olivka27 O Edku 08.10.04, 00:52 Kto uważa że nasz Edek spać iść zaraz nie potrafi temu zrobi lewatywę ksiądz proboszcz z naszej parafii Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O mamie z 19 dzieci 08.10.04, 01:01 Kto uważa że ta mama co ma dzieci 19 nie jest mądra nie jest dobra tego Rydzyk wnet w łeb trzaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 00:56 A kto powie, że le_lutki to są śmieszne, małe stworki temu z brodą krasnoludki żwawo wkręcą się w rozporki. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O synu Górniak 08.10.04, 01:07 A kto powie że syn Górniak w kupie wygląda nieładnie, temu ona hymn zaśpiewa że w kibel na wieki wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O Wegatce 08.10.04, 01:12 Kto uważa że Wegatka nie jest człowiek dobry,boski tego w usta pocałuje sam wielki prałat Jankowski Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O Sakadzie 08.10.04, 01:15 Jak uważasz że Sakada pisze co się z prawda mija, złapią cię do czarnej wołgi, wezmą do Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O mamach co śpią o tej porze 08.10.04, 01:20 A te mamy co o pierwszej śpią już dawno,chrapią sobie wnet wyniosę do zakrystii i tam im sypialnię zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka o E. Górniak 08.10.04, 01:19 A kto powie, że Górniaczka nigdy więcej nie zaśpiewa, tego złapie straszna sraczka przy kapliczce, koło drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 01:24 Kto już nie chce tu nic pisać i już spać się zaraz kładzie temu Lucjan z "M jak miłość" palec w tyłek włoży w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Moskaliki piszą się same 08.10.04, 01:28 Kto tu zaraz miłe panie wierszy nie napisze wiele egzamin na prawo jazdy będzie musiał zdać w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka o Olivce 08.10.04, 01:29 A Olivkę, co spać nie chce i wciąż myśli o wierszykach, niechaj potem we śnie łechce sam ksiądz Rydzyk w koralikach. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 O księdzu w koralikach 08.10.04, 01:32 Ksiądz juz przywdział koraliki Olivka się oblizuje, ma ochotę na innego,Jankowski ja pocałuje Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Edek wstawaj 08.10.04, 01:36 Jak Edek nie wstanie zaraz na równe nogi raz dwa trzy nie obejrzy się jak w łóżku swym prałata wnet zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Dobranoc 08.10.04, 01:39 Wygląda na to, że zostałyśmy same na placu boju. Ja niestety już odpadam. Dobrej nocy życzę (niestety nie rymując) Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: Dobranoc 08.10.04, 01:43 Kto samą na placu boju dziś zostawi koleżankę temu jutro gruby edek rozbije na głowie szklankę Odpowiedz Link Zgłoś
iwles DZIEŃ DOBRY !!!!!!!!!!! 08.10.04, 07:47 Kto zaraz nie wstanie i nie zacznie pisać ten dostanie kopniaka od biskupa Rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o Oliwce 08.10.04, 07:49 Oliwka się rozpisała Klawo jej to idzie kto temu zaprzeczy ksiądz go zgwałci w windzie Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra O Iwles 08.10.04, 08:17 Siedzi Iwles nocą siedzi Iwles dniem i pracuje pełną mocą to na pewno wiem. Po co się tak Iwles męczy? po co się tak Iwles trudzi? co by nie zyc w nędzy! i w baraku się nie budzić! Przecież wszyscy to już wiedzą bez pracy nie ma kołaczy a tych co bezmyślnie bredzą z biedy zgniją na pryczy. Siedzi Iwles i pracuje cały dzień i noc niczym się nie przejmuje bo pieniążków na koncie moc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O Iwles 08.10.04, 08:21 Witaj Koleandro ! budź dziewczyny wszystkie kto zaraz nie wstanie- spuść plagi egipskie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 08:17 A jak słońce nie wyjdzie zaraz zza tej mgły niech wszystkich oblezą świątobliwe wszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 08:29 Proszę wszystkich o uwagę wszak to już prawie południe kto jest chory na nadwagę niech nam szybko chudnie. Tylko ten nasz Gryby Edzio niech zostanie sobie taki gdzie nie pójdzie wszędzie tam go zjedzą ptaki. Głupie wiersze mi się śnią głupie rymowanki rażę Was głupota swą nie słuchajcie Anki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 08:33 Koleżanki Drogie ja dzisiaj pracuję bo inaczej szefuś pyszczek dziś mi skuje Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: witaj Ewo 08.10.04, 08:38 Witaj Ewo droga w ten mroczny poranek kto ci pyszczek skuje nigdy mu nie stanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Do Ewy 08.10.04, 09:07 Ewo ma kochana nie bój się szefusia pisz wierszyki z rana siedź cicho jak trusia. Szef nie zauważy że go oszukujesz a jeśli sie odważy ja mu pyszczek skuję! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o nadchodzącym weekendzie 08.10.04, 08:30 A kto się nie cieszy że weekend się zaczyna tego niech przejedzie syrenka rabina Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 wielka literatura o Edziu-kto pamięta skąd to :) ? 08.10.04, 08:34 Droga Pani, cny Edziolku, listu pierwsze brzmią stronice sława świetnych Twoich porad wszyskim znana jest w praktyce jest tu emam wielkie mnóstwo tak, że wszystkie zliczyć trudno lecz nam tutaj niewesoło bo złośliwie jest i nudno więc przybywaj do nas prędko sławna Edziu sponad Wisły by nam życie uprzyjemnić bo wyborne masz pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 08:40 ja przez rymowanki zaległości w pracy mam lecz kto mi przeszkodzi pieprzu pod nos dam. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 08:58 Nasza Iwles na tym forum cały dzionek ślęczy i wymyśla dyrdymały aż sumienie ją dręczy. Bierz się Iwles do roboty opuść forum emamowe bo Cię zjedzą zdechłe koty i zamienią w krowę. Żebys sobie nie myślała że Cie z forum za zawsze wyganiam wróć tu koniecznie w tej dobie to popiszesz jeszcze sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o Edziu 08.10.04, 08:48 A nasz Edzio-grubas to fajny facecik. Wiem, wiem, kto tak mówi.... zaraz na pysk leci. więc szybka poprawka: kto stwierdzi inaczej niż edzio-super-babka na plebanii kwacze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 wg prognozy Iwles: 08.10.04, 09:09 niby stąd uciekam lecz fasola z groszkiem temu co wytrzyma nie wierszując troszkę ja nie wytrzymuję najwyżej, me Panie - memu szefuniowi więcej juz nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Edzio wstal i pisze o szefie Ewci2233 08.10.04, 09:03 Kto nie wierzy, że szef Ewy ma z niej super pracownika temu urwiem łeb wraz z szyją w Sanktuarium w Łagiewnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Koleandrze 08.10.04, 09:08 Kto wątpi, że Koleandra rozpisała się szalenie ten dostanie skrętu kiszek w samo Boże Narodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra O Edziu 08.10.04, 09:11 Kto odpowie, że Edzio grubas nie ma dziś talentu tego chwyci sam Kubas i zmusi do lamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: O Edziu 08.10.04, 09:18 Kto powiedział, że ja dzisiaj nie przyłączę się do wątku niechaj biega w samych gaciach z księdzem do Wielkiego Piątku Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: O Edziu 08.10.04, 09:21 Witam zatem drogie panie te co mają twórczą wenę rozpoczynam rymowanie, skoczę tylko po Lovelę. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Olivce27 08.10.04, 09:20 Kto nie widzi, że Olivka odsypia teraz noc całą temu wielki Inczuczuna zrobi gastroskopię strzałą. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Ciężarówce1 08.10.04, 09:23 Kto mówi, że Ciężarówka nie jest taka tęga główka ugryzie go w tyłek mrówka, nie da d..y mu tirówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: O Ciężarówce1 08.10.04, 09:29 Kto o Edziu choć pomyślał że czas tutaj marnotrawi nad tym władca plemia Wiślan egzorcyzmów nie odprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: O Ciężarówce1 08.10.04, 09:30 Kto powiedział, że ja w ciąży chodzić będę aż do maja temu biskup Dobrowiąży smołą czarną zmyje jaja Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 O Edku 08.10.04, 09:33 Kto o Edku zażartował, że jest marnym konowałem tego wielki zdusi kowal za stodołą własnym kałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Witam 08.10.04, 09:38 Kto zaś rzeknie: "Mamadwojga rzeką rymów dziś nie tryśnie" Temu dam niezłego łojka a potem utopię w Wiśle Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Mamadwojga 08.10.04, 09:49 Mamadwojga nic nie kręci jak sam nick powiada ona całą dwójke dzieci po podwórku gania. A dzieciaki takie śliczne aż mnie bolą oczy kto zaprzeczy memu słowu niech do szmba wskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Koleandra i Ada 08.10.04, 10:02 Kto zaprzeczy że Adrianna jest śliczniutka jak laleczka Temu ucho ja oberwę i zakiszę oczy w beczkach Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: O Ciężarówce1 08.10.04, 09:36 Siedzi sobie ciężarówka na kamyku koło stawu przychodzą jej do głowy słówka wymysliła wierszyk klawy. Wierszy pięknych, rymowanych napisała wnet bez liku dla mamuś na forum kochanych przyniosła je w koszyku. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 08.10.04, 09:35 siedze sobie w pracy klepię w klawiaturę koleżanka zerka czym ja się zajmuję komu dziś przeszkadza że znów boki zrywam niechaj mu się wkręci w drukareczkę grzywa A drukarka stara- piszczy, rzęzi mało-wiele komu się nie podoba na grochu poklęczy dwie palmowe niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Gaguni :)) 08.10.04, 09:37 A kto powie że Gagunia kawę i herbatę pija, ten dostanie naturalnie bez pardonu prosto w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: o Gaguni :)) 08.10.04, 09:41 Napisała Umasumak wierszyk o Gaguni myslę sobie, że on w sumie... ...jest troszke przydługi. Wierszyki, ach wierszyki trzeba pisac krótkie żeby zdążyc w międzyczasie napić się gorącej wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga O wątku 08.10.04, 09:45 Kto zaprzeczy że ten wątek wpisów zbierze dwa tysiące koniczynę będzie liczył na Proboszcza mego łące Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Nowy dzien ;-))) 08.10.04, 09:38 Witajcie Kochane dziś humor mam lepszy więc może i forum zyska kilka wierszy Bo kto nie napisze moskalików kilku temu na czole wyrośnie pryszczoli bez liku A kto śmie pomyśleć że to bzdurne zajęcie temu ostrogi bolesne wyrosną na pięcie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Lepperze 08.10.04, 09:43 Kto zdziała, że Lepper będzie pływać z sejmowym akwarium temu kupię krawat w paski i dam zniżkę do solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 O Koleandrze 08.10.04, 09:46 Temu kto o Koleandrze powie, że przyprawą jest do zupy starożytni dwaj Dorowie piramidę zrobią z dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Ciężarówce1 08.10.04, 09:45 Kto dziś nie da Ciężarówce na porodówce garażu tego smoknie ksiądz Jankowski na bursztynowym ołtarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: Oczywiście "cmoknie"... :-) 08.10.04, 09:51 Kto mi powie, że ze śmiechu nie chwyciły ,mie dziś skurcze temu sam księżulo Wiechu z gardła wyjmie stare kurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ciężarówka 08.10.04, 09:58 jeśli ciężarówka dzisiaj nie urodzi spadną wszystkie dzwony z wieży w mieście Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O pogodzie 08.10.04, 09:54 Kto przepowiedział, że dzisiaj nad Krakowem będą burze temu buźkę zmasakrują Paulini na Jasnej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 O Edziu 08.10.04, 09:58 Kto Edziowi nie wywróży kariery lekarza temu w ostatniej podróży zabraknie grabaża Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: O pogodzie 08.10.04, 10:03 Niech no tylko ktoś mi powie, że w Krakowie nie będzie powodzi to go zaraz młotkiem walnę bo mój prezes stamtąd pochodzi))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O chorym Fiszku 08.10.04, 09:58 Kto zaprzeczy, że dziś Fiszek ma weselszą troszkę minkę tego wyślę na bosaka do Egiptu na pielgrzymkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Przerwa śniadaniowa 08.10.04, 10:01 Kto mi powie, że przerywam żeby zrobić se śniadanie temu skwapnie rację przyznam nic mu dzisiaj się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 o moim szefie 08.10.04, 10:51 Mój szefunio ukochany "w zębach" przyniósł dziś torebkę z kasą grubą - da mi PREMIĘ! tak obiecał mi w odczepkę ha ha ha ha - ja zakrzyknę na te, co w to uwierzyły szef da kasę ? za nic w świecie! prędzej potnie sobie żyły Odpowiedz Link Zgłoś