taki-sobie-nick 04.12.17, 19:10 Proszę osoby zakładające wątki o treści drastycznej o nieumieszczanie treści drastycznych w tytule. Kto się zgadza, niech się dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy Re: Prośba 04.12.17, 19:12 No ale wtedy nieświadomie wejdziesz do wątku, naoglądasz się i jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 19:15 jedynie informacja "Wątek drastyczny" albo "Uwaga - drastyczne!" albo coś takiego. Kto ciekaw, co drastyczne, wchodzi, kto nie - pozostaje w nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 19:33 Hehe, co drugi by tu był drastyczny. Jakaś wyzwolona założyła wątek o tacie, loverze, żonie i nudzie, a wyszedł "Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek" jak ta lala. Nie uciekniesz przed gore-kontentem na tym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:50 popłakałam się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:51 Kurde, weszłam w wątek o Kubicy. Tak się niewinnie zapowiadał... brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Mnie raczej chodzi o to, żeby w tytule była 04.12.17, 20:52 ale "kucharz, zlodziej ..." to jest swietny film a helen mirren niesamowita ... i ta muzyka ... i dekoracje ... ech, rozmarzylam sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:18 oqoq74 napisał(a): > A który to taki drastyczny wątek? O, patrzcie, jaka ciekawa. Znajdź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Prośba 04.12.17, 19:21 Rzucasz się, to chciałam wiedzieć o co. Wcale ciekawa nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:23 oqoq74 napisał(a): > Rzucasz się, to chciałam wiedzieć o co. Wcale ciekawa nie jestem. Wcale się nie rzucam, tylko grzecznie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Prośba 04.12.17, 19:29 Ale skąd mam wiedzieć co dla Ciebie jest drastyczne, żeby później nie umieszczać tego w tytule? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prośba 04.12.17, 19:34 oqoq74 napisał(a): > Ale skąd mam wiedzieć co dla Ciebie jest drastyczne Chodzi mi o kwestie drastyczne obiektywnie. Możesz oczywiście się upierać, że dla niektórych drastyczny jest pomidor z cebulą, ale nie o to mi przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Prośba 04.12.17, 20:54 > Możesz oczywiście się upierać, że dla niektórych drastyczny jest pomidor z cebulą, ale nie o to > mi przecież chodzi. ponoc to pomidor z ogorkiem jest drastyczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Prośba 04.12.17, 21:21 ja pijam (na przeziebienia) herbate z imbirem - to dopiero jest hardcore!!! Odpowiedz Link Zgłoś