krejzimama 10.12.17, 15:35 Przyjeżdża do Was w odwiedziny ktoś z normalnego kraju. Czy jesteście w stanie wytłumaczyć mu coś takiego? Bardzo proszę o nieodpowiadanie w tym wątku pisowsko/kremlowskim trollom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Moja choinka płotem oddzielona 10.12.17, 15:39 w prawdziwie chrzescijanskim duchu Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Moja choinka płotem oddzielona 10.12.17, 19:24 Jeżeli przyjeżdża dzisiaj to mu tłumaczę, że w miesięcznicę dziwne rzeczy się dzieją w tej okolicy. Dzisiaj np około dziesięcioosobowe towarzystwo blokowalo ulicę (tzn szło majestatycznym krokiem) n]unosząc nad soba Matkę BoskaCzestochowską. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Moja choinka płotem oddzielona 13.12.17, 14:11 Tak mi sie przypomnialo... "Mój dom murem podzielony Podzielone murem schody Po lewej stronie łazienka Po prawej stronie kuchenka Mój dom murem podzielony Podzielone murem schody Po lewej stronie łazienka Po prawej ... Moje ciało murem podzielone Dziesięć palców na lewą stronę Drugie dziesięć na prawą stronę Głowy równa część na każdą stronę Moje ciało murem podzielone Dziesięć palców na lewą stronę Drugie dziesięć na prawą stronę Głowy równa część na każdą stronę Moja ulica murem podzielona Świeci neonami prawa strona Lewa strona cała wygaszona Zza zasłony obserwuję obie strony Moja ulica murem podzielona Świeci neonami prawa strona Lewa strona cała wygaszona Zza zasłony obserwuję obie strony Moja ulica murem podzielona Świeci neonami prawa strona Lewa strona cała wygaszona Zza zasłony obserwuję obie strony Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia Lewa strona nigdy się nie budzi Prawa strona nigdy nie zasypia" Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Moja choinka płotem oddzielona 13.12.17, 14:57 I pomyśleć, że w liceum cytowałam Kult w wypracowaniach o komuniźmie, zniewoleniu itd. ... Do głowy mi wówczas nie przyszło, że niedługo ta sama piosenka nabierze ponownie życia Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Moja choinka płotem oddzielona 13.12.17, 15:04 To dokładnie tak samo jak z "Wolność" Tilt, przy dzwiękach której bohatersko zginął za Polskę Piotr Szczęsny. Odpowiedz Link Zgłoś
pruszynkaaa Re: Moja choinka płotem oddzielona 13.12.17, 17:31 Jak widać, tekst ponadczasowy... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Moja choinka płotem oddzielona 13.12.17, 14:49 pewnie chronią bombki na choince, żeby ich nikt nie zwinął Odpowiedz Link Zgłoś