Dodaj do ulubionych

Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie?

08.07.17, 20:16
Nie watpie, ze nagle zaczniecie wklejac swoje zdjecia wink
Ale moze jestescie do kogos (ogolnie znanego) podobne?
Po raz pierwszy pojawil sie u mnie taki kaprys, a moze nawet potrzeba, zeby za nickiem pojawila sie jakas twarz (a moze nawet i cialo!)

Jesli byl juz taki watek, to chyba na tyle dawno, ze zdazylyscie sie zmienic. Ja na przyklad skrecam z Mili Jovovich w strone Charlize Theron. W obu przypadkach bez makijazu, bez obaw, ze je wygryze z interesu wink
Obserwuj wątek
    • karme-lowa Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:28
      Dawaj pierwsza fotkę!
    • aankaa Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:33
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ei/ef/kdsh/0UbsLMCOyzkvg8QYbB.jpg
      • kkalipso Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:41
        Prawie się zakrztusiłambig_grin
    • fornitta69 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:44
      Ja mam nogi Anji Rubik, biust prezydent Chorwacji,rzesy do gornej linii brwi- taka tam chodzaca przecietnosc tongue_out
      • karme-lowa Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:50
        A mnie wszyscy mówią, że jestem podobna do Cindy Crowford😜
        • mozambique Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 11.07.17, 11:04
          obecnej ??? przeciez ona teraz wygląda jak rasowy transwestyta
    • onnomatopeja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:53
      Jestem tak piękna, że boję się patrzeć w lustro, żeby nie umrzeć z zachwytu.
    • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:53
      Niestety nie.
    • tol8 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:55
      Włosy w kitkę i brak makijażu. To na minus.
      Dwutygodniowa morska opalenizna na plus.
    • kkalipso Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 20:58
      Oj, było na ten ten temat tyle wątków. Po tylu latach tutaj, wiem jak (kilka) wygląda. Ładne dziewczyny.
      Ja jestem w typie Alicji Bachledy ale nie tak dosłownie (nie mam aż takiej podłużnej twarzy) i łagodniejsze rysy. Za to oczy, spojrzenie, karnację, oprawę oczu, kolor włosów, fryzurę, na niektórych zdjęciach bardzo podobnie wyglądamy, bo jak na żywo to się nie wiem.
      • naturella Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:02
        Ja jestem podobna (zdaniem kilku osób) do Agnieszki Kotulanki (z czasów, kiedy grała w Klanie).
        • sanrio Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 12:13
          big_grin wiem wiem, że do wcześniejszej Kotulanki, ale nie mogłam się powstrzymać

https://cdn15.se.smcloud.net/t/photos/t/401019/agnieszka-kotulanka_23455033.jpg
          • fornitta69 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 16:47
            To jest smieszne,ze ktos zbrzydl z powodu choroby? Boki zrywac, nie?
            • sanrio Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 20:34
              weś zluzuj warkocze.
              "Choroba" na własne życzenie, a śmieszne że zbrzydła nie jest wcale. Porównanie do tej konkretnej aktorki jest zabawne.
              • fornitta69 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 21:18
                Taaa,strasznie jest zabawne. Gratuluje poczucia humoru i zluzowanych warkoczy.
              • iziula1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 21:28
                Sanrio, miałam nie zabierać głosu w tej odnodze wątku ale rozumiem dlaczego oburza się Fornitta.
                Alkoholizm zniszczył mi dzieciństwo , zostawił rany i zabił moją matkę. I powiem ci jedno: tak , to choroba i trudno mi się zgodzić z twoim stwierdzeniem,że "na własne życzenie". Po pierwszy kieliszek sięgasz z własnej woli a potem już nie wiesz czy wola umarła przy piątym drinku czy przy setnej półlitrówce. to choroba, straszna, wyniszczająca i okrutna wobec bliskich.
                Rozumiem,że nigdy nie dotknęła z twoich bliskich , stąd może ten brak wyczucia przy zamieszczaniu zdjęcia Kotulanki w tym wątku, który z założenia jest pogodny i nie dotyczy osób chorych na alkoholizm. Dlatego póki możesz wycofać się z twarzą z tej wypowiedzi zrób to.
                Pozdrawiam.
    • aj.riszka Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:11
      Odpowiem tak : po calej nocy spedzonej z glowa w toalecie (kebab byl pyszny) wygladam dzisiaj nieciekawie.
    • fornitta69 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:14
      A do kogo znanego chcialybyscie byc podobne? Ale nie ma tak,ze skladacie sobie idealne cialo z kilku osob tongue_out tylko jedna mozna wziac z calym pakietem wad i zalet. Ja bym mogla wygladac jak sp Anna Przybylska, zawsze mi sie bardzo podobala.
      • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:34
        Olga Bołądź.
        • pitupitt Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 12.07.17, 14:12
          Zawsze kojarzyła mi się z niezłą suczą, więc pasuje big_grin
    • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:22
      Mam w awatarze smile
      • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:35
        Schudłaś czy photoshop?
        • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:55
          To stare zdjęcie, jeszcze z liceum.
          Ostatnio bardzo przytyłam, wstydzę się wstawić aktualne.
          • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 09:45
            Rozumiem. Ale schudnąć się da, nie poddawaj się.
            • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 12:18
              Uważam za sukces schudnięcie ze 114 na 104 i chyba przy tym pozostanę, trudno.
              Dziękuję jednak za motywację - to dla mnie szalenie istotne, że się tak troszczysz, akurat ty.
              • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 12:48
                Dasz radę więcej, nie poddawaj się. Chyba, że jest jakieś poważne ograniczenie zdrowotne.
                Skoro dałaś zejść 10 kg to dasz radę i następne 10 kg. Ziarnko do ziarnka.
                • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 14:28
                  Dziękuję, dziękuję!
                  Teraz to już na pewno mi się uda, pozwoliłeś mi uwierzyć w siebie.
                  • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 14:38
                    Wierzę w Ciebie. Za rok będziesz miała 20 kg mniej.
                    • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 14:41
                      Jak dobrze, że piszesz na tym forum. Natchnąłeś mnie otuchą.
                      Wreszcie uwierzyłam, że kiedyś będę wyglądać, jak człowiek.
                    • livia.kalina Zona niestety kłamie 09.07.17, 15:42
                      Przytyła do 160 i się bardzo tego wstydzi. Często się widujemy to wiem. Ale myślę, ze dzięki Twojemu wsparciu i życzliwości, dobrym radom, ciepłym myślom i modlitwom wkrótce przyśle swoje zdjęcie w bikini, an którym będzie znowu ważyła 35 kilogramów.
                      • kaz_nodzieja Re: Zona niestety kłamie 09.07.17, 15:59
                        Zaraz tam 36, 60 kg w zupełmności wystarczy Marychno Kochana. Sama jesteś szczupła więc tym bardziej powinnaś innych zachęcać.
                      • zona_mi Livia 09.07.17, 18:00
                        Dzięki, wiesz?
                        Nie sądziłam, że taka z Ciebie papla, a nie zamierzałam o tym pisać na forum, gdzie tylko jedna ematka jest grubsza ode mnie.
                        Teraz będą mi to wypominać latami uncertain
                        • undoo Re: Livia 13.07.17, 17:01
                          Ale to przeciez o troske kaznodziei chodzilo, jego wsparcie i modlitwe. Nie jest Ci teraz lepiej? big_grin
    • thank_you Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:43
      Wyglądam tak, jak można wyglądać po spotkaniu z wrzącym karmelem. Zaj... .
    • beataj1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:45
      Ostatnio za moją siostrę w wyglądzie uznałam panią z Instagrama o nazwie StudioMucci.
      I w związku tym w dniu jutrzejszym farbuje sobie włosy na niebiesko przy pomocy bibuły. Ostatnie 3 dni były różowe ale mi się znudziły.
      Pani ma tęczowe włosy ale na to jeszcze dla mnie za wcześnie smile
      • kkalipso Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 22:01
        Moja córka powiedziała że ta pani jest mikroskopijna. Mniejsza z tym, to jej włosy?!
        • beataj1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 22:21
          Ona zapłata jęz jakimiś kolorowymi przedłużkami. Mam wrażenie że dla białych to nie wykonalne - w sensie nie będzie takiego efektu
          Ale i tak uwielbiam na nim patrzec
          • kkalipso Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 22:36
            Pastelowo tam bardzo, ale fajnie popatrzeć na osoby które żyją swoim życiem i czymś się wyróżniają. Świetna jest!
      • sanrio Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 12:21
        1) jesteś Czarna?
        2) w jaki sposób farbuje się włosy bibułą?
        • beataj1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 14:20
          Nie no, czarna nie jestem. Ale mam całkiem podobnie obłą sylwetkę.
          I kocham jej kolory.

A co do farbowania włosów. Bierzesz bibułę namaczasz w wodzie tak by puściła kolor, a następnie moczysz w tym włosy. I masz pokolorowane do następnego mycia włosów (ewentualnie do dwóch myć). Hint - niebieski kolor na złotawe włosy daje efekt utopionej rusałki z przebłyskiem zieleni smile Niezbyt ładny. A za to fioletowa bibuła daje bardzo fajny róż...
          Z córką od paru dni sie bawimy (pomijając moją wtopę z niebieskim).
          • sanrio Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 20:37
            >Nie no, czarna nie jestem. Ale mam całkiem podobnie obłą sylwetkę.

big_grin big_grin

zaraz próbuję z bibułą!! dzięki !
    • bei Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 21:46
      Hmmmm, jestem podobna do synów, najmłodszy jeszcze nosi długie włosy, wiec czasami biorą mnie za niego.
      Jeszcze nosimy ten sam rozmiar niektórych jeansów, ale to ostatni moment, bo przegania mnie.
      www.amazon.com/photos/share/PyfsHlGG0S2ru6IhuPvR2yd80mYnPHoa2UgGFMiYZ0S
      • edelstein Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 12.07.17, 20:35
        Poczekaj bo mi sie cos kicka, czy to jego zdjecie wklejalas w takim jakbym mundurku, pamietam tylko dlugie biale wlosy.
    • viridiana73 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 22:28
      A ja... inaczej wyglądam z tyłu, a inaczej z przodu.
      Stałam przodem; usłyszałam: jakie pani ma piękne kolczyki!
      A potem tyłem i jakaś pani powiedziała: przepraszam, czy mógłby mi PAN pomóc?smile
      Sama już nie wiem, zapuszczać te włosy?
      • katriel Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 12:48
        > Sama już nie wiem, zapuszczać te włosy?

Ja mam długie włosy, związane w kitkę, i to nie pomaga: regularnie jestem brana za faceta, od tyłu właśnie. Ale głównie przez starsze panie w Biedronce i chyba chodzi o plecak. To znaczy ja mam zwyczaj chodzić na zakupy z 50-litrowym plecakiem turystycznym. Okazuje się, że taki plecak jest niekobiecy; kobieta powinna tachać siaty w rękach albo kupić sobie torbę w kwiatki na kółkach.
        • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 12:51
          Pamiętam jak zapronowałam Panu za mną (miałam pełen koszyk) by przeszedł z zakupami przede mnie bo miał tylko jedną rzecz.
          Skorzystał, odpowiadając damskim głosem "dziękuję".
          • viridiana73 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 15:40
            Wrrr, nie, to nie byłam ja!wink
    • olena.s Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 08.07.17, 23:24
      Świecę w ciemnosciach.
    • mamablue Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 00:04
      Ponoć trochę kocio tongue_out
    • taki-sobie-nick Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 00:07
      Mniej więcej tak samo jak o innych porach roku, tylko grubiej, bo na bluzy za ciepło.
    • saszanasza Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 08:22
      Był tu kiedyś podobny wątek i nawet zdjęcia byly, tyle że nie miały odniesienia do letnich klimatów.
      Ps. Ja jak każda ematka wyglądam jak nastolatka a w sklepie pytają mnie o dowódwink
      • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 09:44
        Mnie w banku i na poczcie pytają o dowód. A raz nawet policjanci prosili mnie o dowód.
        • kasiulka25 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 10:15
          Mnie ostanio zapytali smile jak.chcialam.sobie browar.kupic na.wieczor. do dzis jestem wdzieczna za to pytanie bo wtedy mialam dosc parszywy humor I pan mi go.bardzo poprawil wink
          • obrus_w_paski Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 11:37
            Ostatnio hiszpański kolega mi powiedział, ze jak dorabiał sobie w sklepie na studiach to czasem pytal się jakieś co fajniejsze milfy o dowód celem poderwania albo poprawienia humoru jak wyglądały na bardZo skwaszone
            • kaz_nodzieja Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 12:50
              A hiszpański kolega oczywiście zawsze będzie wyglądał maksymalnie na 21 lat? Jak ja nie lubię takich szowinistów.
            • stephanie.plum Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 16:57
              fajny gość
              :~)
            • kasiulka25 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 19:31
              I fajnie smile te co chcialy byc poderwane mogly odbic pileczke, a tym skwaszonym byc moze poprawil humor, nie rozumiem o co tu sie oburzac.
    • suchawloszkana3 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 08:34
      Wysoka, szczupla zielonooka szatynka z wlosami do lopatek. Twarz taka sobie - z gatunku: "skad ja znam?".
      • kaz_nodzieja [...] 09.07.17, 09:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • fornitta69 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 09:52
          Niech ktos to chamidlo zbanuje na zawsze, prooooosze!
    • memphis90 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 09:14
      Ja wyglądam jak ruda siostra z 6 stóp pod ziemią, tylko dwa tony ciemniejsza. I starsza, rzecz jasna (chociaż nadal wyglądam gora na 20 lat, a w monopolu żądają dowodu osobistego).
    • stephanie.plum Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 16:56
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSi6wxBFMVQmBlg8fNfKNrEqu0LLn9ZKLHhF9m7VS5uwi0t5r3V

kiedyś usłyszałam od ucznia, że wyglądam tak!
      chętnie uwierzyłam, rzecz jasna.
      • memphis90 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 22:24
        Ale koniecznie w Joannie? Miła jest śliczna, ale w każdym innym filmie, tu taka męska była wink
        • stephanie.plum Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 22:35
          no właśnie, chodziło o tę męską wersję (miałam nawet wtedy podobną fryzurę, i prowadziłam górski obóz wędrowny dla licealistów).

"ślicznej" wersji Milli nie przypominałam chyba w ogóle nigdy.
      • quesuerte Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 11:19
        To zupelnie jak ja przed 10 laty!
        Jak wspomnialam, nastepny etap to Charlize wink
        • stephanie.plum Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 11:49
          no dobra, ja tak wyglądałam przed piętnastu laty...

następny etap u mnie to jednak niestety nie Charlize.
          coraz bardziej upodabniam się do własnego wuja, mnicha.
          • quesuerte Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 11.07.17, 00:29
            Daj spokoj, to ematka, jesli wygladalas tak 15 lat temu to nic sie nie zmienilas, a mimo to wygladasz lepiej.
    • iziula1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 09.07.17, 22:44
      Mi najbliżej do Niej, właśnie takiej, tyle że oczy masz szaroniebieskie.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lb/ia/fx07/5i65vKCBmK9BNV1gDB.jpg
    • lalkaika Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 08:10
      alez prosie,i tak mnie znaja
    • tereska.z.bombaju Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 08:15
      Jak Dorota Wellman tylko jestem wyższa i brzydsza.
      • iziula1 Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 10.07.17, 08:44
        Wellman jest super babka smile
      • kouda Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 13.07.17, 07:10
        Nie wierze, trudno jest być brzydsza od welman 🙂
        • zona_mi Re: Kaprysnie w wakacje: jak wygladacie? 13.07.17, 08:16
          Coś Ty?
          Wiele jest kobiet od niej brzydszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka