hedna 15.06.17, 14:22 Zdarza się Wam ból jajnika pod koniec cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: ból jajnika 15.06.17, 14:36 Nie, chyba nigdy mi się nie zdarzał ale ciekawa jestem bardzo jak Wy odróżniacie że boli akurat jajnik a nie wyrostek, nerka albo że to zwykła kolka, cy niestrawność. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ból jajnika 15.06.17, 14:38 Dobrze powiedziałaś - nerki podobno też z przodu bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: ból jajnika 15.06.17, 14:50 Dla mnie jest to tak charakterystyczny bol, ze chyba nigdy bym sie nie pomylila. Wyrostek boli zupelnie inaczej. Gdzie indziej, nie mowiac o objawach dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: ból jajnika 15.06.17, 14:48 Oczywiście. A jak boli tak (ten "jajnik"), że nie mogę spać, to raczej jestem w ciąży (trzy razy się potwierdziło). Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: ból jajnika 15.06.17, 15:51 No dobra,a jeśli nie ciąża to co? boli lewy jajnik,czuję aż w plecach,niby nie bardzo,ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: ból jajnika 15.06.17, 15:54 niedawno tak mialam - bylam w 100% pewna, ze to jajnik, ale okazalo sie, ze to nerka... Wlasnie z przodu bolala. Na USG wyszly zlogi jakies i piasek. Jak pomimo cieplych okladow nie mija, to idz moze tym tropem Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: ból jajnika 15.06.17, 16:06 Mnie kiedyś tez bardzo bolal przy owulacji. I mialam kiedyś zapalenie przydatkow - bol taki ze mnie karetka w USA zabrala. Za to ostatnio przed okresrm strasznie bolała mnie jedna pierś. Macie tak? Ja dotąd nie i się przestraszyłam i na usg piersi zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: ból jajnika 15.06.17, 16:17 U mnie to była duza torbiel na jajniku. Laparoskopowo ją usunięto (ale jajnik oszczędzono ). Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: ból jajnika 15.06.17, 16:23 Hedna, ja tak czytam Twoje watki i wspolnym mianownikiem jest obawa o zdrowie i rozne bole. Wiesz, nie chce stawiac diagnozy ale moze to sa bole nerwocowe tzw. wedrujace. Odpowiedz Link Zgłoś