bei Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 17:51 Hmmm, a nie mogłaś zapytać lub poprosić by Ci rezerwację przełożyli? My tak zrobiliśmy, mogliśmy wybrać termin w ciągu najbliższych 12 miesięcy, to samo zrobiliśmy z biletami lotniczymi. Nie miałabyś moralniaka i etykiety oszustki... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 18:13 Przecież tol8 to troll, z bardzo bogatą wyobraźnią, a niektórzy starzy wyjadacze forumowi nadal ekscytuja sie jej historiami. Niebywałe, że jeszcze ktoś to łyka. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 19:15 Też uważam, że to troll. Z mentalnością złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:15 I to bezwstydny troll bez poczucia obciachu. Albo mitomanka-kombinatorka. Cersei vel caalanthe po tej turbohisterczycznej sadze "pasierbica w ciąży vol 1345688" się na przyklad chociaz zamkla na dobre.a tol8 co kilka postów uprawia totalne samozaoranie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:18 Tol8 już nie raz poplątała się w wytworach swojej wyobraźni. Widać ematki mają krótką pamięć skoro nadal ekscytuja sie tym co ten troll wymyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:00 Ja się cały czas zastanawiam który to mąż . Czy ten z chorobą psychiczną? Czy ten co się z nią przespał za kasę? Czy to raczej urojenia wątkodajki ( nie powiem co mi autokorekta zaproponowała zamiast tego słowa ). Ogólnie uważam osobę piszącą pod tym nickiem za niewiarygodną z lekkimi zaburzeniami osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:19 Tam jeszcze w tle było porzucenie przez męża i jednoczesne starania z nim o dziecko (opisywane równolegle na innym forum). Pewnie sama tol8 już dawno pogubiła się w swoich opowiesciach o mężach i rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 22:23 Pamiętam to. Wiesz, z jednej strony jeśli jest to prawdziwa osoba to jakoś mi smutno z tego powodu, bez względu czy to mitomania. Bo wtedy widzę nieszczęśliwą osobę po drugiej stronie monitora. Już wolałabym aby była trollem, kreacją na potrzeby forum, głupim żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
daszutka Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 15:45 Ten z którym chce mieć dziecko (forum Dla starających się) Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:20 Bez sensu. A wystarczyło po prostu napisać do hotelu. Dzisiaj musiałam zrezygnować z noclegu, miałam zapłacić 75€. Napisałam do hotelu jaka jest sytuacja, ze musiałam przełożyć wyjazd z X powodu i odpisali ze nie ma problemu. Nic mnie nie skasowali. Po co kombinować i to brzydko? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: rezygnacja-booking-koszty 10.07.17, 21:53 Hm, mnie kiedyś przyjęli jako zabezpieczenie rezerwacji nr karty, której termin ważności upływał wcześniej niż mój pobyt tamże. Więc zapewne i tak cię dorwą. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 00:54 A ja mysle ze ona po prostu was wkręca i śmieje sie z tego... W sumie troche głupota z tym odwoływaniem. Bo czasem sa wypadki losowe. Jak ja w stadninie nie zgłoszę ze nie bedzie corki 48 godzin wczesnej to za lekcje musze niby zapłacić. Tylko skąd niby mam wiedziec ze dziecko bedzie chore... oni odwołują na ostatnia chwile. I ok. Ale jak mi młoda wróciła ze szkoły 2 godziny przed lekcja jazdy z gorączka to nie musiałam płacić. Ale jak pewna para przyszła sobie godzine spóźniona zrelaksowana i och przyszli na lekcje , to niestety zwrotu kasy nie otrzymali. Wiec mysle ze wszędzie sa ludzie i rozumują tylko trzeba miec odpowiednie podejście i da sie załatwić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 10:57 a ty jestes pewne ze córka jezdzi w stadninie a nie w stajni ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: rezygnacja-booking-koszty 12.07.17, 16:25 mozambique napisała: > a ty jestes pewne ze córka jezdzi w stadninie a nie w stajni ? 100/10 Odpowiedz Link Zgłoś
onnomatopeja Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 06:28 tol8 Was podpuszcza - nie wiem, po co, bawi ją to czy jak. Czy też nie ma innych rozrywek. A jeśli chodzi o kombinowanie to po aferze z Lidlem nic już mnie nie zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: rezygnacja-booking-koszty 11.07.17, 09:26 Jaka sytuacje?ze oszukalismy booking? Odpowiedz Link Zgłoś