mama303 26.12.17, 22:38 u mnie w rodzinie kilka pań sobie zrobiło, w pracy tez dziewczyny uskuteczniają. wcale mi sie to nie podoba a ematka juz sobie wydłużyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:44 Jedna z kasjerek w lokalnym sklepie ma takie firanki. Fascynujące. Nie mogę oczu oderwać. Nie, nie planuję, mascara musi wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:48 Te rzesy to i tak pikus przy tych strasznych nadrukowanych brwiach Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:50 brrr, tak własnie, brwi wyrażające wieczne zdziwienie i rzęsy jak u prlowskiej mrugającej lalki Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:04 Radzieckiej lalki Faktycznie mialy identyczne. PRL-owskie pamietam raczej z rzesami w typie szczoteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:09 schodamidoretro.blogspot.fr/2014/05/lalki-rosyjskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:24 No i takich Maszeniek łazi teraz sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:38 Brwi już się poprawiły teraz są oki, a rzęsiska są cudne tylko w wersji 2 do jednej i rónej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:49 Takie dla Ciebie jeszcze wchodzą w grę, czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 00:30 Ja mam po tej odżywce i tuszu 'they're real' takie . Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 07:34 Te są takie bez odżywek, naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:41 To piękne. Ja mam liche i po odżywce widzę efekt. Zagęszczanie /przedłużanie :nie,nie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:43 Anie boisz się, że uszkodzisz oczy tą odżywką? Chyba że masz inną, bez tych składników kropli przeciw jaskrze. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 21:31 Używam moja pierwsza odżywkę wiec jeszcze się nie boje😁 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:02 Piękne, też za nimi przepadam. Jedynie się dziecko skarży, że za długie do okularów - pomalowane mażą tuszem szkła Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:40 Piękne naturalne rzęsy, jednak tusz, i/lub sposób aplikacji można by zmienić, bo takie posklejane i z grudkami nie wyglądają dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 14:07 Znam ten ból, jak zamknę czy to później nie mogę ich już otworzyć, blokują się na szkłach. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 17:19 > Jedynie się dziecko skarży, że za długie do okularów - pomalowane mażą tuszem szkła to oczy Twojej corki? sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 17:26 Tak. Dziękuję. Muszę jej kupić nowy tusz Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 18:30 Tu widać długość rzęs, a nie tusz Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 18:43 Zapytałabyś córki jaką ma na tym zdjęciu szminkę/błyszczyk? Od dawna szukam czegoś podobnego i ciągle się nacinam... A oczy cudne... tylko pozazdrościć... jakby moje były w połowie tak długie to bym była zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 18:44 errata - jakby moje rzęsy były w połowie tak długie to bym była zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:33 Od córki: "Nie wiem, jak się nazywa ten kolor, ale to jest numer szminki 06 - na opakowaniu nie ma nazwy. Można ją kupić stacjonarnie w Douglasie: www.nyxprofessionalmakeup.pl/pl_PL/usta/szminki/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=lipstick&dwvar_NYX__315_color=Honeymoon " "Stąd odcień 13 jest też bardzo zbliżony do tamtego: goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/longstay-liquid-matte-lipstick---matowa-pomadka-do-ust-w-plynie---golden-rose.html " Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 20:11 Wysokiej klasy uroda! Po mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi anika772 28.12.17, 22:34 Moje rzęsy nie są tak długie, ale da nię żyć: | Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: anika772 29.12.17, 11:38 czy tylko ja czuję się zażenowana tym wątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: anika772 29.12.17, 11:42 Ładne masz te rzęsy! Chciałabym takie! Latarnia, dlaczego jesteś zażenowana? Akurat ta odnoga wątku jest sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: anika772 29.12.17, 11:48 Nie wiem, czy sympatyczna, czy wazeliniarska. Dziwi mnie sytuacja, gdzie do wątku nie na temat (przypominam - o sztucznych rzęsach) wkracza adminka ze zdjęciami swoimi i rodziny. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi latarnia_umarlych 29.12.17, 12:26 Informacyjnie: pisząc na czarno, wypowiadam się prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 23:38 No i zrobił mi się ulubiony wątek 2017... Dziękuję <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 14:35 Moim zdaniem wyglądają zbyt sztucznie, abstrahując już od posklejanego tuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 15:27 Na żywo jakoś nie było widać tego tuszu, tylko tu w zbliżeniu. > Moim zdaniem wyglądają zbyt sztucznie Zbyt sztucznie jak na naturalne? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 22:02 Przy takiej ilości tuszu i grudek każde będą wyglądały nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:03 Rzęsy i brwi trochę nieuczesane, ale i tak widac, jakie ładne no i makijaż super Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:38 zona_mi napisała: > Takie dla Ciebie jeszcze wchodzą w grę, czy już nie? te akurat są ok, jak naturalne wygladają. Ja piszę o takich co to od razu widać że nienaturalne Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:45 > te akurat są ok, jak naturalne wygladają. Są naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 22:49 Dla mnie to tylko i wylacznie na wieczorowa impreze czy sylwester makijaz i tylko jak rozczesze te rzesy Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:54 Tak, ale wyglądaly naturalnie Nie przesadziłam ani z grubością, ani z długiścią. Niestety po kilku miesiącach pojawiło się uczulenie na klej. Teraz jest i będzie tylko natura 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 22:58 Przyjedź do UK. Wtedy poznasz znaczenie słowa "plaga" Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:31 Ale że takie? youtu.be/n0ykM1ALggE?t=42 Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:32 Moja fryzjerka takie ma i pani w Putce też, ale rozumiem, bo w Polsce plagą jest brak oprawy oczu, a malować się kobitkom nie chceeee, wolą dłużej pooospać Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:48 Jaką plagą? Normalna cecha wyglądu pewnej puli genetycznej. Jak ktoś nie umie zaakceptować, że nie jest Arabką i w imię tego będzie sobie futro norek do powiek przyklejać, to to na pewno nie jest wina "braku oprawy oczu". Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:55 no to ja w imię tej puli genetycznej, maluję sobie rzęsy, ba nawet kredki używam. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 00:12 No i? Czym innym jest makijaż a czym innym wystylizowanie się na nieswoje rysy twarzy/kolor skóry czy tam geny. A jeszcze czym innym jest makijaż estradowy u kasjerki w polarze w biedrze. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: plaga wydłużonych rzęs 26.12.17, 23:36 Zastanawiam się czy sobie zrobić, ale jakoś nie było jak dotąd okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 00:27 Ja mam odżywkę i pięknie mi urosły. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 00:28 Robię od wielkiego dzwona. Podobają mi się, ale tak jak ze wszystkim można przedobrzyć. Generalnie jestem pełna podziwu dla kobiet, które to robią ciagle!Jak one na to znajdują czas! Rozumiem, ze uzupełnienie nie trwa już tyle jak pierwsze założenie. Podziwiam wytrwałość. Ostatnio rozmawiałam z mama (samotna mama) dwójki chłopców 10 i 3 lata. Kobieta pracuje od 8 do 16, dwie godziny dzień w dzień spędza z dzieciakami na dojazdach i pytam się kiedy ona chodzi na te rzęsy??A miała ich doklejonych bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 07:50 Nie zwróciłam uwagi. Mnie obrzydzają domalowane brwi- ohyda. Nie reguluję swoich, rzęs też nie zamierzam doklejać. Malować też się nie maluję, nie widzę takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 08:18 Dlaczego nie regulujesz? Nie musisz, bo mają ładny kształt i nie są krzaczaste czy stoi za tym jakaś głębsza filozofia? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 09:21 Nie uważam bym potrzebowała. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:32 Nie reguluje to nie reguluje, to jej sprawa. Żeby jeszcze się komuś w takie rzeczy pakować z buciorami, to już naprawdę przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:45 O co Ci chodzi? Zapytałam tylko, bo byłam ciekawa. Znam osoby, które nie muszą, bo mają taką oprawę oczu, a znam takie, którym przydałoby się, ale nie chcą. Ich sprawa, ale zapyać mogę. Przecież nie atakuję ani nie krytykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:47 Może jakbyś na mnie spojrzała to byś stwierdziła że powinnam regulować. Ja uważam że nie. Uważam nawet że większość kobiet, które regulują brwi lepiej wyglądałaby bez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:43 OK. Tak po prostu pytam. Jeśli nie masz pirackich krzaczastych brwi. Ja muszę, bo mi na rzadko schodzą za nisko i wyglądają na wyliniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 08:22 Odkąd kupiłam skuteczną odżywkę znajomi zaczęli mnie pytać, czy sobie czegoś nie dokleiłam, więc już z pewnością nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:21 na mnie long4lashes - serio polecam, po ok. 2-3 tygodniach cierpliwego stosowania efekt, po 4-5 efekt jak cholera tylko z drogerii, nie z neta Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:27 A jak nie smakujesz, to nie wypadają masowo? Nie boisz się leków na jaskrę w tej odżywce? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:37 ja to stosowałam i rzeczywiście rzęsy bardzo urosły. Ale trzeba być systematycznym. Po odstawieniu wypadały normalnie w zwykłej długości. Ja po dłuższym stosowaniu miałam zaczerwienione powieki. Odstawiłam bo stwierdziłam, że nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 15:46 nie wypadają, efekt utrzymuje się około 2-3 miesięcy bez stosowania nie, nie boję się Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:51 Takie odżywki wpływają na ciśnienie śródgałkowe, zawierają lek na jaskrę bimatoprost. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 09:38 Mam dlugie rzesy,ciemna oprawe oczu,nie musze nic przedluzac.Z reszta jakos wszelekie przedluzenia mnie irytuja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 10:48 Nie biorę pod uwagę, bo to dla mnie równie "eleganckie" jak sztuczne paznokcie i solarka. Ale zauważyłam, że dużo tego. W ogóle kobiety robią się do siebie nawzajem coraz bardziej podobne, jakby z jednej fabryki wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:18 Są takie przedłużenia, że nawet byś ich nie zauważyła, nie wszystkie robią sobie rzęsy 4:1 o długości do brwi i tipsy uniemożliwiające funkcjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:01 Bo jak sobie ktos przedluza tak by wygladalo naturalnie to oczywistym jest, ze nikt na to nie wpadnie.Widza tylko te przedluzenia,ktore sie rzucaja w oczy. Poza tym juz zauwazylam, ze wszelkie poprawki kosmetyczne wysmiewaja te ktorych po prostu nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:14 Taaa. Nie możesz uwierzyć, że ktoś naprawdę uważa to za wiochę? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein [...] 27.12.17, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 14:06 Chyba przekaz jest jasny - delikatne poprawki są ok. Wachlarze czy gąsiennice niekoniecznie. Implant im większy nie znaczy lepszy. Ale debilki nie kumają i potem chodzą takie klony dodo- i rozenkowopodbne. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 16:28 Oj, edel zabolało, czyli trafiony zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:29 Odsylam do mojego wpisu z godziny 9:38😂 czas sie nauczyc czytac. Raczej zabolalo kogos kto poczul sie debilka😂czyli ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
handzia.kaziukowa Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:31 dla mnie też, to jest estetyka z tej samej półki, co sztuczne brwi i usta, doczepki włosów, konturowanie twarzy i ombre. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:56 O ku... konturowanie twarzy to podstawa makijazu,to jest etetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia.kaziukowa Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 18:43 dawniej mówiło się na to "tapeta", no ale każdemu wg potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 19:32 Nie, tapeta to makijaz ktory widac,przede wszystkim to gruba warstwa podkladu. Tak jak myslalam, pojecia nie masz o konturowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:37 Mam tak samo. Ta estetyka - moim zdaniem - przeznaczona jest albo dla celebrytek, albo dla disco-solarko-blacharek. Ewentualnie dla drag queen. W codziennym życiu jest to zdecydowanie przesadzone, tandetne i śmieszne. Ale ponieważ jest mi doskonale wszystko jedno, co inni robią ze sobą, to niech im będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 10:50 na wigilii widzialm chyba ze 100 kobiet co druga ma rzęsy przypominające włochatą gąsienicę w dodatku zauważylam ze taka szczota na powiekach mocno postarza twarz , jednak Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:26 Bo one robią je niedostosowane do twarzy - blondynki o lichych brwiach robią sobie kruczoczarne, gęste, równej długości - mega długie rzęsy, które - jeśli czasami występują w naturze, to nie w tej szerokości geograficznej. Przygniatają twarz, oczy robią się opadające - no, wyglądają gorzej niż bez. Ja mam ciemną oprawę oczu, gęste i mocne brwi, latem jestem śniada i te rzęsy przedłużam sobie minimalnie - różnej długości. Można zrobić tak (choć tu aż się prosi o różną długość) Oraz tak: Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:47 no wlasnie, szcegolenie źle to wygląda u kobiet z delikatnymi rysami twarzy , takimi po słowiansku wyblakłymi blondynkami - jasna cera, blade wąskei usta, drobny nos, drobna twarz, małe oczki i do tego - włochate gąsienice na powiekach i wielkie czarne krechy w miejscu brwi przyklejane pojenydncze kępki w kącikach oczu ( chyab Dżoana Krupa to lansuje) juz wygląda dużo lepiej - Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 22:52 Nie wiem ja tez wyblakla blondynka a w Dior Drama maskarze czy sztucznych rzesach wygladam jak " prosta tutka" i uzywam They are Real Benefit by wydluzyc a nie pogrubiac. Tyle ze oczy dalekie od malych. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: plaga wydłużonych rzęs 28.12.17, 10:52 Czego nie wiesz? To właśnie tłumaczymy - 95% tych noszących przedłużone rzęsy, nosi je w fatalnym guście - zagęszczone i długie na maksa czarne, jakbyś szczotę przyczepiła do powieki i biorąc pod uwagę, że mają np. liche włosy i brwi, to poprzez kontrast wypada to jeszcze gorzej. Przy mojej urodzie - ciemnych i gęstych brwiach i włosach (naturalnych) mogłabym swobodnie pozwolić sobie na takie coś, ale gust mi nie pozwala i rzęsy - jeśli już - mam przedłużone delikatnie, stopniowa i w kolorze zbliżonym do mojego naturalnego. Wyglądają jak naturalne tylko męczy mnie czas ich zakładania, więc nie zawsze je zakładam. A tusz They're real! znam i wiele razy pisałam, że bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 11:59 Nie mam, nie podoba mi się, brwi od szablonu też mi się nie podobają, usta powiększone też. Może jeśli to wszystko jest zrobione bardzo dyskretnie, minimalnie zagęszczone brwi czy rzęsy, lub delikatnie nastrzyknięte usta, to może być. Ale takie zabiegi muszą być naprawdę z umiarem, tak że trudno się domyślić, że to nie natura tak stworzyła, wtedy jest ładnie. Ale niestety najczęściej to wygląda wulgarnie i bardziej szpeci niż dodaje wdzięku. Sztuczne rzęsy poza tym postarzają i obciążają oko. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:13 Tandeta. Nie moja estetyka zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 12:25 Nic sobie nie doklejam. Ale plagi też nie widzę. Ani we Włoszech ani w Holandii . W Polsce nie byłam ponad rok, a wtedy jakoś mi się nie rzuciło w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:09 Wydłużała. Kurturarnie i ze smakiem, bez firan. Ale odkryła odżywkę i po odżywce dostała rzęs przepięknych (czytaj: długich) i teraz cieszy się tymi odżywionymi. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:30 Jak przeczytałem o takiej nazwie odżywce, to się ucieszyłam, że coś mi pomoże, ale to jest zwyczajnie szkodliwe dla oczu!! Niestety u mnie tusz nie pomaga, bo mam śladowej ilości rzęsy. Ale raz sobie zrobię takie sztuczne, jak na załączonym tu wcześniej obrazku. Trudno raczej powiedzieć, że te rzęsy wyglądają sztucznie czy teatralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:32 Odzywek jest milion pincset Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:39 Wydłużanie trochę niszczy swoje rzęsy. Ale to nie powód by nie spróbować przynajmniej raz Zrób sobie takie 1 do 1, stosownej długości. Na początek, bo jak ci się spodoba to może przyszalejesz Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 13:22 ja mam takie rzęsy. firany do brwi, a oczy mam głęboko osadzone. gęste i baaardzo długie. mam takie swoje własne. a od dawien dawna jestem pytana, gdzie je "robiłam". długie rzęsy brudzą okulary. co jakiś czas jakaś łajza się zawija i włazi w oko. wyglądają jak sztuczne. a i tak je uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 23:31 Długie, bujne rzęsy mają osoby z chorymi oczami. Tak dla ochrony osłabionego organu. Także tego, nie zazdroszczę😉 Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 28.12.17, 00:27 A cóż to za teoria??? Wszystkie Arabki i Hinduski mają chore oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: plaga wydłużonych rzęs 28.12.17, 10:23 to akurat anatomiczna ochrona oka przed ostrym słoncem i silnym suchym wiatrem , tak jak ciemna karnacja itp podobnie jak np u wielblądów Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 28.12.17, 10:25 To rozumiem, logiczne. Ale nie teorię o chorych oczach. Ciemna karnacja u wielbłądów? przepraszam , nie mogłam się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: plaga wydłużonych rzęs 28.12.17, 10:56 wielbłady maja futerko ten tego , Arabkom i Hinduskom raczej nie polecane Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 17:05 Nie podobają mi się te kruczoczarne, idealnie równe, błyszczące jak włosy lalki. W dodatku właścicielki czesto gęsto mają w komplecie czerwone oczy także w ogóle wygląda to groteskowo. Pewnie można to zrobić ładnie i dość naturalnie ale ja raczej nie będę się w to bawić. Nie odczuwam potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 17:58 A tak się zastanawiałam, że dziwna ta dyskusja. Już wiem, edel się włączyła, a ja ją sobie wygasiłam i dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: plaga wydłużonych rzęs 27.12.17, 20:26 Robilam dwa razy ale metoda 1:1 co sprawialo ze mialam tak jakby swoje ale dluzsze. Wygladalo to cudownie. Niestety jakis tydzien.jak tyllo jakies wypadaly robily sie dziury. Zauwazylam tez ze kolezanki ktore robia niestety nie znaja umiaru - niektore standardowo robia teraz 7 do 1 czyli 7 rzes sztucznych na kazdej jednej wlasnej - a niektore maja po kilkanascie na jednej. Zdjelm i wiecej nie robilam. Odzywek nie uzywam - raz przyznalam sie okulistce, bo sama zauwazyla nienaturalnie dlugie wlasne rzesy moje i dostalam taki ochrzan ze szkoda gadac. Zostalo zwykle tuszowanie. Trudno Odpowiedz Link Zgłoś