Dodaj do ulubionych

Kaczyński na lotnisku

19.04.17, 10:09
Jesteście sobie w stanie wyobrazić Jarosława Kaczyńskiego, który samodzielnie pojawia się na lotnisku i wsiada do samolotu?
Pomijam już proces zakupu biletu online.
Ale wyobraźcie, że pojawia się samotnie na lotnisku z bagażem?
Potrafi poszukać punkt checkin? Nadać bagaż? Przejść kontrolę bezpieczenstwa? POszukać gate?

Dobra poniosło mnie... Czy jesteście w stanie sobie wyobrazić sobie że Kaczzyński potrafi skasować 5 artykułów w kasie samoobsługowej w markecie?
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:12
      krejzimama
      > Ale wyobraźcie, że pojawia się samotnie na lotnisku z bagażem?
      > Potrafi poszukać punkt checkin? Nadać bagaż? Przejść kontrolę bezpieczenstwa? P
      > Oszukać gate?
      Po pierwsze, juz wielosc obcych slow z tego obrzydliwego zachodu go brzydzi. Po drugie, zaloze sie ze on sam sobie nie jest w stanie tego wyobrazic, a co dopiero my, male szaraczki.
      > Dobra poniosło mnie... Czy jesteście w stanie sobie wyobrazić sobie że Kaczzyńs
      > ki potrafi skasować 5 artykułów w kasie samoobsługowej w markecie?
      To teraz sa kasy samoobslugowe??? wink ja to nawet nie ogarniam tego ze on mialby za cos karta zaplacic! Nawet zblizeniowa suspicious
      • aqua48 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:20
        nathasha napisała:

> > Dobra poniosło mnie... Czy jesteście w stanie sobie wyobrazić sobie że Ka
        > czyński potrafi skasować 5 artykułów w kasie samoobsługowej w markecie?

Nie jestem w stanie wyobrazić sobie nawet, że potrafiłby sensownie WYBRAĆ 5 artykułów. Jak to pokazały kiedyś zakupy w sklepie pod ostrzałem kamer telewizyjnych mające wykazać niesłychaną drożyznę za PO smile
        A czy potrafiłby załadować i włączyć pralkę oraz uprasować sobie koszulę?
        • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:24
          aqua48 napisała:

> Jak to pokazały kiedyś zakupy w sklepie pod ostrzałem kamer telewizyjny
          > ch mające wykazać niesłychaną drożyznę za PO smile
          A tak, on tam wlozyl jakies produkty od czapy zupelnie, poza tym byl z cala partia na plecach
          > A czy potrafiłby załadować i włączyć pralkę oraz uprasować sobie koszulę?
          Nie, no blagam,big bang theory to przy tym pikus
    • morgen_stern Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:12
      Nie. Nie. Nie.
      😀
    • sumire Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:16
      Nie. Ja sama miewam kłopot z kasą samoobsługową, więc tym bardziej JK przy niej nie widzę. W ogóle nie widzę go robiącego cokolwiek samodzielnie. Dla mnie to kompletny życiowy inwalida.
      • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:19
        Drugiego mamusia tez tak wychowala, tylko madra zona mu sie na szczescie trafila. Ale to jest taki typ ludzi i politykow, zaloze sie ze Macierewicz tez samodzielnie do sklepu nie chadza, on jest stworzony do wyzszych spraw
        • jdylag75 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:32
          On (Macierewicz) to raczej nie, myślę, że dobrze sobie radzi w rzeczywistości.
          Natomiast JK wyobrażam sobie, jak siedzi rano w swoim łóżeczku dotąd, aż KTOŚ po niego przyjdzie i zaprowadzi do łazienki i na śniadanie. W zakresie organizacji życia, mam wrażenie, że jest on na poziomie 5 latka, który nawet nie wie, że jest głodny.
          • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:43
            I taki ktos rzadzi krajem w XXI w., ze dla ludzi to nie jest przerazajace. Co ten czlowiek wie o cyberbezpieczenstwie ktore wspolczesnie jest kluczowe. Pewnie cyber mu sie kojarzy z cerberem
            • gama2003 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:16
              Tak, to jest niewiarygodne.
              Krajem rządzi osoba, która wywieziona na drugi koniec własnego miasta nie będzie potrafiła wrócić do domu.
              • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:20
                Juz pomijam cala antypatycznosc jego osoby. Ale on pozwala rozp..dalac armie! No na Boga, to nawet ja kompletny laik widze jakie to jest zagrozenie dla kraju. Ze juz nie wspomne o zagrozeniu dla wywiadu, kompromitacji sluzb no i w efekcie zagrozenia wlasnie cyberatakami dla gospodarki. Ale nie, kijowski ksiazke wydak. Rece opadaja
                • szarsz Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 18:23
                  > Ale on pozwala rozp..dalac armie!

Ależ to nic nowego. 2005 - 2007 było to samo. A ci biedni żołnierze w Afganistanie? Bez sprzętu, bez wywiadu, ciagani po sądach, okrzyknięci zbrodniarzami, by w końcu, po latach zostać uniewinionymi?
              • jdylag75 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:21
                Prawda to, ktoś na nią głosował.
                Być może warto się pokusić i wywieźć? tongue_out taka szalona myśl mnie naszła.
                • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:30
                  Nie przebijesz sie przez kordon ochroniarzy i lizusow. Ale mysl kuszaca i jakze piekna. Proponuje obrzeza warszawy suspicious
                  • morekac Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 12:26
                    Ale obrzeza przed czy po reformie? wink
                    • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 12:28
                      Po, bedzie dalej i ludzie mniej chetni do pomocy wink
      • beata985 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:25
        e tam, kasy samoobsługowe, parkomaty, inne takie ustrojstwa są moimi wrogami ale nawet ja blĄdynka postanowiłam się z nimi oswoić, bywa różnie, np. nie mogłam wyjechać z parkingu GH no ale żyjemy dalej tongue_out
    • mamma_2012 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:27
      On mi się jawi jako taka sierota, której trzeba przygotować kąpiel i naszykować ubranie na następny dzień. Lotnisko to dla niego kosmos. Podejrzewam, że nawet samodzielna podróż autobusem czy pociągiem przerasta jego możliwości.
      • gama2003 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 10:48
        I przypomnieć o dokładnym zapięciu spodni/ wypastowaniu butów. Wróć - wypastować buty.
    • wiosennaburza1 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:01
      gdyby musiał. sądzę, że gdyby musiał zrobiłby to wszystko ot, tak. ale nie musi i z jakiegoś powodu nie chce tego sam robić.
      • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:02
        Ot tak? Ot tak to on moze machnac na broche, facet pewnie nawet nie wie ze mozna sie odprawic online ani jak wyglada security check
        • wiosennaburza1 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:09
          a widzisz. a ja sądzę, że wie. potrafi.
          jestem zażartym antypisowcem. i zawziętym. niedobrze mi się robi, jak patrzę na to, co się dzieje. ale prezio - nieudałota? nie.
          • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:21
            No nie sprawdzimy tego bo nikt z pisu nie pokusi sie o porzucenie go na lotnisku suspicious
            • antyideal Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 11:30
              Mógłby się rozplakac na caly glos i zaczac tupac nozkami, to dopiero byłaby kompromitacja big_grin
    • solejrolia Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 12:42
      Przecież to inwalida życiowy, wyobraźni mi nie starcza, by wymyśleć co on potrafi samodzielnie zrobić

Podróż? zakupy?- wolne żarty. kasa samoobsługowa- hłe, hłe! Jasne!
      zrobienie prostego posiłku, typu jajecznica? uprasowanie koszuli? e, chyba tez nie.
      On nic nie potrafi! Takie jest moje zdanie.
      • nisar Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 12:45
        Najwyraźniej nawet wizyta u dentysty go przerasta, a nikt z otoczenia nie jest na tyle odważny, żeby mu to zasugerować big_grin
    • mai-ra3 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 13:12
      Nie. Kiedyś w czasie kampanii wyborczej poszedł do marketu Społem na zakupy i kupił 10 jajek, cukier i 5 kg ziemniaków. Zgadnij, jak wrzucił to do koszyka? Ano najpierw jaja, na to cukier i na to walnął wór ziemniaków. Nie chcę myśleć, jak wyglądały te jajkawink I w dodatku pozniej powiedział, że Biedronka to sklep dla biedoty. Gafa za gafą.
      To jest osoba, która nic nie potrafi i całe życie spędziła pod opieka innych osób wink i żyje na koszt państwa.
      • nathasha Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 13:14
        Moze chcial sobie tortille przyrzadzic, taka ukryta opcja hiszpanska wink
      • mdro Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 18:19
        To nie było Społem, ale Minieuropa, najdroższy market w W-wie (już chyba nieistniejący zresztą). A zakupy miały na celu udowodnienie drożyzny panującej za PO. Ale kartofli sobie nie przypominam, na pewno był kurczak, cukier i bochenek chleba.
        • mdro Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 18:22
          A jednak kartofle były:
          www.youtube.com/watch?v=cu71GN-iQN0
          (ale de facto zakupy do koszyka wkładała Szydło, więc ona winna zgnieceniu jajek wink)
          • mai-ra3 Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 18:28
            To widocznie zle zapamiętałamwink Czyli Beata, ach ta Beata, a nie LudzkiPan. Utkwiły mi w pamięci te jajka pod ziemniakami, bo to wyglądało trochę tak, jakkby po raz pierwszy w życiu ktoś robił zakupywink
    • przeciwcialo Re: Kaczyński na lotnisku 19.04.17, 16:46
      Ten pan nawet koszyczka z jajkami niepotrafi niesc więc tenteges....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka