Dodaj do ulubionych

Po lekturze wątków typu

06.07.17, 16:44
Melania kontra Agata nie wierzę, że matki wychowują córki w imię, że to nie wygląd jest najważniejszy tylko to co w głowie, że warto szanować ludzi, nie ze względu na ich wygląd itp.
Jednak wynika z tych wątków czarno na białym, że dla oświeconych, tolerancyjnych e-matek wygląd kobiecy jest najważniejszy.
Nikt nie porównał wyglądu Dudy do Trumpa.
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 16:49
      Mam ci przypomnieć co pisałeś na temat pani Komorowskiej? Hello! Mam się cieszyć, że nie masz dzieci? Nie, wygląd nie jest najważniejszy.
      • kaz_nodzieja Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:32
        Przypomnij.
        Chętnie z Tobą powspominam te piękne czasy gdy rządził Komorowski i nie było "uchodźców".
        A telewizję można było włączyć bez większego wstrętu.
        • kropkacom Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:44
          Odechciało mi się z tobą pisać. Wątek o PD łatwy pewnie do znalezienia. Powodzenia. I nie piernicz.
          • kaz_nodzieja Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:52
            Sama zapytałaś.
            • kropkacom Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:57
              forum.gazeta.pl/forum/w,567,113520583,113520583,Anna_Komorowska_pogodze_role_pierwszej_damy_z_.html#p113559429
    • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 16:57
      Gdyby panowie tylko milczeli i sztucznie się uśmiechali też pozostawałoby się skupić na wyglądzie.
      Ematki, w większości, wychowują córki, na kobiety, które jednak będą miały coś do powiedzenia i nie będą się bały.
    • aqua48 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 17:01
      kaz_nodzieja napisała:

> Nikt nie porównał wyglądu Dudy do Trumpa.

Bo oni niestety skupiają publiczną uwagę na swoich słowach i czynach...
    • kkalipso Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 17:37
      Gdyby byli przystojni to pewnie by się nie obyło a tak to o czym ...który brzydszy.
      • mamolka1 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 17:49
        Obaj są tak brzydcy, że szkoda klawiatury.. Jakieś tam zdjęcia oglądałam na telefonie i aż zbliżenie robiłam - Trump (ciekawe dlaczego słownik uparcie zmienia na trup ) wyglądał jakby język wystawił, ma wąskie usta o bardzo widoczną środkową część brody odbiegającą kolorem od reszty twarzy. Duduś coraz bardziej nalany burak - coraz bardziej paskudny
        • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:36
          Nalana twarzy to podręcznikowy przykład pewnych chorób, zwłaszcza jednej, demokratycznej, nękającej mieszkańców pałacu niezależnie od przynależności partyjnej.
          • chicarica Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 21:10
            Chodzi o strzelanie sobie czterech małpek przed snem?
            • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 21:16
              Ja tam nie wiem. Może to tylko tarczycasuspicious
    • saszanasza Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:42
      Tu nie o wygląd chodzi a raczej o "stosowność" a raczej "niestosowność" ubioru względem konkretnej sytuacji. Są pewne standardy, których nalezy się trzymać i zazwyczaj te, co mają w głowie doskonale o tym wiedzą.
      • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:55
        Gdyby mądrze mówiły albo chociaż mówiły cokolwiek, to ludzie dyskutowaliby o tym co powiedziały, a nie która ma lepszą kieckę.
        Obie mają coś wspólnego z językami, jedna to nauczycielka niemieckiego, druga to ponoć poliglotka, gdyby wynikiem tego spotkania były jakieś ruchy na rzecz np. popularyzacji nauki języków, wspomagania dzieci z biednych rodzin w tym zakresie, to dyskutowanoby o czymś sensownym, a nie o ich sztucznych twarzach, gestach i kolorze sukienki.
    • ichi51e Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 18:52
      A kto chce wybierac miedzy dzuma a cholera? To byl watek wylacznie plotkarsko-wygladowy.
    • lauren6 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 19:03
      Było. Duda utył i osiwiał. Ktoś wkleił przepiekne zdjęcie kota, które lepiej niż jakiekolwiek słowa obrazuje wygląd prezydenta USA.
      • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 19:13
        Duda, utył, osiwiał i wyłusiał, bądź precyzyjna. Ja widziałam ranking min, bo jeden i drugi to twarze "memowe"
        • lauren6 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 19:24
          No i to wyczerpuje temat. O makijażu i botoksach w ich przypadku nie ma co mówić, a o pielęgnacji włosów rozmawiać nie ma co, bo autentycznie robi mi się niedobrze gdy patrzę na to co Trump ma na głowie.
    • larrisa Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 20:46
      Trudno się z tobą nie zgodzić. Też mnie zawsze zadziwia ta pasja z jaką się omawia wygląd kobiet.
      • mamma_2012 Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 21:01
        O wyglądzie kobiet, które mówią, a nie tylko wyglądają mówi się niewiele. Garnitutury Merkel nie budzą takich emocji jak jej słowa.
        • kaz_nodzieja Re: Po lekturze wątków typu 06.07.17, 21:12
          Ale broszki Pani Szydło już tak. Ile na internetach jest o jej braku urody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka