16.02.18, 17:31
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23033641,w-srodku-nocy-rzucala-mala-lenka-o-ziemie-pewnie-uslyszala.html#Z_Czolka3Img

Ja wiem, ze kobiety są w różnych sytuacjach. Ta na pewno rodzić nie powinna... ale na Boga, czemu jest tak, że ja drugiego dziecka mieć nie mogę, a gdzieś tam przychodzi na świat dziecko totalnie niechciane, i kończy w tak straszny sposób... To pytanie czysto retoryczne, wiem, że sprawiedliwosci i sensu w tym swiecie nie ma.
Obserwuj wątek
    • mamablue Re: brak slow 16.02.18, 17:34
      Nie chcę otwierać linku, ale domyślam się że kolejna 'matka Madzi", tak? Bo @#$/& nie ma sprawiedliwości na świecie, choć chciałoby się, żeby była. Serce się ściska.
      • kiddy Re: brak slow 16.02.18, 17:44
        Nie kolejna matka Madzi, tylko kobieta z poważnymi problemami psychicznymi. Tutaj wiele wskazuje na to, że trudno było tej tragedii zapobiec. Kobieta była leczona, pod opieką służb społecznych, mieszkała z matką i siostrą. Psychoza i tak przyszła, wszystko stało się szybko, nikt nie zdarzył zareagować.
        • zabanowanaa Re: brak slow 16.02.18, 17:49
          dwójkę dzieci jej odebrano. czemu nie trzecie?
          • vinca Re: brak slow 16.02.18, 17:59
            no wlasnie...
          • przystanek_tramwajowy Re: brak slow 16.02.18, 18:17
            Pewnie nie zdążyli. Zresztą, wiesz jaki się zawsze wrzask podnosi, jak odbierają dziecko matce. Nawet psychicznie chorej i nie potrafiącej się nim zająć.
            • triss_merigold6 Re: brak slow 16.02.18, 18:36
              Dokładnie. Zawsze jest problem.
        • mamablue Re: brak slow 16.02.18, 17:52
          No to jednak co innego.
    • przystanek_tramwajowy Re: brak slow 16.02.18, 18:16
      Pani powinna zostać osadzona w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym i przede wszystkim ubezpłodniona.
    • jola-kotka Re: brak slow 16.02.18, 18:19
      Dlatego kara smierci powinna wrocic i to juz zaraz.
      • la_mujer75 Re: brak slow 16.02.18, 18:22
        Ona jest chora. Powinna być przede wszystkim ubezpłodniona.
        • cosmetic.wipes Re: brak slow 16.02.18, 18:33
          Niestety podejrzewam , że jeszcze kilka razy się rozmnoży.
          • zabanowanaa Re: brak slow 16.02.18, 18:59
            W zakładzie zamkniętym nie bardzo.
    • bei Re: brak slow 16.02.18, 18:37
      Vince...wiem, ze czasami przychodzą takie pytania. Jedna walczą z rakiem o każda godzinę, a gdzieś tam inni odbierają sobie życie. Każda ciążę trzymałam w worze patologii, jakaś inna w tym czasie mogła mieć pretensje do całego świata o swoje macierzyństwo.
      Ta kobieta z linka jest (zapewne) chora psychicznie. Straszne....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka