Dodaj do ulubionych

Siostry steczkowskie

04.02.18, 16:34
Znów o wyglądzie. Od razu uprzedzam, że mogę być w błędzie.
Siosty steczkowskie są dość medialne dlatego pojawiają się gdzieś w sieci. Nawet tu na emamie. wink
Ilekroć gdzieś pojawi sie fotka, zawsze jest ten sam tekst : piekne ciało, ale twarz bezydka, okropna, szpetna..szalenie zgrabne ale mało urodziwe. Ja wiem, że internet to wiadro pomyj, gdzie nawet miss świata się dostanie ale wracajac do tematu czy naprawde ich mało klasyczna uroda czyni je brzydkimi , pozbawianymi urody, mało urodziwymi kobietami? Czy wielki, krzywy nos i to nie monstrualnie naprawde odbiera urodę?
Nie piszę o tym, ze kazda kobieta musi byc na swoj sposob piekna. Chodzi o urodę.

Ogolnie o Justynie, gdzie nie spojrzeć pisze sie albo po chamsku albo kulturalnie, ze jest mało urodziwa, ale ma piękne ciało. Owszem jest szalenie zgrabna ale dla mnie jest ladna, nawet bardzo. Czy naprawdę krzywy nos i ostrzejsze rysy twarzy czynią kogoś mało urodziwym.

Ostatnio najstarsza z siostr opublikowała zdjecia. Fakt, w tym wieku taka figura jest zachwycająca ale znow : szkoda, ze z twarzy brzydka...ale dlaczego brzydka?

https://cdn26.se.smcloud.net/t/photos/491794/siostry-steczkowskie.jpg

www.pudelek.pl/artykul/124511/agata_steczkowska_reklamuje_sie_na_facebooku_starsza_ladniejsza_najpiekniejsza_steczkowska
Zdjecia widzialam na istagramie. Potem z ciekawosci weszlam gdyz byly na głównych stronach.

Przyznam, że nie rozumiem tego ciągłego czepiania się ich urody.
Obserwuj wątek
    • agata_abbott Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 16:38
      A ja w ogóle nie rozumiem czepiania sie urody. Po pierwsze - ocena urody jest mocno subiektywna. Poza tym, o ile na zadbanie/tuszę ma sie mniejszy lub większy wpływ, o tyle na urodę (rozumiana jako np. rysy twarzy) juz niekoniecznie.
    • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 16:45
      Ja za ładne uznaję takie twarze jak ma Anna Czartoryska albo Weronika Rosati. Sila rzeczy nie może mi się podobać Justyna Steczkowska (nawet chirurgicznie przerobiona). Magda Steczkowska jest imo trochę ładniejsza.
      • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:15
        >Weronika Rosati

tzn efekt uzyskany na twarzy Weroniki Rosatti bo wielu operacjach plastycznych od dziecinstwa
        • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:23
          Nie wiem, może tak, może nie, w każdym razie efekt tych ewentualnych operacji jest o niebo lepszy niż operacji Justyny Steczkowskiej. (Jako dziecko i nastolatka Rosati była bardzo ładna.)
    • danaide Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 16:55
      Zastanowiwszy się raz a dobrze nad tematem urody uznałam, że ostre rysy po prostu nie były nigdy w Polsce powszechne na tyle, by być uznane za ładne; Polska zawsze była krajem ładnych, zdrowych, rumianych (jak powiem: wiejskich, to będzie krzyk, więc nie powiem) dziewcząt o regularnych rysach i tak zostanie.
      • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:20
        „W ogóle kobiety są brzydkie w tych okolicach; piękności są tam cudami, a ładne – rzadkimi wyjątkami” – pisał Casanova po wizycie w PolsCe ;p
        • danaide Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:59
          A taki duc de Lauzun zakochał się w Czartoryskiej, mimo iż miała skórę oszpeconą przez chorobę (zapewne ospę), co już stawiało ją na pozycji osoby brzydszej, a jednocześnie z uznaniem wyrażał się o jej uzębieniu - bo komplet zębów nie był gwarantowany nawet w młodym wieku, a to, wiadomo, szpeci.
          Rozwinął Casanova swą myśl czy tylko wydał opinię?
      • b.bujak Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:23
        danaide napisała:

> Zastanowiwszy się raz a dobrze nad tematem urody uznałam, że ostre rysy po pros
        > tu nie były nigdy w Polsce powszechne na tyle, by być uznane za ładne;

i na dodatek w bajkach wszelkie złe kobiety, wiedźmy, czarownice są tak przedstawiane, z pokaźnym nosem na czele;
        więc to tkwi w swiadomości głęboko ...
        • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:49
          Ale te bajki czytają dzieci na całym świecie, nie tylko w Polsce. Ja przyznam, że bardzo nie lubię takiego wydatnego nosa kończącego się zaraz nad ustami, jak ma Steczkowska. Ładny nos ma imo Rosati albo Beata Tyszkiewicz.
    • kozica111 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:00
      Ja uważam je za ładne.
    • 89mumin Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:08
      Ja myślę, że to nie takie proste działanie, że ostre rysy + wielki nos = brak atrakcyjności. Podoba mi się Penelopa, podoba mi się Marion Cotillard, chociaż obie pięknych nosów ani delikatnych rysów twarzy nie mają. Panie Steczkowskie nie są w moim guście. Ale to chyba kwestia tego, że piękno jest w oku patrzącego, czy jak to tam się mówi smile
    • mama.nygusa Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:18
      Subiektywnie najladniejsza jest chyba najstarsza, ale zadnej nie zamierzam hejtowac smile sa jakie sa i tyle/.
    • minor.revisions Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:27
      Bo w Polsce jak kobieta ma talent, pracowitość, figurę i urodę to nie może jej to ujść bezkarnie.
    • daisy Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:34
      Nie wiem jak inne panie Steczkowskie, ale Justyna ma najczęściej taki... mało przyjemny wyraz twarzy. Co wcale nie musi być jej winą - ale może dlatego wydaje się ludziom brzydka. Osobiście nigdy nie widziałam jej ładnie, ciepło uśmiechniętej, zawsze jakiś dziwny grymas, właśnie jak na tym zdjęciu powyżej.
    • kkalipso Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 17:50
      Ja bym powiedziała że jest niezbyt urodziwa w swojej kategorii, bo że bije na głowę przeciętną Kowalską w jej wieku to chyba widać i nie trzeba tłumaczyć.
    • domowapani Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:10
      Ponieważ człowiek jest tak przedziwnie skonstruowany, że czuje się lepiej, kiedy może umniejszyc zalety drugiej osoby. I dlatego zamiast 1000 wpisów w stylu "wow, takie cialo w tym wieku" albo "fantastyczna figura!", jest ich zaledwie kilkanascie, za to wpisów "ale ryj...", "boże, jaki okropny nos", "" jaja ona brzydka! " i moje ulubione " dobrze, że nie wyglądam jak ona" jest całe mnóstwo.
      A jak ktoś staje w obronie, to zaczyna się jatka. Sporo się można o społeczeństwie dowiedzieć czytając komentarze na plotkach, pudelkach itp.

I taki ktoś ma odrazu plus 10 do zaje.. Bo dowalil Steczkowskim, które zarabiają kasę, o której on może pomarzyć, mają szczęśliwe rodziny (tak, wiem że Steczkowska ma kochanka, ale podobno mąż o nią walczy, tak ja kocha...), żyją jak chcą itd..., no ale re ryyjeee.... Co nie? wink
    • mary_lu Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:16
      Myślę, że Justyna denerwująca z tym przerysowaniem, teatralnymi strojami, scenicznym makijażem, doczepianymi włosami i lansowaniem się w mediach na piękność... a do tego twarz jej trzeszczy od wypełniaczy, ostatnio widziałam kawałek jakiegoś występu - szyję ma bardziej mimiczną niż twarz big_grin

Jest wiele gwiazd i zwykłych kobiet, które mimo nosa, twarzy czy innych braków rodowych, tworzą wokół siebie aurę piękna i atrakcyjności - Cielecka, Uma Thurman. Ale nie jest to takie wymuszone, potrafią pokazać się boso i bez ułożonych włosów. "Naturalna" Steczkowska? prężenie się na palcach, ze sztuczną opalenizną, wysmarowana brokatem, powiewa peniuarami i trzepie doczepionymi włosami z efektem nieładu uzyskanego po 3 godzinach modelowania...
      • bazia8 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:58
        Zgadzam się, mnie ostatnio podoba się Natalia Przybysz, odnoszę wrażenie, że staje coraz piękniejsza. Ma w sobie coś ulotnego, kobiecego.
      • samawsnach Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:28
        Czego brakuje Cieleckiej??
        • mary_lu Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 13:19
          Kilka razy widziałam ją z bliska gdy była ubrana zupełnie na luzie i prawie bez makijażu. Podobnie wyglądała jak na tym zdjęciu, ale w sumie i tak wszystkich mankamentów tutaj nie widać:

kobieta.wp.pl/dziwna-twarz-magdaleny-cieleckiej-5983136926061185g

Jest niziutka, koścista, ma brzydkie ręce, bardzo krótkie nogi, całe jej ciało jest jakieś płaskie, chude, guzłowate. Nos brzydki, kształt twarzy dziwaczny, brzydkie usta, szeroka szyja.

Natomiast gdy wyszła na scenę żeby powiedzieć kilka słów do mikrofonu - nagła przemiana w piękność. W filmach i na zdjęciach a wielkich imprez też bardzo mi się podoba. I podoba mi się, że kiedy nie jest taka bardzo wyszykowana, to stoi w tłumie na bankiecie, swobodnie rozmawia, jest sobą.
          • jolie Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 13:44
            Zgadzam się, jest niska i koścista, na żywo wydaje się przeciętna. Ale na scenie przeistacza się w kogoś, na kogo chce się patrzeć (choć uważam, że aktorska czasem za bardzo szarżuje). Potrafi zagrać piękność.
            • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:06
              Czasu nie zatrzymasz...

www.google.de/search?q=cielecka+bez+makijazu&oq=cielecka+bez+makijazu&aqs=chrome..69i57j0l2.7076j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Pc5NchcuTSErsM:
              • triss_merigold6 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:10
                Ma twarz jakby regularnie nadużywała alkoholu.
                • rosapulchra-0 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 22:30
                  Chyba nigdy nie widziałaś twarzy kobiety nadużywającej alkoholu. Cielecka ma regularne rysy twarzy, nie ma ani grama alkoholowej opuchliny, nie ma balkonów pod oczami, a jej oczy są żywe, nie takie mdłe i nijakie.
                  • triss_merigold6 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 22:36
                    Ależ widziałam, w tym u pań w średnim wieku, które bardzo starannie się malowały.
    • bei Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:30
      Dla mnie są ładne.
    • purchawkapuknieta Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 18:54
      Bardzo ładne dziewczyny.
      • nolus Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:00
        Nigdy mi się nie podobały - jest ich za dużo i wszystkie mają ten irytujący rys w wyglądzie(w końcu rodzeństwo), który wyjątkowo mi się nie podoba: wydłużone w kształcie, wąskie oczy i usta, wraz z podłużną twarzą, dość spiczastą bródką dają po prostu ostre rysy twarzy.
    • wapaha Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:34
      Chyba się wyłamię ale..mi do zawsze podobały się takie "jędzowate" nosy. U facetów-obłęd-nosy indiańskie, żydowskie, krogulcze, mocne, wyraziste. U kobiet także samo mimo iż dla wszystkich wiedźmowate. Chyba to mój taki fetysz tongue_out Justyna od zawsze podobała mi się jako kobieta, wszystkie siostry są ładne.
      • kura17 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:19
        ja generalnie uwielbiam "inne" nosy smile
        rodzina mojego meza ma takie z lekkim garbkiem, niezbyt dlugie, ale na koncu maja taka chrzastke, z "przedzialkie" w srodku, widoczna wyraznie i ruszajaca sie jakby przy mowieniu - jej, jak mnie to zawsze bierze, hehe ...
    • mrs_jedi Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:38
      Fajne zadbane babki. Oryginalna uroda odbiegająca od lansowanego od lat w mediach typu glonojada z doklejonymi rzęsami i silikonowym biustem.
      Dla mnie bardzo pozytywne laski .
      • simply_z Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:43
        ehm przecież Justyna ma właśnie silikonowy biust, sztuczne rzęsy, doczepiane włosy i powiększone usta...
        • arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:54
          I twarz też zmienioną.
          Ta dziewczyna z szansy na sukces - nie przypomina prawie obecnej
          s1.kozaczek.pl/2013/12/05/z11394588o.jpg
          • rosapulchra-0 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 22:32
            Bo jej kości jarzmowe jeszcze nie urosły do końca.
      • bye-bye Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 19:46
        akurat Justyna Steczkowska zrobiła wiele zeby się do tego kanonu dopasowac:
        -skrócila i wyprostowała nos
        -włożyła implanty (nie wiem czy silikonowe)
        -powiększyła usta
        I zdaje się,. że to nie wszystko

ma jednak tak "trudne" i chraktetystyczne rysy, że nigdy nie będzie sexbomba w stylu iriny shayk.
        • kruella83 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:09
          A mi się taki typ urody podoba . Na pewno ładniejsze od wspomnianej tu Czartoryskiej
          • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:18
            az musialam sprawdzic kto to ta czartoryska. Ta?www.google.co.uk/search?q=Czartoryska&safe=active&rlz=1C1CHBF_en-GBGB725GB725&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixhoTk_IzZAhWsJMAKHSHUDzEQ_AUICigB&biw=1707&bih=827#imgrc=r7NbCywGdTOsjM:

wiec jest to typ ladnej dziewczyny ktorej sie po 2 min nie pamieta... nuda
            • mrs_jedi Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:23
              Dokładnie. Ładna buzia, którą zapomina się po 5 min.
              • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:27
                De gustibus. Ładna klasyczna uroda, wszystko w twarzy bardzo ładne i jeszcze piękne włosy.
                • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:54
                  wlosy ma po prostu poldlugie i mocno nablyszczone. Od tego sa srodki.
                  • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:57
                    https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/JQbktkpTURBXy8wZDMzOGFiM2JlZDNlNWIwMDlmODRlNWI1NzA2NmNiYi5qcGeRkwLNA1IA
                    • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:05
                      To może wklej jeszcze zdjęcie Steczkowskiej - zrobione znienacka, bez makijażu, bez photoshopa.
                      • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 09:28
                        wiec zmierzam do tego ze kazda z nas reprezentuje taka pieknosc bo wiesz makijaz i photoshop cuda czynia.
                  • jolie Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:01
                    Wyglądają na gęste i zdrowe. A ona - cóż, dla mnie ma buzię anioła. Gdybym mogła wybierać między nią a Steczkowską, nigdy nie wybrałabym wyglądu Steczkowskiej.
                    • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 09:30
                      dla mnie to uroda dosc podobna niewiele sie rozniacy. Jedna i druga maja pokazny nochal i raczej male oczy. Wlosy podobne rowniez.
      • mrs_jedi Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:17
        A mi to akurat nie przeszkadza. Jak ktoś ma ochotę i możliwości to niech poprawia urodę. Natomiast nie rozumiem fenomenu popularności ust glonojada.
    • heca7 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:35
      Powiedziałabym, że nie tyle czepiają się jej urody co nienaturalnego makijażu. Ma go na twarzy taką ilość, że wielokrotnie spotkałam się z opinią w internecie, że Justyna ma "namalowaną twarz".
    • mid.week Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 20:47
      Ja mam tylko "problem" z Justyną, która jak dla mnie jest za bardzo zrobiona. Zawsze tip-top, tona makijażu, szpile, ubrana jak na wesele... Odbieram ją jako przesadnie skupioną na wyglądzie, zmanierowaną sztywniarę. Urodę ma jaką ma, nie jest źle, IMO jakby zmyła te pudry to byłaby ładniejsza wink
      • arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:46
        Myślisz?
        ocdn.eu/pulscms-transforms/1/WKYktkpTURBXy8zNDg4NDVkMDllYWUxNTNiZDBmODlmYWFkZjQzODM0Yy5qcGeRkwIAzQHk
        • bye-bye Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:49
          ale to jest jakaś komputerowa obróbka a nie Justyna bez mejkapu. upiorny efekt swoją drogą 🤤
          • arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 21:53
            bo bez makijażu nie widział pewnie jej własny mąż. Przyjaciel mojego męża ma taką żonę. Jeszcze za czasów narzeczeńskich zakładaliśmy się, czy ją kiedyś widział bez makijażu i zrobionej fryzury. Sama opowiadała, że wstaje przed nim, żeby się przygotować i kładzie się jak on śpi tongue_out. W 35 stopniowym upale miała pełen makijaż.
            • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:42
              Justyna na poczatku kariery nie miala przesadnego makijazu wiec nie dramatyzuj z tym efektem straszydla, ktore ktos komputerowo stworzył, żeby było wow.

Fajne bo ja słyszałam ten mit o kobietach, ktorych własny mąż nie widział z 50 lat, a ona wstaje przed nim zeby sie " zrobic"....mit, bo żadnej osobiście nie znam choć wiele znam kobiet z obsesją makijażu.
              • livia.kalina Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 21:26
                No nie miała (przesadnego) makijażu i wyglądała tak:
                https://s1.kozaczek.pl/2013/12/05/z11394588o.jpg
                https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/aqLktkpTURBXy9iNDhmMTI5ZWJmN2MwNTcyNTFhNDkyYTE3NThiM2Y2ZS5qcGeSlQMAzQUfzQ6wzQhDkwXNAyDNAcI
        • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:49
          www.google.de/search?q=justyna+steczkowska+bez+makijazu&client=ms-android-huawei&tbm=isch&prmd=inv&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwj0_JWYno3ZAhVQDuwKHYEoBCUQ_AUICSgB&biw=360&bih=524&dpr=2#imgrc=CoZTHtjQHzmfcM:
          • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:52
            Za mlodu, bez tego szalowego makijazu...

[img]https://www.google.de/search?q=justyna+steczkowska+bez+makijazu&client=ms-android-huawei&tbm=isch&prmd=inv&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwj0_JWYno3ZAhVQDuwKHYEoBCUQ_AUICSgB&biw=360&bih=524&dpr=2#imgrc=6TW-V6a9Kiva9M[\img]
            • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:53
              www.google.de/search?q=justyna+steczkowska+bez+makijazu&client=ms-android-huawei&tbm=isch&prmd=inv&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwj0_JWYno3ZAhVQDuwKHYEoBCUQ_AUICSgB&biw=360&bih=524&dpr=2#imgrc=6TW-V6a9Kiva9M
              • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:58
                To zdjecie ze sluchawkami- suuuuper!
              • mid.week Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 06:45
                No i wygląda tak dużo sympatyczniej niż kiedy jest cała wypacykowana.
              • jolie Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 07:37
                I cóż, wg mnie na zdjęciach z młodości wygląda o wiele gorzej niż po przeróbkach. Zwyczajna kobieta jakich tysiące, nos i usta urody jej nie dodają.
                • arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 13:57
                  Na zdjęciach z młodości - to zupełnie inna osoba.
                • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 22:25
                  A dla mnie wlasnie taka niezrobiona jest bardzo fajna.
    • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:07
      Figury maja super a czepianie sie twarzy to czepianie sie garnituru genowego ,na ktory nikt nie ma wplywu. Ja tez chcialabym wygladac jak Bella Hadid ale nie mialam na to wplywu i tyle.
      • arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:26
        Tylko wszystkie poza Justyną wyglądają sympatycznie. Może nie są pięknościami - ale mają jakiś urok. Justyna jest karykaturą siebie samej. Do tego mało sympatyczna.
        • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:40
          Mi sie bardziej podobala z czasow 'Szansy' . Byla wyrazista, oryginalna, z pazurem. Teraz jest na maxa zrobiona ale moze tak lubi i chce. Ja np uwoelbiam Tilde Swinton a ona tez nie jest klasyczna pieknoscia.
          • majenkir Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 05:20
            Tilda jest poza wszelkimi klasyfikacjami. To chodzaca bogini.
            • mozambique Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 14:16
              poza tym androgyniczna Tilda ma "przezroczystą" twarz , z której mozna wyciągnąc wszystko i na której mozna namalować wszystko

Steczkowa przy Tildzie to kocmołuch
              • jolie Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:31
                Twarz ma bardzo plastyczną, ale czy to jest uroda? Może ciekawe zjawisko. I tak jej nie lubię jako aktorki.
      • 89mumin Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:35
        Naprawdę akurat jak Bella Hadid? Kurczę, ja nigdy nie rozumiałam fenomenu urody tych sióstr. Jakie to gusta potrafią być jednak różne smile
        • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:45
          A tak mi na szybko przyszla do glowy. Gdybym jutro rano ujrzala w lustrze twarz Liz Taylor tez bym sie nie obrazila.
          • mozambique Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 14:17
            ale z którego etapu ?
            • chocolatemonster Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 22:27
              Z 'Kotki'. Zreszta i potem tez nie bylo zle.
      • princesswhitewolf Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 09:32
        > Bella Hadid

serio? nie no daj spokoj...
    • ga-ti Re: Siostry steczkowskie 04.02.18, 22:47
      Ja jestem nieobiektywna, bo Justynę lubię od bardzo dawna. I lubię ją na scenie. Zazdroszczę talentu, zazdroszczę figury, lubię taką urodę, ostre rysy twarzy.
      Choć ładniejsza wydaje się pierwsza na zdjęciu. Druga ma jak dla mnie za kanciastą/prostokątną twarz, a ostatnia najsympatyczniejsza, taki pozytywny szaleniec wink
      A najbardziej to im zazdroszczę, że mają siostry wink
    • imogen0 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 00:33
      Fajne,zadbane kobitki,bardzo mi sie podoba np.Natalia Kukulska chociaż uroda tez ,,dyskusyjna''
    • monia.i Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 00:40
      Fajne zdjęcie smile Od razu myślę sobie, że chciałabym mieć siostrę, albo nawet i cztery smile A urody - no, są różne, jak i upodobania oraz kanony. Babki nie cukierkowe, chociaż, wystylizowane. Jak to do sesji zdjęciowej - pewnie każda z nas przypominałaby boginię ogniska i demona seksu w jednym smile W temacie zgrabności i ciała - głowy nie dam, nie wiem, jak wysoka jest pani Justyna oficjalnie, ale wydaje mi się, że kiedyś minęłyśmy się u fryzjera - i byłam zaskoczona, bo osoba, która wyglądała jak Justyna, była niższa ode mnie - a ja mam 1.64. Była zgrabniutka, filigranowa..a ja byłam zaskoczona. Telewizja jednak kłamie wink Wyobrażałam ją sobie jako wysoką divę.
      • premeda Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 10:17
        Ona ma coś 157cm choć podają właśnie 164-165cm.
        • znowu.to.samo Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 19:07
          Ona jest chudziutka i malutka, dlatego dobrze wygląda na ekranie bo kamera dodaje zarówno kg jak i wzrostu
    • triismegistos Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 10:35
      Ja uważam Steczkowską za piękna kobietę.
      • mozambique Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 14:14
        Steczkowska to z urody i figury brzydki chudy chłopak - potęzne pieniądze poszly w to żeby miala cycki , tyłek i biodra,
        jeszce wieksze w to zeby jej brwi w koncu siegnely uszu smile

przypominam 0 JUsia naprawde , jako osoba dorosłą wyglądała tak www.google.pl/search?q=steczkowska+szansa+na+sukces&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjThrey7Y7ZAhXH3SwKHejLAbYQ_AUICigB&biw=1366&bih=637#imgrc=qDgA7LrAWIJLlM:
        • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:03
          Czemu zawsze gdy chcecie potwierdzic swoje subiektywne odczucia wybieracie najgorsze zdjecie z mozliwych? Kazdy ma lepsze i gorsze zdjecia i stylizacje...

www.google.pl/search?q=steczkowska+szansa+na+sukces&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjThrey7Y7ZAhXH3SwKHejLAbYQ_AUICigB&biw=1366&bih=637#imgrc=-oVKGPkpRMcMcM:

• arwena_11 Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:15
            Ty wybrałaś zdjęcie już po pierwszych przeróbkach.
            • tajemnicza.a.m Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 18:17
              Ktore?
    • lilomilo Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 16:10
      To są zadbane kobiety. A czy ładne, trudno ocenić. Może gdyby zabrać markowe ubrania, zabiegi kosmetyczne, makijaż i luksusowe dodatki wydały by się zupełnie przeciętne.
    • znowu.to.samo Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 19:05
      Ja bym chciała wiedzieć kto jej botox zrobił, bo ogólnie wypada dość naturalnie. U niektórych w jej wieku już widać ingerencje botoxową czy inną i nie wygląda to dobrze, np u Kożuchowskiej czy Pieńkowskiej które są coraz mniej podobne do siebie...
      • mary_lu Re: Siostry steczkowskie 05.02.18, 21:09
        www.pomponik.pl/plotki/news-policja-umywa-rece-justyna-steczkowska-przylapana-na-klamstw,nId,1950312
        Przepraszam, ale wszystkie osoby twierdzące, że ona wygląda naturalnie, nie ma glonojada czy jest orzykładem dobrych zabiegów albo jej nie widziały dawno, albo mają słaby wzrok:

www.kozaczek.pl/plotka/justyna-steczkowska-nie-mam-haluksow-ma-nowa-prace-foto-65140

Twarz ma całą wypchaną wypełniaczami, zero naturalnej mimiki.

Zaraz będzie druga kobieta-kot. Kilka lat temu ostrzykiwanie u niej robiło dobrą robotę, teraz makijaźysta na tym wszystkim musi malować twarz od nowa, bo nic już nie ma naturalnego kształtu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka