Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Poznaniu.

16.02.17, 21:11
Panie z Poznania, możecie polecić kogoś naprawdę dobrego? Chcę sobie zrobić grzywkę i zależy mi, żeby ktoś mi ją NAPRAWDĘ dobrze zrobił. Moja fryzjerka jest ok., ale jeśli chodzi o grzywkę, to niestety, nie jestem zadowolona. Doradźcie kogoś dobrego, może być drogo, byle dobrzesmile
Obserwuj wątek
    • johanka79 Re: Fryzjer w Poznaniu. 16.02.17, 22:05
      polecam salon fryzur Destiny
      • agrypina6 Re: Fryzjer w Poznaniu. 16.02.17, 22:51
        Ale jakiś konkretny fryzjer? Czy jest tam tylko jeden?
        • zuleyka.z.talgaru Re: Fryzjer w Poznaniu. 16.02.17, 22:54
          Furora pracownia fryzur - tylko Pani Aldonka! robi przegenialne grzywki mojej przyjaciółce. Ja chodzę do takiego fryzjera, do którego ciężko się w ogóle dostać, bo ma komplet klientek, więc nie polecam. Do tego samego chodzi szelerka big_grin Ale czasem jak potrzebuję coś na szybko to idę do p. Aldonki, która się szkoliła u mojego fryzjera.
          • agrypina6 Re: Fryzjer w Poznaniu. 16.02.17, 23:09
            A może jednak zdradź tego rewelacyjnego fryzjera? Może i ma komplet klientek, ale spróbować umówić się mogę, najwyżej powie niesmile
    • fifiriffi Re: Fryzjer w Poznaniu. 17.02.17, 10:07
      no na pewno nie polecę ci " Wierzbicki & Schmidt" wink
    • mayaalex Re: Fryzjer w Poznaniu. 17.02.17, 10:20
      Adam Piasecki, salon Piaseccy na skrzyzowaniu Bukowskiej i Przybyszewskiego. Niestety chyba zazwyczaj dlugo sie czeka na wolny termin.
    • myszka.92 Re: Fryzjer w Poznaniu. 19.06.18, 22:18
      Ostatnio miałam okazję być na strzyżeniu włosów w Hair atelier&spa u Piotra Sierpińskiego na Grunwaldzkiej i polecam smile Kolejki do tego salonu sa dość spore, ale mysle, ze warto uzbroic się w cierpliwość. Dotychczas chodziłam do innych salonow tylko na podciecie koncowek, ale pan Piotr zaproponowal mi ciekawe cięcie z grzywką, na które koniec końcow sie zdecydowalam. I nie zaluje. Wlosy odżyly, wygladaja modnie, bardzo dobrze wspolgrają z moja urodą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka