Dodaj do ulubionych

Kim Kardashian w bikini

03.05.17, 21:48
Była jessica Alba, to teraz niech będzie ktoś z drugiej strony barykady - oto zdjęcia Kim Kardashian zrobione na wakacjach w Meksyku. Zdjęcia, dzięki którym straciła dużą liczbę followersów na Instagramie:

https://e5.pudelek.pl/c7faff51809707a260a2cd31d0b89e3dac533119.jpg

https://static.pourfemme.it/r/843x0/gossip.pourfemme.it/img/kim-kardashian-costume-cellulite.jpg

Chyba zdjęcia wyciekły zbyt szybko albo ktoś zlośliwie przepuścił je bez filtra i syandardowej obróbki - dotychczas to się nie zdarzało i moglibyśmy oglądać piękne fotki Kim po retuszu. I jak tam, wielibcielki obfitych kształtów? Będzie kolejna dyskusja n/t idealnej sylwetki?

Tutaj info:
www.pudelek.pl/artykul/109557/kim_stracila_100_tysiecy_fanow_z_powodu_cellulitu_na_posladkach_foto/
www.pudelek.pl/artykul/109666/chirurg_plastyczny_o_cellulicie_na_pupie_kim_okropne_juz_nigdy_sie_go_nie_pozbedzie/
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:50
      to mnie zalamalo bo znaczy ze cellulitu nie da sie chirurgicznie usunac, inaczej juz by to zrobila wink Kim jest moja guilty pleasure wiec jestem wobec niej malo obiektywna, ale powinna dziewczyna zamiast mowic o tej silowni choc raz na nia pojsc suspicious
      • vaikiria Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:08
        Ale w sumie w czym ten cellulit przeszkadza?
        • black.sally Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:47
          oj, bo ematka go nie ma, nie wiesz? musi pokazać,że taka bogata Kim ma, a ona(w sumie ematka tez sie kreuje na bogatą) i nie ma big_grin
          • aquella Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 05:13
            cellulit tam nie jest najgorszy, najgorszy jest ten nieproporcjonalnie wielki tyłek do drobnej budowy nóg
            • black.sally Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 09:00
              a to druga strona medalu smile
    • kfugktru23 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:52
      No i po kolacji...
      • rosapulchra-0 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 05:56
        kfugktru23 napisał:

> No i po kolacji...

Esteta.. big_grin big_grin big_grin
    • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:55
      To całkiem dobra okazja by podyskutowac o sylwetce - kobieta ma piękny płaski brzuch mimo dźwigania pokaźnej ilości tkanki tłuszczowej na innych partiach ciała smile a tutaj na ematce pełno teorii, że to niemożliwe i że jesli ktoś nosi większy rozmiar, to na pewno fałdy się wylewają i brzuch wisi.
      Co do podniecania się cellulitem, to chyba szkoda klawiatury na komentarze.
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:57
        lady, rownie dobrze ona mogla miec piekna operacje brzucha, tzn na pewno miala i stad jest on tak plaski. wpedzanie z tego powodu w kompleksy normalne dziewczyny ktore na operacje nie stac jest wlasnie takim sztucznym kreowaniem nierealnego wizerunku. wiesz, takiej pupy tez normalnie nie mozna mowic mimo tego co twierdzi Kim & co
        • vaikiria Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:07
          Są różne typy sylwetek, co to ma do wpędzania w kompleksy?
      • lauren6 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:59
        Akurat Kim jest słabym przykladem, bo jej figura klepsydry to nie jest dzieło natury.

Odnośnie meritum, uważam że to atrakcyjna kobieta i cellulit jej w niczym nie umniejsza urody.
        • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:04
          ale atrakcyjna po ilus operacjach, obecna Kim nie ma nic wspolnego z Kim sprzed 16 lat. Juz jej siotra Kendall jest bardziej "naturalna".
          • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:26
            Kendall jest śliczna i przezgrabna - ma innego ojca, a po nim wzrost i szczupłość. Kim twarz miała ładną zawsze, włosy również. Przeróbki chirurgiczne i kilogramy tapety nie dodają jej urody, wręcz przeciwnie. Figurę ma wyjątkowo nieproporcjonalną przez to powiększanie pośladków i krótkie nogi.
            • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:28
              wlosy ma doczepiane, to nie sa jej naturalne wlosy. Kendall tez jest troche chirurgicznie poprawiona, ale bardzo z klasą.
              • oqoq74 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:32
                Z klasą to żadna z nich nie wygląda. A za kilka lat będą gorzej wyglądać niż ten ich ojciec co płeć zmienił.
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:36
                  oqoq smile no dobra, nie wyglada z klasa ale bardziej naturalnie wink ej, ojciec zle nie wyglada, fajnie sie ukobiecil.
                • drinkit Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:44
                  E tam, matka tez korzysta z dobrodziejstw chirurgii, a wyglada calkiem ok
              • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:52
                Ormianki słyną z pieknych gęstych włosów, jej włosy na rzadkie nie wyglądają, ale nie upieram się, może i to doczepia.

• nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:09
                  oj doczepia, plus nosi peruki.
                  • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:17
                    A ta najstarsza siostra - Kourtney też doczepia (bo biust powiększyła na pewno)? Bo włosy ma przepiękne.
                    • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:18
                      tez pewnie, bo ma dlugie te wlosy, w sensie zmienia sie ta dlugosc jakos tak szybciej niz mozliwosci ludzkie. one maja super te doczepki, ale jednak doczepki.
                • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:09
                  A z jakich brwi słyną wink
                  Zobacz sobie brwi Kim przed laserowa depilacja big_grin
            • nolus Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:50
              Kendall jest śliczna i zgrabna, bo ma innego ojca niż starsze siostry - ok. Ale Kendall ma też młodszą siostrę Kylie, z tego samego tatusia i co? Sylwetkę ma bliższą Kim, w niczym nie przypomina swojej najbliższej siostry - sylwetkę ma okrągłą i rozłożystą. Jaki z tego wniosek? Chyba tylko taki, że nie da się przewidzieć, jakie komu się geny trafią i można też dziedziczyć po innych przodkach, nie tylko po rodzicach... Prawda jest taka, że jedyną farciarą w loterii genetycznej tej rodziny jest wysoka i smukła Kendall - tylko ona ma sylwetkę bez zarzutu i nie musi się poprawiać. Kim ma piękną twarz i wieczne problemy z figurą, Kourtney jest w sumie zwyczajna i to wcale nie jest wadą, a Khloe to niestety pasztet. Najmłodsza Kylie zdążyła się poprawić i udoskonalić jeszcze przed 20 - tymi urodzinami - wg mnie podąża szlakiem dobrze wydeptanym przez swoją siostrę Kim, co w sumie nie dziwi, bo przypadły im podobne genetyczne felery. Zapewne jak starsza siostra przez większość życia będzie walczyć z nadwagą i inwestować w operacje plastyczne.
              • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 07:58
                Ale ja zgadzam się z tym, że na loterii genetycznej wygrała Kendall - wysoka i szczupła po ojcu +uroda po matce, ale w ulepszonej wersji. Kylie zanim powiększyła wszystko, co mogła była też raczej szczupła, ale już nie tak wysoka jak Kendall, choć proporcje ma lepsze niż Kim. Kourtney jest imo całkiem ładna i o niebo zgrabniejsza od Kim, Khloe nic nie pomoże, ale wydawało się, że jak na tak porąbaną rodzinę to ma najnormalniejszą osobowość (a może to też tylko kreacja na potrzeby programu pt. najbrzydsza nadrabia charakterem).
        • snakelilith Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:18
          Ona nie ma figury klepsydry, a anatomiczną specyficzność budowy tyłka spotykaną u niektórych kobiet pochodących z Afryki, szczególnie tych z plemion khoikhoi zamieszkujących wcześniej Afrykę Południową. Coś, co znane jest w zachodnim świecie od czasów kiedy urodzona w Afryce Sarah „Saartje“ Baartman przybyła na początku XIX wieku do Europy i zdobyła sławę jako tzw. Vénus noire albo Vénus Hottentote. Niektóre kobiety z tą predyspozycją wyglądają jeszcze bardziej karykaturalnie.

https://americanstatehypocrisy.files.wordpress.com/2013/03/img_1806.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/31/Standing_woman%2C_%28Hottentot%29%2C_full-length_side_view_Wellcome_V0029704.jpg/285px-Standing_woman%2C_%28Hottentot%29%2C_full-length_side_view_Wellcome_V0029704.jpg
          • oqoq74 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:20
            W necie są zdjęcia Kim sprzed kilku lat i wtedy jej najbardziej znana część ciała była sporo mniejsza.
            • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:21
              zwlaszcza ze ona jest Armenka, tzn pol-Armenka i jej biologiczna siostra ma jak najbardziej normalna pupe. Kim po prostu kreca Czarni a poniewaz uwaza ze ich kreci taki a nie inny tył stąd zmiana.
              • snakelilith Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:36
                To o niczym nie świadczy, nie wiesz kim byli jej przodkowie. I takich kobiet jest więcej, co nie znaczy, że pojawiają się masowo i wszystkie kobiety w rodzinie tak mają. To jest anomalia, która kiedyś była w pewnych społeczeństwach częstsza ze względu na regułę doboru naturalnego, takie kobiety były ideałem i były preferowane jako partnerki. Dziś pojawia się przypadkowo i znaczenie rzadziej. Tu jeszcze zdjęcie pokazujące, że u młodych kobiet ten tyłek jest mniejszy:

https://catalogue.drouot.com/images/perso/phare/LOT/24/9501/17.jpg
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:38
                  snake, ja sie moge zalozyc o co chcesz ze ona ma te pupe sztuczna. nawet chirurdzy to mowia. moglaby miec z lekka wypukla, ale a. mialaby taka od zawsze a tak nie jest, b. ona ma ja jednak podnaturalnych rozmiarow.
              • mozambique Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 15:36
                ORMIANKĄ a nie Armenką
            • snakelilith Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:25
              Bo to z wiekiem i czasem działania estrogenów (ciąże) przyrasta. Gdyby Kardasian powiększyła sobie tyłek chirurgicznie, to nie strzeliłaby sobie takiego cellulitu. Implanty są gładkie.
              • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:27
                tzn ona na 100 procent powiekszyla sobie ten tylek chirurgicznie, tylko a. dosc dawno, b. do gigantycznych rozmiarow, c. miala po drodze dwie ciaze ze znacznym przyrostem wagi. cellulit nie znika magicznie raz na zawsze.
              • oqoq74 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:28
                Tak, tak, może u innych, ale nie u niej.
              • vodyanoi Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:39
                Znałam dwie dziewczyny (tzn. jedną osobiście, drugą spotkaną w sklepie ze stanikami), którym do przeolbrzymich rozmiarów urosły pierwsi w ciązy. Tzn. rosły, rosły i nie przestały rosnąć, nawet po porodzie!
                Może Kim ma tak z pupą? wink
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:45
                  z piersiami tez tak ma wink
          • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:25
            snakelilith napisała:

> Ona nie ma figury klepsydry, a anatomiczną specyficzność budowy tyłka spotykaną
            > u niektórych kobiet pochodących z Afryki, szczególnie tych z plemion khoikho
            > i zamieszkujących wcześniej Afrykę Południową.

co za brednie...

ocdn.eu/pulscms-transforms/1/9w1ktkpTURBXy9iMjNkNDBlNzkwMDAwY2M1MzRiZGNhZGUyYTA4MGEwOS5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCww
          • lauren6 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:29
            Kim jest Ormianką, a nie dziedziczka genów z Afryki. Nie jest natomiast żadną tajemnica, że afrykańskie wielkie pupy sa idealem jej chlopa i do tego idealu dążyła.
          • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:37
            Nie ma żadnej przypadłości.
            Południowe kobiety często mają lordozę, plus po prostu wielki tyłek, plus Kim ma oddessany tłuszcz z brzucha, plus ma implanty pośladków .
            Nie widzisz że nie wygląda to naturalnie, linia z uda w biodro ?
            • snakelilith Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:44
              Kim nie ma implantów w pośladkach.
              • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:46
                Ma, Snake, ma. oczywiscie nie podam Ci wydrukow jej karty u lekarza, ale lekarze hollywoodcy otwarcie mowia ze na pewno ma.
          • baltycki Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:48
            > Ona nie ma figury klepsydry, a anatomiczną specyficzność budowy tyłka spotykaną

Moge sie mylic, ale wydawalo mi sie, ze oceniajac fugure kobiety (klepsydra, gruszka, jablko, itd.) nie ustawiamy jej bokiem.
            • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:07
              A Kim z przodu nie jest klepsydra?
              Dla mnie nawet od frontu ma monstrualnie szerokie biodra.
              • baltycki Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:22
                Wg mnie jest,
                zdziwily mnie te wklejone fotki na dowod, ze nie jest.
        • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:23
          > jej figura klepsydry to nie jest dzieło natury.

oczywiście, że jest - tzn figurę klepsydry miała, tylko proporcje sobie poprawiła do rozmiarow karykaturalnych
      • nolus Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:59
        Wygląda fatalnie. Ale o czym tu gadać...czy ktoś naprawdę wierzył w te jej wyretuszowane fotki? Photoshopem śmierdziało na kilometr, nie ma opcji żeby przy takim zadku i takiej wadze nie mieć cellulitu ani rozstępów.
        • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:01
          my to wiemy, ale szczerze watpie by kilkunastolatki byly tego swiadome, mimo calej swojej wiedy o photoshopie.
          • nolus Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:05
            Czy ja wiem? Biorąc pod uwagę to, że na własne oczy widywałam dzieci potrafiące szybciej rozpykać smartfona od swoich rodziców, to myślę że dzisiejszy szybki dostęp do zdobyczy techniki już od małego raczej ten problem minimalizuje. No i cóż...pewien poziom sztuczności jest zauważalny prawie dla każdego, dla mnie zdjęcia Kim w bikini zawsze taką sztucznością świeciły.
            • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:12
              ja mysle ze maja spory - znanie sie na technice to co innego niz odroznianie klamstwa od prawdy a one czesto w te klamstwa nie chca wierzyc. Siostra Kim, Kylie, ktora jest jeszcze popularniejsza wsrod nastolatek, przez spory okres czasu twierdzila ze usta ma naturalnie napompowane od tricku z butelka, nie chcesz wiedziec ile osob tego realnie sprobowala.
              • minor.revisions Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 03:29
                Na czym polega trick z butelką?
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 09:01
                  www.google.ch/search?q=kylie+bottle+lips&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQ9qqE1dXTAhWJHxoKHRVvCB0Q_AUICigB&biw=1242&bih=557#imgrc=b5_QcocqaF5RmM:
          • oqoq74 Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:10
            Nie tylko nastolatki mają problem z rozróżnieniem co jest rzeczywistością, a co kreacją chirurgiczną i czy graficznąsmile
            Ulice pokazują, że sporo dorosłych kobiet, nie tylko gwiazd ma z tym problem.
    • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 21:57
      Na zdjęciach 1 i 2 widzimy praktycznie gołą d..., a wszystko przez genialny pomysł włożenia stringów.

• mama.nygusa Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:35
        Sam lekarz medycvyny estetycznej sie wypowiadal, brzuch plaski, bo tluszcz z tego miejsca zostal przeniesiony w posladki.
    • edelstein Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:24
      Ona ma szczuple nogi i Cellulitis na nich.Wniosek jest prosty,szczuplosc nie gwarantuje idealnej skory.
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:26
        no ale ona jest po dwoch ciazach w ktorych przytyla po 30 kilo. oczywiscie miala potem odsysanie tluszczu i wszystkie mozliwe zabiegi ale bez cwiczen to chyba nie tak latwo to utrzymac, to - gladka skore.
        • edelstein Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:52
          Ja tylko odpowiadam na pierwszy Post----> do wielbicielek obfitych ksztaltow.Otoz Cellulitis nie dopada tylko grubychtongue_out
          • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:58
            Przy okazji: ona ma CELLULIT nie CELLULITIS. sprawdźcie sibie, co to jest cellulitis, to poważna choroba a nie defekt estetyczny.
            • edelstein Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 09:23
              Wpadlas na to,ze slownik zmieniltongue_out
    • kkalipso Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:26
      Jej górna część ciała bardzo mi się podoba ale dolna wcale. Nie wiem jak ktoś kiedykolwiek myślał że Ona tak pięknie wygląda jak na pierwszych stronach gazet. To wręcz niemożliwe z takim tyłkiem.
    • taki-sobie-nick Czy ona mogłaby się ubrać? 03.05.17, 22:34
      Wkładając stringi uzyskała efekt praktycznie gołej d...
    • miss_fahrenheit Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:36
      W jakim sensie "z drugiej strony barykady"? Alby chyba nikt nie krytykował za szczupłość. Figura Kim zupełnie mi się nie podoba.
    • stacie_o Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:37
      Chciałabym mieć taki płaski brzuch. smileza kuperek podziękuje.
      • princesswhitewolf Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:51
        Ja tez ! Ja tez!!!!!. Lapka w gore. Boze gdybym miala jej brzuch mialabym figure bogini....
    • tryggia Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 22:54
      Jak na taki hjudż tyłek, to cellulitu ma niedużo, serio.

Kilka dni temu napisałam tu, że mam fajny brzuch i dużą pupę/biodra.

Nie, w takiem razie, nie mam nic dużego.

O M G !!!!
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:11
        no nie ma duzo bo jednak jest pod ciagla kontrola lekarzy, stad szok ze ma w ogole.
    • obrus_w_paski Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:00
      dupa 3x większ od głowy przekracza moje wyobrażenia o jakimkolwiek pięknie.
      Dodatkowo, wyglada na bardzo niska, ma jakieś wielkie stopy.... Jeszcze z czasów imprezę z paris Hilton wyglądała przynajmniej na jakaś gorącokrwista latynoska z pięknymi krągłościami, teraz wyglada na inwalidka, aż dziwne ze się nie przewraca na plecy. Cellulit to naprawdę jej najmniejszy problem
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:10
        obrus_w_paski napisała:

> aż dziwne ze się nie prz
        > ewraca na plecy.

cycki rownowaza wink
      • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:20
        obrus_w_paski napisała:

> dupa 3x większ od głowy przekracza moje wyobrażenia o jakimkolwiek pięknie.

Po co jej takie wielkie d...sko?

ma jakieś wielkie stopy

A z wielkimi stopami to co mianowicie należy zrobić? Niektórzy istotnie mają.
        • obrus_w_paski Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:31
          Nic się nie zrobi niestety. Ma po prostu nie przyzwoicie wielkie piersi pośladki i stopy w stosunku do wzrostu, wyglada jak inwalidka.
          O ile ze stopami nic się nie da zrobić, to tyłek i biust to tylko jej zła wola
          • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:37
            Nic się nie zrobi niestety.

To ironia była.
          • majenkir Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:15
            obrus_w_paski napisała:
            > O ile ze stopami nic się nie da zrobić

Siostry Kopciuszka probowaly wink
      • drinkit Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:50
        Paris tez ma wielkie stopy. Psiapsiòłeczki
        • rosapulchra-0 Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 09:22
          Myślisz, że z powodu wielkości stóp się przyjaźnią? wink
    • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:27
      Kim przed;
      Brwi : ...images/fvJkS9
      Pupa: www.fashionstylemag.com/2015/celebrity/kim-kardashians-butt-evolution/
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:29
        brwi sie nie wkleily wink
      • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:29
        Brwi jeszcze raz
        cntozz.com/kim-kardashian-before-and-after-plastic-surgery/kim-kardashian-west-before-plastic-surgery-and-fame-youtube-kim-kardashian-before-and-after-plastic-surgery/
        • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:34
          ile ona ma na drugim zdjeciu? bo wyglada jak brzydkie kaczatko jeszcze.
          • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:53
            Jest nastolatka, jak sądzę.
            • majenkir Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:19
              Czolo jej uroslo tongue_out
        • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 13:19
          dementuję! zdjęcie "przed" to kiepski fotomontaż. Kim pokazywała na swoim snapie czy IG, z którego jej prawdziwego zdjęcia pobrano twarz i jak przerobiono. Te brwi nie są brwiami Kim z okresu nastolęctwa, ma miliony fotek, na których widać, jakie miała brwi w latach 90. (wyskubane), praktycznie nigdy nie chodziła z takimi krzakami, już Kris o to zadbała, żeby jej najpiękniejsza córeczka wyglądała idealnie. Czoło jej się podwyższyło, bo fakt - usuwała linię włosów laserowo.
          • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:16
            Rzeczywiscie! Sanrio, czy to oznacza ze Twoja obsesja jest wieksza od mojej suspicious tak sie pytam zeby wiedziec czy mam tutaj ukryta siostre wink
            • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 19:21
              kochana, nie mów nikomu ale ja pasjami podglądam cały klan Kardashian - Jenner, łącznie ze Scottem i Robem a także ich przyjaciół typu Jen Atkin czy też Steph Shep big_grin tak, to jest jedna z tych rzeczy, których się wstydzę w życiu...
              • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:21
                Ja w sumie też się wstydzę, że oglądałam "Z kamerą u Kardashianów", ale to zjawisko jest czymś w rodzaju patrzenia na kobietę z brodą w średniowieczu. Zawsze umierałam ze śmiechu jak Kim w taki dziwny sposób wymawiała/wymawia 'Kanye' robiac przy tym kaczy dziób i wypychając język - że niby to seksowne. Karykatura.
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:29
                  Jolie, witaj w siostrzanstwie smile zdecydowanie to wszystko jest kobieta albo kobietami z broda, choc u mnie to wykracza poza opad szczeki wink
                  • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:37
                    Przyznam też, że oglądałam program, w którym Bruce był już Caitlyn☺i choć to dziwnie brzmi, to Bruce wydawał mi się normalniejszy niż Kim.
                    • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 22:02
                      Ogladanie Bruce'a jako Caitlyn to juz jest naturalna kolej rzeczy wink w jakim sensie normalniejszy? Kiedys myslalam ze jest doebym ojcem ale patrzac na Kylie (bo ciagle mysle ze Kendall jest lesbijka) to mam spore watpliwosci, Tyga, usta, cycki, kolejne sesje. Zdecydowanie ta dziewczyna nie ma pewnosci siebie
                      • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 22:13
                        W sensie - mniej sztuczny i wymyślony (co w sumie jest dziwne, bo zmienił płeć i obwieszczał to w gazetach.) Kendall jest lesbijką? Nie jestem chyba w temacie, trochę czasu minęło odkąd oglądałam program, Kylie - wydawało mi się, że ma kompleks bycia brzydszą siostrą, która nie może być top modelką. Ale mamusia Kris i dla niej opracowała strategię promocji.
                        • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 22:47
                          Mowilo sie wink ze Kendall jest bi albo lesibjka, praktycznie zadnego chlopaka. Teraz niby prowadza sie z Asap Rocky, ktory ma spora raperska renome, ale wiesz, to trwa z dwa dni, wiec pewnie glownie jest robione dla reklamy. Kylie majac chlopaka takiego jak Tyge ale musi miec potworne kompleksy, facet zyl z jej pieniedzy a w czasie przerw w zwiazku korzystal z prostytutek, ma juz jedno dziecko i generalnie interesuja go mlode dziewczyny, no sorry, ale zaden normalny rodzic by tego nie zaakceptowal. Oczywiscie, Kris dla reklamy zrobi wszystko. Nie pozwol mi sie rozkrecic wink
                          • regina-phalange Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 22:57
                            > Kylie majac chlopaka takiego jak Tyge ale musi miec potworne kompleksy, facet zyl z jej
                            > pieniedzy a w czasie przerw w zwiazku korzystal z prostytutek, ma juz jedno dziecko
                            > i generalnie interesuja go mlode dziewczyny,

No i jak koleś wygląda. uncertain
                            Nawet jeśli laska zrobiła z siebie marzenie podstarzałych zboków i czarnych rapperów, to nie wierzę, żeby nie dała rady znaleźć do łóżka kogoś atrakcyjniejszego - mimo wszystko to nie jest brzydka dziewczyna.
                            • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:02
                              Wygląda strasznie, to fakt. Brzydki gimnazjalista
                              • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:14
                                Absolutnie tragiczny. Nowy nie lepszy. Mam ochote nia potrzasnac i zapytac: serio? Kylie bez operacji bardzo od siostr odstawala, jak Khloe. Teraz wsrod nastolatek jest popularniejsza od Kim. Ale wszystko ma zrobione, niedawno cycki. I oczywiscie zmysla. Cycki podobno jej sie powiekszyly bo przytyla. Tia...
                              • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 11:51
                                Surykatka
                          • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 22:59
                            Ostatnie pytanie☺: ktoś wspominał, że w przypadku Kardashianów jest trzech ojców, a ja kojarzę tylko zmarłego Roberta Kardashiana i Bruce'a Jennera. Czy ten ktoś się pomylił, czy był jeszcze trzeci ojciec i czy Khloe to jego córka?
                            A i naprawdę ostatnie pytanie☺: dlaczego brat Kim Rob (?) tak utył? Przez problemy ze sobą? Depresję? I dlaczego przez jakiś czas jakby zerwał kontakty z mamusią i rodzinką, kontaktował się tylko z Khloe?
                            • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:12

No i wlasnie moja starannie budowana od miesiecy reputacja zaraz legnie w gruzachwink

jolie napisała:

> Ostatnie pytanie☺: ktoś wspominał, że w przypadku Kardashianów jest trzech ojcó
                              > w, a ja kojarzę tylko zmarłego Roberta Kardashiana i Bruce'a Jennera. Czy ten k
                              > toś się pomylił, czy był jeszcze trzeci ojciec i czy Khloe to jego córka?

Zdecydowanie Khloe nie jest corka Roberta, Bruce nie byl wtedy na horyzoncie. Ale rodzinka strzeze tajemnicy co najmniej jak prawdy o tylku Kim wiec sa tylko domysly. Jeden z nich to to ze ojcem Koko jesr OJSimpson, ktorego obronca byl Kardashian, to moze dac niezly oglad na to jak sie prowadzala Kris.
                              > A i naprawdę ostatnie pytanie☺: dlaczego brat Kim Rob (?) tak utył? Przez probl
                              > emy ze sobą? Depresję? I dlaczego przez jakiś czas jakby zerwał kontakty z mamu
                              > sią i rodzinką, kontaktował się tylko z Khloe?
                              Kontaktowanie sie tylko z Khloe to moze byc kreacja rodzinki. Rob podobno cpa, stad waga. Depresja tez wchodzi w gre. Ale tego nikt nie wie, tzn nikt kto moglby cos zdradzic. Mogl sobie ze slawa nie poradzic i z tym ze go Rita Ora rzucila i sie stoczyl. Zrobil dziecko kolejnej w rodzinie striptiserce i juz nie sa razem. Dziecko ma kilka miesiecy. Podobno na zlosc siostrzyczkom. Ale to sa domysly, choc jestem pewna ze jak rodzina sie zacznie chylic ku upadkowi to ktos wszystko sprzeda.
                              Teraz moje dla ciebie: czy kim i kanye sa jeszcze razem? Czy w ogole byli?
                              • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:21
                                Nie potrafię odpowiedzieć. Ten Kanye miał niby coś w rodzaju <załamania nerwowego z powodu swojej sławy i presji szołbiznesu> i Kim rozpaczała publicznie. Ten układ zawsze wydawał mi się dziwny, no ale mają dwójkę dzieci, chyba Kim nie jest aż tak porąbana, żeby to reżyserować?
                                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:33
                                  Dla mnie podejrzane jest to - resztki reputacji odplywaja w sina dal - ze on od dawna chcial z nia byc a ona ni hu hu. Potem byl taki dziwny zwiazek z podrzednym koszykarzem, slub i kilkudziesieciogodzinne malzenstwo. I ogromny spadek ogladalnosci, spekulacje ze E! nie odmowi umowy. W tym momencie Kanye spada jak gwiazdka z nieba. Nigdy nie mieszkali z razem. Gdy ona byla w 1szej ciazy poleciala do niego do Paryza, podpbno nie mial czasu sie z nia spotkac. Czytalam ze Kanye b lubi Kris, ze przypomina mu wlasna matke ktora b kochal. Sadze ze od tego zalamania juz nie sa razem choc pewnie pozory trwaja dluzej. Dla mnie Kanye to wielki artysta, ale kobiet nie umie sobie dobierac.
                              • wielki_uscisk Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 12:31
                                nathasha napisała:

> No i wlasnie moja starannie budowana od miesiecy reputacja
                                > zaraz legnie w gruzachwink

No właśnie czoło mi się podniosło i usta w butelczany dziubek zrobiły!

^.^
                      • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 11:50
                        Bruce był głosem rozsądku w tej rodzinie. Przynajmniej tak myślałam dopóki nie zaczął cudowac z tą zmianą płci. Strasznie stracił w moich oczach, nie lubię go jako Caitlyn.
                        • aj_riszka Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 12:47
                          sanrio napisała:

> Bruce był głosem rozsądku w tej rodzinie. Przynajmniej tak myślałam dopóki nie
                          > zaczął cudowac z tą zmianą płci. Strasznie stracił w moich oczach, nie lubię go
                          > jako Caitlyn.
                          >
                          Hmmm, ale czyz kobiety nie sa tymi najrozsadniejszymi, jesli chodzi o zwiazek ? wink
              • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:27
                Sanrio, zdecydowanies siostra mi, ciekawosc i wstyd ten sam wink moglabym godzinami gadac o rodzince i spolce, Boze, nie wierze ze to pisze. Ech, pytanie kluczowe, czy Kim wyszla za Kanye z milosci, bo nie moge sie zdecydowac.
                • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 12:02
                  Płaczę big_grin Natasha, ja obejrzałam wszyściutkie 12 sezonów jak byłam w ciąży. Kim wyszła za tego dziwnego Chrisa Humphries'a ale on okazał się jednak nie z jej bajki - totalny dzieciak z IQ marchwi ( jeszcze niższe niż u niej samej), w dodatku nie odpowiadało mu życie w realisty show. No i Kim otrzezwiala, stwierdziła ze nie da rady. Na odsiecz przybył Kanye, który od lat się w niej kochał i nawet dla niej zakupił komórkę (wcześniej nie miał) aby się skontaktować jak się dowiedział z E, że Kim się rozstaje z Chrisem. Mówili o tym kiedyś na jakiejś imprezie i tez w tym programie Khloe - Kocktails with Khloe. Tak ją zawzięcie pocieszał, że zmajstrowali North, ktora miała szanse urodzić się jako oficjalne dziecko Chrisa, gdyż Kim 2 lata walczyła o rozwód i w końcu na chwile przed porodem się udało.
                  Ale jak tak na nich patrzę, głównie na Snapie bo tam jest dość naturalnie, to stwierdzam że to dobrana para - dwóch desperacko pragnących sławy i uznania ludzi z kompleksami. Tak, myślę, że się kochają. I ten Saint im wyszedł taki piękny big_grin Bo North jednak nie wróżę urody, widać, że geny po tatusiu przeważają.
                  No, to zrobiłyśmy coming out.
      • regina-phalange Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 18:36
        W wersji po lewej wygląda pięknie, aż jej szkoda, patrząc teraz.

https://i2.wp.com/www.fashionstylemag.com/wp-content/uploads/2015/06/Kim-Kardashian-buttox-augmentation-Surgery-Before-and-After-Photos.jpg?resize=369%2C450
    • muchy_w_nosie Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:40
      A myślicie, że ona ma ten tyłek naturalnie?
      Figura taka mega dziwna jak na naszą szerokość geograficzną ale mi się podoba. Nie wiem co bym wybrała bo i jedna i druga ma wady.
      • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:42
        muchy_w_nosie napisał(a):

> A myślicie, że ona ma ten tyłek naturalnie?
        nie, no oczywiscie ze nie, powyzej masz zdjecie swiadczace o tym ze ten tylek nagle jej urosl w bardzo krotkim czasie jak juz dziewczyna dorosla byla.
    • ichi51e Re: Kim Kardashian w bikini 03.05.17, 23:53
      O tak - klepsydra. Ale zaloze sie ze amatorow tej szynki jest sporo
    • nanuk24 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:08
      Pomijając jej wielki tyłek, naprawdę ktoś przestał śledzić jej konto na Instagramie, bo ma cellulitis?
      • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:13
        A czemu by nie?
        Powód równie dobry jak kazdy inny.
        W końcu jest sławna z powodu tyłka,nieprawdaż?
        • majenkir Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:19
          Fani czuja sie oszukani? big_grin
          • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:31
            No pewnie. Straszne ma to d...sko, swoją drogą.
        • nanuk24 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:47
          Nie, nie jest sławna z powodu tyłka, sławna była przed tyłkiem z powodu taśmy z seksem, a później reality show.
          To tak jakbym odlajkowała jakąś celebrytkę, bo zobaczyłam ją z pryszczami albo z odrostami na włosach.
          • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:49
            nanuk24 napisała:

> Nie, nie jest sławna z powodu tyłka, sławna była przed tyłkiem z powodu taśmy z
            > seksem, a później reality show.
            > To tak jakbym odlajkowała jakąś celebrytkę

No więc jak widać są tacy ludzie. Nie dziwi mnie to, niestety.
          • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 01:58
            No to widocznie odlajkowali ja ci, którzy ją znali już z wielkim tylkiembig_grin
            Ci od sekstasmy zostali wink
            • nanuk24 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 02:12
              A, na to nie wpadłam big_grin
    • czar_bajry Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:38
      mnie zastanawia czemu ona sobie to zrobiła czyli powiększyła tyłek?
      obrzydlistwo.
      • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 00:47
        Mnie zastanawia, czy celebrytki pływają, czy tylko spacerują po brzegu i pluskają się w płytkiej wodzie, dając się fotografować tongue_out
        • ichi51e Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 09:05
          Mnie to nie dziwi - znam tylko 2 osoby ktore plywaja w morzu. Sama tez sie boje
      • triss_merigold6 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 05:00
        Bo żyje z czarnym raperem a oni preferują takie monstrualne zady. Żadna tajemnica.
        • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 13:21
          każdy jej facet był Czarny, ciekawa rzecz swoją drogą. W Stanach biali, którzy zadają się z Czarnymi zwani są "white trash".
          • stacie_o Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 13:31
            Jej siostra ta większa, nie wiem jak jej jest, wypowiadała się, że w życiu nie widziała białego penisa... więc może takie preferencje w rodzinie?
            • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 13:43
              z pewnością, te młode też tylko z Czarnymi się bujają.
              • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 14:59
                Kourtney zadawała się z białym, skądinąd strasznym Piotrusiem panem.
                • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 19:22
                  bo ona jedna normalna!! wink
                  • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:32
                    Taka na w pol normalna, bzykac sie chciala tylko dla ciazy a poza tym jemu umarli rodzice i Kourtney obeszlo to tyle co wybory w US. Ale fakt ze wszystkie Kardashianki prowadzaja sie z Niggersami. Kim lubi, Khloe chyba nasladuje, Kylie tak samo, kendall sie prowadzi z Asapem, wiec kims w tym swiatku, matka tez takiego miala. Ech..
                    • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 12:04
                      A ja to właśnie w Kourt lubię, że jest taka oschła i trzyma nerwy na wodzy wink
          • morgen_stern Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:09
            sanrio napisała:

> każdy jej facet był Czarny, ciekawa rzecz swoją drogą. W Stanach biali, którzy
            > zadają się z Czarnymi zwani są "white trash".
            >

Chyba coś ci się pomyliło. To po prostu specyficzna grupa społeczna, nie ma to nic wspólnego z tym, czy "zadają się z czarnymi", czy nie.

pl.wikipedia.org/wiki/White_trash
            www.urbandictionary.com/define.php?term=white%20trash
            • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 19:23
              wiesz, może i tak, ja taką definicję "white trash" usłyszałam od koleżanki tam mieszkającej, podobnie określenie stosuje się do białych obcujących (he he) z Meksykańcami.
              • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:33
                No ale mama Kardashian to raczej whote trash nie jest a tez przygarnela Czarnego. Tzn byla przygarnela, bo juz go rzucila
          • nanuk24 Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:33
            W Stanach biali, którzy

Skąd ty takie rewelacje czerpiesz?
            • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:54
              nanuk24 napisała:

> W Stanach biali, którzy
              > > zadają się z Czarnymi zwani są "white trash".

A ja myślałam, że to pogardliwe i dehumanizujące określenie oznacza po prostu białą biedotę.
              • regina-phalange Re: Kim Kardashian w bikini 07.05.17, 11:26
                > A ja myślałam, że to pogardliwe i dehumanizujące określenie oznacza po prostu
                > białą biedotę.

Bo tak jest.
            • sanrio Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 12:05
              Napisałam przecież, skąd.
          • obrus_w_paski Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:58

Trochę nauki na sobotę:

www.google.es/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3Fterm%3Dwhite%2520trash%26amp%3Dtrue
            Tya, zwłaszcza jej pierwszy maz był czarny jak smoła.

sanrio napisała:

> każdy jej facet był Czarny, ciekawa rzecz swoją drogą. W Stanach biali, którzy
            >
      • jolie Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:02
        Mnie też zawsze to zastanawia, raper raperem, ale chyba chodzi o marketing. Stać ją na światowej klasy chirurgów, którzy z jej figury zrobiliby wszystko, co najlepsze, a ona zrobiła swoją karykaturę.
        • nolus Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 17:07
          Hmm, ale zobacz że od prawie 10 lat (powiedzmy, bo sądzę że na serio to od 30 - tki) majstruje coś z twarzą i wg mnie efekt "na dziś" jest naprawdę extra, a przecież na przestrzeni tych 10 lat zdarzało jej się przesadzać i wyglądać gorzej. A dzisiaj ma zupełnie inny owal twarzy niż te 10 lat temu - kiedyś miała twarz bardziej trójkątną (szczupłą przez dość wyraziste kości policzkowe), dzisiaj owalną (na to ma wpływ również kształt czoła - dzisiaj wyższe i bardziej owalne przy linii włosów - wyskubuje włosy?!). Ktoś tu chyba wytrwale dąży do osiągnięcia stanu idealnego, więc pewnie z pośladkami było podobnie, ale niestety nie wyszło co pokazują obecne zdjęcia uncertain
    • drinkit Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:41
      Alba wyglada super, figura Kim jest kuriozalna, mozna jej spychacz w tylku parkowac
    • black.sally Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 08:46
      I jak tam, wielibcielki obfitych kształtów? Będzie kolejna dyskusja n/t idealnej sylwetki?

ostatnio biegałam ze znajomą, długodystansowiec...biega "pół zycia", miała taki cellulit,że ja przy wadzę ciążowej takiego nie miałam... No ale miała i co z tego. rozm ematkowy 34.

Co do Kim... bosz..jakby tylko ona zdjęcia przerabiała i w ogóle "marceli szpak dziwi sie światu, bo babka z konkretną nogą i tyłkiem ma cellulit.Jak to moszlife?! surprised
      • vaikiria Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:15
        No dobra, ale w sumie co z tego, że miała ten cellulit? Ja miałam przed ciążą rozmiar 34, cellulit mam i nie zauważyłam, żeby mi pogarszał jakość życia.
    • saszanasza Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 09:35
      O ile cellulit u kobiet mi nie orzeszkadza, tak uważam, że jak na 36 lat i operacje plastyczne, pani wyglaąda bardzo niekorzystnie.
    • jdylag75 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 09:47
      Wiedziałam że niektórzy ludzie to pustaki: "Zdjęcia, dzięki którym straciła dużą liczbę followersów na Instagramie", nadal jednak wierze w ludzi.
      Z innej strony, teraz spokojnie mogę mówić ze mam tyłek jak Kim Kardashian, oczywiście pod względem celulitu, no ale nadal jak KIm.
      • saszanasza Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 10:05
        jdylag75 napisała:

> Wiedziałam że niektórzy ludzie to pustaki: "Zdjęcia, dzięki którym straciła duż
        > ą liczbę followersów na Instagramie", nadal jednak wierze w ludzi.

No ale z drugiej strony czego się spodziewałaś?! Ja się nie dziwię. Pani od lat kilku się namiętnie photoshopuje i świadomie oszukuje ludzi i chyba samą siebie chyba również. Zresztą nie ona jedna. Wizerunki większości celebrytów są wyretuszowane. Przez nich właśnie normalni ludzie wpadają w kompleksy. Widzą na zdjęciach cudowne ciało, czy figurę i myślą sobie, dlaczego ja tak nie wyglądam, a potem dążą do wzorca, którego nie ma, albo który jest efektem pracy chirurgów. Najgorsze jest to, że co niektóre w życiu nie potwierdzą, że wyszły spod skalpela, przecież zawsze były piękne a z wiekiem to już cudowności...i żaden chirurg w tym palców nie maczałuncertain
        • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 13:47
          Przecież nie chodzi o cellulit, tylko o jej udawanie i ciągle chwalenie się ,że jest naturalna i ma "takie boskie ciało".
          Ona na tym ciele nabiła cała sławę, przeciez na niczym innym.
    • lilly_about Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 10:11
      A ktoś na serio spodziewał się, ze nie ma?
    • joaaa83 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 10:19
      Figura, jak i cała Kim nigdy mi się nie podobała, a im starsza tym gorzej. Domyślałam się, że ten... gigantyczny kuper w realu tak właśnie wygląda.
    • rosapulchra-0 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 13:24
      Śmieszne. Żadna z was nie ma cellulitu?
      • saszanasza Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 14:14
        rosapulchra-0 napisała:

> Śmieszne. Żadna z was nie ma cellulitu?
        >
        Rosa, większość ludzi ma cellulit. Sęk w tym, że nie przyznając tego wprost, albo zaprzeczając temu, tworzymy wizerunek kobiety bez cellulitu a potem same się nakręcamy, że tylko my go mamy. To tak jak z photoshopem, w większości przypadków zaklinamy rzeczywistość, a potem robią to nasze dzueci a potem wnuki i się kręci....
        • yvona73pol Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 14:57
          W sumie sie nie zdziwilam. Aczkolwiek robi wrazenie, czlowiek ma ochote sie gapic i gapic, jak na kobiete z broda big_grin
          Swoja droga uwazalam zawsze, ze Shakira ma zad, no i J-Lo (mam podobny, aczkolwiek nie oszukuje sie, jesli chodzi o jego "jakosc", ze tak to okresle).
          Wiem, ze callulit miewa sie niezaleznie od wagi, to genetyka raczej, cos jak z rozstepami, sa babki, co sie smaruja w ciazy jak szalone i maja, sa takie co nic nie robia i nie maja.

Najsmieszniejsze jest to, ze sama Kim chyba wierzy w te swoja idealna figure patrzac na siebie wszedzie zrobiona (media, mam na mysli), taki dysonans poznawczy. Cos w stylu, jak kobieta bierze do przymierzalni sukienke w jakimstam rozmiarze, w jakim sie widzi, a okazuje sie, ze nawet przez uda nie przejdzie, albo przez cycki - w zaleznosci jak zakladana. Albo sie nie dopnie.
          • majenkir Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 16:58
            yvona73pol napisała:
            > Cos w stylu, jak kobieta bierze do przymierzalni sukienke w jakimstam rozmia
            > rze, w jakim sie widzi, a okazuje sie, ze nawet przez uda nie przejdzie, albo p
            > rzez cycki - w zaleznosci jak zakladana. Albo sie nie dopnie.

big_grin Ciagle mi sie to zdarza. Zyje przeszloscia wink.
            • suchawloszkana3 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 18:06
              Mam w 90% odwrotnie
          • obrus_w_paski Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:10

Shakire widzę mniej więcej raz w miesiącu jak sobie spaceruje z dzieciaczkami po plazy i tu może cię zaskoczę, ale ona jest naprawdę bardzo bardzo drobna. Malutka i szczuplutka. I na pewno nie ma dużego tylka.

Zeby nie było- nie chodZe tam gdzie celebryci, to ona jest raczej normalna, porusza się jak normalny człowiek a nie gwiazda. No i mieszkamy w tym samym regionie (nie mieście)

yvona73pol napisała:

> W sumie sie nie zdziwilam. Aczkolwiek robi wrazenie, czlowiek ma ochote sie gap
            > ic i gapic, jak na kobiete z broda big_grin
            > Swoja droga uwazalam zawsze, ze Shakira ma zad, no i J-Lo (mam podobny, aczkolw
            > iek nie oszukuje sie, jesli chodzi o jego "jakosc", ze tak to okresle).
            >
            .
            >
            • kkalipso Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 23:44
              Potwierdzam, byłam na jej koncercie jest malutka i drobniutka. Uwielbiam takie kobiety.
            • regina-phalange Re: Kim Kardashian w bikini 07.05.17, 11:30
              Tak, ona jakiś czas temu schudła, za czasów whenever, wherever była bardziej krągła. Wygląda całkiem fajnie i naturalnie, nawet jeśli nie idealnie. Kurcze, ona rzeczywisście nie jest zbyt dupiasta i żadna z niej gruszka:
              • regina-phalange Re: Kim Kardashian w bikini 07.05.17, 11:31
                https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/24/article-2376625-1AF97EA7000005DC-339_634x862.jpg
      • triss_merigold6 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 15:04
        Ja nie mam, przynajmniej na dudzie, nigdy nie miałam. Jak sobie mocno ścisnę udo to wtedy widać jakiś minimalny i nie widzę powodów do twierdzenia, że wszyscy mają cellulit, żeby sobie poprawić samopoczucie.
        • rosapulchra-0 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 15:09
          To że nie masz albo masz minimalny, nie oznacza, że możesz psy wieszać na tych, którzy go mają.
          • triss_merigold6 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 15:43
            Ależ nie wieszam, droga Roso. Stwierdzam, że baba ma monstrualny zad. Ma, z czy tu się kłócić. Zabawne jest fotoszopowanie takiego zadu i udawanie przed ekhem... fanami, że przy takiej nadwadze i implantach w dudzie panią cellulit magicznie ominął.
            • edelstein Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:11
              Nadwaga nie ma nic wspolnego z cellulitem
        • vaikiria Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:16
          Nikt nie napisał, że wszyscy tylko że większość. Bo tak jest.
      • princesswhitewolf Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 21:56
        no ja nie mam, Rosa, ani grama. taka skora..... Mam natomiast paskudne brzuszysko. Nie moge sie doczekac az stanie sie modny lol. No co, nie smiej sie. Jak pupsko Kim stalo sie modne to moze i moje brzuszysko zrobi kariere hahahahahah
        • rosapulchra-0 Re: Kim Kardashian w bikini 06.05.17, 09:27
          big_grin big_grin big_grin Nie śmieję się big_grin big_grin big_grin
    • beata985 Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 15:38
      własnie skończyły się moje kompleksy wink
      • nolus Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 17:55
        No jakaś tam nikła frakcja kobiet nie ma cellulitu ani nawet tendencji do niego. Ale wg mnie ten fart spotyka jakieś 5-7% kobiet, nawet nie dobija do tych 10 smile Na jakieś usprawiedliwienie można powiedzieć, że niestety dzisiaj nie jest trudno go mieć - na moje oko kiedyś cellulit miały w zasadzie tylko te, które jadły więcej słodyczy i fast - foodów, dzisiaj to już niestety za mało - nawet "zwykłe" (w cudzysłowie, bo trudno stwierdzić co dzisiaj można rozumieć pod pojęciem "zwykłe jedzenie") żarcie jest tak przetworzone różnego rodzaju konserwantami, spulchniaczami i uj wie czym jeszcze, że trudno się dziwić, że skóra szybko staje się grudkowata i pofałdowana.W moim pokoleniu ( roczniki lat 80) cellulit u lubiących chipsy, pizzę i hamburgery zaczynał być widoczny gdzieś tak po 25 - tym r. życia - my jeszcze zdążyliśmy pojeść żarcie dla normalnych ludzi. Dzisiaj cellulit na luzaku mają nastolatki, a co dopiero te 22 - letnie np. To trochę szok - w wieku, w jakim większość dziewczyn/kobiet powinno mieć ładną skórę...
        • ichi51e Re: Kim Kardashian w bikini 04.05.17, 21:24
          Ja kiedys nie mialam zmienilo mi sie po dziecku. Za to okres mam teraz co 31 dni a nie co pol roku - cos za cos
          • kkalipso Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 16:02
            Ja też nigdy nie miałam nawet teraz po dwójce dzieci. Nie wiem od czego to zależy, ale niech tak zostanie.
        • emigrantkaaa Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 02:14
          > No jakaś tam nikła frakcja kobiet nie ma cellulitu ani nawet tendencji do niego.
          > Ale wg mnie ten fart spotyka jakieś 5-7% kobiet, nawet nie dobija do tych 10 smile

Blisko wink Szacuje się, że cellulit występuje u 80-98% kobiet. Jest to zjawisko normalne, fizjologiczne i typowe dla kobiet - cellulit zalicza się drugorzędowych cech płciowych, tak jak m.in. piersi. U meżczyzn cellulit prawie nie występuje. Tak więc jeśli już coś powinno nas martwić, to nie obecność cellulitu, ale jego brak wink

> Na jakieś usprawiedliwienie można powiedzieć, że niestety dzisiaj nie jest
          > trudno go mieć - na moje oko kiedyś cellulit miały w zasadzie tylko te, które
          > jadły więcej słodyczy i fast - foodów, dzisiaj to już niestety za mało - nawet
          > "zwykłe" (w cudzysłowie, bo trudno stwierdzić co dzisiaj można rozumieć pod
          > pojęciem "zwykłe jedzenie") żarcie jest tak przetworzone różnego rodzaju konserwantami,
          > spulchniaczami i uj wie czym jeszcze, że trudno się dziwić, że skóra szybko
          > staje się grudkowata i pofałdowana.

Otóż nie, cellulit nie jest "chorobą cywilizacyjną". Mają go współczesne kobiety, miały te żyjące pięć wieków temu, a nawet te żyjące przed narodzinami Chrystusa.

I na koniec dobiję Nathashę wink Faktycznie, nie ma, przynajmniej obecnie, żadnej metody skutecznego i trwałego usuwania cellulitu.
          • nanuk24 Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 02:35
            Pravda. Cellulit jest naturalny, za to osoba, która wymyśliła, że tak nie jest i wymyśliła na to super hiper kosmetyk powinna dostać nobla. A kobiety też, jak te owieczki na rzeż i żadna się nie zastanowiła, że skoro cellulit ma 90% kobiet, to ktoś sobie w kulki leci.
            To tak jak by powiedzieć, że 10% ludzi nie ma zębów i należy leczyć te 90%, które zęby mają.
            • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 08:22
              Nie przesadzajcie, kobietki, z tymi procentami wink gdyby faktycznie wszystkie miały, to żaden koncern kosmetyczny nikomu by nie wmówił, że trzeba z tym walczyc wink
              Od 10 lat jestem kilka razy w tygodniu w damskich szatniach, więc moja opinia nie bierze się stąd, że "ja nie mam i moja koleżanka nie ma". Moje obserwacje nie potwierdzają statystyk, ktore tu wymieniacie. Prawdopodobnie wlicza się do nich (statystyk) cellulit prawie niewidoczny, tzn taki, ktory występuje jako pojedyncze, małe i niewidoczne skupisko, albo taki, ktory widać, wyłącznie po ściśnięciu skory. Natomiast obserwacja gołym okiem pokazuje rzecz następującą: bardzo niewiele szczupłych osob ma cellulit. Im więcej tkanki tłuszczowej, tym jest on częstszy i większy. Jędrne wysportowane ciała z cellulitem istnieją, ale stanowią bardzo niewielki procent damskiej populacji.
              Oczywiście to nie znaczy, że trzeba się cellulitem załamywać albo go "leczyć". Tym bardziej, że istnieją tu tendencje osobnicze, powiedziałabym. Są dziewczyny, ktore już w wieku nastoletnim miały cellulit, bez nadwagi. Ale są tez kobiety, u ktorych cellulit znacząco się zmniejsza, kiedy schudną i zaczną ćwiczyć, więc nie ma sensu pisać, że cellulit ma każda. Nie ma i zaklinanie rzeczywistości nie pomoże smile
              • kura17 Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 09:00
                > Nie przesadzajcie, kobietki, z tymi procentami wink gdyby faktycznie wszystkie mi
                > ały, to żaden koncern kosmetyczny nikomu by nie wmówił, że trzeba z tym
                > walczyc wink

huh, w zasadzie kazda ma wlosy na nogach... i co? nie dalysmy sobie wmowic, ze trzeba z tym walczyc?...
                • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 09:54
                  Jesteś pewna, że to dobry przykład? wink
                  Walka bierze się z kompleksów. Trzeba widzieć ileś - dużo - kobiet wyglądających lepiej, aby uznać, że wygląda się gorzej. Włosy na nogach, o ktorych wspomniałaś, są łatwe do usunięcia, więc wystarczyło, że część kobiet zaczęła je usuwać, żeby pozostały uznały, że niekorzystnie się wyróżniają.
                  Gdyby kobiety widziały, że 98 procent innych kobiet ma taki sam cellulit, to nie miałyby kompleksów. Niestety, rzeczywistość wygląda inaczej, o czym łatwo przekonac się pierwszej lepszej plaży. Wg Waszych statystyk na 10 kobiet co najwyżej jedna powinna nie mieć cellulitu. Ciekawe, gdzie widujecie potwierdzenie swoich teorii.
                  • konsta-is-me Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:44
                    Uważam że to doskonały przykład.

To,że łatwo usunąć nie ma znaczenia.
                    Poza tym , pomijając laser, ciężko usunąć TRWALE a codzienne golenie nóg jest łatwe???
                    Wedlug mnie upierdliwe na maksa.
                    W czasach anorektycznych modelek wszystkie znane mi kobiety walczyły z celulitem, łącznie ze mną.
                    Choć u żadnej nie było tego widać gołym okiem.
                    Wiedziałam że praktycznie wszystkie mają celulit i uważałam że to właśnie typowo kobieca przypadłość
                    To, że kobiety mają naturalna, płciową skłonność do większej ilości tkanki tlusżczowej, też wiedziałam i tez uznawałam to za "zupełnie".
                    Bo tak wszyscy mówili.
                    Kobieta ma ważyć 30kg i koniec .
                    A bo tak.
                    Pamiętam wtedy wypowiedz słynnego polskiego chirurga plastyka, że kobiety jako plec, mają za dużo tłuszczu na ...wzgórku lonowym!
                    Tak to mną wstrząsnęło, uznałam że to już głupota do potegi, ze zaczęłam się wtedy nad tym głębiej zastanawiać .
                    Nie istnieje głupota, ktorej ludzie nie zrobią.
                    A kobiety dadzą się czymkolwiek wpędzić w kompleksy.
              • emigrantkaaa Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 12:44
                > Nie przesadzajcie, kobietki, z tymi procentami wink (...)
                > Moje obserwacje nie potwierdzają statystyk, ktore tu wymieniacie.

Aha. Fakty biegną do kąta wstydzić się za siebie wink

Jasne, że podane przeze mnie statystyki obejmują cellulit "prawie niewidoczny". Bo cellulit może być mniejszy lub większy, a wpływa na to kilka czynników (wiek, waga, geny, "wysportowanie" i inne).

Tu fajny artykuł na temat cellulitu, z pozdrowieniami dla Nathashy kiss
                • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 14:00
                  Co jest dla Ciebie faktem? Wygląd dziesiàtek czy setek przypadkowych kobiet, widzianych na żywo, czy informacja gdzies wyczytana ? Proszę, powiedz gdzie i kiedy widziałas ostatnio rozebraną grupę, w ktorej ponad 90 proc miało cellulit?
                  • emigrantkaaa Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:13
                    Faktem są dla mnie wyniki badań naukowych publikowanych w wiarygodnych źródłach, w tym konkretnym przypadku m.in. w "Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology".
                    • lady-z-gaga Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:55
                      Ale ja pytałam czy WIDZIAŁAŚ na własne oczy, że 90% napotkanych kobiet ma cellulit, czy tylko czytałas o tym?
                      • emigrantkaaa Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 16:30
                        Nie widuję rozebranych kobiet. Och, zaraz, czy to nie dowodzi, że kobiety się nie rozbierają? wink

EOT, bez urazy smile
                • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 15:22
                  emigrantkaaa napisała:

>
                  > Tu fajny artykuł na temat cellulitu, z po
                  > zdrowieniami dla Nathashy kiss
                  >

kiss choc boje sie otworzyc smile
          • nathasha Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 07:21
            emigrantkaaa napisała:

>
            > I na koniec dobiję Nathashę wink Faktycznie, nie ma, przynajmniej obecnie, żadnej
            > metody skutecznego i trwałego usuwania cellulitu.
            >
            Czuje sie skutecznie dobita sad ale nawet operacje nie pomagaja? Bo nie chce mi sie wierzyc ze cala rodzinka Kardashianow dzieki genialnym genom, bo tu trzej ojcowie wchodza w gre, ma takie bezcellulitowe ciala. I za mna chyba na wszystkie wakacje uparcie jezdza te dwa procenty kobiet, no zadna nie ma takiego cellulitu jak ja, ba, wiekszosc nie ma go w ogole.
            • beata985 Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 07:33
              No panowie to z reguły cellulitu nie mają -ot sprawiedliwość...ciekawe po co im gładkie uda-wiec się już nie dołuj.
        • minor.revisions Re: Kim Kardashian w bikini 05.05.17, 02:18
          Kiedyś też miały cellulit tylko nikt na to nie zwracał uwagi dopóki nie powstały kremy walczące z tym ciężkim schorzeniem oraz kampanie marketingowe uświadamiającę ZUO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka