hedna 09.04.17, 18:11 Nagły ból stopy (głównie pięta od spodu),pojawia się i znika. Ponad to ręka od łokcia w dół rwie. Miało by to sens,że od kręgosłupa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana.la.cerva Re: Kręgosłup?? 09.04.17, 18:17 Pieta od dolu to pewnie ostroga. A reka to moze ciesn nadgarstka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 10:27 Też. Może to też byc uraz łokcia lub uraz kręgosłupa szyjnego. Gdybanie. Idź do ortopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 06:38 no,a na tą ostrogę co mogę poradzić? W tym temacie dawno temu brałam jakieś leki,chodziłam na zabiegi (prądy itd). Kurcze,ciężko chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 09:20 czy ból stopy pojawia sie rano albo po dłuzszym spoczynku? masz nadwage? spróbuj w ciągu dnia zmieniać obuwie tak,zeby miało różną grubość podeszwy.wypróbuj np.klapki z piankowa grubą podeszwą.jełsi zauważysz ,ze jest poproaw idź do orpoedy może cos poradzi tak sobie strzelam.u mnie zadziałało.obnizyłam wage kilka kg i zaczęłam nosić martensy z tą ich specyficzną podeszwą.paradoksalnie mam tez lecznicze szpilki - wiele zalezy od konstrukcji buta Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 09:56 wagę na pewno muszę zredukować (zamierzam zacząć po świętach) Ból nogi nie pojawia się po spoczynku,nasila sięo różnych porach. Obejmuje stopę, kostkę,nogę do połowy łydki,a chwilami całą do biodra Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 10:07 Miałam podobne objawy i najpierw był ortopeda, potem neurolog. Pytania neuro mnie zaskoczyly, bo pytala, o dzieci, ich zdrowie i stres. Jak sie okazało ze mam młodą ktora jest rehabilitowana, mieszkam wysoko bez windy i czesto noszę ja na biodrze to zespół przypadłości określił jako brzydko ujmując syndron zajezdzonej matki. Dostalam rehabilitacje dla siebie i pierdyliard wykładów ze mam sie oszczędzać bo matke mają jedną. Realna korzyść jaka wynioslam to zaczęłam mniej wyreczac córkę🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
jatojagodnik Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 15:58 Ręka mi rwała i dretwała kilka razy na godzinę od 3-4 miesięcy. tez stawiałam na kregosłup. Poszłam w końcu do lekarza, który zalecił badanie krwi na kwas foliowy i wit B. Wyszły duże niedobory. Po 2 tygodniach suplementacji raptem do mnie dotarło, że wszystko minęło - a nie wierzyłam, że to może byc tak prosta przyczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 16:50 to ciekawe,nie spodziewałabym się,że tu mogła być przyczyna. Wzięłam ze 2h temu algan, d..., nie pomaga nic Boli jak piernik przy chodzeniu (bez ruchu też) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kręgosłup?? 10.04.17, 21:06 Nie lecz się na forum, daj szansę lekarzowi... Odpowiedz Link Zgłoś