylko wizerunkowo, czy ten wredny charakterek tez przepracował. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:24 bucowatosc trudniej zmienic niz pucolowatosc, ale moze sie facet szykuje na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:22 Dzięki. A, to ładnie. Zawsze przyklasnę facetowi, który postanowił zadbać o swoje ciało. Charakter to inna sprawa, ale zawsze to milej popatrzeć na zadbanego dupka niż na dupka z nadwagą. A poza tym w końcu nie musi się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:48 dziennik-niecodziennik napisała: > to ten pan po tuningu > tak myślałam, tylko nie znałam naziska...nie mam głowy do tego.... ale sie wyrobil Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 14:15 ja go bardziej kojarze od "samochodowych" podrozy sluzbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 20:35 W sumie troche siee do Nowaka upodobnił. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:19 Przypuszczam, że gdybym schudła i założyła chustkę na głowę to też by mnie nikt nie poznał ;p Może tylko jedno z dwóch wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:21 a jak juz bys brode zapuscila to pewnie nawet bliscy by sie zastanawiali Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:29 znam osobiscie dwóch biegaczy ekstremalnych ( biegaja albo po Saharze albo po szczytach himalasjkich) żaden nie jest normalny - fizycznie doskonale wysportowani ale społecznie powaznie zaburzeni HOfman , podejrzewam , chustką przykrywa łysine Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:34 no bez przesady, obejrzyj inne zdjęcia, włosie to akurat on ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:46 ja pamietam ze gdy byl jeszcze okraglutki to już śiwecił szczytem głowy Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 11:18 a nie wiem, szczytu mu nie oglądałam. mi się kojarzy raczej z postawioną grzywą włosów Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:44 Prawda? Wyglada....przystojnie (nie wierze ze to mowie o Hofmanie) Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:47 no ja wlasnie tez nie. tzn jak juz wiem kto to to podobienstwo jakies istnieje, ale bez tej wiedzy zero szans na zgadniecie kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 10:52 Nawet, jak wiem, że to on, to trudno mi uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 11:31 Dla mnie jego wizerunek jest spójny. To taki charakter - jak się czemuś oddaje, to po całości. Lubi narzuconą cudzą wolę - czy to oddanie wodzowi, czy to reżimowi treningowemu. A bez nich nie wie, jak żyć. To drugie lepsze - mniej napsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 17:31 "narzuconą cudzą wolę - czy to oddanie wodzowi, czy to reżimowi treningowemu."--a kto mu każe biegać ? Odpowiedz Link Zgłoś
1unia4 Re: Poznalyscie?? 07.12.16, 08:38 Czyli jak dla mnie OK.Nie to ,że jakis Jarosław.Motywacja wewnetrzna i siła charakteru -w tym wypadku mnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 07.12.16, 08:55 Hofman jest przykladem jak Jarek zle wplywa na ludzi, wystarczy sie uwolnic i patrz pani jak facet wyprzystojnial Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 12:43 W zyciu bym nie poznala! Szok! Bieganie mu baaardzo posluzylo,mógłby sie mu calkowicie poswiecic i rzucić politykę Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 14:15 Skąd ta fotka? Kto mu dał na bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 14:19 zaraz przyjdzie scher i powie ze to wstretne lewaki bo kto normalny biega. prawdziwy katolik i konserwatysta tylko choduje brzuch na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 15:31 Wygląda bardzo ładnie. Niestety podejrzewam, że dalej jest takim samym aroganckim bucem jak wcześniej, więc jakby czar nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
whooppsala Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 15:45 Nie poznałam. Dopóki nie wiedziałam kto to, to mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 15:52 Obiektywnie, był kluską, jest ciachem. Po cóż mu polityka, ma firmę PR i świetnie sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 15:54 Też mi ciacho. Wieśniak. No, już sobie nie radzi ze swoja firmą PR, bo mu dehofmanizację po Jackiewiczu przeprowadzili i - kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 16:01 Kwestia gustu, mnie się podobają tak usprawnieni panowie. Wszak nie mówimy o przymiotach jego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 16:12 Przestań, Brejwik też prawdziwe "skandynawskie ciacho". Liczy się co masz pod czaszką i co sobą reprezentujesz a tu niestety popylina. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 16:21 Breivik mi się nie podoba, co zrobić. Ani z wyglądu, ani z osobowości. U Adasia chociaż wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 18:01 Nie, no breivik to taki typowy swinski wyglad, poza tym szalenstwo od razu mu z oczy wygladalo, a tu tylko cwaniactwo jest a poza tym facet calkiem calkiem. Chyba mojego wysle na maratony Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 16:48 Ogromna różnica. Nie poznałabym... Wygląda dużo korzystniej, nie tylko z racji utraty wagi, ale także zarostu Może i charakterek mu się przy okazji pozmieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Poznalyscie?? 06.12.16, 21:00 brawo ten pan. buc nie buc, ale kawał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś