tanebo2.0 11.09.17, 19:40 www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/301155_kuchnia-kuchnia-styl-minimalistyczny z jakiego drewna są te blaty? Dlaczego są takie "dzikie"? Pytam bo moje męskie oko nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusitania2 Re: Blaty 11.09.17, 19:52 tanebo2.0 napisał(a): > Sorry, chodzi o fronty te białe z pierwszego/trzeciego/następnych zdjęć? To "mieszanina drzew z krajów UE&Chin", znaczy płyta mdf lakierowana. A jak pytasz o coś innego, to wstaw jedno, konkretne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Blaty 11.09.17, 20:05 U mnie wyświetla się jedno zdjęcie. Z białymi frontami na dole i drewnopodobnymi u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Blaty 11.09.17, 20:15 www.homebook.pl/inspiracje/jadalnia/301154_jadalnia-jadalnia-styl-nowoczesny Biale nie wygladaja na "dzikie". Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Blaty 11.09.17, 20:19 to moze byc fornir w drozszej wersji albo okleina w tanszej wersji lub drewno w najdrozszej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Blaty 11.09.17, 20:38 drewno? fornir? tego jest setki bo drewno (mnostwo gatunkow, lacznie z bambusem, ktory trawa jest) oprocz naturalnego koloru moze byc jeszcze bejcowane. idz do firmy od mebli kuchennych i obejrzyj wzorniki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Blaty 11.09.17, 20:54 tanebo2.0 napisał(a): Pytam bo moje męskie oko nie daje rady. Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale takie coś to okleina która nazywa się: dąb sonoma. Daje się to też na ściany, zamiast płytek. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Blaty 11.09.17, 21:08 tanebo2.0 napisał(a): > Za jasny odcień. No to idź dom sklepu z meblami/kuchniami i niech Ci pokażą wzorniki i sobie sam zobaczysz. To wszystko są okleiny i jest tego bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś