mid.week 24.07.17, 07:41 Lepiej w kiszkach mieć tasiemca, niż oglądać Krzysia Ziemca Lepiej dupy dawać bobrom, niż być jak minister ZIobro i dużo, dużo więcej: www.facebook.com/search/top/?q=%23lepieje kto da więcej? Lepiej wsadzić łeb do sracza, niźli patrzeć na Jarkacza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 06:37 Lepiej zębów wszystkich nie mieć, niźli chrzanić tak jak Ziemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 06:48 Lepiej sięgać po ochłapki, niż z Pawłowicz jeść kanapki. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 07:01 Lepiej mieć w rodzinie Niemca, niż sąsiada - Krzysia Ziemca. coś mnie ten Ziemiec prześladuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 07:05 Lepiej stracić wszystkie włosy, niż na PIS oddawać głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 07:13 Lepiej jest mieć chore kiszki, niż stosować lexy Szyszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 07:38 Lepiej mieć na plecach kudły, niż Krystyny czar paskudny. Lepiej mieszkać w Pakistanie, niż z Krystyną jeść śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:02 Wyśmiewanie Pawłowicz jest wręcz idealnym przykładem hipokryzji tzw. opozycji demokratycznej. Ciekawe, dlaczego nikt z PIS nie wyśmiewa Kopacz spożywającej posiłek na sali sejmowej: z posłanek Nowoczesnej które urządziły sobie stołówkę na sali sejmowej, proszę obejrzeć sobie ten filmik: wpolityce.pl/spoleczenstwo/302353-stolowka-nowoczesnej-w-sali-plenarnej-sejmu-nikogo-nie-oburza-a-miesiacami-wysmiewano-prof-pawlowicz No cóż, jaka opozycja, taka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 09:26 Lepiej dostac w leb bejsbolem nizli byc pisowskim trollem Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 07:48 Te wierszyki durne i prymitywne, takie w stylu prawicowych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:13 "Matką" lepiejów jest Szymborska Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:44 A ty piszesz prozą, wiedziałaś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:46 Ale to nie chodzi o formę literacką, jaką jest lepiej, ale o te konkretnie. "Lepiej mieć horyzont wąski, niż zamawiać tu zakąski." to jest Szymborska. całkiem inne coś Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 09:09 "Ale to nie chodzi o formę literacką" E tam, Arka Gdynia, ^@#$%, *&*!@, #$%^&*, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:17 Tez mnie nie zachwycaja. Prostactwo. Specjalnego kunsztu do tego nie trzeba, dowcipy malo wysublimowane (nawet o przyslowiowej du... da sie z wdziekiem, zeby nie bylo, ze oburza mnie ten wymiar). Taki poziom kloaki, ale co kto lubi😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:13 Wybacz, midłiku, ale są okropne. Miałam nimi zawalonego fejsa, bo obserwowałam Saramonowicza i przez nie go wygasiłam. Są personalne, odnoszące się do wyglądu, ksenofobiczne ("lepiej mieć sąsiada Niemca"?, co to ma być w ogóle?) i na poziomie klasy 5 podstawówki. Jeden czy 2 były dowcipne, ale ogólnie jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:22 Spoko, rozumiem. Dla mnie to taki wentyl bezpieczeństwa, gdzieś trzeba sobie krwi upuścić Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:47 No, gdzieś trzeba: Lepiej pisać na forumie niż dać komuś w zęby w tłumie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 12:21 Raczej chodziło mi o to, że lepiej w rymowankach, bo to mocno ogranicza. Prozą tu i tam znacznie więcej emocji się ulewa niestety Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:46 Przekręcanie imion i nazwisk, wyśmiewanie się z wyglądu, wczesna podstawówka... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:45 A ja mam mocno mieszane uczucia odnośnie tychże. I gwoli ścisłości, lubię Saramonowicza. Wydaje mi się jednakowoż, że one są w dużej mierze po prostu chamskie. Wiem co prawda, że jak się zaczęło o zdradzieckich mordach, to się obniżyło poziom debaty publicznej i pozwoliło na personalne wycieczki, ale bez przesady. Może i na początku to była fajna akcja, ale potem stała się po prostu wulgarna. Albo też ja nie mam poczucia humoru - może być, bo mnie kręgosłup napieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 09:02 Jak obserwuję takie durne przepychanki, to mi się przypomina film "Wojna polsko-ruska" "Lewy : fajne nie? Silny: Zajebiste Lewy : tam pójdziemy Silny: Idź na drugą stronę ulica ja będę stał tutaj Lewy : będziemy ze sobą gadać ... halo, halo tu baza odbiór Silny: podaj hasło, podaj hasło, odbiór Lewy: Ptaki latają kluczem Silny: error, error, hasło nieprawidłowe Lewy: co powiedziałeś!? Silny: to jest k..wa hasło nieprawidłowe, nie Lewy: co k..wa nieprawidłowe, co że niby nieprawidłowe, coś się nie podoba? Silny: hasło nieprawidłowe żeś zrobił, coś niby że kluczem, ocipi@łeś!? Lewy: to jakie jest k..wa hasło twoje? no wal, jakie jest twoje do k..wy nędzy hasło Silny: inne! k..wa inne! albo się umie bawić, albo się nie umie, albo się zna hasło, albo się nie zna, jak się nie zna, to nich się nie zaczyna! Lewy: tu k..wa baza podaje hasło: Silny robi Moskwie lachę, Silny robi Moskwie lachę odbiór Silny: łącza zerwane, sytuacja alarmowa, Lewy to pedał, gej i kastrat Lewy: komunikat odwołany, Silny to cw.l a jego matka zdejmuje majtki dla ruskich Silny: odbiór, odbiór, Arka Gdynia, k..wa świnia youtu.be/MN91ItH3YDQ?t=229 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 08:50 lepiej włączyć warsaw shore niźli TVP wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: #lepieje Saramonowicza ;) 25.07.17, 11:01 Lepiej dać się pogryźć pszczołom z ula niż słuchać elki i tiszantula Odpowiedz Link Zgłoś