Dodaj do ulubionych

Prezenty dla mężow

07.12.16, 12:59
Co kupujecie ? Wiem ze były watki o prezentach ale głownie dla dzieci i nastolatków.

Jesli chodzi o mnie to elegancki długopis juz był, ładne ramki do zdjeć tez. Na zegarek nie mam pieniedzy.

A Wy co kupujecie ?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:02
      Było. Prezent ematki dla partnera w tym roku to wstęp na strzelnicę.
      • cudzoziemka.pl Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:10
        Podeslij linka Please.
      • angeika89 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 16:18
        Mój na przykład by nie chciał na strzelnicę, bo strzelanie ma na co dzień w pracy.
        Więc zamówiłam mu zegarek smile
        • butch_cassidy Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 16:21
          Mój w pracy nie strzela, ale pomyślałby, że rozum postradałam, wysyłając go na strzelnicę.
    • dankaimirek Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:03
      Woda toaletowa ale jeszcze coś wymyslę. Może masaż w salonie.
    • triismegistos Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:13
      Ja mojemu kupuję koszulkę z HoMM3 smile A jako wspólny prezent razem kupujemy sobie box filmów Ozu.
    • default Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:20
      Na ogół kupowałam mężowi coś z ubrania: elegancki sweter czy koszulę albo wygodną i ciepłą bluzę, różnie. Ale od prawie roku jego siostra wpadła w jakiś obłęd i manię ubierania go i nieustannie zarzuca go niezliczonymi ubraniami - od kurtek począwszy, a na skarpetach i slipach kończąc - więc ja już mu NIC z ubrania nie kupię, nigdy suspicious
      Na razie kupiłam bardzo fajny gadżet: dekoracyjny i zabawny dziadek do orzechów. Mąż uwielbia orzechy (a obrodziły nam w tym roku), a łupie je młotkiem na schodach, więc dziadek się przyda smile

• memphis90 Re: Prezenty dla mężow 23.04.18, 18:39
        Totalnie dziwne... Dlaczego siostra kupuje dorosłemu bratu ciuchy, w tym majtki???
    • beataj1 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:24
      W tym roku nic bo będę na porodówce.
      W zeszłym roku dostał czapkę z brodą. Tylko, kupiona przeze mnie broda jest ruda.
      https://3.bp.blogspot.com/-lhpHKxgOJBE/UFwSdJn2vsI/AAAAAAAATuQ/Mu5A0aal7Cw/s1600/_MG_5103s.jpg
      Czapka ponoć była hitem na nartach - ja na narty nie jeżdżę bo nienawidzę gór.
      Dostał też spinki do mankietów - nie pamiętam jakie - chyba z myszką miki.
      Poza tym był jeszcze zegarek ale to już droższa impreza.
    • eve-lynn Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 13:36
      10 tomów Thorgali w twardej oprawie. Na więcej mnie na razie nie stać smile
      • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 03:26
        Chciałabym byc Twoim mężem wink Bardzo fajny prezent!
    • an.16 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 14:11
      Książkę.
    • heca7 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 14:16
      Mój jest prosty w obsłudze wink Dostanie książkę ulubionego autora, której się nie spodziewa ode mnie. Pewnie znów będzie cmokał i kręcił głową jaka to ja domyślna jestem. I ulubione perfumy- te może dostawać na każdą okazję, mówi- kup, będę miał zapas smile
    • hermenegilda_zenia Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 14:20
      Zestaw survivalowy - krzesiwo, kartę przetrwania i multi-toola oraz portfel (taki jak w Pulp Fiction z "brzydkim" napisem).
    • nenia1 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:22
      Mój plecak na drona.
    • grave_digger Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:24
      Długopis i ramka na zdjęcia to prezent dla męża???

Mój chce płyty winylowe - Hate Eternal i Kat Bastard.
      • lauren6 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 17:02
        Elegancki zestaw długopis + pióro to wg Ciebie zły prezent?
        • kk345 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 17:12
          Prezent idealny dla szefa, ale w przypadku męża krzyczy :"ni cholery nie potrafiłam nic dla ciebie wymyślić"...
          • vaikiria Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 23:39
            Bez przesady, ja się nie mogę doczekać, czy dostanę wymarzone pióro, bo to takie coś, co chiałabym mieć, ale jakoś zawsze mam pilniejsze potrzeby
        • fragile_f Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 18:04
          Dla męża? Tak. Oznacza, że absolutnie nie zna się potrzeb i zainteresowań drugiej osoby albo że ma się je w nosie. Równie osobiste i wyszukane co przycisk do papieru albo kalendarz-notes.
          • lauren6 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 18:07
            Eleganckie pióro, dla męża który jest na wysokim stanowisku, a nie posiada akcesoriów piśmienniczych z wyższej półki, to może być właśnie ta potrzeba.
            • fragile_f Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 18:14
              Moja mama dostawała średnio 4-6 piór rocznie w pracy wink moze dlatego uważam, że to prezent absolutnie nieosobisty. Gdyby mi chłop kupił coś takiego (albo mnie przyszło do głowy kupno jemu), to oznaczałoby że nic już nas nie łączy.
              • zuleyka.z.talgaru Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 20:28
                A ja bym chciała dostać takie starodawne piórko, które trzeba moczyć w tuszu (najlepiej fioletowym), żeby pisało. Niestety nie ma to sensu, bo jestem leworęczna i bym koncertowo rozmazywała.
                • aankaa Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:01
                  leworęczne dzieci 50-60 lat temu też istniały i jakoś nie rozmazywały swoich "dzieł"
                  kwestia ułożenia ręki
                  • zuleyka.z.talgaru Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:21
                    Ale JA rozmazuje. Na szczescie nie bedziesz mnie lac linijka po rekach. Sytuacja dzieci leworecznych 50-60 lat temu byla tragiczna.
                    • aankaa Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:29
                      wydaje ci się
                      • zuleyka.z.talgaru Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:42
                        Nie, nie wydaje mi się. Z pierwszej ręki mam opowieści babci i matki - obie leworęczne. Poza tym weź sobie poczytaj i nie bajdurz.
                        • cygarietka Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:43
                          Tak, tak zgadza się. Moja mama leworęczna opowiadała jak ją bito po rękach
                      • phantomka Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 22:51
                        Rozumiem, że mówisz z doświadczenia? Pióro to był mój koszmar z dzieciństwa. Byli tacy nauczyciele, którzy kazali tak pisać. I może jest jakiś sposób ułożenia ręki, żeby nie rozmazać, ale należałoby go uczyć od początku. W innym przypadku, jako mańkut, mówię nie pióromsmile
                      • ginger.ale Re: Prezenty dla mężow 23.04.18, 18:18
                        aankaa napisała:

> wydaje ci się
                        >

Moją babcię (rocznik 1927) bito w szkole linijką, żeby skutecznie oduczyć pisania lewą ręką. Mnie już nie, więc miałam zdecydowanie lepiej.
                    • 1234wxyz Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 11:04
                      Co ma jedno do drugiego? Można się nauczyć pisać czysto bez lania po rękach. Nie żyjesz 60 lat temu więc nie wiem w czym problem.
          • heca7 Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:34
            Ja sama parę lat temu chciałam pióro na imieniny. Koniecznie czerwone i dostałam smile
            • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 11:13
              Kocham ematkę, można na nią liczyćbig_grin Sądziłam, ze to oczywiste, ze nie omawiamy sytuacji "mąż/żona od lat marzy o piórze X, kupię mu na Gwiazdkę" tylko odnoszę się do tezy, ze pióro + długopis to idealny prezent dla męża. Dla mnie to szczyt bezosobowości (*poza sytuacją, kiedy naprawdę o tym marzył i wydał odgłos paszczą) i jak widać nie jestem w tym odosobniona
              • agni71 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 11:38
                Piszemy, co kto kupuje lub kupował w poprzednich latach. Jak napiszę, że mój dostanie kurtke i rękawice, to tez ktos stwierdzi, że to nie szczyt marzeń. Ba, sama nie chciałabym chyba dostać kurtki i rękawic akurat na Gwiazdkę. Ale akurat to mój mąz dostanie w tym roku, i wiem, że taki prezent spełni jego oczekiwania. A jakby dostał cos teoretycznie fajniejszego, jak strzelanie na strzelnicy, to by na mnie popatrzył jak na wariatkę wink
                • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 12:09
                  Następnasmile Czyli zgadzasz się z Lauren, ze zestaw długopis+pióro to generalnie fajny prezent dla męża?
                  • agni71 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 12:34
                    zależy dla którego? dla jednego tak, dla innego nie, tak, jak każda inna rzecz. Czy chcesz powiedzieć, że tylko pióro to kiepski pomysł, a każdy inny prezent zaproponowany w tym wątku to strzał w "10" DLA KAŻDEGO FACETA?
                    • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:33
                      Skoro po tylu wpisach nie zrozumiałaś kontekstu, to ja się poddaję...
                  • memphis90 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 09:34
                    Pytanie brzmiało "co kupujecie"...
                    • kk345 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 10:13
                      No ja cię proszę, chociaż ty nie odbieraj mi wiary w ludzi, dyskutuję z wpisem lauren co wyraźnie widać w drzewku:
                      lauren6 07.12.16, 17:02
                      Elegancki zestaw długopis + pióro to wg Ciebie zły prezent?
              • heca7 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 18:45
                A może mąż autorki o nim marzył? Mój np absolutnie nie chciał scyzoryka wielofunkcyjnego a tu widzę, że co druga kupiła wink
      • aankaa Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 20:03
        grave_digger napisała:

> Długopis i ramka na zdjęcia to prezent dla męża???

zwłaszcza te ramki na zdjęcia big_grin
        • lellapolella Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 20:37
          O, przepraszam, mój by się ucieszył z ramek, byle były stylowe i z epoki. Zbiera pruskie fotografiewink
          Wracając do tematu: książki i komplet bielizny termoaktywnej na zimowe włóczęgi.
          • aankaa Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:03
            myślisz, że to były ramki "stylowe i z epoki" ? wątpię...
            niejeden zegarek byłby tańszy
    • aperol.spritz Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:26
      Kubek termiczny, perfumy i kostkę rubika 5x5x5
    • truscaveczka Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:27
      Koszulka z fordem mustangiem, próżniowy korek do wina, ręcznie robiona małpia łapka z paracordu - brelok do kluczyków do auta.
      Książek nie dostanie, póki nie przeczyta tych z urodzin tongue_out
    • asia_i_p Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:28
      Już kupione, Lego City dworzec kolejowy:
      https://8.allegroimg.pl/s1024/00d7a2/68796ada4fd1866903b4c805aa78/Klocki-LEGO-City-Dworzec-kolejowy-60050
      • cudzoziemka.pl Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 10:42
        Serio to dla męża ?
        • asia_i_p Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 11:46
          Tak wygląda twój świat, kiedy wychodzisz za informatyka smile .
          Ale mnie to nie przeszkadza, ja od niego dostaję kredki, chyba obydwoje mamy silnie rozwinięte wewnętrzne dziecko. wink
          • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 12:11
            Mój w zeszłym roku dostał kapsle z flagami państw- taki drobiazg a tyle wspomnień i ocean radości smile
          • jusiakr Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:16
            Cóż. Moj nie jest informatykiem, a w zeszłym roku chciał lego. Zreszta, ja tez nie jestem informatykiem i tez chciałam lego tongue_out
          • aerra Re: Prezenty dla mężow 23.04.18, 18:03
            Hehe, ja od mojego tez dostałam kredki na urodziny wink Piękny, duży zestaw wink
    • murwa.kac Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 15:32
      mam dylemat, bo pomysłów kilka

iron maiden na winylach - 5-6 na rozpoczęcie kolekcji
      komplet thorgala
      kolejne albumy kosycarza
      gry + książki z IPN
    • ga-ti Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 17:47
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,162907251,162907251,Prezent_dla_faceta_cd.html

Się naprodukowałam w tamtym wątku wink
    • redheadfreaq Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 21:26
      Do tej pory dostał ode mnie z większych prezentów scyzoryk ratowniczy Victorinoxa, nożyczki ratownicze Leathermanna, dobrą whisky i zostaw kluczy Yato. W tym roku pewnie znów pójdę w "militaria" i dostanie ode mnie jakiś fajny nóż.
      • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 23:34
        Ja mam kilka pomysłów na prezent:
        Perfum (to taki standard)
        -branzoletka taka skórzana wąska (miał zrobiona przez córkę nosił kilka lat, zerwała sie i tak sobie chodzi i głośno myśli ze mu brakuje)
        - zegarek,
        -uchwyt do telefonu na motocykl , plus box na tył do przewozu potrzebnych rzeczy, pokrowiec nowy na motocykl.

Najgorsze ze nie mam pomysłu dla dzieci, to co potrzebują kupujemy na codzień. Ciuchy książki, z zabawek juz nie korzystają. Jakies torebki kosmetyki, gadżety to wszytko kupujemy kiedy trzeba, Kurcze nie wiemuncertain

Starszemu zepsuł sie zegarek wiec moze to bedzie ok. Plus kurs prawa jazdy.(?)
        Zostaje corka lat 13 i 9 syn autysta, o ile corka chce komputer lub prawdziwego konia, wiec takie
        Troche z kosmosu, to młody nic nie chce ,nie powie niczym sie nie bawi.
        Wystarczy mu 500 kartek papieru i długopis lub Xbox i Minecraft ,netbook i swoj smartfon (odziedziczony po mnie) z czego korzysta sporadycznie, nie bawi sie zabawkami.
        W zeszłym roku nie miałam takich problemow.
        • aperol.spritz Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 09:45
          Błagam, perfumY. "Te perfumy" nie "ten perfum".
          sjp.pwn.pl/slowniki/perfumy.html
          zszywka.pl/p/jan-miodek---perfumyliczba-pojedync-13867960.html
        • anomalia_pogodowa81 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 13:12
          Powiedz mężowi, żeby Tobie podarował Słownik Języka Polskiego.
    • alchemy_alice Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 23:41
      W tym roku kolejne filmy Marvela do kolekcji, już zakupiłam Deadpoola, CA Civil War i CA Winter Soldier. W zeszłym roku komplet Wiedźmina w twardych oprawach. Zwykle pytam go co chciałby dostać od personalnego mikołaja i dostaję kilka pozycji do wyboru. On robi to samo.
    • vaikiria Re: Prezenty dla mężow 07.12.16, 23:45
      Konkubent dostanie:
      - książki
      - zegarek
      - perfumy
      - koszulkę
    • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 03:33
      Moj dostanie moje erotyczne zdjecia. Robione przez kolege fotografa,moim zdaniem artystyczne i fajne. Oprocz tego kosmetyki do pielegnacji brody,ktorej nie ma a na ktora go namawiam. Wpisz swoją odpowiedź
      • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 10:22
        fornitta69 napisała:

> Moj dostanie moje erotyczne zdjecia. Robione przez kolege fotografa,moim zdanie
        > m artystyczne i fajne. Oprocz tego kosmetyki do pielegnacji brody,ktorej nie ma
        > a na ktora go namawiam. Wpisz swoją odpowiedź

Serio :0:0:0
        Ale egoistyczne z twojej strony...
        • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 15:37
          Czemu egoistyczne? Zdjęcia wiem,ze go ucieszą, kosmetyki to żart. Chyba kazda zna na tyle swojego faceta,ze wie na co moze sobie pozwolic tongue_out
          • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 17:44
            fornitta69 napisała:

> Czemu egoistyczne? Zdjęcia wiem,ze go ucieszą, kosmetyki to żart. Chyba kazda z
            > na na tyle swojego faceta,ze wie na co moze sobie pozwolic tongue_out

A rob sobie co chcesz, dla mnie prezent ma byc prezentem osobistym , "ryjek " zony ogłada codziennie, No chyba ze sa to zdjęcia w rodzaju "jade w delegacje jak ci sie zachce seksu popatrz se na zdjęcia i zrob dobrze"

Dla mnie cos w rodzaju dać kobiecie patelnie czy czajnik lub wałek do ciasta.
            • vaikiria Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:14
              Idąc tym tropem:
              Kosmetyki nie są osobiste, codziennie można sobie samemu kupić
              Odzież - jak wyżej
              Gadżety - jak wyżej
              Książki - jak wyżej
              Czyli nic nie jest odpowiednim prezentem. Ludzie, którzy kupują Ci prezenty muszą mieć trudne zadanie. Nie mam pojęcia, co mogłoby ucieszyć osobę z takim podejściem.
            • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:38
              >"ryjek " zony ogłada codziennie
              No na zdjęciach erotycznych raczej nie chodzi o "ryjek" żony. Nie, zdecydowanie nie o ryjek...

• fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:50
                Tak abstrahując od swiat i czy to stosowny prezent to taka sesja to swietna zabawa,kazdej polecam wink Profesjonalny makijaż, różne scenografie a potem na fotkach efekt wow smile
      • lauren6 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 10:25
        Erotyczna sesja z kolegą, jako prezent dla męża big_grin big_grin big_grin
        • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 10:30
          Nie wiem co gorsze zdjęcia czy te kosmetykiuncertain
        • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 15:35
          Kolegi na zdjęciach nie ma tongue_out stal za obiektywem.
          • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 17:45
            fornitta69 napisała:

> Kolegi na zdjęciach nie ma tongue_out stal za obiektywem.

Maz powinnen dać ci album z pol/nagimi zdjęciami które robiła jego koleżanka z pracytongue_out
            • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 17:50
              Aha,jeszcze taki pech,ze kolega fotograf ma chłopaka. Info dla tych z brudna wyobraznia big_grin
          • vaikiria Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 17:54
            Nie wytłumaczysz, niektórzy nie wyrastają mentalnie z etapu nastoletniego, kiedy wszystko wywołuje rechocik i kojarzy się z bzykaniem.
            • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 17:58
              To juz pewnie plywanie nago w jeziorze ze znajoma para urasta do rangi orgii...a myślałam,ze mam nudne życie wink
            • 3-mamuska Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 18:00
              vaikiria napisał(a):

> Nie wytłumaczysz, niektórzy nie wyrastają mentalnie z etapu nastoletniego, kied
              > y wszystko wywołuje rechocik i kojarzy się z bzykaniem.

Żaden rechot ani kojarzenie z bzykaniem.
              Po prostu taki prezent dla mnie to "żenada".
              A właściwie żaden prezet dla drugiej osoby.
              Bo taki prezent mozna dać bez okazji,a prezent pod choinkę/urodziny ma byc osobisty.
              Zdjecie pol nagiej zony nie jest prezentem.
              Ot ładne fajnie pooglądać , ale nie w postaci prezentu na taka okazje.
              • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 18:51
                Spokojnie,znajdzie pod nasza choinka w domu a nie przy babci i ciotce katechetce big_grin Dobry prezent to taki,ktoś ucieszy a nie taki,który trafia w gust ematki. Długopis be, ramka na zdjęcia be, klocki dziecinne a nagie fotki żenujące. Dziwne jesteście,przeciez kazda zna swojego faceta i wie co kupic wink
              • vaikiria Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:12
                To akurat jest osobisty prezent. Czy trafiony czy nie to inna kwestia, ale o tym nie Ty decydujesz tylko obdarowany, bo to co Tobie by się nie spodobało kogoś innego może zachwycić.
              • kk345 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:40
                >Po prostu taki prezent dla mnie to "żenada".

Jak na żenadę, to coś strasznie się nim ekscytujeszbig_grin
                Zrób test i spytaj męża, czy woli branZoletkę i perfuM, czy może twoje erotyczne zdjęciabig_grin Bardzo jestem ciekawa, co odpowie...
              • memphis90 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 09:45
                Mój też by chciał, ale te zestawy za tysiaka uncertain
                • memphis90 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 09:46
                  Eeee? To miało być pod zestawami LEGO big_grin

Co do zdjęć erotycznych- to mój byłby zachwycony...
                  • kk345 Re: Prezenty dla mężow 09.12.16, 10:16
                    Każdy by byłbig_grin
            • lauren6 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 22:09
              A wiesz, rozmawiałam z moim mężem o takim prezencie. Mówi, że ma znajomego, który zostawił swoją żonę po tym jak za jego plecami zrobiła sobie fotograficzną sesję rozbieraną.

Faceci są różni i mogą różnie zareagować na to, że ich żona wygina śmiało ciało przed obcym chłopem. Po jednym to spłynie, drugi odbierze to w kategoriach zdrady.
              • obrus_w_paski Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 22:14
                Mój pewnie by powiedział, ze zrobiłby te zdjęcia lepiej, nawet jeśli skorzystałabym z najlepszego fotografa wink
              • fornitta69 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 22:15
                Jakby mój odebrał to w kategoriach zdrady to pierwsza bym go w tylek kopnela i walizki spakowala zanim by mnie zdazyl rzucić. Wiec śmiem twierdzić,ze zona tamtego to szczęście miała,ze ja zostawił. No ale są kobiety,które lubią taka zaborczosc,każdemu jego porno tongue_out
        • cygarietka Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:47
          Się mężus ucieszy smile Wprost nie będzie się mógł napatrzeć smile smile smile
    • bialeem Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 14:32
      Kindle, portfel, swetry (zawsze ma za mało), cholernie drogie książki o designie.
    • rannala Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 14:58
      Nic. Ponieważ brak mi pomysłów sad
      Nie, na strzelnicę i tak by nie poszedł....
    • b-b1 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 15:04
      Profesjonalną rakietę do squasha i koszulkę do gry z motywem supermenabig_grin
      • eweliska18 Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 15:31
        mój w tym roku militarnie - ochraniacze na kolana i nieśmiertelnik
    • obrus_w_paski Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 20:47
      iphone (ok, cześć iPhone) i power bank.
      • czarna_kita Re: Prezenty dla mężow 08.12.16, 21:32
        Perfumy. Mój mąż bardzo lubi pachnieć. Nie ma jednego ulubionego zapachu, ma ich kilka i w zależności od nastroju czy sytuacji dobiera sobie co tam chce. I z tego jest znany wsrod znajomych i rodziny że zawsze ladnie pachnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka