Dodaj do ulubionych

"Doskonały" prezent

30.11.17, 13:01
O którym wymienionych idealnych tytułów marzycie?
kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,152881,22702221,ksiazka-swietny-pomysl-na-prezent-zobacz-nasze-3-typy-ktore.html?social=comment#article_comments
3smile
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:04
      Eeee... trudny wybór. big_grin
    • beataj1 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:06
      Żadnym. Nie chce i nie lubię dostawać książek.
      Generalnie, nie przepadam za posiadaniem książek w domu (wolę biblioteki). A już na bank nie poradniki.
      Za poradnik perfekcyjnej pani domu się poważnie obraziłam na chłopa (a potem się zemściłam i mu dałam poradnik " 30 sposobów na powiększenie penisa" - to zamknęło temat dawania sobie książek na prezent).
      Książki wybieram sama i jestem w tym absolutnie nieprzewidywalna. Czasem sama siebie zaskakuje.
      • zona_mi Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 15:06
        > jestem w tym absolutnie nieprzewidywalna. Czasem sama siebie zaskakuje.

Lecz przyznaj, że te propozycje są zaskakujące.
        Nie przewidziałabym czegoś takiego - ani jako prezentu dawanego, ani otrzymanego.
        Niezwykła niespodzianka.
    • mozambique Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:06
      moze by do NIKE zgłosić ??? tylko którą ?
      • zona_mi Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:10
        Trzeba by się zastanowić.
    • milka_milka Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:07
      O wszystkich trzech! Jeśli zastosuję dietę z pierwszej, to schudnę i się pomarszczę i konieczna będzie operacja estetyczna. Wtedy trzecia będzie jak znalazł.
      A druga pozwoli mi zadbać o dłonie po tonach obranych ziemniaków, setkach prań ręcznych i kilometrach kwadratowych wyszorowanych podłóg, oczywiście wszystko sama i bez rękawiczek. 😤
      • czarniejszaalineczka Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:20
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • andaba Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 20:53
        Milko big_grin big_grin
    • paloma_blauwinder Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:12
      Hm, jakiejś szpetnej szwagierce może tę o rehabilitacji po operacjach estetycznych?
      Otyłej cioci dieta w chorobach autoimmunologicznych, a babci, która lubi prace w ogródku - dłonie i paznokcie.
      Tym sposobem cała rodzina będzie zadowolona. A my dostaniemy na przyszłe święta orzechy wygryzione z czekoladywink
      • mozambique Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:16
        tej szwagierce z wątku o bogatych snobach !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • lauren6 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:14
      Gazeta zdecydowała się zlikwidować focha, na którym pojawiały się opinie kobiet posiadających własne zdanie i potencjał intelektualny, by promować serwis kobieta czyli intelektualną biegunkę.

Brawo, brnijcie dalej. Czekam na artykuł jak to skarpetki i szczotka do kibla są uniwersalnymi prezentami pod choinkę, bo każdy ma stopy i korzysta z toalety.
    • heca7 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:16
      Pierwsza by mnie zainteresowała bo akurat choruję na taką chorobę. Ale pozostałe?! Jak niby mam dać jakiejś kobiecie w prezencie książkę o operacjach plastycznych?! I do tego o rehabilitacji.
    • agata_abbott Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:20
      O mamuniu...
    • czarniejszaalineczka Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 13:21
      już bym wolała orzeszki z tofifi
    • butch_cassidy Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 14:51
      Matko... marketing upada coraz niżej...
      • raczek47 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 15:13
        Jednym słowem-babo,ty pusta kukło.
        Niech zaproponują tytuły dla facetów. Ciekawe czy też będą tak obleśnie szowinistyczne jak te tutaj.
        Ja rozumiem że to chyba taka opłacona przez kogoś promocja słabo sprzedawalnych tytułów,no ale są jednak granice.
        • ann.38 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 16:01
          Nie, no moim zdaniem prezenty związane z dbaniem o urodę nie są obraźliwe i nie mają sugerować ze kobiety interesują się tyklo wyglądem. Tyle ze tutaj dziwnie dobrane tytuły. To nie są poradniki uniwersalne, są one skierowane do osób cierpiących na jakieś konkretne dolegliwości (dwie pierwsze ksiązki, trzecia moze być). Musielibyśmy wiedzieć ze komuś się to przyda. Ale to mozna podarować przy innej okazji a nie na święta. Świąteczny prezent powinien być miły a nie przypominać o chorobie. Gdyby nie fakt, ze w tekście autor powołuje się na tytuły byłabym pewna ze to jakaś pomyłka.
    • ira_08 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 16:29
      Content marketing level hard big_grin
    • cauliflowerpl Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 18:08
      Oooch, ja marzę o książce o odchudzaniu, proszę, święty Mikołaju... najlepiej przy pomocy diety bezglutenowej.
    • wiosennaburza1 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 18:16
      a gdzie "Pomoc w zaparciach i wzdęciach" , " Praktyczny Poradnik Czyszczenia Toalety po Naszych Ukochanych", " Domowe Sposoby Na Zapalenie Sromu i Pochwy"???
      nie przygotowali się. polecieli po łatwiźnie.
      • cauliflowerpl Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 18:27
        big_grin
      • zona_mi Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 20:29
        > nie przygotowali się. polecieli po łatwiźnie.

Też poczułaś niedosyt?
    • ruscello Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 19:43
      Gdyby ta o diecie była rzetelna, to chętnie bym dostała, bo niestety choruję. Ale większość takich książek nie ma wielkiej wartości, więc szkoda kasy na kota w worku wink
    • fornitta69 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 20:38
      Tak to jest jak sie oszczedza na reklamie big_grin
    • gulcia77 Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 20:43
      Sam pomysł wydawania poradników jest dla mnie kretyński big_grin
      • zona_mi Re: "Doskonały" prezent 30.11.17, 20:47
        Znam kilka dobrych i wartościowych poradników.
        Ale nie dałabym żadnego w prezencie, tym bardziej takich, jak z linka.
        • bi_scotti Re: "Doskonały" prezent 01.12.17, 00:19
          To ja poprosze o vintage ksiazke telefoniczna, moze byc np. z 1980 roku tongue_out Tylko prosze ladnie zapakowac! Cheers.
          https://i.pinimg.com/736x/67/ec/4c/67ec4cca13a29b4b3db0d05f3c1d0584--christmas-gift-wrapping-diy-christmas-gifts.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka