01.02.17, 15:09
Kupiłam coś w tym sklepie - plecak, bardzo mi się podobał i byłam zadowolona - tak ze trzy dni.
Potem okazało sie, ze z DaWandą jak z Gierkiem ze starego dowcipu - otwierasz lodówkę, a tam Gierek. Niezależnie co otworzę, mam reklamę tego sklepu, a przede wszystkim kupionego plecaka. Plecak przestał mi się podobać - ileż razy dziennie można go oglądać. Reklamy nie mają nawet- tak jak inne- krzyżyka, aby można je było wyłączyć.
Więc przestrzegam.
Ps. Tak, miałam AdBlocka, ale jedna ze stron, która mnie interesuje nie chce działać, jak jest włączony. Rozważam rezygnację z filmów w zamian za nieoglądanie reklamy.
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: DaWanda 01.02.17, 15:12
      Ja kupiłam szal i nic takiego nie ma miejsca. Kupiłam i wcale nie mam reklamy ani DaWandy ani szala. Poza tym AdBlocka można wyłączać na określonych stronach, nie trzeba na wszystkich.
      • verdana Re: DaWanda 01.02.17, 15:15
        Właśnie widzę DaWandę po lewej. Może im się spodobałamsmile
    • danaide Re: DaWanda 01.02.17, 15:18
      Może po godzinie klikania w Zalando DaWanda zniknie na dłuższy czas?
    • catroux Re: DaWanda 01.02.17, 15:21
      Wyłącz adblocka tylko na wybranych stronach. Też ostatnio coś kupiłam na dawandzie i ani razu nie zobaczyłam ich reklamy. Ba, w ogóle nie widzę tu żadnych reklam smile
    • beata985 Re: DaWanda 01.02.17, 15:21
      ja mam to samo z eobuwie i butami, które już kupiłam...
      chcą żebym nabyła kolejną taką samą parę??
    • alpepe Re: DaWanda 01.02.17, 15:24
      wywal wszelkie cookies i historię, to może ci to zniknie.
    • olikol Re: DaWanda 01.02.17, 15:28
      Wyczyść historię przeglądania stron
      • verdana Re: DaWanda 01.02.17, 15:35
        Wyczyściłam. Plecak jak był, tak został.
        • pulower8 Re: DaWanda 01.02.17, 15:55
          Ciasteczka musisz wyczyścić.
    • stillgrey Re: DaWanda 01.02.17, 15:37
      Wyczyść przeglądarkę, tempy i wyłącz śledzenie w przeglądarce.
    • aankaa Re: DaWanda 01.02.17, 15:37
      zainstaluj go jeszcze raz, może połknie dawandę ?
      jest jeszcze uBlock Origin - masz go w menu/dodatki - rewelacyjnie pożera wszelkie reklamy
    • nathasha Re: DaWanda 01.02.17, 15:42
      Kup cos w innym sklepie wink w ogole nie wiem jak oni badaja skutecznosc tych reklam bo one sa raczej odstraszajace od produktu
      • obrus_w_paski Re: DaWanda 02.02.17, 10:08
        "Technika aktualizacji"- powtarzasz powtarzasz tak długo aż wszyscy cię zapamietają a ponoć to się liczy. Wyczytane w rekomendowanej tutaj "zakazanej retoryce"wink
    • daisy Re: DaWanda 01.02.17, 15:53
      Nie musi być krzyżyk, najedź na reklamę i kliknij prawym klawiszem, powinno się rozwinąć menu z "zablokuj ramkę" na dole, będziesz mogła dodawać filtry na te reklamy.
      • verdana Re: DaWanda 01.02.17, 15:58
        Dzięki za rady! Zastosuję wszystkie, zanim wyrzucę mój nowy plecak przez okno...
    • eilian Re: DaWanda 01.02.17, 16:00
      Ja tak mam z każdą rzeczą, którą kupuję, niekoniecznie na Dawandzie, albo nawet tylko oglądam. To samo dzieje się z resztą także na pozostałych domowych komputerach. Np. przegladam sobie jakieś buty a potem mężowi wyskakuje reklama.
    • bu-zia Re: DaWanda 02.02.17, 10:02
      to jest efekt pracy google-spersonalizowane reklamy.Niestety wlasnie przejrzalam wzdluz i wszerz i wyglada, że nie ma mozliwosci pozbycia sie tych reklam. Ja zlikwidujesz dany tem, ze nie chcesz aby sie sie pojawial, to wskoczy inny. Dodam- mimo aktywnego Adblocka, reklamy i tak sie pojawiaja.
    • inguszetia_2006 Re: DaWanda 02.02.17, 10:06
      Witam
      Jak chcesz się pozbyć plecaka to zacznij szukać biżuterii. System szybko złapie. Pojawią się śliczne kamyczki, kolczyki, naszyjniki. Albo czegoś innego zacznij szukać. Biżuterię polecam, bo miło spojrzećwink
      Pzdr.
      Ing
      • mdro Re: DaWanda 02.02.17, 10:24
        To bardzo dobra rada wink - okresowe czyszczenie plus przeglądanie np. internetowych księgarni. Ja często szukam bardzo różnych rzeczy i mi reklamy głupieją, w związku z czym są dość różnorodne.
    • mikams75 Re: DaWanda 02.02.17, 11:06
      ja "uwielbiam" reklame rzeczy, ktore sama sprzedaje big_grin To dopiero ma sens! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka