Dodaj do ulubionych

First Lady - jak wam się podobała

• kropkacom Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 09:18
      Ma ciało modelki, eleganckie ciuchy ale nie podoba mi się. Brakuje jej odrobiny luzu i pewności siebie. Też w tym co nosi i jak się prezentuje. „To nie wszystko mieć boisko” wink
      • nuta15 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 10:13
        Piękna kobieta, w białej sukni wygląda zjawiskowo, w niebieskim uniformie sztywno jak w kostiumie kosmonauty.
        • antyideal Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 13:58
          W niebieskim jak stewardessa.
          • princesswhitewolf Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 10:51
            ??
            latasz tylko Ryanairem czy jak?

Virgin ma czerwone. Wizzair jakies rozowo czarne.... British airways ciemno granatowe, singapur Airlines w ogole kolorowe... Lot ciemno granatowe, easy jet czarne z pomaranczowym
    • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 11:19
      MSZ kobieta ubrana w Trumpa nie moze dobrze wygladac. Bez wzgledu na to, co na siebie wlozy.
    • edelstein Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 11:49
      Bardziej pasuje do goscia z ktorym idzie niz do dziadka Trumpa.Nigdy nie pojme mlodych kobiet,ktore biora sobie starych dziadkow za mezow.Kostiumik b.ladny,kolor nie moj.
    • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 13:07
      Mnie sie podobaja te stylizacje. Kobiece, eleganckie, seksowne. Obama dla mnie ubierala sie zachowawczo i ciotkowato. Te długie rozkloszowane spodnice, sweterki, no ciotka taka.

Melania zestresowana na maksa ale która by nie byla, reka do góry! Mysle ze się wyrobi, będzie ocieplać wizerunek Trumpa i za 4 lata będzie kolejna American sweetheart na modle pani Kennedy. Tak na zasadzie kontrastu: Piekna i Bestia.
      • ana119 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 13:26
        Hillary ubierają się cała na jeden kolor tj spodnie błękitne i taka sama marynarka. Niczym szafa rozbielona;0
        Obama ma szerokie ramiona i biodra. Swetry nosiła tylko na poczatku. Rozkloszowane spódnice miały masować dół. Jej znakiem rozpoznawczym był uśmiech i nasycone kolory. Dobry PRsmile
      • ga-ti Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 14:34
        Podpisuję się pod Dosią, Melania jest zestresowana, nie każdego dnia zostaje się panią prezydentową. Obowiązuje ją etykieta, musi się dostosować, każdy nawet najmniejszy błąd będzie pokazany na całym świecie i komentowany bez końca. No dziwne, że się tremowała.
        I każda taka hop do przodu, ciekawe, jak trzeba w klasie, szkole, kościele coś powiedzieć 'w imieniu' to normalnie las rąk, wszystkie matki aż się rwą, takie medialne tongue_out
        Według Was miała się rechotać i buziaki posyłać na prawo i lewo?

A co do ich małżeństwa, jest jak jest, nie oni pierwsi i nie ostatni. Gdyby było jej źle to by odeszła dużo wcześniej, widocznie taki układ jakoś tam jej pasuje, na taki się godzi, może korzyści są większe niż straty... no kto ich tam wie.

Pan Trump zachowaniami dżentelmeńskimi nie grzeszy, to fakt. Ale myślę, że gdyby się okazało, że to bardzo szkodzi dla jego wizerunku, popularności, poparcia i czego tam jeszcze, to szybciutko się dostosuje.
        • nangaparbat3 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 16:35
          Tez myślalam,ze się dostosuje i że mu to latwo przychodzi, ale filmik zalinkowany przez Joa temu przeczy.
          • joa66 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 16:42
            Być może on by się 'dostosował" gdyby miał świadomość swoich zachowań i nie miał już wykształconych odruchów. Pewnie akurat tego nikt z nim nie ćwiczył.
            • nangaparbat3 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 17:25
              A może pełni świadome? Żeby jego wyborcy tym mocniej się z nim identyfikowali?
              • joa66 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 18:31
                Może..
    • heca7 Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 16:08
      Nie podoba się. Jest sztuczna do bólu i zrobiona za ciężkie pieniądze. A dama z niej żadna. Może jestem staroswiecka ale dla mnie dama nie robi sobie rozbieranych zdjęć i nie publikuje ich. To zwykła żona -trofeum.
    • lodomeria Re: First Lady - jak wam się podobała 22.01.17, 18:24
      Tak dla rownowagi w przyrodzie:
      www.theguardian.com/us-news/gallery/2017/jan/21/signs-from-womens-marches-around-the-world-in-pictures?CMP=soc_567
    • majenkir Re: First Lady - jak wam się podobała 23.01.17, 03:31
      https://www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2017/01/7-let-the-hunger-games-begin-Melania-Trump-meme.jpg

big_grinbig_grinbig_grin

Ladna babka, szczerze jej wspolczuje, chciala by trophy wife, a zostala first lady tongue_out
    • czekoladazzurawina Re: First Lady - jak wam się podobała 23.01.17, 05:53
      Trumpowie to reptilianie, od razu widać. Ta sztuczność, okrutne, nieruchome oczy, nienaturalne zachowanie. Kiepsko się maskują, Obama był lepszy wink
    • lilly_about Re: First Lady - jak wam się podobała 23.01.17, 08:24
      Wyglądała bardzo ładnie i elegancko. Nienawidzę błękitów, ale nie da się ukryć, że jej ten kolor pasuje. Jest piekną kobietą, ma nienaganną sylwetkę. Szkoda tylko, że totalnie brakuje jej luzu.
      • catroux Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 00:39
        Brakuje jej luzu, bo jest żoną psychopaty.
        theslot.jezebel.com/melania-trump-definitely-loves-her-husband-and-is-very-1791531766
        • lilly_about Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 08:32
          Z wyboru
          • catroux Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 10:12
            No jasne, jak wiele trophy wives, ale to przeciez nie wyklucza strachu.
    • lusitania2 Re: First Lady - jak wam się podobała 23.01.17, 10:32
      kaszmir z jedwabiem zawsze jest piękny - tyle, jeśli chodzi o outfit i jego wypełnieniewink.
      Natomiast nurtujewink mnie inna sprawa - czy ona nie miała do tego gołych nóg?
      Protokół podpowiada, że nie, ale jak patrzę na ten filmik, gdzie idą, to mam wątpliwości...
    • obrus_w_paski Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 08:43
      Bardzo ładna ta błękitna sukienka, chociaż często robiła jej jakby duży brzuch. A może po prostu ma taki wystający?
      Niestety oprócz figury pani wyglada na bardzo plastikowa i smutna, wiec żadna sukienka tu nie pomoże.
      Już michele miała więcej stylu i życia w sobie, jest bardzo energetyczna, a nelania wyglada hak jakaś mumia
      • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 13:43
        Nie oceniaj ksiazki po okladce. Michele miala latwiej - wszyscy ja kochali od razu, nikt jej blotem nie obrzucal, to i wyluzowana byla bardziej, jaka w tym jej zasluga? Nosila ciotowate spodnice i sweterki a wszyscy i tak piali jaka to ikona mody nie jest.

Melania ma przechlapane na starcie - skoro nawet podobno projektanci ja bojkotuja (swinstwo swoja droga), trudno sie usmiechac, nie stresowac w takiej sytuacji i robic dobra mine do zlej gry. Kobieta znalazla sie w sytuacji, w ktorej zapewne nigdy nie spodziewala sie byc, w dodatku pod wiecznym obstrzalem mediow i ludzi, ktorzy ja nienawidza tylko dlatego, ze jest zona swojego meza. Przechlapane po prostu.
        • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 15:27
          d.o.s.i.a napisała:

> Nie oceniaj ksiazki po okladce.

O. Chetnie dowiem sie czegos o wnetrzu pani Melanii. Jest tam cos interesujacego, wartosciowego ? Jak i kiedy sie objawilo ?
          • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 15:42
            >>>. Chetnie dowiem sie czegos o wnetrzu pani Melanii. Jest tam cos interesujacego, wartosciowego ? Jak i kiedy sie objawilo ?

Ależ nikt ci nie broni poglebic swojej wiedzy w temacie. Ale zaraz! Taka interesujaca i wartościowa osoba jak Ty, z pewnością to juz zrobiła. Przeciez interesujaca i wartoaciowa osoba nie posadza innej nieznanej osoby o bycie nieinterwsujaca i niewartosciowa bez dokładnych dowodów. Ale w takim razie dlaczego zadaje takie pytania? Hmmm. Zabilas mi ćwieka...
            • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 16:05
              Tylko dlatego, ze zalecilas nieocenianie ksiazki po okladce. Mnie osobiscie Melania nie obchodzi, pustka od niej wieje, ale skoro zasugerowalas, ze pod opakowaniem cos sie kryje, bylam sklonna dowiedziec sie tego. Wyglada jednak na to, ze ty tez nie wiesz niczego ciekawego o zawartosci pod ta okladka.
              • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 16:27
                >>>> Tylko dlatego, ze zalecilas nieocenianie ksiazki po okladce.

Wg mnie, jak sie nic o kims nie wie, to powyzsza maksyma jest czyms czym kazdy madry czlowiek powinien sie kierowac w zyciu, nie sadzisz? Skoro twierdzisz, ze pustka od niej wieje (Twoje subiektywne odczucie, ja nigdy nie odnioslam takie wrazenia, raczej sprawia wrazanie oniesmielonej), a nie zadalas sobie trudu potwierdzic, co sie moze pod ta okladka kryc, to znaczy, ze kierujesz sie zwyklymi uprzedzeniami, niczym wiecej. A to niestety, nie swiadczy o Tobie dobrze, zarowno o Tobie jako czlowieku, jak i o Twojej inteligencji. Kompletnie pochopnie posadzas kogos o pustke na podstawie czegos co sobie uroilas, a sama jak widzisz inteligencja sie nie popisalas. W najlepszym wypadku, przyganial kociol garnkowi, w najgorszym, swoimi niesprawiedliwymi sadami obrazilas kogos kogo nie znasz...
                • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 16:52
                  Watek, slonko, jest o Melanii, nie o mnie, moze zauwazylas ?
                  Jezeli pani przez iks lat zycia, w tym czesc pod ostrzalem mediow, nie zablysnela niczym swiadczacym o jej wnetrzu, jakkolwiek wyposazonym, imo uprawnia to ocene - nie ma czym blyszczec.
                  • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 16:57
                    Nie zablysnela, czy Ty o tym zwyczajnie nie wiesz? I w jakich latach Melania byla niby pod obstrzalem mediow? I czy bycie wartosciowa osoba musi byc koniecznie udokumentowane przez media? Bez mediow czlowiek nie istnieje? A czym Ty zablysnelas osobiscie, ze az taka przeogromna potrzebe czujesz dosrania innej osobie?
                    Nie kompromituj sie juz dalej, naprawde.
                    • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 17:10
                      Dobre rady zachowaj dla siebie . przydadza ci sie bardziej.

Ale jezeli wiesz o jakichkolwiek osiagnieciach Melanii, chetnie przeczytam. obawiam sie tylko, ze nie masz nic w temacie do powiedzenia.
                      • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 17:13
                        Jak grochem o sciane. Blysnelas, nie ma co.
                      • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 17:32
                        Na poczatek, Melanie zna biegle 5 jezykow: angielski, slowenski, niemiecki, francuski oraz serbski. Ile jezykow znasz, ty blyszczaca gwiazdo internetu? Zrobila niezla kariere jako modelka, co pozwolilo jej uzyskac zielona karte za szczegolne osiagniecia, jaka kariere swiatowa zrobilas ty, blyszczaca gwiazdo internetu? Zarobila samodzielnie mnostwo kasy, jakim majatkiem Ty sie mozesz pochwalic blyszczaca gwiazdo internetu?
                        Uwazasz, ze to co osiagnela, zrobila za pomoca braku wnetrza? Zachowujesz sie jak zwyczajne zawistne babsko. Kobieta kobiecie. Obrzydliwosc.
                        • tt-tka Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 17:50
                          A w ktoryms z tych jezykow ma cos godnego uwagi do powiedzenia ? Zostaly odnotowane slowa lub czyny ?

Ja nie jestem ani wlasnoscia p. Trumpa, ani publiczna. Nie musze legitymowac swoich dokonan ani poddawac sie ocenie prasy i elektoratu. Ona musi. Wyniki widzimy.
                          A fakt, ze obie mamy zenskie narzady plciowe nie zobowiazuje do solidarnosci. Na linii kobieta kobiecie zdecydowanie wole solidarnosc z kim innym.
                          Tym kim innym nie jestes ty, gdybys miala watpliwosci.
                          • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:07
                            >>>> A w ktoryms z tych jezykow ma cos godnego uwagi do powiedzenia ? Zostaly odnotowane slowa lub czyny ?

Dlaczego od razu zakladasz, ze nie? Wybacz, ale takie upraszczanie rzeczywistosci charakteryzuje osoby zwyczajnie tepe. I jezeli w dalszym ciagu tego nie widzisz, to znaczy ze jest z toba jeszcze gorzej niz mysle.

>>> Ja nie jestem ani wlasnoscia p. Trumpa, ani publiczna. Nie musze legitymowac swoich dokonan ani poddawac sie ocenie prasy i elektoratu. Ona musi.

Nie, nic nie musi. Nie jest wlasnoscia ani Trumpa, ani publiczna i nie musi legitymowac zadnych swoich dokonan. To nie ona zostala prezydentem stanow zjednoczocych, jesli umknal Ci ten maly szczegol, ani tez nigdy nie szykowala sie na zostanie first lady. Jest tylko i wylacznie zona swojego meza i nie ma obowiazku niczego udowadniac, ZWLASZCZA TOBIE.
                            Jestes zwyklym, zawistnym i tepym babskiem, ktora ocenia ludzi po kilku obrazkach z telewizji, choc sama jest zbyt leniwa, zeby w ogole zadac sobie trud zrobienia wlasnego researchu. Nie znasz tej kobiety, nic o niej nie wiesz, nic o niej nie przeczytalas, nie masz bladego pojecia jaka jest, ani co ma do powiedzenia, a oceniasz ja jakbys miala do tego jakiekolwiek prawo i jakby zrobila Ci osobista krzywde tym, ze zostala first lady. Swiadczy to o Tobie jak najgorzej, bez wzgledu na to jak bardzo nie zdajesz sobie z tego sprawy.
                            • kropkacom Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:14
                              A ty Dosia jesteś rodzina Melanie Trump? Czy co?
                              • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:18
                                Tak, jestem Melania.
                                • kropkacom Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:19
                                  To wiele tłumaczy big_grin Naprawdę.
                                  • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:24
                                    Ach, gdybys nie byla taka tajemnicza i podzielila sie ze wszystkimi szczegolami Twoich przemyslen, czego nie rozumialas... Mysle, ze dla wszystkich Twoja wypowiedz mialaby ciut wiecej sensu.
                                    • kropkacom Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:33
                                      Uważam, że moja wypowiedz jest wystarczają szczegółowa i jasna. Mimo iż lakoniczna.
                                      • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:37
                                        Zadna Twoja wypowiedz nie wniosla NIC do dyskusji.
                                • wielki_uscisk Re: First Lady - jak wam się podobała 25.01.17, 23:15
                                  d.o.s.i.a napisała:

> Tak, jestem Melania.

Czyli jednak znasz sześć języków? smile

PS. Popieram ideę tego, co napisałaś na początku - ale (1) internetowego hejtu (kijem Wisły) nie zawrócisz, (2) stereotyp modelki 'na wyjściu' poślubiającej multimilionera trochę przeszkadza ogółowi (choć może pomóc Twoim argumentom i świadczyć o Jej inteligencji! smile), (3) jak 'tępymi babskami' zaczęłaś sypać, to trochę Twój piedestał moralnej wyższości ukruszał smile ale ja tam lubię dobrą naparzankę smile
                                  • princesswhitewolf Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 10:58
                                    >Czyli jednak znasz sześć języków?

wiesz, znajomosc 6 jezykow niekoniecznie jest rownoznaczna z doktoratem z Harvardu.

Np w takiej Holandii wiele osob zna 3-4 jezyki z racji kuturowych. W Szwajcarii tez.

Ponato znam Polakow niewyksztalconych i bardzo przecietnie inteligentnych znajacych 4 lacznie z polskim bo np za komuny jezdzil jeszcze cale lata z towarem w ciezarowce do Rosji wiec sie rosyjskiego nauczyl. Potem rzucili go na trase niemiecka na cale lata wiec sie w j. niemieckim podciagnal, pozniej do Wloch jezdzil wiec tez sie poduczyl, a na koncu osiedlil sie w UK i po angielsku nauczyl.

Poza tym oni mowia ze mowi "plynnie". W praktyce jednak ta plynnosc jest watpliwa bo jezyk nieuzywany zwyczajnie staje sie raczej zardzewialy, kiepski.
                                    I tak zapewne plynnie mowi po angielsku i slovensku. Kuma niemiecki bo w szkole miala, a reszte tak sobie... Ta metoda liczyc to ja znam 5 jezykow. A prawda jest taka ze naprawde na poziomie wybitnie dobrym tylko 2

Ludzie lubia przesadzac i gazety tez.
                                    • wielki_uscisk Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 22:46
                                      princesswhitewolf napisała:

> >Czyli jednak znasz sześć języków?
                                      > wiesz, znajomosc 6 jezykow niekoniecznie jest rownoznaczna

Ale ja tam nie o tym smile

d.o.s.i.a napisała:
                                      > Na poczatek, Melanie zna biegle 5 jezykow: angielski, slowenski, niemiecki,
                                      > francuski oraz serbski.

+

d.o.s.i.a napisała:
                                      > Tak, jestem Melania.

=

Sześć języków.

(i teraz wszyscy mieli się śmiać, a ja - oblewany szampanem jak kierowca Formuły 1 - miałem unieść ręce w geście tryumfu.
                                      Przynajmniej taki był plan, jak tego nie roztłumaczyłaś na czynniki pierwsze sad
                                      Nie ma za co - znajdę sobie inny wątek, gdzie Cię nie będzie, o! smile
                                      )
                                      • 2.kinga Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 23:00
                                        You're welcome ! And thank you !
                                        • 2.kinga Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 23:39
                                          Dwayne Johnson "You're welcome" from "MOANA" Polecam .
        • obrus_w_paski Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:00
          Sorry oceniłam tylko i wyłącznie zewnętrzne walory Melanii. Nie pisałam ze jest głupia tylko ze ma wystający brzuch i wyglada jak mumia w porównaniu do poprzedniej, która non stop się ruszała i uśmiechała.
          Nie wnikam w osobowość żadnej z nich bo mam ja obydwie głęboko
          • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:08
            Wystajacy brzuch i brak szczerzenia zebow swiadczy o czlowieku. Really???
            • obrus_w_paski Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:27
              Czytaj zanim odpowiesz. Ja nie oceniam człowieka. Ja oceniam walory estetyczne pan M.
              I tak jedna ma wystający brzuch i wyglada jak smutna mumia, tak druga była energetyczna i roześmiana (i miała duży tyłek).
              W żadnym z moich postów nie donosiłam się do ich osobowości, wiec to wyskakiwanie o ocenianiu książki po okladce czy "sukienka nie świadczy o człowieku" jest histeryczne
              • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 18:31
                Jakbys doswiadczyla tyle hejtu publicznie to wygladalabys jak energetyczna i rozesmiana obama, czy smutna mumia?
                Wystajacy brzuch? Chcialabym zobaczyc Twoja super figure. Melania ma figure o niebo lepsza niz 99% kobiet nie tylko w jej wieku, a ty sie przypierdzielasz do wystajacego (rzekomo) brzucha. Bosz, co za dno.
                Ematka jak zwykle nie zawodzi... Naprawde, dziewczyny nie jest wam WSTYD pisac takie rzeczy? Uwazacie, ze takie komentarze sa, nie wiem, inteligentne?
                • obrus_w_paski Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 20:22
                  No, ja akurat mam super figurę, chociaż melania jak na swój wiek jest świetna.
                  Nie spinaj się już tak, myśle ze te miliony na koncie i bycie pierwsza lady rekompensują internetowy hejt
                  • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 24.01.17, 22:44
                    Ja mam figure duzo gorsza, ale nawet jakbym miala lepsza, to pisanie o wystajacym brzuchu u 40paroletniej kobiety o figurze modelki to zwykle przypie...nie sie.
                    Nie spinam sie, internetowy hejt swiadczy o hejterach.
          • princesswhitewolf Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 10:59
            > Nie pisałam ze jest głupia tylko ze ma wystający brzuch i wyglada jak mumia w porównaniu do poprzedniej, która non stop się ruszała i uśmiechała.

aaa bo Obama ma ladniejszy brzuch ha haha...

Ja tam sie jednak z Melania chetnie na ten brzuch zamienie, zas z fajna zona Obamy jednak nie.
        • minor.revisions Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 06:11
          Michelle wszyscy kochali? Czyś ty zwariowała? Mało to razy była od małp wyzywana że o subtelnych żartuje typu trump mógłby ją za penisa złapać nie wspomnę? Owszem wielu ludzi ją kochało i kocha ale równie wielu uważa że No teraz dopiero jest wreszcie babka z klasą jako pierwsza dama.
          • d.o.s.i.a Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 10:33
            Czyli jest rownowaga w przyrodzie. I niech tak zostanie.
          • princesswhitewolf Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 11:07
            > No teraz dopiero jest wreszcie babka z klasą jako pierwsza dama.

wybacz, ale zona Obamy ma klase i to WIELKA. Po prostu nie jest pieknoscia tak jak Melania. Zona Obamy po prostu ma urode raczej przecietna i ma lekka nadwage. Ma za to bardzo duza inteligencje i osobowosc kobiety niezaleznej.

Melania jest przepiekna. Nie jest to jednak kobieta jakos specjalnie inteligentna ( ogladalam pare jej wywiadow z Barbara Walters). Nie jest to kobieta tez z jajami. To kobieta TROFEUM. Piekno poslubilo pieniadze. Jest na co popatrzec. Uwazam sie swietnie ubrana. Ale poza tym to jej wspolczuje. Na szczesliwa nie wyglada, a mogla poslubic kogos biedniejszego i byc w zdrowszym zwiazku
            • minor.revisions Re: First Lady - jak wam się podobała 26.01.17, 13:36
              Ale ty czytaj ze zrozumieniem o nie tłumacz tego mnie tylko wielbicielom jej męża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka