muchy_w_nosie 28.08.17, 16:29 Jaki ciężki jest los konsumenta ... ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bistian Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:31 Bierz parkę, lepiej się będą chować. Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:33 A może nawet się rozmnożą Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:39 Musisz miec je wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia.kaziukowa Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:40 o nie, znowu trzeba będzie zbierać ten szit Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:47 Juz dziś przy kasie bylopani nie chce,pani weźmie dla wnuczki mojej* Odpowiedz Link Zgłoś
labianka Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 16:46 O dzięki Ci droga, jakże oświecona forumko za unaocznienie, co to takiego, te lidlaki, o których dzis w radiowych reklamach ciagle słyszę Wiem już, że w lidlu mozna kupić a w biedrze trzeba uzbierac punkty czy cuś. Będę dobrą ciocią i nie zapomnę zbierać dla znajomych maluchów od rana sobie obiecywałam, ze sie dokształcę, a tu podano mi na tacy, dzienksy jeszcze raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 29.08.17, 10:34 labianka napisała: > Wiem już, że w lidlu mozna kupić a w biedrze trzeba uzbierac punkty czy cuś. w biedrze też można kupić - 49,99 za sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 22:26 Już mam 9 naklejek na swiezaka. Czosnek Czesio lub Groszek Grzesio będzie nasz - w zależności od wyniku negocjacji z dzieckiem Dołączy do dwóch świeżaków z poprzedniej edycji - w tym koszu, do którego trafiają po 5 min zabawy wszelkie pluszaki, jest jeszcze trochę miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 22:35 no oczywiście, ze świeżaki świeżaki 4ever <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 23:37 A to sie jakos przeklada na konsumpcje swiezych warzyw przez nieletnich? Czy idea jest, ze to ma inspirowac do jedzenia kalafiora zamiast np. frytek? Juz widze te negocjacje przy stolach Good luck, mamy i taty Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Co wybrać droga ematko ... ;P 28.08.17, 23:41 O Boszsze znowu???? Odpowiedz Link Zgłoś