jehanette Re: Najbrzydsze ozdoby świata 21.03.19, 12:30 Skórzane obrazy faktycznie koszmarne, ale dziś to dla mnie fascynujące wspomnienie. Natomiast do koszmarnych ozdób zaliczyłabym te wszystkie popularne obecnie napisy HOME SWEET HOME czy jakieś naklejki z Aliexpress w tylu "In this home we love each other". Kicz, kicz i jeszcze raz kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Najbrzydsze ozdoby świata 21.03.19, 13:15 jehanette napisała: "Natomiast do koszmarnych ozdób zaliczyłabym te wszystkie popularne obecnie > napisy HOME SWEET HOME czy jakieś naklejki z Aliexpress w tylu "In this home w > e love each other". Kicz, kicz i jeszcze raz kicz." Koszmarne moze nie, nawet ladne jak czlowiek spojrzy bez uprzedzen, ale zdecydowanie przejedzone, przereklamowane i uszami wychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Najbrzydsze ozdoby świata 21.03.19, 17:12 Dla mnie najbrzydsze są martwe zwierzaki w formie podróży lub dywanu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Najbrzydsze ozdoby świata 21.03.19, 18:20 dla fanów stranger things : Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Najbrzydsze ozdoby świata 21.03.19, 22:32 szkoda ze oczu tez nie cieknie ...😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Najbrzydsze ozdoby świata 23.03.19, 21:39 Nie znoszę plastiku "na salonach", więc wszystkie plastikowe ozdoby świąteczne, stołowe, kuchenne, naścienne, napółkowe są dla mnie mało mile dla oka. Włącznie z tak modnymi plastikowymi krzesłami. Już wolałabym patrzeć na kryształy. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Najbrzydsze ozdoby świata 23.03.19, 22:32 Wszelkie wypchane zwierzęta. Szydełkowe komplety w rodzaju dzbanuszek, sześć filiżanek, cukierniczka i łyżeczki... Koniecznie kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Najbrzydsze ozdoby świata 24.03.19, 01:05 o ja.... 😲 akurat przełykałam wodę i mało sie nie zachłysnęłam tym.. cudem 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Najbrzydsze ozdoby świata 24.03.19, 01:30 @ cz. alineczka o ja cie... 🤣 bezapelacyjnie wygrywasz w dziedzinie taxidermy. te koszmarki moga sie przysnic proponuje takie podpisy do poszczegolnych: RYS - jestem taki sssekssi, poglassskaj mnie ?lLEW? - a kuku! LIS - ratunku?! OPOS/JEZ - oops....znowu mnie zauważyli.. ?????? - pokochaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Najbrzydsze ozdoby świata 23.03.19, 23:15 Może nie najbrzydsze, bo wizualnie dość obojętne, ale najbardziej bezsensowne - ramki z czymś w rodzaju próbki papieru pakowego np różowego w białe groszki, albo rama o wymiarach na oko 50/80 cm z napisem; FA MI LY Albo ramka z napisem HOME itd. Znam kogoś, kto ma wszystkie ściany takim czymś zawieszone. Ale w kolorach pasujących do otoczenia Najbrzydsze to dla mnie są skórzane obrazy. Sztuczne kwiatki były ohydne dawniej, dzisiejsze już takie paskudne nie są, kiczowate tak, ale ohydne nie. Odpowiedz Link Zgłoś