kasiuncia25 Coś od siebie i o sobie 01.12.04, 00:55 Gdy obecne tu emamy Nie pozwolą mi sie wtącić I powiedzą "my nie chcemy" Ktoś Wam może łby przetrącić Jak ktoś mi powie "tyś nie mama" Bo masz dziecię jeszcze w brzuszku I tak tu dołacze sama Choćby nawet po łańcuszku A jak już mój mały synek Świat ten w końcu przywita Prosze nie róbcie minek Gdy nowa mama o coś spyta Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O spacerku 01.12.04, 11:46 U nas słonko dzisiaj świeci idę z małym na spacerek, kto się do mnie nie dołączy spleśnieje mu Danio - serek. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O spacerku z Anielką 01.12.04, 13:06 My już z Anielką moją ukochaną Dzisiaj dłuuuuugo spacerowałyśmy kto nie wierzy, temu spodnie spadną w momencie najmniej oczekiwanym Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O spacerku z Anielką II 01.12.04, 13:09 Dzisiaj poraz pierwszy wybrałyśmy się bez wózka kto wątpi, temu odpadną pejsy i pogoni go po rynku kózka Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Kasiunci25 01.12.04, 12:38 Nie nerwuj się Kasiu droga wszystkie miło Cię witamy. Kto nie wierzy, temu nogę złamią ciężkie wrota bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do Kasiunci25 01.12.04, 13:15 Ja też witam Kasię Drogą Pisz tu Miła, ile zechcesz Kto zabroni, tego w gardle piórkiem krasnal połechce Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Melce_x 01.12.04, 13:57 A kto powie, że Melka Nie jest mądrą kobietą tego żałość weźmie wielka gdy auto jego porwą lawetą Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wątku i Edziu :)) 01.12.04, 13:59 A kto powie całkiem głupio że 1800 dziś nie będzie temu koło płotu włupią i bez lekarza - Edzia się nie obędzie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wątku 01.12.04, 14:02 A kto powie, że ten wątek skończy się na dwóch tysiącach temu w czache czaśnie młotek i obudzi się już w wąsach... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku i wąsach :)) 01.12.04, 14:04 Kto zaś nie chce, by mu wąsy ozdobiły twarz prześliczną ten niech pisze tu bez dąsów moskalików ilość liczną ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O wątku i wąsach :)) 01.12.04, 14:18 Nie chcę wąsów na mej twarzy bo jest przecież bardzo ładna i dlatego dopisuję krótki rymik - trudność żadna ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O wątku i wąsach :)) 01.12.04, 14:21 Co za frajda - koleżanki rozpoczęłam stronkę nową ! kto się dalej nie dopisze będzie twarz miał fioletową ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 01.12.04, 14:24 witam znowu nareszcie mam gadu gadu z przejcia prawie dzis nie zjadlam obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O spacerze którego nie było 01.12.04, 18:15 Miałam z Kubą iść na spacer spotkać kilku małych dziatków, lecz nie poszliśmy ponieważ zasnęliśmy po obiadku... Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wątku 01.12.04, 18:17 Wkrótce wątek nasz wesoły skończy całe dwa miesięce życzmy mu, aby moskali zaraz było trzy tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O urodzinach wątku :)) 01.12.04, 21:54 Szósty grudnia - jubileusz to dla wątku jest zaszczytny więc do czasu tego, dwa tysiące niechaj będą naszym celem szczytnym Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O wątku 01.12.04, 21:56 Dalej piszmy moskaliki Niech nikt tego nie zaniedba Kto się zaś nie podporządkuje spotka go za to kara chaniebna Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O sobie 01.12.04, 22:01 A kto mysli, że na dzisiaj Uma skończy tu pisanie Tego czeka już na zawsze mózgownicy jego pranie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do wątku!!! 01.12.04, 22:04 Dalej wątku! Rośnij żwawo! Zciągaj z forum gawiedź całą! Kto zaprzeczy, żeś najlepszy Tego wkopią w piach koparą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku :)) 01.12.04, 22:07 kto zaś powie o tym wątku że jest głupi i że brzydki tego wrzucą wnet do wrzątku i urządzą (mu) pogrzeb szybki Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O wątku :)) 01.12.04, 22:15 juz przybiegam na wezwanie z mojego nowego gadu gadu mozesz do mnie cos napisac bdziesz pierwsz od obiadu (7308703) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O wątku :)) 01.12.04, 22:26 Nie mam Ci ja teraz gadu - gadu Po dysków w kompie formatowaniu Lecz sztuka to doprawdy niewielka By programik ten uległ zainstalowaniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O wątku :)) 01.12.04, 22:36 no wiec czekam na Ciebie do programu instalacji jesli tego szybko nie zrobisz przez miesiac nie zjesz kolacji (Zniknela mi polska czcionka co zrobic zeby wrocila?) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O GG i Mayessie 02.12.04, 00:30 Piszę ci ja do Mayessy lecz Mayessa chyba lula. Śni jej się migdał niebieski, lub że jest małżonką króla. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O GG i Mayessie 02.12.04, 09:37 Ja się znowu dopisuję choć mnie goni czas czasami ale chcę do trzech tysięcy "dobić" wiersze tutaj z Wami ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O GG i Mayessie 02.12.04, 19:37 Dzieki drogie mamy ze na chwile forum opuscilyscie i sobie ze mna na gg pogadalyscie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 02.12.04, 12:32 Zróbmy sobie prezent już na Mikołajki postów dwa tysiące zlecą nam jak z bajki A kto bajek nie lubi niech się w lesie kabackim zgubi Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Poplakalam sie ze smiechu... 02.12.04, 12:40 No to babki do roboty, moskaliki piszmy żwawo. Kto się leni, temu koty nasikają w kubek z kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O spacerku 02.12.04, 12:47 Kto mi powie, że pogoda jest zbyt brzydka na spacerek ten wyłoży się jak kłoda gdy mu dmuchnie w nos wiaterek Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O spacerku 02.12.04, 12:56 Pogoda wprost wymarzona Wegatko na spacerki zbieraj więc swoje dzieci i lećcie "na Szczecin" Pewnie wszystkie mamy się już spacerują A kto zepsuje aurę będzie miał w tyłku zadrę ... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 02.12.04, 12:45 Dawno mnie nie było tu - w najmilszym wątku kto myślał, ze nie wrócę ma w nosie przechodzoną onucę Odpowiedz Link Zgłoś
iwles juz o świętach :):):):) 02.12.04, 12:50 Kto nie lubi Mikołaja i prezentów jego tego nigdy nie spotka w życiu nic wesołego Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: juz o świętach :):):):) 02.12.04, 12:57 A kto będzie wręczał w święta prezenciki nietrafione, zje w Wigilię rybę śniętą i pierogi niesolone. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles wręczanie prezentów 02.12.04, 13:03 Och biedny Mikołaj no i elfy jego postarać sie muszą bo inaczej: wywróci im brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: wręczanie prezentów 02.12.04, 15:51 A kto powie, że Mikołaj z prezentami nie da rady tego dzisiaj o północy porwą do duchów parady Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Witam ponownie :) 02.12.04, 16:04 Po rozstania całym miesiącu wracam z radością do Was w końcu nikt za mną nie tęsknił wcale? w tych moskalików nawale? Cieszę się bardzo że znów z Wami poklikam bo po prostu najlepsza jest z Was ekipa... Zabieram się do czytania czas nadrobić zaległości buziaki przesyłam Wam no i uściski... z tej mojej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Witaj Koleandro!!! 02.12.04, 16:50 Czyta wiersze Koleandra, czas nadrobić zaległości. Nie dopadnie jej dziś chandra lecz posika się z radości )) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Koleandra!!!!! 02.12.04, 17:13 Coż me oczy piękne widzą? Wraca do nas Koleandra ) Kto nie wierzy temu zaraz w czache stuknie wrózka Kasandra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Witam ponownie :) 02.12.04, 17:20 Witaj droga Koleandro czy ci brzuszek rośnie szybko? Jak się czujesz moja rybko? Kto cię zaraz nie przywita spali mu się na wiór kita Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Witam ponownie :) 02.12.04, 18:44 Witaj, witaj Koleandro! Co tam słychać, jak tam dziecię? Jeśli zaraz nie odpowiesz w maju spadnie Ci na głowę kwiecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O powrocie Koleandry 02.12.04, 17:31 Koleandra nam wróciła jak na plażę biała mewa, powiedz szybko innym mamom jak sie Twa fasolka miewa? Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: O powrocie Koleandry 02.12.04, 17:54 Dziękuję Wam drogie panie za to miłe przywitanie Brzuszek mójże rośnie prędko lecz to raczej jest sadełko ja się robię okrąglutka choć fasolka jeszcze malutka. Apetycik dopisuje mdłość samopoczucie psuje a do gina już za tydzień niech wypatrzy moją dzidzię. Bo to już najwyższa pora odwiedzić mego doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Koleandry 02.12.04, 18:48 Powiedz nam tu Koleandro Jak się mieszka w domu nowym Jesli zaraz nie odpowiesz twarz zaleją Ci blaskiem księżycowym! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Do Koleandry 03.12.04, 08:13 Przy porannej kawce siedząc i śniadanie sobie jedząc oznajmiam wszystkim expresowo że w domu mieszka się bombowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa urodzinki 03.12.04, 08:43 Zaraz lece kupic prezent bo dzis ide na urodzinki bedzie to az roczek tej slicznej dziecinki Ja sama swietuje w najblizsza niedziele kto mi zyczen nie zlozy ten jest g... ciele (chi chi) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Co tu tak cicho? 03.12.04, 01:48 Coś entuzjazm osłabł mamom, mam nadzieję, że to minie. Kto nie wierzy, ten nad ranem utonie w jabłkowym winie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Co tu tak cicho? 03.12.04, 08:44 dzis w nocy jade na weekend do torunia niech mi zyczy milych wrazen kazda forumowa mamunia Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Mayessie i weekendzie :)) 03.12.04, 22:17 A kto miłego weekendu Mayessie nie pożyczy ten od dziś będzie tylko spać na słomianej pryczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Umy imieninach 05.12.04, 00:03 A kto życzeń rymowanych Umie - Basi dziś nie złoży Dorwie go zbir narąbany i postraszy pękiem noży. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O Umy imieninach 05.12.04, 00:08 W dniu imienin Umo droga dużo szczęścia życzę Tobie, niechaj wszyscy Cię kochają na calutkim ziemskim globie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O Umy imieninach 05.12.04, 08:51 bardzo miło mi Wegatko żeś o mnie nie zapomniała kto zaprzeczy, temu gładko nawymyślam od bencwałów ) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Mayessy urodzinach 05.12.04, 20:27 Dużo zdrowia i radości dziś Mayessie się należy, kosza wielkiego słodkości i 100 lat z Mariackiej wieży. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O Mayessy urodzinach 05.12.04, 23:32 kto Mayessie nie pożyczy sto lat w dzień urodzin ten się z rozpaczy poryczy aż łzami zaleje cały brodzik Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Życzenia dla Mayessy :)) 05.12.04, 23:34 Niech Ci w życiu dobrze będzie I niech Ci wnet rodziny przybędzie Kto zaś nie będzie Ci życzył podobie Temu z tyłka spadną wnet spodnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku 05.12.04, 23:37 A kto myśli o tym wątku że nie jest on nadal ciekawy ten już nigdy nie dostanie wrzątku aby zaparzyć sobie porannej kawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku 05.12.04, 23:39 Rośnie wątek nasz malutki rośnie, rośnie okrąglutki, Kto nie wierzy - jego sprawa wnet spotka go niesława! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Koleandrze 05.12.04, 23:43 A kto zaraz Koleandry Nie pocieszy tu skutecznie tego porwą jakieś flądry i go zgwałcą niezbyt grzecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o sobie :)) 05.12.04, 23:46 A kto myśli, że ja dzisiaj skończyć zamiar mam pisanie Ten mnie popamięta dzisiaj jak go złapie w nocy s...nie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O sobie II 05.12.04, 23:48 Jeśli ktoś przypuszczać raczy że mnie męczy wierszowanie temu nikt tu nie wybaczy że ma o mnie złe mniemanie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o eksciężarówka 05.12.04, 23:51 kto mi tu nie powie zaraz co się dzieje z ciężarówką tego zbirów pięciu naraz spoi pod kościołem wódką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Kasics 05.12.04, 23:53 kto zaś informacji nie udzieli co u Kasics naszej słychać tego J. Bond po łbie zdzieli tak, że zacznie głośno kichać!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Barbin 05.12.04, 23:56 Nic nie słychać też o Barbin kto wnet tego nie wyjaśni temu w piątek pewien rabin w samo ucho z werwą wrzaśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Fiszerowej 05.12.04, 23:59 Fiszerowa też zamilkła ktoś się może tu wypowie? Jesli nie - to róża przekwitła wnet urośnie mu na głowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o tych co nie piszą 06.12.04, 08:59 A kto zaraz nie napisze moskalika przepięknego tego spruchniałe karnisze zapędzą do kąta zakurzonego Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Mikołaju 06.12.04, 16:18 Dziś Mikołaj był u Kuby przyniósł mu prezentów masę, mama z tatem też dostali (choć sami wydali kasę).. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Umie 06.12.04, 16:21 Uma dzielnie walczy słowem pisze dużo acz wesoło kto jej zaraz nie uściska tego walniem butem w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: O Umie 06.12.04, 16:23 a kto jeszcze raz mi powie zem jest wredna i pyskata z tym rozliczy sie wieczorem moj odwazny, dzielny tata! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Gaguni ;-) 06.12.04, 19:00 A kto będzie się nerwował czytając Joasiiik posty, Dorwie Go doktor konował (Edzio, to nie do ciebie) i w nos wsadzi wodorosty. Ten co bardzo się przejmuje czczymi w wątkach wywodami, niech się prędko zrelaksuje pyszną kawą i lodami -- -- Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Do Gaguni ;-) 06.12.04, 19:27 lody chetnie , nawet bardzo bo wplyw na mnie maja dobry ale kawy nie wypije chocby mialy mnie zjesc bobry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa to ja! 06.12.04, 21:29 juz z Torunia wrócilam na forum czekalam pierników nakupilam do szkoBy pomykalam Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Gaguni 06.12.04, 23:15 Gaguś nie wie, że ma prawo własne zdanie prezentować choćby miała się z kimś kłócić i Joasiiik poszatkować. Twoje święte prawo Gaguniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Edzia 07.12.04, 16:52 Drogi Edziu nie masz racji zdanie każdy może mieć lecz wyzbyć się przy tym elegancji to już niezbyt dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Ewie2233 i "aborcyjnym" wątku Wiecznej Gosi ;-) 07.12.04, 16:24 Kto pomyślał, że W. Gosia tworzy wątek o aborcji, na talerzu dziś łososia znajdzie, lecz tylko ćwierć porcji Odpowiedz Link Zgłoś