izjaa Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:01 Od zawsze podoba mi się Robert De Niro. I młody, i ten po siedemdziesiątce 6544-presscdn-0-22.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/11/19.jpg Najbardziej pociągający jest dla mnie Adrien Brody (im starszy, tym bardziej). Uduchowiona twarz, zjawiskowe oczy, piękny uśmiech. Gracja, z jaką się porusza. Całokształt i.pinimg.com/originals/31/af/d1/31afd10e8fdec0f99ee09623023a8edb.jpg Jeszcze Adam Pawlikowski z „Popiołu i diamentu”. i.wp.pl/a/f/film/033/81/74/0297481.jpg Hm, same ponuraki Na przeciwnym biegunie: Khal Drogo, Freddie Mercury, Tom Cruise. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:05 U mnie i Brody i Karpiel-Bułecka są w kategorii "zbyt pociągła twarz". Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:10 Brody zawsze myli mi się z Casselem-podobny typ urody, zbyt ostre rysy. Zawsze podobał mi się Chris Cornell-piękne oczy i uśmiech Hemsworth-fajnie wygląda w filmach Gosling- obiektywnie nie jest wybitnie przystojny ale ma wdzięk i znów..uroczy uśmiech. Natomiast kompletnie nie rozumiem fenomenu Johnego Deepa, nawet z czasów świetności, P{. Adamczyka (bleh), aseksualne są też osobniki w typie P. Kupichy. Natomias Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:22 Brody na forum raczej się podoba. U mnie leży w zakładce 'sympatyczny pacjent psychiatryka', nie widzę w nim mężczyzny. Cassel absolutnie nie, nic mi się w nim nie podoba, drażni mnie nawet sposobem mówienia. Johnny Depp również nie, dziwne usteczka i w ogóle zbyt dziwaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:34 Ja Cassella bym brała, ale tego sprzed 10 lat. Tak samo jak Deppa sprzed 10-15 lat, bo teraz to ble. Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:38 'sympatyczny pacjent psychiatryka' - całkiem trafnie, ale i tak go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 08:57 Ja go też lubię, ma w sobie wrodzoną sympatyczność. Ale właśnie - lubię, nawet w 1 % nie traktuję jak mężczyznę. Mógłby być bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:37 Fakt, Gosling nie jest klasycznie przystojny, ale ma sporo uroku. Cornell był bardzo przystojny, z kategorii wokalistów rockowych jest zaraz obok Mike'a Pattona. Nie rozumiem i nie rozumiałam fenomenu DiCaprio - nawet za czasów Titanica, kiedy był ładnym chłopcem, a ja byłam akurat w takim wieku, żeby powiesić sobie plakat nad łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 23:04 noo ja to samo. Dla mnie zepsuł film i nie pasował do Kate. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 23:53 simply_z napisała: > Natomiast kompletnie nie rozumiem fenomenu Johnego Deepa, nawet z czasów świetn > ości, P{. Adamczyka (bleh), aseksualne są też osobniki w typie P. Kupichy. Ja Deppa nigdy specjalnie nie lubiłam - rozumiem jego fenomen pod takim kątem,że nie ma drugiego aktora o takiej fizyczności i trudno znaleźć kogoś podobnego do niego, więc pod tym względem faktycznie można powiedzieć, że jest "wyjątkowy". Natomiast jego aura aktorska w ogóle mnie nie bierze - podobał mi się tylko w jednym ze swoich pierwszych filmów "Johnny Beksa", czy coś w tym stylu - tam był na maxa młody i taki ulizany bardziej. Nigdy się nie nabrałam na jego rzekomą charyzmę, powiem szczerze że jej nie rozumiem, ale to chyba prosto funkcjonuje na zasadzie "nie bierze mnie ten typ" )) Kupicha faktycznie totalnie aseksualny.Jak się już odezwie, to też nie jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 00:01 Jeszcze znośny był w Czekoladzie, tym bardziej, że w książce głowny bohater jest jasnym rudzielcem.. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 00:05 Mi się jeszcze podobał w "Rum diary", ale wydaje mi się, że to była rola idealna dla niego.No i na pewno go do niej trochę odpicowali Absolutnie nie jako Jack Sparrow, chociaż rozumiem "kultowość" i popularność postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 18:12 Ja go lubię w Sleepy Hollow i From Hell, role akurat dla niego. Nie do końca podzielam zachwyt jego grą w rolach dziwaków, gdzie za każdym razem jest taki sam. No, może na początku, w Edwardzie Nożycorękim, grał innymi nutami niż jako pirat czy Willy Wonka. Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:17 Sebastiana nie biorę pod uwagę, przypomina mi część rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:12 O to to, moje typy, z RDN zrezygnowałam tylko dlatego, że nie chciałam spamować zbyt dużą liczbą gwiazd starej daty, ale uwielbiam faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
korolla-x Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 22:52 Tylko ON: www.youtube.com/watch?v=tNM8PyClmi4 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 23:27 Moj partner ,nie ma zadnego faceta ktory podobalby mi sie tak jak on. Karolak bleh Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 29.10.17, 23:48 W ogóle nie będę oryginalna, a za to na pewno nudna i przyjmuje, że ktoś się ze mną nie zgodzi, ale... Nastolatką nie jestem, żeby piszczeć z zachwytu, ale fanką Greya też nie Nie uważam go za swój ideał i rozumiem, że nie każdej dziewczynie/kobiecie będzie się podobać - mi samej na niektórych jego fotkach pewne szczegóły nie do końca się podobają. Polecam reklamówki z nim - zagrał w tylu, że trudno zliczyć. CK, Desigual, H&M, Zara, Dior, D&G,Hugo Boss. Ma bardzo męski głos Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 00:03 Antytyp to starszy Karpiel - Bułecka. Wyjątkowo go nie trawię, mimo tego że jest w sumie sympatyczny. Nie podoba mi sie tez Jonkisz - uroda Gogusia z boys - bandu. Maślak, Adamczyk, Paweł Deląg - niby atrakcyjni, ale jacyś tacy...Krępi? Niskopienni? Są takie cechy w wyglądzie, które zawsze wpływają na negatywną ocenę wyglądu - dla mnie to małe, blisko osadzone oczy, tzw. "nos boksera", wydłużony kształt buzi zaburzający proporcje (czoło jak lotnisko,itd. ) A co sądzicie o Pawle Ławrynowiczu, aktorze chyba serialowym, który obecnie występuje w "Azja express"? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 00:09 Okropny i strasznie upierdliwy z charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 00:15 bergamotka77 napisała: > Okropny i strasznie upierdliwy z charakteru > Ale brzydki nie jest, wg mnie Ale co do charakteru, to prawda ale cóż - mężczyźni 40+ często są tacy upierdliwi i zrzędliwi, nie mniej niż kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 13:31 Mi tam nie przeszkadza, ale sądzimy, że spełnia w 100% twój antytyp Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 18:13 Dornan nie rusza mnie w ogóle, nawet w The Fall. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 18:50 regina-phalange napisała: > Dornan nie rusza mnie w ogóle, nawet w The Fall. No, ale "The Fall" to w ogóle inna para kaloszy - on w tym serialu miał być odpychający i wręcz obleśny. I udało mu się to za co szacun - wg mnie troszkę uniósł się ponad swoją fizyczność, czyli tzw. typową ładną buźkę, która nadaje się tylko do szmir pokroju ekranizacji Grey'a. Akurat tutaj pokazał, że potrafi być nawet dość plastyczny, a mało kto by go o to podejrzewał. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 04.11.17, 10:13 A dla mnie jest dosyć nijaki, zwłaszcza na tel świetnej Gillian Anderson. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 22:59 regina-phalange napisała: > A dla mnie jest dosyć nijaki, zwłaszcza na tel świetnej Gillian Anderson. Ok, mogę zrozumieć taką ocenę, ale jakoś mi akurat trudno to oceniać w kategoriach pojedynku aktorskiego pt' "Kto zagrał lepiej?",chociaż oczywiście ktoś tutaj kogoś goni, a ktoś inny ucieka i próbuje wszystkich przechytrzyć, ale...Postać Stelli jest w oczywisty sposób tą lepszą,a Spector jest tym odpychającym, obleśnym i złym. I to chyba też ma przełożenie na ocenę aktorskich umiejętności, ale mogę się mylić. Co do Dornana jeszcze, to jedyny zarzut jaki do niego mam jest taki, że jego gra aktorska jest ciut sztuczna i trochę zalatuje manierą "50 shadows of Grey", a przecież Grey był chyba później, prawda? Z resztą...był czy nie był później, chodzi po prostu o jeszcze nierozwinięty warsztat aktorski, to granie na jednej strunie i pewna manieryczność w tym wszystkim strasznie mnie drażni.Ale i tak oceniam go pozytywnie - jakoś tam przekonał mnie, że potrafi być odpychający, a nie tylko ładny, jednak do oceny pt."Świetna rola" jeszcze daleko. Sądzę jednak,że jest jakiś potencjał w tym aktorze i wiek będzie mu tylko służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 18:55 a w once upon a time ? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 20:08 Ale pucuś... To ma być Grey? To już w Jurassic Park wyglądał lepiej, ale IMO ma za małe zęby. Jak 5-latek. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 23:13 Ja ostatnio przeżyłam ciężki szok (powiedzmy ) w trakcie oglądania filmu. Chodziło o "Marię Antoninę" w reżyserii Sofii Coppoli, z główną rolą Kirsten Dunst. W którymś momencie filmu pojawiła się interesująca męska twarz i myśl: "Cholera, skąd ja go znam, skad ja go znam" i za cholerę nie mogłam dojść, kto to. Wreszcie Filmweb mi to łaskawie objaśnił, ale nie wiem czy bym poznała. To był filmowy debiut Dornana: Marie Antoinette and Axel Von Fersen Kirsten Dunst and Jamie Dornan Odpowiedz Link Zgłoś
bcde Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 01:44 Timothy Olyphant w "The Girl Next Door" mógł się podobać kobietom: images4.fanpop.com/image/photos/20200000/The-Girl-Next-Door-timothy-olyphant-20257258-853-480.jpg images4.fanpop.com/image/photos/20200000/The-Girl-Next-Door-timothy-olyphant-20257339-853-480.jpg images4.fanpop.com/image/photos/20200000/The-Girl-Next-Door-timothy-olyphant-20257262-853-480.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To może o męskiej atrakcyjności 04.11.17, 00:05 O bosze, nie, ale w Santa Clarita Diet zestarzał się całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
leyre1 Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 08:05 Richard Gere, Carsten Norgaard, Carlo Marks, Tom Cruise, Keanu Reeves, Harrison Ford, Kiefer Sutherland, Boris Kadjoe, Dino Fetscher, Michiel Huisman, Andy Garcia, Pitbull , William Shockley Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 08:14 Wieje. Za facetami typu Jared Leto (wersja: długie włosy i zarost) zawsze się obejrzę i docenię. Nie mam jakiegoś typu po moim trupie. Chociaż świętej pamięci Waldek Goszcz bardzo na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 13:01 Benio Cumberbatch- zdecydowanie- cudny. Do tego jeszcze Tom Hiddleston (ale bardziej Henryk niż Hal i Loki- mniam) i Aleksander Skarsgard tudzież Jason Momoa i całe mnóstwo innych- Dorociński też Tak wiem, rozrzut niezły- mnie biorą przede wszystkim oczy i głos. Męskie mają być. Never ever- Gylenghall czy jakoś tak, Karolak, Criuse- bleh! Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 18:35 Javier Bardem, Jason Statham. Na nie: Karolak, Adamczyk, Barciś. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 12:07 i.pinimg.com/originals/b5/12/48/b5124884d25cbb26f6b865d7527f7448.jpg To jak Ty nie chcesz to ja Gyllenhaala przygarne... Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey.tea Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 19:42 Pierwszy murzyn w zestawieniu Idris Elba. Nigdy czarni mi się nie podobali a tu odpadłam. Jako James Bond byłby mrauuuu. Nicolas Cage, ach te oczy. Młody Marlon Brando. Mateusz Damiecki, Piotr Polk. I kilku innych. Druga strona to Karolak, Adamczyk, Tom Cruise, Jack Nicholson. I jeszcze kategoria 'obojetny', tu zdecydowanie DiCaprio i Pitt. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 20:08 Ten Idris jest męski, ale dziwi mnie obecność w tym zestawieniu Mateusza Damięckiego. Niby buzia panicza, nad sylwetką pracuje, dosyć młody, ale dla mnie jest całkowicie bezjajeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey.tea Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 20:39 Damięckiemu daję 'kredyt' na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 22:08 bo ja wiem...on chyba już pozostanie bezjajeczny.. Brak my charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 23:01 simply_z napisała: > bo ja wiem...on chyba już pozostanie bezjajeczny.. Brak my charyzmy. Ale ładny jest na pewno No ale taka uroda do grania w filmach postaci wręcz kryształowych i zawsze bohaterskich, z dumnie wypięta piersią i sztandarem w ręce. Czyli w sumie nudny, ale tak kompletnie bezjajecznym to bym go nie nazwała. Dla mnie w 100% bezjajeczny jest Maciej Zakościelny - co by nie robił, zawsze taki będzie. To nie chodzi o wygląd, ale całokształt. Zero charyzmy. Ale na pierwszym miejscu pod tym względem jest oczywiście Kupicha - trudno jest jego przebić mówiąc o braku jaj. Damięcki może nie ma na koncie dobrych i zapamiętywalnych ról, ale umieszczanie go w tej kategorii jest chyba dość krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey.tea Re: To może o męskiej atrakcyjności 31.10.17, 05:44 Zakościelny tak właśnie, zupelnie obojętny, podobnie jak Krzysztof Wieszczek. A na Damięckiego po prostu miło (mnie) się patrzy. Jak mówi ematka ' z łóżka bym nie wykopała' Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 21:20 Kupicha jest dla mnie obleśny po prostu, począwszy od wyglądy, skończywszy na głosie. Damięcki czy Zakościelny mogą uchodzić za przystojnych, tyle, że są po prostu drewniani i nie seksowni... Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 04.11.17, 10:10 O właśnie, Damięcki jest bardzo przystojny, taka klasyczna uroda amanta, ale seksapilu nie ma za grosz. Bardzo seksowny moim zdaniem jest średni brat Ylvis, którego przed chwilą wkleiłam, czy Jakub Gierszał, chociaż jego uroda jest średnio w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 13:24 Gierszał może i przyjemny dla oka jest, ale po tym, jak zmasakrował rolę Zbyszka w "Pani Dulskiej", straciłam dla niego całą sympatię. No niestety, już cały czas patrzę na niego przez pryzmat tej porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 13:28 Dla mnie to dziecko. A jest ode mnie tylko rok mlodszy Ale z wygladu gowniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 22:29 Na tak: Aleksander Skarsgaard i jego młodszy brat Bill. Ten, który grał klauna Pennywise'a w nowej ekranizacji IT. Na nie: DiCaprio, Depp, Clooney. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 23:37 Nie wiem jak to mozliwe, ale zapomniałam o Fassbenderze. Jak ja mogłam zapomnieć o Fassbenderze... Michael Fassbender: Wg mnie jest naprawdę spoko i dużo w sobie ma. Ale on chyba karierę rozpoczął dość późno albo późno wypłynął na szersze wody. Oczywiście teraz ma już 4 dyszki na karku, więc co nieco wiek już widać, ale wg mnie jest powyżej średniej. No ale królem jeśli chodzi o wdzięk osobisty jest dla mnie od zawsze: Kiedyś bardzo lubiłam chłopięcą urodę Ewana MacGregora, nawet mimo tego że jest rudy Nawet fajny wg mnie jest także Justin Therroux, teraz już mąż Jennifer Aniston: Trochę wręcz irracjonalnie lubię też fizyczność Joaquina Phoenixa - irracjonalnie, bo ma w sobie pewną wulgarność i prostactwo, które prawie zawsze mnie odrzuca.No ale dla niego robię ten wyjątek. Ale lubię go tylko kiedy jest w miarę zadbany - ma niestety tendencje do "zapuszczania się " Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 13:42 Robert Downey Jr. !!! Jak mogłam o nim zapomnieć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka78 Re: To może o męskiej atrakcyjności 02.11.17, 21:33 Na tak się nie zgadzamy, ale na nie hyba mamy podobny gust. Z tym, że Depp kiedyś wydawał mi się nawet nawet, teraz już nie Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: To może o męskiej atrakcyjności 30.10.17, 23:49 Naj,naj,naj Jared Leto,na nie Borys Szyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: To może o męskiej atrakcyjności 31.10.17, 05:13 Jonathan Rhys Meyers ciemne włosy i jasne oczy to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To może o męskiej atrakcyjności 02.11.17, 20:07 aplle_2006 napisała: > Jonathan Rhys Meyers ciemne włosy i jasne oczy to jest to > Mam mieszane odczucia co do niego. Niby przystojny, interesujący, itd., ale wygląda mi na takiego, co ma problemy z agresją. No i nałogowiec, co często się ze sobą łączy. Nie lubię tego jego wiecznie "zmętnionego" spojrzenia.Na pierwszy rzut oka chamski "bubek". Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 18:51 Masz racje, ale i tak mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 19:00 nolus uważam tak samo I tych trzech, których pokazałaś tez akceptuję Odpowiedz Link Zgłoś
hanka78 Re: To może o męskiej atrakcyjności 02.11.17, 21:27 naj pod każdym względem, w każdym wieku: www.konbini.com/wp-content/blogs.dir/4/files/2016/01/bowie-2002-806x1024.jpg bardzo, bardzo są też: Clive Owen Mark Strong (na filweb II) Harison Ford wiadomo Robert DeNiro na nie: Tom Cruise Leonardo diCaprio Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 20:18 No to żeby nie było zbyt oczywiście (bo IronMan, Wolverine, Thor, Jared Leto - to wiadomo). TAK: NIE: Obydwoje to Daniel Masterson... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 20:26 I jeszcze, żeby nie było tak przewidywalnie i żeby udowodnić, że atrakcyjność może się przejawiać w różny sposób i nie to ładne, co ładne...; Tu najstarszy z braci Ylvis, który ma głos i wygląd, i- oczywiście- natychmiast poleciałabym z nim do jego "cabiny" Ylvis - The Cabin (Official Music Video HD) Ale tu zaskakujący najmłodszy brat Ylvis. Za każdym razem, kiedy widzę go w tym teledysku to myślę sobie, że naprawdę umówiłabym się z facetem o jego poczuciu humoru i dystansie do siebie. Jest świetny i naprawdę świetnie się rusza- mimo tuszy (poczekajcie do refrenu!). Ale nie da się zaprzeczyć, że mam słabość do takich dużych facetów. Ylvis - I Will Never Be A Star (Bjarte Ylvisåker) [;Official music video HD]; Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 04.11.17, 10:04 Heh, mnie tam najbardziej rusza średni z braci. Ylvis - Intolerant [;Official music video HD]; Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To może o męskiej atrakcyjności 04.11.17, 12:54 Ok, możesz go sobie wziąć Mnie średni w ogóle nie pociąga, choć - oczywiście- Intolerant mogę słuchać i słuchać- uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 11:50 Dla mnie koleś ma coś w sobie, jest taki chłopięco-zawadiacki, fajnie się rusza, sprawia wrażenie bezpretensjonalnego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: To może o męskiej atrakcyjności 03.11.17, 21:31 A Lenny Kravitz juz sie pojawil? Bo nie przebrnelam przez caly watek Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Jakub Gierszał 04.11.17, 00:33 78.media.tumblr.com/2de5bc8aa31a2d07cabe5b8cfc5c07e5/tumblr_o1it1zYE3T1qe04cpo2_r1_250.gif Ma w sobie cos chlopak.. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Jakub Gierszał 05.11.17, 12:00 Chciałabym jeszcze zarekomendować pana Borysa Budkę, któty dla mnie jest najprzystojniejszym z polityków. Żywy dowód na to, że najseksowniejsza w facecie jest inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jakub Gierszał 05.11.17, 12:25 Ale nie ma poczucia humoru, tylko się najeża, to źle rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 13:41 Na tak: Mads Mikkelsen, Tom Hardy, Michael Fassbender, Aidan Turner i David Giuntoli (z serialu Grimm, en.wikipedia.org/wiki/David_Giuntoli ). Na nie: Piotr Adamczyk (nie, nie, nie !) i podobne mu ciepłe kluchy/ buły, o jeszcze Michał Żebrowski - wygląda mi na bucowatą bułę . Nie podoba mi się zniewieściała uroda u facetów, żadne tam chłopczykowate typy mi w oko nie wpadają. Nawet Aidan i David chociaż wyjątkowo urodziwi wyglądają bardzo męsko. Tom Hardy obiektywnie piękny nie jest ale ten głos i błysk w oku ...! No a Mads Mikkelsen to już dla mnie kwintesencja męskości. Wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 14:22 Robert Pattinson ever. Uwielbiam go w reklamie perfum. Nie pamiętam jakich😃 i w filmie, w którym zakochał się córce policjanta. Taki trochę bad boy. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 14:36 No i żeby nie było nie oglądałam żadnych zmierzchów. Uwielbiam go zarośniętego w potarganej fryzurze i z papierosem 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: To może o męskiej atrakcyjności 05.11.17, 14:57 W corce policjanta to wlasnie w Zmierzchu sie zakochał Odpowiedz Link Zgłoś