Dodaj do ulubionych

ból jajnika

15.06.17, 14:22
Zdarza się Wam ból jajnika pod koniec cyklu?
Obserwuj wątek
    • black-cat Re: ból jajnika 15.06.17, 14:28
      Tak
      • aqua48 Re: ból jajnika 15.06.17, 14:36
        Nie, chyba nigdy mi się nie zdarzał ale ciekawa jestem bardzo jak Wy odróżniacie że boli akurat jajnik a nie wyrostek, nerka albo że to zwykła kolka, cy niestrawność.
        • rosapulchra-0 Re: ból jajnika 15.06.17, 14:38
          Dobrze powiedziałaś - nerki podobno też z przodu bolą.
      • tajemnicza.a.m Re: ból jajnika 15.06.17, 14:50
        Dla mnie jest to tak charakterystyczny bol, ze chyba nigdy bym sie nie pomylila.
        Wyrostek boli zupelnie inaczej. Gdzie indziej, nie mowiac o objawach dodatkowych.
    • mindtriper Re: ból jajnika 15.06.17, 14:48
      Oczywiście.
      A jak boli tak (ten "jajnik"), że nie mogę spać, to raczej jestem w ciąży (trzy razy się potwierdziło).
      • hedna Re: ból jajnika 15.06.17, 15:51
        No dobra,a jeśli nie ciąża to co? wink
        boli lewy jajnik,czuję aż w plecach,niby nie bardzo,ale jednak.
        • mysz1978 Re: ból jajnika 15.06.17, 15:54
          niedawno tak mialam - bylam w 100% pewna, ze to jajnik, ale okazalo sie, ze to nerka... Wlasnie z przodu bolala. Na USG wyszly zlogi jakies i piasek.
          Jak pomimo cieplych okladow nie mija, to idz moze tym tropem
        • bergamotka77 Re: ból jajnika 15.06.17, 16:06
          Mnie kiedyś tez bardzo bolal przy owulacji. I mialam kiedyś zapalenie przydatkow - bol taki ze mnie karetka w USA zabrala. Za to ostatnio przed okresrm strasznie bolała mnie jedna pierś. Macie tak? Ja dotąd nie i się przestraszyłam i na usg piersi zapisałam.
    • solejrolia Re: ból jajnika 15.06.17, 16:17
      U mnie to była duza torbiel na jajniku. Laparoskopowo ją usunięto (ale jajnik oszczędzono ).
    • adriana.la.cerva Re: ból jajnika 15.06.17, 16:23
      Hedna, ja tak czytam Twoje watki i wspolnym mianownikiem jest obawa o zdrowie i rozne bole. Wiesz, nie chce stawiac diagnozy ale moze to sa bole nerwocowe tzw. wedrujace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka