Dodaj do ulubionych

rezygnacja-booking-koszty

• bei Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 17:51
      Hmmm, a nie mogłaś zapytać lub poprosić by Ci rezerwację przełożyli?
      My tak zrobiliśmy, mogliśmy wybrać termin w ciągu najbliższych 12 miesięcy, to samo zrobiliśmy z biletami lotniczymi.
      Nie miałabyś moralniaka i etykiety oszustki...
    • lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 18:13
      Przecież tol8 to troll, z bardzo bogatą wyobraźnią, a niektórzy starzy wyjadacze forumowi nadal ekscytuja sie jej historiami. Niebywałe, że jeszcze ktoś to łyka.
      • agrypina6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 19:15
        Też uważam, że to troll. Z mentalnością złodzieja.
        • 1st.world.problems Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:15
          I to bezwstydny troll bez poczucia obciachu. Albo mitomanka-kombinatorka.
          Cersei vel caalanthe po tej turbohisterczycznej sadze "pasierbica w ciąży vol 1345688" się na przyklad chociaz zamkla na dobre.a tol8 co kilka postów uprawia totalne samozaoranie.
          • lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:18
            Tol8 już nie raz poplątała się w wytworach swojej wyobraźni. Widać ematki mają krótką pamięć skoro nadal ekscytuja sie tym co ten troll wymyśla.
            • iziula1 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:00
              Ja się cały czas zastanawiam który to mąż . Czy ten z chorobą psychiczną? Czy ten co się z nią przespał za kasę?
              Czy to raczej urojenia wątkodajki ( nie powiem co mi autokorekta zaproponowała zamiast tego słowa wink ).

Ogólnie uważam osobę piszącą pod tym nickiem za niewiarygodną z lekkimi zaburzeniami osobowości.
              • lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:19
                Tam jeszcze w tle było porzucenie przez męża i jednoczesne starania z nim o dziecko (opisywane równolegle na innym forum). Pewnie sama tol8 już dawno pogubiła się w swoich opowiesciach o mężach i rodzinie.
                • iziula1 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:23
                  Pamiętam to.
                  Wiesz, z jednej strony jeśli jest to prawdziwa osoba to jakoś mi smutno z tego powodu, bez względu czy to mitomania. Bo wtedy widzę nieszczęśliwą osobę po drugiej stronie monitora.
                  Już wolałabym aby była trollem, kreacją na potrzeby forum, głupim żartem.
              • daszutka Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 15:45
                Ten z którym chce mieć dziecko (forum Dla starających się)
    • obrus_w_paski Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:20
      Bez sensu. A wystarczyło po prostu napisać do hotelu. Dzisiaj musiałam zrezygnować z noclegu, miałam zapłacić 75€. Napisałam do hotelu jaka jest sytuacja, ze musiałam przełożyć wyjazd z X powodu i odpisali ze nie ma problemu. Nic mnie nie skasowali. Po co kombinować i to brzydko?
    • morekac Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:53
      Hm, mnie kiedyś przyjęli jako zabezpieczenie rezerwacji nr karty, której termin ważności upływał wcześniej niż mój pobyt tamże. Więc zapewne i tak cię dorwą.
    • 3-mamuska Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 00:54
      A ja mysle ze ona po prostu was wkręca i śmieje sie z tego...

W sumie troche głupota z tym odwoływaniem. Bo czasem sa wypadki losowe.
      Jak ja w stadninie nie zgłoszę ze nie bedzie corki 48 godzin wczesnej to za lekcje musze niby zapłacić. Tylko skąd niby mam wiedziec ze dziecko bedzie chore... oni odwołują na ostatnia chwile. I ok.
      Ale jak mi młoda wróciła ze szkoły 2 godziny przed lekcja jazdy z gorączka to nie musiałam płacić.
      Ale jak pewna para przyszła sobie godzine spóźniona zrelaksowana i och przyszli na lekcje , to niestety zwrotu kasy nie otrzymali.
      Wiec mysle ze wszędzie sa ludzie i rozumują tylko trzeba miec odpowiednie podejście i da sie załatwić sprawę.
      • mozambique Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 10:57
        a ty jestes pewne ze córka jezdzi w stadninie a nie w stajni ?
        • dyzurny_troll_forum Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 16:25
          mozambique napisała:

> a ty jestes pewne ze córka jezdzi w stadninie a nie w stajni ?

100/10
    • onnomatopeja Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 06:28
      tol8 Was podpuszcza - nie wiem, po co, bawi ją to czy jak. Czy też nie ma innych rozrywek. A jeśli chodzi o kombinowanie to po aferze z Lidlem nic już mnie nie zdziwi...
    • edelstein Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 09:26
      Jaka sytuacje?ze oszukalismy booking?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka