Dodaj do ulubionych

Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta

22.01.18, 19:24
po czym zmarł.

wiadomosci.wp.pl/rydzyk-chwali-sie-autami-od-bezdomnego-puenta-zwala-z-nog-6211697456285825a
Czy ten facet w czarnej sukience, ma wszystkich Polaków za głupków? Bo część bezgranicznie mu wierzy.
Obejrzyjcie sobie filmik w zalinkowanym artykule (jest krótki), i ma prawie 1,5 miliona wyświetleń. Zobaczcie jak Rydzyk z miną niewiniątka łże, i zobaczcie reakcję (minę) dziennikarza.
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:26
      Widziałam to! Chyba już cały interent z tego się śmieje, chociaż żenujące to bardzouncertain
    • ra-sowa Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:28
      o, już miałam zapytać , który bezdomny, bo może ma więcej, a ty musiałaś napisać, że zmarł.
      Czyli tak, US pyta mnie skąd mam kasę, i wystarczy powiedzieć, że bezdomny mi dał i zmarł?
      • saszanasza Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:42
        ra-sowa napisała:

> o, już miałam zapytać , który bezdomny, bo może ma więcej, a ty musiałaś napisa
        > ć, że zmarł.
        > Czyli tak, US pyta mnie skąd mam kasę, i wystarczy powiedzieć, że bezdomny mi d
        > ał i zmarł?

No widzisz, bezdomny nie miał domu, a dał (dwa!) samochody. Pewnie teraz jego "wyznawczynie" mieszkania na Wielebnego przepisują, skoro bezdomny dal auta, na pewno nie będą gorsze!
        Ciekawe czy umrą....
    • minor.revisions Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:29
      No co łże, może to Stanislaw Piotrowin ponownie zmartwychwstał. Jaką masz pewność że nie.
    • chocolatemonster Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:29
      Zastanawia mnie czemu młodzi ludzie go popierają bo ,ze starsze panie nie korzystają z internetu to prawdopodobne a nie sądzę żeby puścili to w tvpis. Czarna mafia ,ot co.
      • nathasha Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 07:20
        Kasa im imponuje
      • ira_08 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 07:50
        Mlodzi? Chyna narodofcy i netowe trolle 😀
        • szarsz Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:05
          O nie. Ja sama znam dwoje niestarych ludzi, jedno po czterdziestce, drugie prze
          • szarsz Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:09
            Przed pięćdziesiątką, którzy rmaryja słuchają 'od zawsze'. Jeden to calkiem przyzwoity dr hab, druga to dyrektor polnaukowego przedsięwzięcia. Oboje zdziwieni, kto mógłby widzieć co zlego u ojca dyrektora? Jedną cechę wspólną widzę: oboje są zwolennikami porządku trzymanego twardą ręką.
    • konwalka Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:44
      Ten film robi mi radość od kilku dni. Za każdym razem mam minę taka jak ta sowa
    • joa66 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:48
      Mina "dziennikarza" bezcenna big_grin
    • chocolate-cakes Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:51
      A mnie przeraża to, że nikt nie jest w stanie zrobić nic z takim draniem i oszustem jak Rydzyk.
      • joa66 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:54
        Jest w stanie. Ale nie chce.
    • spanish_fly Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 19:54
      Bezdomny, po pewnie najpierw oddał Rydzykowi dom.
    • anika772 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 20:17
      Tak, ma swoich wielbicieli za przygłupów, całkowicie zasadnie zresztą.
      • joa66 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 22.01.18, 20:22
        albo kupił maybacha na bezdomnego. Który potem podarował i zmarł.
        • madi138 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 01:59
          Moze trzeba by sie przyjrzec dlaczego zmarl, w takim razie....
          Tak czy owak, Rydzyk jest chodzacym zaprzeczeniem wiary, ktora glosi, a ludzie daja sie na to nabrac. Katolicyzm po polsku w pelnej krasie!
    • eliszka25 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 07:38
      ciekawe, jak ten bezdomny jechal dwoma samochodami z warszawy do torunia. to musiala byc wyczerpujaca podroz, moze dlatego zmarl?
    • iwles Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:05

Może chociaż pogrzeb dostał w gratisie ? wink
      • szarsz Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:14
        Ta. Od państwa.
    • bei Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:31
      Allllle tak czysto teoretycznie- to czytałam o bezdomnych, co mieli auto i w nim spali.
      Nawet popularny aktor pan Gonera tez miał taki epizod w swoim życiu- nie miał domu i sypiał i mieszkał w aucie.
      Kiedys był reportaż o parze, co sypiała mieszkała w samochodzie i parkowała pod blokiem. Był reportaż o bezdomnym, co mieszkał w aucie i ktoś podarował mu stary samochod, mieszkał wówczas w dwóch, gdzie jeden służył za magazyn i za pokój gościnny. Tak czysto teoretycznie, to bezdomny mógł mieć te auta, mógł tez je podarować. Nie wiem, czy były w takim stanie, ze Ks /Rydzyk chciałby je przyjąć, No ale darowane to darowane....
      • kruella83 Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 08:50
        Sowa na końcu najlepsza 😂
      • minor.revisions Re: Bezdomny dał Rydzykowi dwa auta 23.01.18, 15:46
        Mowa zdaje się o takich samochodach których się pan rydzyk nie wstydzi przyjmować ani publicznie prezentować:
        Dar dwóch samochodów rodzi konsekwencje podatkowe. Jeśli chodziło o słynnego Maybacha, to nawet używana limuzyna tej klasy kosztuje ok 500 tys. zł. Wówczas kwota podatku do zapłaty mogłaby przekraczać 100 tys. złotych. Ostatnio Rydzyk wożony jest jednak limuzyną Audi A6. Wyceniana jest na nie więcej niż 300 tys. zł.
        wiadomosci.wp.pl/dwa-samochody-dostalismy-od-bezdomnego-oto-co-powinien-zrobic-z-orydzykiem-urzad-skarbowy-6212446927517825a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka