Znów o wyglądzie. Od razu uprzedzam, że mogę być w błędzie.
Siosty steczkowskie są dość medialne dlatego pojawiają się gdzieś w sieci. Nawet tu na emamie.

Ilekroć gdzieś pojawi sie fotka, zawsze jest ten sam tekst : piekne ciało, ale twarz bezydka, okropna, szpetna..szalenie zgrabne ale mało urodziwe. Ja wiem, że internet to wiadro pomyj, gdzie nawet miss świata się dostanie ale wracajac do tematu czy naprawde ich mało klasyczna uroda czyni je brzydkimi , pozbawianymi urody, mało urodziwymi kobietami? Czy wielki, krzywy nos i to nie monstrualnie naprawde odbiera urodę?
Nie piszę o tym, ze kazda kobieta musi byc na swoj sposob piekna. Chodzi o urodę.
Ogolnie o Justynie, gdzie nie spojrzeć pisze sie albo po chamsku albo kulturalnie, ze jest mało urodziwa, ale ma piękne ciało. Owszem jest szalenie zgrabna ale dla mnie jest ladna, nawet bardzo. Czy naprawdę krzywy nos i ostrzejsze rysy twarzy czynią kogoś mało urodziwym.
Ostatnio najstarsza z siostr opublikowała zdjecia. Fakt, w tym wieku taka figura jest zachwycająca ale znow : szkoda, ze z twarzy brzydka...ale dlaczego brzydka?
www.pudelek.pl/artykul/124511/agata_steczkowska_reklamuje_sie_na_facebooku_starsza_ladniejsza_najpiekniejsza_steczkowska
Zdjecia widzialam na istagramie. Potem z ciekawosci weszlam gdyz byly na głównych stronach.
Przyznam, że nie rozumiem tego ciągłego czepiania się ich urody.