lewababa 11.11.17, 11:53 pytanko mam: daaawno już nic nie sprzedawałam (a nazbierało się wszystkiego sporo, wiec coś musze z tym zrobić) Gdzie większy ruch? Chodzi głownie o ciuchy,buty . Gdzie warto wystawić wg Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stillgrey Re: Allegro vs OLX 11.11.17, 12:18 Tylko olx, popatrz sobie jakie allegro ma teraz prowizje, ja się ostatnio nacięłam jak po dłuższym czasie wystawiłam jakiś przedmiot, bez sprawdzania aktualnych prowizji. Kwota sprzedaży 1tys. prowizja dla allegro 100zł... Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Allegro vs OLX 11.11.17, 13:59 Przed olx jak się wystawialo przedmiot na allegro to ludzie po prostu licytowali, a teraz ... masakra ... pierdylion maili czy sprzedam po cenie przez pół poza allegro, a może za tyle i tyle już z przesyłką, i już placę prosze tylko aukcje wycofać ... co jest q... Mysle że olx. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Allegro vs OLX 11.11.17, 17:51 Na olx jest dokladnie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Allegro vs OLX 14.11.17, 23:38 Ja bym sprzedawała na olx, bo ja sama używek szukam na olx, a nówek na allegro. Nie wiem, na ile to jest reprezentatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Allegro vs OLX 14.11.17, 23:41 Na olx większy ruch, ale też więcej pytają, a nie przychodzą, nie deklarują się po iles tam czasu. NA allegro kupują albo nie, jak amsz dobry opis to i bez zbędnych pytań. Bardziej irytuje mnie sprzedaż na olx ale też jest skuteczniejsza. Allegro umiera Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Allegro vs OLX 14.11.17, 23:43 A w ogole to warto ogarnąć grupy sporzedażowe na fb, nie wiedziałam, ze tyle wariatek jest zorientowanych na konkretne marki Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Allegro vs OLX 15.11.17, 00:14 Olx, od pewnego czasu Allegro strasznie zeszło na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Allegro vs OLX 15.11.17, 07:18 Ja ostatnio ani olx ani allegro tylko grupy sprzedażowe na fb. Sprzedalam dwa rowery i pare innych rzeczy. Odzew natychmiastowy, odchodzi przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Allegro vs OLX 15.11.17, 08:39 ooo dowiedzialam sie wlasnie ze cos takiego jak OLX istnieje. jednak emama to pozyteczna jest... Odpowiedz Link Zgłoś