Dodaj do ulubionych

Za małe spodnie

12.10.17, 00:40
Podejrzewam w wątku wysoką frekwencję, zwłaszcza moich wrogów, którzy będą koniecznie chcieli mi napisać, jaką mam wielką d...

Otóż nic z tego, niestety, d... mam proporcjonalną do reszty, natomiast producent dresów welurowych wpadł na pomysł wprost genialny, tj. produkuje dresy, w których góra różni się od dołu jakieś trzy rozmiary. Jeśli nie cztery.

Kto nie wierzy, niech kupi.

Poprzednio góra i dół zgadzały się co do rozmiaru, ale bo ja wiem, może to mało seksowne było?

Góra pasuje, a nawet jest luźna - natomiast spodnie nie wchodzą i basta.

Żebyż chociaż producent pozostał przy wersji "zwykłe spodnie ściągane gumką"! - niestety postanowił oszczędzić na materiale i spodnie zamiast być luźne i ściągane gumką są dopasowane i mniej więcej w połowie tyłka doszyta do nich jest szeroka taśma gumowa.

Nawet oddać za bardzo nie ma komu, bo albo osoba nie zmieści się w spodniach, albo utonie w bluzie.

Zwrot nie wchodzi w grę, ktoś ma jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Za małe spodnie 12.10.17, 00:45
      zostaw sobie ten komplet jako przestrogę - górę i dół kupuje się osobno
      lata świetlne temu wpadli na do producenci kostiumów kąpielowych
    • bye-bye Re: Za małe spodnie 12.10.17, 00:46
      zdekompletowac i oddać to co nie pasuje albo dogadać się z kimś dołem chudym a górą grubym, kto by chcial miec taki komplet i tez mu trudno😉
      • taki-sobie-nick Re: Za małe spodnie 12.10.17, 00:48
        bye-bye napisała:

> zdekompletowac i oddać to co nie pasuje albo dogadać się z kimś dołem chudym a
        > górą grubym, kto by chcial miec taki komplet i tez mu trudno😉
        Nie znam nikogo o AŻ TAKICH proporcjach, a co mi po samej górze?
        • bye-bye Re: Za małe spodnie 12.10.17, 00:53
          kup spodnie z innej parafii, komplety są niemodne😜
        • 1234wxyz Re: Za małe spodnie 12.10.17, 09:57
          Musi być komplecik? Zostaw to co pasuje, to co nie pasuje oddaj i już.
    • bergamotka77 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 01:14
      Naprawdę ktoś poza amerykańskimi gospodyniami domowymi nosi welurowe dresy? 😁
      • jematkajakichmalo Re: Za małe spodnie 12.10.17, 09:37
        Tez o tym pomyślałam big_grin
        Z modą mam tyle wspólnego co z baletem, ale welurowy dres.... brrrrr....
        Jak będę chciała rozwodu to pokaże się w takim mojemu mężowi big_grin
        • memphis90 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 15:09
          Ja mam jeden smile Źle nie wygląda, noszę tylko po domu, ale wyglądam w nim lepiej niż z typowych dresiakach..
        • taki-sobie-nick Re: Za małe spodnie 12.10.17, 21:13
          ale welurowy dres.... brrrrr....

A co w nim brrrr?
    • taki-sobie-nick Re: Za małe spodnie 12.10.17, 01:17
      Byłabym zapomniała. Chcę go użytkować tak, jak użytkowałam poprzednie, to znaczy w charakterze piżamy zimowej. Dlatego wygoda jest istotna.
      • bergamotka77 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 01:32
        Ale one chyba mają kaptury...Serio chcesz ich używać jako piżamy? Lepsze byłyby mięciutkie flanelowe czy np. taka w kratkę:
        www.oysho.com/m/pl/pi%C5%BCamy/nowo%C5%9Bci-c1010166017p101072368.html?fromi=101072368
        • bergamotka77 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 01:39
          Albo w takie chmurki:
          www.oysho.com/m/pl/pi%C5%BCamy/nowo%C5%9Bci-c1010166017p101110001.html?fromi=101110001
        • lauren6 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 08:09
          Może ona lub spać w kapturze, bo zimno jej w uszy? O gustach się nie dyskutuje.

Spodnie oddałabym do kontenera na odzież używana, górę zostawiła.
          • bergamotka77 Re: Za małe spodnie 12.10.17, 12:00
            Nie chodzi o gust, ale o wygodę - na kapturze źle się śpi.
    • agonyaunt Re: Za małe spodnie 12.10.17, 11:12
      Przypuszczam, że to nie producent zgłupiał, tylko moda się zmieniła, zamiast normalnych spodni masz legginsy, zamiast normalnej bluzy masz oversize.

BTW, właśnie obok wyświetla mi się fajnie wyglądająca damska piżama z Lidlasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka