Dodaj do ulubionych

Imprezy przebierane

04.11.17, 10:55
Chodźcie na imprezy przebierane? Oczywiście dorosłe smile
Jeśli tak - to z jakiej okazji, kto wybiera tematykę, domowki czy w lokalu, no i oczywiście jakie tematy przewodnie były dla Was najfajniejsze?
Jeśli nie - czy dlatego że nie miałyście okazji czy z innego powodu? Czy gdyby wasi znajomi rzucili hasło następna impreza pod hasłem np. Lata 20., to poszłybyscie?

Tak mnie naszło po obejrzeniu filmu Jestem na tak smile
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 10:56
      Lata 20 - super pomysl, bardzo fajnie mozna sie wystylizowac.
      Chetnie bym poszla na taka impreze.
    • thank_you Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 11:10
      Jasne, ze chodzimy.
      • aqua48 Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 11:13
        Nie chodzę bo nikt ze znajomych nie organizuje, ale chętnie bym poszła smile Może sama zrobię?
        • thank_you Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 13:21
          O i to jest myśl, zrobić samemu. My niestety jesteśmy niezbyt normalni i czasami w trakcie imprezy potrafimy się przebrać. big_grin
    • jdylag75 Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 12:20
      Pamietam takie pod hasłem cuda-wianki oraz dziwki i algonsi, panie byly tymi drugimi.
    • skarolina Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 12:23
      Nie znoszę przebieranek, na szczęście nikt ze znajomych nie ma takich pomysłów. Odetchnęłam także z ulgą, kiedy młodsze z dzieci przeszło z etapu "karnawałowe bale przebierańców" w etap "dyskoteka szkolna". Nie, żebym była specjalistką od mody dyskotekowej, ale to, to ona sobie we własnym zakresie załatwia smile
    • milka_milka Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 12:39
      My ze znajomymi robimy co roku bal przebierańciów, bez tematu, bo wtedy nigdy nie wiadomo, w którą stronę kto pójdzie z przebraniem.
    • 1234wxyz Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 13:08
      Tak. Czesto sylwestry-domowki przebierane. Lata 20 tez sie zdarzyly. Zwykle jest spoko.
    • pelissa81 Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 13:13
      Kilka razy bylam- fajne! Ale już nikt nie organizuje. Chociaż lubię czasem skoczyć na metalowo-gotyckie imprezy, więc się wystylizuję, a co big_grin
    • edelstein Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 15:52
      Oczywiscie.
      Halloween, karnawal, oktoberfest, lata rozne,jak sie organizujacemu zamarzy.Zawsze z mila checia.
    • cauliflowerpl Re: Imprezy przebierane 04.11.17, 16:31
      Właśnie jestem na etapie kompletowania stroju baletnicy na rajd rowerowy, który odbędzie się 30. 12. Taki noworoczny. Kto pierwszy pokona odcinek z mierzonym czasem, ten dostanie indyka big_grin

Dlaczego? Dla jaj big_grin
      Już sobie wyobrażam te teksty w lokalnej gazecie "W kategorii żeńskiej, pierwsze miejsce zajęła Grażyna Brzęczyszczykiewicz, która w różowym stroju baletnicy pokonała 4 kilometrowy odcinek w czasie X minut i XXsekund big_grin

No ematki! Czyż to nie będzie piękne?!!!
      Polałam się ze śmiechu!!! a do rajdu jeszcze dwa miesiące!

Obiecuję zdjęcia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka