konwalka 22.02.18, 23:13 Właśnie skończyłam. Jestem poruszona. Kurna, można robić świetne kino... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Obejrzałam Dark 22.02.18, 23:18 Mówisz? Ja podeszłam z entuzjazmem po recenzji Vargi i odpuściłam po pierwszym odcinku. Kompletnie mnie nie złapało Babylon Berlin wyrwał mnie z butów a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Obejrzałam Dark 22.02.18, 23:40 Przepraszam Sama jestem zdezorientowana sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Obejrzałam Dark 22.02.18, 23:48 Musisz zacząć jeszcze raz. Koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Obejrzałam Dark 22.02.18, 23:29 Słusznie. Ktoś napisał w komentarzach, ze końcówka go rozczarowała czy coś. Mnie po prostu ostatnie 20 minut przygwoździło do kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Obejrzałam Dark 23.02.18, 11:08 Kino? W sensie ten niemiecki serial Dark na Netflixie? To raczej telewizja... Ostatnie 20 minut zniechecilo mnie do obejrzenia kolejnego sezonu (jesli powstanie). Ale wczesniejsze odcinki dobre byly Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: Obejrzałam Dark 23.02.18, 14:10 Mam podobnie. Troche jestem rozczarowana-spodziewałam się więcej. Za duzo recenzji przeczytałam i za dużo innych seriali widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Obejrzałam Dark 23.02.18, 14:20 Fajna rozrywka - wszystkie dziecięce lęki mi się przypomniały. Odpowiedz Link Zgłoś