Dodaj do ulubionych

Podoba się wam Ryan Gosling?

• conena Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 19:44
      Z Ryanem to jest tak, że to jest taka zabawna, przystojna kluseczka, która ma powodzenie wśród kobiet. Mam kolegę z liceum, ten sam typ, przesympatyczny człowiek, z fajnym poczuciem humoru, odpowiedzialny, pracowity, rodzinny, z uroczą wadą wymowy. Zawsze uważałam go za przystojnego, acz nie budził we mnie dzikich rządz. Materiał na męża genialny. On mną rownież nigdy nie wykazywał zainteresowania, lubiliśmy się razem pośmiać przy piwku i to wsio. O takie też uczucia budzi we mnie Ryan. Bez szału, ale nie jest najgorszy.
      • nolus Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 19:54
        Niespecjalnie mi się podoba, tzn. nie uważam aby był nazbyt przystojny, ale brzydalem tez przecież nie jest tongue_out Zyskuję, bo sprawia wrażenie mężczyzny o fajnej osobowości, do tego ma poczucie humoru, które na mnie działa wręcz jak afrodyzjak smile
        W jego wyglądzie nie podoba mi się to że ma blisko osadzone oczy - wg mnie to duży mankament uncertain Za to sylwetkę ma świetną, przyznam bez bicia.
    • inguszetia_2006 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:11
      Witam
      Podoba mi się w ruchu, czyli w filmie. Jak go zobaczyłam na zdjęciach pierwszy raz to pomyślałam - czereśniak;-P Jak w filmie, to mi się spodobał. Tak samo miałam ze Scarlett Johansson. Było - "ale krowa...", a potem w "Między słowami" nie mogłam od niej oczu oderwać, oczarowała mnie.
      Pzdr.
      Ing
      • nolus Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:42
        No niestety - zdjęcia ukazujące nieruchomą urodę zawsze pokażą te mankamenty, które przed kamera mozna ukryć. Zdecydowanie Ryan zyskuje przed kamerą.Scarlett? W sumie nie wiem...Wg mnie po prostu lepiej wygląda w mocniejszym makijażu i tyle. Wczoraj albo przedwczoraj też widziałam ją po raz którys z kolei w "Między słowami" i wg mnie wyglądała tak sobie - nie tak słabo, jak czasem potrafi wyglądać na zdjęciach, ale za pięknie też nie.
      • liisa.valo Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:37
        No, ja. Bo miejsce trzymam, żeby się Keanu pomieścił smile
      • magic.marker Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:38
        A mógłby głowę zostawić przed domem? suspicious
        • nolus Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:40
          Dla mnie do tej kategorii należy Taylor Swift - tak, ona mogłaby głowę zostawić przed domem tongue_out
        • liisa.valo Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:46
          Magic, worek na łeb i jazda big_grin
          • magic.marker Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:57
            Dobrze zawiązany na szyi, żeby się przypadkiem nie zsunął suspicious
      • nolus Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 20:38
        Uwielbiam tę scenę, fajna klata smile Emma Stone też fajna tongue_out W ogóle oni są fajni w duecie - chyba musza się lubić, że ich obsadzają wspólnie.
        • kfugktru23 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:11
          Szkoda że nie owłosiona...
      • premeda Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:12
        Ej tam szału nie ma takich klat albo i lepszych jest na pęczki. Wystarczy piłkarzy pooglądać 😉
      • bialeem Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 28.02.17, 12:07
        Ej to serio słabe. Połamałabym go w łóżku. Wąskie to to i wydebilowane.
    • leanne_paul_piper Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:17
      Podoba. Rżnęłabym, że aż wióry by leciaływink.
      Aczkolwiek prywatnie pewnie jest małym człowieczkiem.
      • bergamotka77 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:21
        Leanne a ty bys nie rznela tez rikiego? Coś sobie przypominam, ze kiedys deklarowalas taka chęć big_grin
        • leanne_paul_piper [...] 27.02.17, 21:27
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • 1matka-polka Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:52
            Jak wypiję chociaż trochę alkoholu, to w ogóle nie odczuwam bodźców seksualnych, znieczula mnie na amen.
    • regina-phalange Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 21:58
      Tak, spodobał mi się już w "Śmiertelnej Wyliczance", czyli długo przed tym, zanim zaczął być modny.
      Nie jest klasycznie przystojny, nie ma regularnych rysów jak młody Paul Newman, ale ma w sobie coś ujmującego, fajny, zawadiacki uśmiech, świetne ciało, dużo uroku osobistego.
    • edelstein Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 22:04
      Nos mi sie podoba,lubie proste nosytongue_out
    • liisa.valo Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 22:42
      Właśnie oglądamy Słaby punkt z Goslingiem i Hopkinsem. Hopkins robi robotę - polecam miłośniczkom któregokolwiek z aktorów.
    • krypteia Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 23:26
      nie, zero męskości, jest słodki jak budyń z sokiem malinowym - cytując określenie tego typu z Jeżycjady, ale zero seksapilu, nie potrafię sobie wyobrazić że on ma w ogóle penisa, owłosienie łonowe?! Między nogami ma zapewne płaską powierzchnię jak manekiny sklepowe.
      • isa_bella1 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 28.02.17, 15:11
        Podoba mi się średnio ale no ma to cos. Ja ogólnie lubię takich oryginalnych w urodzie facetów. Np. Ryan Reynolds lub Eric Bana o...
    • leanne_paul_piper Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 09.02.20, 21:24
      On dla mnie jest w kategorii extremely fu.ckable, razem z Shia Labeoufwink
    • janja11 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 09.02.20, 22:31
      Nieee.
      Nie wiem skąd zachwyty nad urodą Goslinga.
      Tak samo jak nie pasuje mi zupełnie typ urody Scarlett Johansson .
      Oboje mają jakieś zaburzone proporcje twarzy.
    • nangaparbat3 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 09.02.20, 22:31
      Ostatnio go widziałam w Lalaland i Pierwszym człowieku i tak, bardzo mi się podoba. Ale jak zajrzałam na zdjęcia przed chwilą - okropieństwo, na zdjęciach ma minę kretyna. A jak gra, w ruchu - sam urok.
    • nangaparbat3 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 09.02.20, 22:31
      Ostatnio go widziałam w Lalaland i Pierwszym człowieku i tak, bardzo mi się podoba. Ale jak zajrzałam na zdjęcia przed chwilą - okropieństwo, na zdjęciach ma minę kretyna. A jak gra, w ruchu - sam urok.
    • lumeria Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 00:25
      Wszedzie go bylo pelno z tym Hey Girl meme... smile

https://i.pinimg.com/originals/ba/27/a7/ba27a7b72ce9c7601905e805563a4e30.jpg
    • ajr27 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 00:37
      Wątek sprzed 3 lat, ale się dopiszę.
      Nie trawiłam gościa z powodu wyrazu twarzy lekko upośledzonego safanduły, aż zobaczyłam film "Drive" i zbierałam szczękę z podłogi.
    • frequenter.light Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 00:41
      Nie znam się na facetach, ale jajowata mordka.
    • asia_i_p Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 09:56
      Wygooglałam, nie jest szczególnie przystojny, ale mi się podoba, bardzo myśląca, sympatyczna twarz.
    • aerra Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 10:56
      Nie, nie podoba mi się.
      Bardzo go lubię w niektórych rolach, ale fizycznie mi się nie podoba, nie pociąga - nie mój typ.
    • tryggia Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 11:01
      Generalnie - nie mój typ. Ale ma coś uroczego w uśmiechu, z takim poflirtowałabym, ale bez kontynuacji.
    • zazoo Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 11:16
      Nie, zupełnie nie mój typ. Na budowie obok pracuje pan - jak dla mnie wypisz wymaluj RG. I żadna pani się za nim nie ogląda. Żadna. A swoją drogą - gdyby tak połowę hollywoodzkich aktorow (poza Keanu ofkors) wsadzić w waciaka i gumofilce i wstawić w kolejkę po piwo to na nikim nie robili by wrażenia. Jednak dobrze skrojony garnitur i blichtr holyłudu czyni cuda. Poza tym RG ma wcięcie talii. Blee...
    • mama-ola Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 11:28
      Tyle wpisów i żadna nie powiedziała, że przypomina jej Piaska? smile
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 14:05
      Może tak - nie uważam, że jest brzydki, ani nawet przeciętny, ale niekoniecznie sprawia, że me serce bije mocniej smile
    • znowu.to.samo Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 19:48
      Kompletnie nie mój typ
    • swinki_trzy Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 10.02.20, 19:51
      Ble, pizdusiowaty taki jakiś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka