04.12.17, 19:10
Proszę osoby zakładające wątki o treści drastycznej o nieumieszczanie treści drastycznych w tytule.

Kto się zgadza, niech się dopisze.
Obserwuj wątek
    • daisy Re: Prośba 04.12.17, 19:12
      No ale wtedy nieświadomie wejdziesz do wątku, naoglądasz się i jeszcze gorzej. wink
      • taki-sobie-nick Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 19:15
        jedynie informacja "Wątek drastyczny" albo "Uwaga - drastyczne!" albo coś takiego.

Kto ciekaw, co drastyczne, wchodzi, kto nie - pozostaje w nieświadomości.
        • daisy Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 19:33
          Hehe, co drugi by tu był drastyczny. Jakaś wyzwolona założyła wątek o tacie, loverze, żonie i nudzie, a wyszedł "Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek" jak ta lala. Nie uciekniesz przed gore-kontentem na tym forum.. big_grin
          • cauliflowerpl Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:50
            big_grin popłakałam się ze śmiechu
            • cauliflowerpl Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:51
              Kurde, weszłam w wątek o Kubicy. Tak się niewinnie zapowiadał... brrrr.
          • kura17 Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:52
            ale "kucharz, zlodziej ..." to jest swietny film smile a helen mirren niesamowita ... i ta muzyka ... i dekoracje ... ech, rozmarzylam sie ...
    • oqoq74 Re: Prośba 04.12.17, 19:17
      A który to taki drastyczny wątek?
      • taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:18
        oqoq74 napisał(a):

> A który to taki drastyczny wątek?

O, patrzcie, jaka ciekawa. Znajdź sobie.
        • oqoq74 Re: Prośba 04.12.17, 19:21
          Rzucasz się, to chciałam wiedzieć o co. Wcale ciekawa nie jestem.
          • taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:23
            oqoq74 napisał(a):

> Rzucasz się, to chciałam wiedzieć o co. Wcale ciekawa nie jestem.

Wcale się nie rzucam, tylko grzecznie proszę.
            • oqoq74 Re: Prośba 04.12.17, 19:29
              Ale skąd mam wiedzieć co dla Ciebie jest drastyczne, żeby później nie umieszczać tego w tytule? smile
              • taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:34
                oqoq74 napisał(a):

> Ale skąd mam wiedzieć co dla Ciebie jest drastyczne

Chodzi mi o kwestie drastyczne obiektywnie. Możesz oczywiście się upierać, że dla niektórych drastyczny jest pomidor z cebulą, ale nie o to mi przecież chodzi.
                • kura17 Re: Prośba 04.12.17, 20:54
                  > Możesz oczywiście się upierać, że dla niektórych drastyczny jest pomidor z cebulą, ale nie o to
                  > mi przecież chodzi.

ponoc to pomidor z ogorkiem jest drastyczny ...
                  • daisy Re: Prośba 04.12.17, 21:19
                    I herbata z cytryną!
                    • kura17 Re: Prośba 04.12.17, 21:21
                      ja pijam (na przeziebienia) herbate z imbirem - to dopiero jest hardcore!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka