02.01.18, 12:04
Kochane emamy, gdzie kupić fajny szlafrok?
Nie może być za gruby (czyli odpada frotte, welur itp.) ani za cienki (czyli żadne szyfony, satyny itp). Najlepiej ze zwykłej bawełny, ale wszystko bawełniane, co znajduję w sklepach zarówno stacjonarnych, jak i online, jest a la babcia, ewentualnie pani Stasia z oddziału internistycznego.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Szlafrok 02.01.18, 12:12
      W niemieckim hm są lniane. Może i w polskim sklepie online? Inna sprawa, że dość kosztowny.
      • monette Re: Szlafrok 02.01.18, 13:03
        W polskim nie ma, są tylko satynowe i z polaru, ale sprawdzę jeszcze w niemieckim.
    • dziennik-niecodziennik Re: Szlafrok 02.01.18, 12:37
      Ale to znaczy co bys chciala zeby nie zajezdzal babcua ani ciocia? Pokaz jakis krój czy fason, co Ci się podoba.
      Ja w roli szlafroka wynosilam cienka narzutke z polaru, sprawdzila sie, zwlaszcza w szpitalu.
      • monette Re: Szlafrok 02.01.18, 13:00
        Właśnie problem w tym, że jeszcze nie znalazłam takiego szlafroka, który by mi się podobał. Jedyny w miarę do przyjęcia to taki:
        www.italianfashion.pl/produkt/kalia-szlafrok-34-rekaw.php
        Ale niestety jakość tej firmy mocno zjechała w dół i nic już stamtąd nie kupię.
    • argentea Re: Szlafrok 02.01.18, 13:10
      W Tchibo
      www.tchibo.pl/search?query=szlafrok&filters=availability-available&pf=true&pos=0
    • lady-z-gaga Re: Szlafrok 02.01.18, 13:47
      www.telimena.pl/pol_m_Bielizna-Nocna_Szlafroki-134.html?gclid=CjwKCAiA-KzSBRAnEiwAkmQ15_pxmex4RaaGwppRyFKbNbAil16Ntpn9-AVyf3N93eFLM8Xzt0staxoCPtoQAvD_BwE
    • chatgris01 Re: Szlafrok 02.01.18, 20:05
      W H&M mieli lniane w formie kimona (podobne jak ten z italian fashion), moze jeszcze sa w sprzedazy.

No i wszystkie typu kimono do spa, z bawelny zwanej "wafelek" albo "gofrowana", duzo ich jest, roznych firm. Glownie biale, ale kolorowe tez widuje
    • mum2004 Re: Szlafrok 02.01.18, 20:17
      Może coś z etam wybierzesz
      www.etam.pl/bielizna-nocna-peniuary-szlafroki/
    • sinusoidaa Re: Szlafrok 02.01.18, 20:23
      Wadima?
      • inka40plus Re: Szlafrok 02.01.18, 21:20
        Generalnie nie kupuje w bonprix ale fajny bawełniany w paski mam stamtąd
        Dziś ładny widziałam w Tkmax ale welur
    • magata.d Re: Szlafrok 02.01.18, 22:28
      Zobacz w c and a. Fajne były z cienkiej bawełny frotte.

Mam do ciebie pytanie poza tematem. Czy to ty kiedyś tu pisałaś o problemach z pracą, niesprawiedliwym zwolnieniu z pracy? Co u ciebie, znalazłaś inną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka