Dodaj do ulubionych

Nowy "Agent"

18.02.17, 17:59
Widziałyście już pierwszy odcinek kolejnej edycji z gwiazdami? Ja dopiero dzisiaj obejrzałam powtórkę i mimo pojawiających się niepochlebnych opinii, ani trochę się nie zraziłam - trudno porównywać edycje na samym starcie, ale powiem szczerze, że obecny skład podoba mi się dużo bardziej niż poprzedni smile Zobaczymy, jak to się będzie kręcić dalej...

Kto już typuje agenta? tongue_out

Obserwuj wątek
    • tajemnicza.a.m Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 18:45
      Ja oglądam.
      Skład ciekawszy i budzi większe emocje choćby dlatego, że znalazło się paru takich co to chcę podgrzewać atmosferę. Chyba obejrzeli od deski do deski poprzednią edycję.
      Andresz bawi się w Królikowskiego. Już mi działa na nerwy.
      Pan Disko Polo na agenta się nie nadaje ( zgadnijcie czemu)
      Kret bawi się w Huberta Urbańskiego.
      Piękna dziewczyna w czarnych włosach...eh
      Olga Frycz - mam dobra rada.
      Odeta - przepraszam, że żyję.
      I ten co to leży - sabotuję bo mi się nie chce, czy jestem Agentem czy nie. Jestem taki zajebisty.
      • nolus Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 19:24
        tajemnicza.a.m napisała:

> Ja oglądam.
        > Skład ciekawszy i budzi większe emocje choćby dlatego, że znalazło się paru tak
        > ich co to chcę podgrzewać atmosferę. Chyba obejrzeli od deski do deski poprzedn
        > ią edycję.
        > Andresz bawi się w Królikowskiego. Już mi działa na nerwy.

Oj, tak - on jest niebywale irytujący. Podobno Królikowski jak to kolega faktycznie go podszkolił, więc od samego początku szarżuje. Efekty są - już leci na niego mocny hejt w necie.

> Pan Disko Polo na agenta się nie nadaje ( zgadnijcie czemu)

Zawsze musi być jeden "głupek" w drużynie. Mi tam on nie przeszkadza - śmieszny jest i pocieszny.

> Piękna dziewczyna w czarnych włosach...eh

Edyta Zając - Rzeźniczak - oj tak, ona jest przepiękna smile Jej osoba w drużynie to taka wisienka na torcie, miło się na nią patrzy - męska część widowni może się ucieszyć wink))

> Olga Frycz - mam dobra rada.

Jestem ciekawa, jak sobie poradzi - zainteresowała mnie.

> Odeta - przepraszam, że żyję.

Nie pasuje mi do tego programu - wątpię, aby przysporzył on jej popularności, ale też zapewne nie po to bierze w nim udział.

Wydaje mi się, że Kret będzie udawać agenta,chociaż z drugiej strony... Jasne,że mógłby nim być.Osoby, który wydają mi się mocno podejrzane to ta blond Daria - niezależnie od tego, czy jest agentem czy nie, będzie mocno mieszać. Na temat tego Kędzierskiego to się nie wypowiadam, bo gościa nie znam. Zastanawia mnie trochę Marek Włodarczyk i jestem ciekawa, jak poradzi sobie Mateusz Maga. Nie wydaje mi się, aby agentem była Jula - wydaje się jakoś tak... mało bystra, ale zobaczymy co będzie w dalszych odcinkach. Zaskoczyło mnie to, że dobrali do grupy 2 panie zawodowo zajmujące się boksem i to o podobnym typie urody.

Fajnie gdyby agentem okazała się kobieta smile
        • tajemnicza.a.m Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 19:47
          Ja mam nadzieję, że szybko odpadnie. Nie lubię takich błaznów. Lubie inteligentne zgrywanie Agenta.

Ja tam nic nie mówię. Pan disco Polo mnie nie razi. Dokładnie: taki pocieszny. Teraz tak sobie pomyślałam, czy on w życiu też jest taki. Jeśli tak to na agenta nie nadaje się: za szczery, za bezpośredni, z małym intelektem. A jeśli nie jest taki w życiu różnie może być.

Edyta cieszy oko nie tylko panów tongue_out

Odeta mi bardzo pasuje. Mogła by być świetnym agentem. Agent jak na razie w poprzednie edycji, dużo mówił do kamery solo, mieszając bardziej w głowie widza niż w zadaniach uczestników. Bierny agent, za którego udający agenta wykonują czarną robotę, przy okazji się eliminując. Odeta nadałaby się. Zresztą cudownie przekonała pana disko polo, żeby nie zapisywał królów polski a potem wysłuchała nagonki i wyznała, przed kamerą, że jej głupio.

Szkoda, że odpadł modny tato. Fajnie byłoby obejrzeć normalnego faceta.

Mateusz Maga - zaskoczenie na plus.
          Marek Włodarczyk....może, może.
          Kędzierski to dramat ale będzie śmiesznie. Czy gra Agenta czy nie i tak będzie sabotował z lenistwa.

Bokserek nie znam wiec nawet mi nie zapadły w pamięć.
    • lauren6 Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 19:36
      Pan disco polo jest zjawiskowy. Nie wiem o co chodzi, nie wiem kto on, ale podobno jest bardzo sławny w internetach. Umarłam gdy Mateusz Maga typował, że Tomasz wygląda mu na takiego co jeździ traktorem. "Czy ja wyglądam na rolnika?" TAK!!!

Mateusz póki co wypada pozytywnie, poprawia wizerunek po Tap Madyl.

Olga i Daria mi się podobają. Wyglądają na fajne babki. Jakbym miała obstawiać agenta to typowałabym, że tym razem dadzą babkę w średnim wieku. Może Odeta (strasznie nijaka), albo ta bokserka, która nawigowała niewidzącego "jedź tutaj".
      • aguar Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 20:44
        Też sobie obejrzałam. Alan rzeczywiście wkurzający i taki jakiś obleśny, chciałabym, aby odpadł szybko, bo nie mam ochoty na niego patrzeć. Frycz i Kret lekko wkurzający. A ten Kędzierski mi się wydał sympatyczny. Disko polo ok, żona Rzeźniczaka ok, do Top Model by się nadawała. Tego, co odpadł, trochę szkoda, bo był przystojny. Agentem jest Magasmile
        • nolus Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 20:55
          Alan wkurzający jak nie wiem co, mam wrażenie że jego organizm jest zmaltretowany przez dopalacze.Frycz jak dla mnie spoko - ona i Maga mogą w tym programie zmienić swój wizerunek na plus. Kędzierskiego również odbieram jako sympatyczną postać, aczkolwiek sprawia wrażenie lesera.

Też mi szkoda modnego taty. Faceci mają co oglądać (Edyta), my już niestety nie tongue_out

A z tą Odetą to macie sporo racji. To że jest taka nijaka, to faktycznie idealna cecha dla agenta, który musi się wtopić w grupę.W poprzedniej edycji Urbańskiego chroniło chyba tylko to, że wydawał się zbyt oczywistym wyborem na agenta, choć wydaje mi się, że na cenzurowanym zaczął być już w pierwszych odcinkach. Maga byłby sporo zaskoczeniem, jakoś w ogóle nie brałam go pod uwagę w tej roli smile Dla mnie hitem jako agent był ten Mirek, kiedy uczestnikami byli "zwykli" ludzie - kto by pomyślał, że taka nierozgarnięta ciamajda robi to wszystko specjalnie smile
          • laruara Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 21:05
            A gdzie i kiedy tego programu szukać ?
            • nolus Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 22:02
              Emisja najnowszych odcinków wypada zawsze we wtorek o 21:30, w sobotę o 13:50 oglądałam powtórkę.

Ale spróbuj tutaj, chyba będzie najwygodniej:
              player.pl/programy-online/agent-gwiazdy-odcinki,4305/odcinek-1,S02E01,69913.html?atpl#play
    • patunki Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 21:11
      Mnie jest trudno, bo oprócz Kreta i Rylik nie kojarzę nikogo. Ale oglądam.
      • lauren6 Re: Nowy "Agent" 18.02.17, 21:38
        Ja sprzed programu kojarzyłam Kreta, Odetę i Magę i tego aktora po 60-tce. Przepraszam, od piątku kojarzę również Darię - z plakatu Lidla.
        • wioskowy_glupek Re: Nowy "Agent" 19.02.17, 23:16
          Poza tym, że nie ma tam żadnych gwiazd a większość nawet nie jest znana to spoko big_grin Andersz wygląda jak młody Hitler a zachowuje się gorzej niż Królikowski
    • imogen0 Re: Nowy "Agent" 28.02.17, 21:56
      Właśnie oglądam i mam wrażenie że ci uczestnicy tacy bez życia,anemiczni jacyś.Irytująca Alan i chłopak od disco polo a Mateusza mi trochę szkoda,mam wrażenie że reszta traktuje go jak kosmitewink
    • fornitta69 Re: Nowy "Agent" 28.02.17, 22:04
      Maga jest agentem!
      • nolus Re: Nowy "Agent" 28.02.17, 22:26
        Jak dla mnie mogłaby odpaść Odeta...
        • nolus Re: Nowy "Agent" 28.02.17, 22:36
          No i tym razem to Jula wypada z gry.

A co do Magi, to wiadomo...rozwalil w dzisiejszym odcinku system ☺ Jasne, ze mógłby być świetnym agentem, posiada naturalne zdolności ku temu tongue_out Trochę przypomina mi ciapowatego Mirka z poprzednich, nie-celebryckich edycji, ale ma też jedna wadę - jest zbyt charakterystyczny i tak przegiety w tej swojej ciapowatosci, ze im bliżej finału, tym bardziej oczywiste by było, ze jest Agentem.No ale zdziwiona nie będę, chociaż wolałabym agenta - kobietę ☺ A najbardziej to Edytę tongue_out
    • tajemnicza.a.m Re: Nowy "Agent" 28.02.17, 23:55
      Obejrzałam 3 odcinek.
      Przy drugim zwątpiłam. Pierwszy raz zrozumiałam co jest nie tak z pomysłem na program z pseudo gwiazdami. Zawiązały się jakieś głupie znajomości z salonów i następuje jakieś śmieszne wyśmiewanie ludzi. Totalnie bez skrępowania jakby świat miał się skończyć. Takie czyste nieskrępowane chamstwo. Czy w poprzedniej edycji też tak było? Owszem były konflikty, ponosiły ludzi emocje ale to co teraz się tworzy to jakaś masakra. Butne gwiazdki, które myślą, że wszystko im wolno, szczególnie teraz.

Co do uczestników: nie wiem utworzyła się elita, reszta to wyrzutki: mniej lub bardziej lubiani, wyśmiewani. Jedni sie odnajdują jak Jarek KRET a inni niekoniecznie.
      Drażni mnie takie jawne ku...wanie przez elitę innych uczestników.
      Nie wiem.

Dzisiejszy odcinek mi się bardziej podobał niż poprzedni ale nadal mam mieszane uczucie. Wkurza mnie też sceneria i zadania...takie jakieś...

Co do uczestników, myślę, że nie są bezbarwni ale..

Jula akurat odpadła i nijak mnie to nie ruszyło. Była taka niewidzialna.
      Odeta mnie zaskoczyła na minus, taka trochę chamska, trochę inaczej ją odbierałam. No ale przynajmniej jest jakaś a nie nijaka
      Tomek - cóż chyba nie trzeba komentować
      Maga mi działa czasem na nerwy - raz bardziej, raz mniej ale taki pocieszny. Nie potrafię go rozgryźć.
      Marek mnie zaskoczył na plus. Bardzo męski i konkretny.
      Alan - dziwny. Jakoś wszędzie go pełno. Lider..Bardzo mi się nie podobało jak zwyzywał w 2 odc Jarka Kreta.
      Daria mi się podoba - chciałabym aby była agentem.
      Ten z tatuażami - no, no, no taki sobie..czasem fajny czasem mu odpieprza.
      Ta z ładnymi oczami - za mało jej
      Olga - dziwna osóbka. Specyficzna
      Bokserka..

• aguar Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 10:17
        "Daria mi się podoba - chciałabym aby była agentem." A mi się nie bardzo podoba, że ona naśladuje styl ubierania i malowania się Tamary z poprzedniej edycji.
        • tajemnicza.a.m Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 13:32
          Ona taka jest, może dlatego ją wybrali - producenci chyba bazowali przy wyborze na podobne typy co w pierwszej edycji. Daria jest w życiu bardzo kolorowa, oryginalna z szalonym stylem.
          • nolus Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 17:40
            No niestety, bazowali. Daria robi trochę za Tamarę biorąc pod uwagę typ wyglądu i styl. ale charakterem i sposobem bycia Tamarę do złudzenia przypomina też Edyta - ona również, jak Tamara wykazuje się takim spokojem,wyważeniem, ale jest również bystrą obserwatorką różnych zachowań i zagrywek pozostałych uczestników. Niecik to taki "wioskowy głupek",w poprzedniej edycji to pewnie miał za niego robić Oświęcimski, ale chyba okazał się jednak mądrzejszy. Kontrowersyjny Maga to jakieś tam odbicie kontrowersyjnego z założenia Szpaka z poprzedniej edycji,nooo nie postarali się twórcy...Olga Frycz to chyba Monika Morozowska poprzedniej edycji,a może mix Moniki z Joanną Jabłczyńską big_grin No i oczywiście nasz Kret, który jest Hubertem tej edycji - chciałabym wierzyć, że to nie on jest tytułowym agentem, nie dlatego,że go nie lubię albo na agenta nie pasuje,ale...to by była ordynarna zrzyna z poprzedniej edycji. Chciałabym wierzyć, że jednak siedzący nad tym programem trochę bardziej się wysilą.

Wiele osób na agenta typuje Darię. Moim zdaniem ona nim nie jest, raczej zalicza się do uczestników ostro pnących do wygranej. Nadambitna, generalnie sprytna i bystra. Ma spore szanse, ale raczej nie wygra. Swoją drogą i taka postać musiała się tutaj oczywiście pojawić - Daria jest dla mnie takim uosobieniem wielkomiejskiej singielki 30+, która robi karierę w korpo i nagle zapragnęła z biurowca udać się na "odprężające" wakacje, gdzie tak jak i w korporacji, może się wykazywać swoimi skills i kosić konkurencję smile

Kibicuję Joasi i Oldze, jakoś tak polubiłam też Edytę, jednak nie sądzę aby Joasia i Edyta zaszły tak daleko.
    • lilly_about Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 08:50
      Po wczorajszym odcinku przerzucam się z soczewek na okulary! Niecik rozwalił system zabierając do Argentyny poduszke z pierzem wink
      • nolus Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 18:00
        No niezły był ten odcinek, naprawdę. Mozna się było pośmiać, prawda jest taka, że Maga i Niecik dodają kolorytu temu show, a każde show musi mieć jakiś akcent komediowy,stąd tego typu bohaterzy. Podejrzewam, że oczywiście produkcja mogła ich trochę podkręcać ku temu, ale wiadomo, że potencjał w obu panach jest mega smile

Przypuszczam, że następni w kolejce do odpadnięcia to Edyta, Mateusz, Niecik i raczej Joanna. W finałowej trójce na pewno będzie Kret, a reszta to być może: Alan, Odeta albo Olga. Daria raczej sie wykruszy przed samym końcem.Joanna sumiennie wykonuje zadania i jest dość bystra, ale jest typem osoby, która bedzie na rózne sposoby eliminować konkurentów. Byc może Kędzior zajdzie też wysoko, ale chyba nie nawyżej.

Wczorajszy odcinek był całkiem fajny dzięki zadaniom, wreszcie cos się zaczeło dziać i akcja nabrała tempa....
        • nolus Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 18:16
          nolus napisała:

ga
          > smile
          >
          > Przypuszczam, że następni w kolejce do odpadnięcia to Edyta, Mateusz, Niecik i
          > raczej Joanna. W finałowej trójce na pewno będzie Kret, a reszta to być może: A
          > lan, Odeta albo Olga. Daria raczej sie wykruszy przed samym końcem.Joanna sumie
          > nnie wykonuje zadania i jest dość bystra, ale jest typem osoby, która bedzie na
          > rózne sposoby eliminować konkurentów. Byc może Kędzior zajdzie też wysoko, ale
          > chyba nie nawyżej.
          >
          Głupi błąd, bo miało być : Joanna NIE JEST typem osoby, która bedzie na
          rózne sposoby eliminować konkurentów.
    • ga-ti Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 10:49
      Nie oglądam. Jak podali obsadę to obstawiłam Kreta jako agenta. Choć, piszecie, że robi się na Urbańskiego, no to może jednak za bardzo oczywisty byłby?
    • beata985 Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 17:50
      Też obstawiam Magę 😆
      Dopiero dzisiaj nadgoniłam odcinki i co się uśmiałam to mojebig_grin
      Mam jeszcze teorię że agentów jest 2 z tym że jeden jest na niby ale o tym nie wie...
      • nolus Re: Nowy "Agent" 01.03.17, 18:22
        No Maga jest nie do podrobienia - ta przepakowana walizka,ten problem z odciskami...to takie w 200% kobiece. A jak ta walizka zaczęła znikać w rwącym prądzie rzeki, to juz w ogóle było wesoło i fajnie. Niecik ze swoją poduszka od babci też dał do pieca smile Biedna dzidzia...
    • baba_za_kolkiem Re: Nowy "Agent" 05.04.17, 10:27
      No i kogo obstawiacie?
      Ja typuję tego dziennikarza radiowego, przeciwnika uprawiania sportów wszelkich.
      • lilly_about Re: Nowy "Agent" 05.04.17, 10:35
        Zabiłabym tego dziada w życiu prywatnym. Marudny, niezadowolony ze wszystkiego, łamaga. A obstawiam kobietę.
        • baba_za_kolkiem Re: Nowy "Agent" 05.04.17, 12:01
          Ja też, ale tak myslę czy to nie pozory właśnie, jestem taki ciamajda, nic nie umiem, dajcie mi spokoj, jestem taki biedny niepozorny, cwany gapa.
          A którą kobietę obstawiasz? Odetę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka