Dodaj do ulubionych

Nastolatka-depilacja

22.12.17, 13:25
Czym na początek? Chodzi o nogi.
Obserwuj wątek
    • anonim1178 Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 13:26
      maszynka taką nie elektryczną, potem wosk, elektryczną ?
    • lusitania2 Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 13:29
      tym, co jej bardziej podejdzie (maszynka do golenia, depilator, wosk, pasta cukrowa...), zaproponuj i niech wybierze, od czego chce zacząć.
    • muchy_w_nosie Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 13:38
      Pierwszy raz wydepilowałam sobie całe nogi depilatorem jak miałam 17 lat. Przez 3 dni miaam czerwone kropy, a przez 24h nogi mnie palily jakby ogniem mnie ktoś smagał. Nogi goliłam od 14 roku życia.
      Do tej pory depiluje się depilatorem, ale to już rutyna, depiluje pachy, bikini czasami ręce.
      Jesli dziewcze ma zamiar się depilować już na zawsze to można iść pierwszy raz na wosk i później niech używa depilatora, no chyba że będzie co miesiąc do kosmetyczki biegać.
      Maszynką to jednak średnia atrakcia zwaszcza że na drugi dzień będzie już drapać, no ale kto co woli.
      A i najważniejsze kwestia ile ma tych włosow, bo znam 3 dziewczyny co mają tyle włosow na nogach co ja po depilacji jak nie zauważę wink i one używają maszynki.
      Jeszcze polecam tak z 3 dni po depulacji ogolić nogi maszynką wówczas ścinasz stary naskurwk i nie masz wrostow, albo szorujesz nogi ostrą gąbką.
      • muchy_w_nosie Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 13:40
        Naskórek
    • alpepe Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 14:06
      Moja woskiem, robiłam jej, bo chciała, potem maszynką i ma depilator, teraz chyba najczęściej maszynką.
    • anika772 Re: Nastolatka-depilacja 22.12.17, 14:13
      Namawiałabym na wosk albo depilator.
      "Za moich czasów" większość koleżanek, ja też, goliłyśmy nogi. Potem, mając jakieś 17 lat, dostałam depilator w prezencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka